Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχει αυτό το.μονοπάτι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Apprentice, στις 9 Μαϊου 2015.

  1. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Όντας νέος στο χώρο αυτό και έχοντας αυτήν την εμπειρία με μια μόνο παρτενέρ θα ήθελα να ανοίξω το εξής θέμα.
    Υπάρχει περίπτωση να μπορέσει κάποιος να δημιουργήσει μια σχέση αφαφεντη-υποτακτικης με τη σύντροφο του? Να καταφέρει να φτάσει στο σημείο στο οποίο θα επιλέγει κατά το δοκουν αν επιθυμεί να είναι στοργικος, ζηλειας και ερωτευμένος ή να να συμπεριφερθει αυταρχικα και να επιβληθεί ?
    Θα σας πω εν καιρώ τις εμπειρίες και απόψεις μου αλλά θα ήθελα να ξεκινήσουμε από εδώ απευθυνομενος και στα δυο φύλα, και στους δυο "ρόλους".
     
  2. Strict71

    Strict71 Regular Member

    Δύσκολο. Βασικά πρέπει να σου τύχουν 2 ειδών λαχεία. Η να βρείς γέννημα - θρέμα υποτακτική και να πάνε όλα φυσιολογικά, η να βρείς εξ-αρχής μια που να ξέρει ότι το θέλει και να ταιριάξτε μέσα στον χρόνο. Η υποταγή για να επιβληθεί θέλει και το σεβασμό, αλλά και την φυσιολογική έλξη εκ μέρους της. Από την άλλη, βρίσκεις μια βανίλα, την φτιάχνεις, της κάνεις μια εισαγωγή στο βδσμ, και μετά πολλές φορές γυρνάνε στο βανίλα σιγά-σιγά. Δεν το'χουν όλες.... οπότε θα σου έλεγα ότι έτσι και βρείς καλό υποτακτικό ταίρι, πρέπει όπως και σε άλλες σχέσεις (βανίλα κτλ) να ξεκαθαρίσεις αυτό που θέλεις με την σύντροφο σου. Άμα δεν ταιριάζεις η κάνεις υποχωρήσεις η χωρίζεις φιλικά και πας για άλλα. Από την εμπειρία μου δύσκολα θα βρεις υποτακτική εάν δεν είναι ήδη στο ψάξιμο για αυτό. Ενώ υπάρχουν πολλές γυναίκες που στην ουσία, σε όλη τους την ζωή έχουν υποτακτικό ρόλο στην οικογένεια για παράδειγμα, δεν μπορούν να το μεταφέρουν και στο κρεβάτι όπως το θέλουμε εμείς. Θεωρείται ακόμα " ανωμαλία" κτλ... Καλη σου τύχη.
     
  3. Bασικά.... ζεις ΕΛΛΑΔΑ - με ότι αυτό συνεπάγεται....
     
  4. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Δύο πράγματα είχα στο μυαλό μου, πως μπορεί να μην καταφέρεις να κερδίσεις τον απαιτούμενο σεβασμό αν.κανείς τις υποχωρησεις μιας τυπικής σχέσης και πως μπορείς να τιμωρησεις αυτήν την κοπέλα χωρις επιπλοκες. Δεν ξέρω τι σημαίνει βανιλα, θα το ψάξω όμως. Επίσης το ότι μένουμε Ελλάδα δεν ξέρω πως ενσωματωνεται στα πλαίσια του θέματος...?
     
  5. Ναι, αμέ, γιατί όχι; Αρκεί να είναι ξεκάθαρο και για τους δύο από την αρχή και όπου πάει... Δεν ξεκινάς μια σχέση έχοντας πρόγραμμα, περπατάς σιγά σιγά κι ανακαλύπτεις νέα μονοπάτια ακόμα και για σένα τον ίδιο.
     
  6. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Ξεκάθαρο από την αρχή και χωρίς πρόγραμμα.. How?
     
  7. Εννοώ να είναι ξεκάθαρος ο τύπος της σχέσης, ότι δηλαδή ενδιαφέρεσαι και γι' αυτό το κομμάτι. Αφού μπεις στη διαδικασία να γνωρίσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, πειραματίζεσαι αλλά αφουγκράζεσαι κιόλας.
     
  8. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Έχουμε ίδιες απόψεις αλλά πίστευα πως είμαι σε λαθος δρομο. Είναι σωστός ο διάλογος ανάμεσα σε master και submissive?
     
  9. whisperer

    whisperer Regular Member

    πρωτα επικοινωνεις και μετα βγαζεις τα εργαλεια
     
  10. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Επικοινωνείς διαβάζοντας σημαδια ή με διάλογο?
     
  11. whisperer

    whisperer Regular Member

    διαλογο..μιλας...με το διαβασμα μπορει να υπαρξει κατανοηση αλλα αν δε μιλησεις η πολλη κατανοηση θα φερει τη παρανοηση
     
  12. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Σας ευχαριστώ όλους συμμετείχατε! Το θέμα μένει ανοιχτό και θα ξεκινήσω άλλο πάνω στις εμπειρίες μας! Ελπίζω να τα πούμε κι εκεί!