Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άμβλωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 31 Μαϊου 2009.

  1. gaby

    gaby Guest

    Υπάρχουν και κανόνες που πρέπει να τηρούνται από όλους 

    Παρακαλώ για δεύτερη φορά να τηρηθούν από τον καθένα και αμαρτία ουκ έχω  
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Δεν έχω κανένα πρόβημα με το προφυλακτικό και επίσης κανένα πρόβλημα με την απόλαυση. Δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται κατανοητό αυτό που λέω, κάνω άλλη μια τελευταία προσπάθεια.

    Ας φανταστούμε ένα ζευγάρι, γυμνό στο κρεββάτι που του έρχεται η έντονη επιθυμία για σεξ. Παίρνουν αμέσως τον Αστικό Κώδικα και διαβάζουν όλες τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν. Παίρνουν και τους δικηγόρους τους τηλέφωνο για διευκρινίσεις. Μετά, με γνώση των συνεπειών του νόμου, αφήνουν τον ΑΚ στο κομοδίνο ή ανοιχτό στο κρεβάτι αν το βρίσκουν πιο ερεθιστικό και ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ο άνδρας δεν μπορεί να πει "μην ανησυχεις, έχω βάλει προφυλακτικό" και να μην έχει βάλει, γιατί μια γυναίκα μέσης νοημοσύνης 99,9% θα το καταλάβει! Η γυναίκα μπορεί να πει "μην ανησυχείς, παίρνω αντισύλληψη" και να μην έχει πάρει, και PhD βιοχημικός να είναι ο άνδρας δεν θα το καταλάβει αν του λέει ψέμματα. Γι αυτήν την ασυμμετρία μιλούσα στο ποστ μου 401.  
    Σαφέστερο τώρα;

    O ρόλος του νομοθέτη είναι ρυθμιστικός και όχι εκπαιδευτικός. Αυτό που οφείλει να κάνει ο νομοθέτης είναι να αντιλαμβάνεται τις αλλαγές στην κοινωνία και να ρυθμίζει έγκαιρα. Το θέμα λοιπόν δεν είναι η άμβλωση, αλλά η αντιμετώπιση των γονέων, όπου ο νομοθέτης οφείλει να ξεπεράσει τις πρότερες ρυθμίσεις, οι οποίες πλέον είναι αγκυλώσεις και να προβεί στις κατάλληλες νομικές τροποποιήσεις. Έτσι, αν θέλετε, τη γνώμη μου, να θεσπίσει την αυτοδίκαιη και υποχρεωτική συνεπιμέλεια των δυο γονέων, ανάγοντας και τον πατέρα ισότιμα σημαντικό γονέα με την μητέρα και έτσι θα αρχίζει να αλλάζει και το βλέμμα άντρα και γυναίκα απέναντι στην τεκνοποίηση και θα λυθούν και πολλά θέματα διατροφής και επικοινωνίας. Όποιος δεν επιθυμεί το μερίδιο που του αναλογεί στην επιμέλεια να απευθύνεται στην δικαιοσύνη και να εξηγεί τους λόγους γιατί στα κομμάτια δεν μπορεί και να κρίνεται κατά περίπτωση. Αυτά αναφορικά με το γάμο. Αναφορικά με την άμβλωση σας είπα την γνωμη μου. Όποιος/α είναι ικανός να παίρνει την απόφαση για το σώμα του και την αυτοδιάθεσή του/της οφείλει να παίρνει απόφαση και για την ζωή του/της και να μην ζητάει τα 'δικαστικά' ρέστα και να ξεχνάει τα περί αυτοδιάθεσης και ανεξαρτησίας. Αλλιώς να γυρίσει στη μαμά και στον μπαμπά του/της μέχρι να ενηλικιωθεί.
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    ναι μαμα 
     
  4. Janine

    Janine Regular Member

    Δεν έγινε σαφές, γιατί δεν εξηγήσατε εξ αρχής ότι το ζήτημα είναι οι περιπτώσεις απόκρυψης της αλήθειας  
    Ως προς την αντισύλληψη, αν και ο άντρας μπορεί πάντοτε να επιμείνει και στη χρήση προφυλακτικού, αν υπάρξει απόκρυψη της αλήθειας, συμφωνώ μ' αυτό που λέτε.
    Έπειτα όμως, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ο άντρας επιμένει ότι μπορεί να αποτρέψει μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη μόνον με διακοπτόμενη συνουσία, γιατί το προφυλακτικό μειώνει την απόλαυση, η εγκυμοσύνη προκύπτει και στη συνέχεια απαιτεί έκτρωση. Και εκεί βέβαια, η γυναίκα θα μπορούσε να επιμείνει στη χρήση προφυλακτικού ή να πάρει αντισύλληψη. Τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο, θα έλεγα.
    (Ο ΑΚ στο κρεβάτι;; Ξεπερνάει και τους sapiosexual, έτσι; lol  )

    Για τη συνεπιμέλεια συμφωνούμε, για την άμβλωση σας έχω πει και εγώ τη δική μου γνώμη.  
     
