Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άμβλωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 31 Μαϊου 2009.

  1. astarti

    astarti Love beyond Reason

    Με παρεξηγησατε.. Δεν ήθελα να συμβει αυτο..η ερώτηση του thread ειναι το εαν θεωρείται η αμβλωση φονος..με γραμματική ερμηνεία του συγκεκριμενου αρθρου προσπαθησα να δωσω μια απάντηση.. Δεν ειπα οτι αυτη ειναι η νομικη πραγματικότητα.. Ανεφερα απλα ενα αρθρο..
     
  2. seduced mind

    seduced mind Guest

    Τώρα που διαβάσα το νόμο (βασικά πλακίτσα κάνω γιατί τον ήξερα) μου δημιουργούνται άλλες απορίες.... Γιατί υπάρχει αυτός ο νόμος; Υπάρχουν γυναίκες που αναζητούν γυναικολόγους που θα προβούν στον 5ο μήνα πχ για έκτρωση; Γιατί προβαίνουν σε αυτή την πράξη στο 5ο μήνα; Τι έγινε τους χάλασε η συνταγή; Αλήθεια ποια είναι η ταρίφα αν κάποια κάνει έκτρωση στο 5ο μήνα; Έτσι να το γνωρίζουμε αν ισχύει εγκυκλοπαιδικά....

    Είπες κάτι @Black Butterfly γιατί δεν σε άκουσα;
     
  3. lexy

    lexy .ti.va.

    @seduced mind
    δεν θα σου απαντήσω για την "χαλασμένη συνταγή" ούτε για την "ταρίφα"..

    Η απόφαση για την τεχνητή αποβολή του κυήματος σε πλέον της 12ης εβδομάδας κύηση, οφείλεται σε χρωμοσωμικές ή ανατομικές ανωμαλίες του εμβρύου, σε παρουσία συνδρόμων (Down, Edwards ) κ