  5. shadowdreamer

    shadowdreamer New Member

    εχω την εντυπωση πως η μεση αναφορα στην νομοθετικη οδο παρερμηνευει πληρως το ηθος των συφραζομενων, εως να εκπνεεται και ενας ιδος ιοισης περι του σκοπου και εσωθεν..μια ενδεχομενη ηθοπραγια περι το αγγενητο μενεσθαι ητο εσφαλης αφεαυτου,αγαπητη brenda φιλη sokofreta μου πανγλυκια μου..ενας ανηρ ποτε δεν θα μπορουσε να εισπραξει το κουπονι αποφραξης στον καδο των φορολογικων με αναγραφομενο χαμογελο εντος του...ο συλλογος αγεννητου τεκνου τεμνει τον λιθιον και επαυξανει ρητορευοντας επ ευθυνας παρακαλω...να ειστε πιο προσεκτικη..
     
  6. seduced mind

    seduced mind Guest

    Ο βιοχημικός με Phd θα το καταλάβει υπάρχει εξήγηση αλλά δεν κρίνεται αναγκαίο να την αναφέρω... Βλέπω πως στις τόσες σελίδες θεωρείται ως μοναδικός φταίχτης ο άνδρας σε περίπτωση που δεν φοράει προφυλακτικό και εδώ θέτω το ερώτημα. Εντάξει ο άνδρας είναι γουρούνι και προσπαθεί με πειθώ να αποφύγει τη χρήση, οι γυναίκες γιατί το αποδέχονται και δεν λένε όχι; Γιατί δεν αναφέρεται επίσης η περίπτωση ο άνδρας φοβούμενος τις συνέπειες να λέει όχι στο σεξ και από την άλλη η μακροχρόνια σχέση του να τον πιέζει για σεξ; Αλλά και πάλι σας λέω πως ο άνδρας είναι αβέλτερος και δεν το αποδέχεται, οι γυναίκες γιατί δεν λένε όχι; Μην χάσουν το κελεπούρι; Δεν μου έρχεται κάποια άλλη εξήγηση στο μυαλό...
     
  7. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Γιατί θέλουν να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί, όπως το καημένο το παιδάκι. Ξέρεις, εκείνο που δεν μπόρεσε να τελειώσει την σχολή και βρέθηκε να δουλεύει για 800 ευρώ.

     
     
  8. seduced mind

    seduced mind Guest

    Ούτως ώστε όταν έρθει η άνοιξη και ο άνδρας επιθυμήσει ένα ζευγάρι σταράκια να δημιουργηθεί η παρακάτω στιχομυθία:

    -Γυναίκα θα μου δώσεις λεφτά να πάρω ένα ζευγάρι σταράκια τώρα που άνοιξε ο καιρός;
    -Δεν φτάνει που μου φέρνεις στο σπίτι 800 ευρώ και σε ταίζω χαραμοφάη μου θέλεις και σταράκια; Να πας να βρεις και άλλη δουλειά να δουλέψεις χαραμοφάη. Α και που είσαι! Να πας στη vodafone να παραλάβεις το καινούργιο μου iphone 6!

    Εντάξει καλή η προσπάθεια σου αλλά λίγη....
     
  9. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Ποιός είπε ότι προσπάθησα; :ο

    Btw, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, όποιος μπορεί να φέρνει στο σπίτι 800 ευρώ, θα πρέπει να νιώθει τυχερός. Ας μην το θεωρούμε δεδομένο.
     
  10. shadowdreamer

    shadowdreamer New Member

    τι πεινα τι πιπα.βασικα αν το ελεχθησαν στα μηδενικα τεμνει τα λησθια,τι αλλο να περιμενει κανεις.να κανει ενα ταμα στο all star game του φιλαφθησαν NBA για το χαμενο φιλοτυμο..μονο ετσι..
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Ανάθεμα αν κατάλαβα κάτι από όσα έγραψες.  
     
  12. shadowdreamer

    shadowdreamer New Member

    κανε μια ασφαλεια ζωης καλυτερα..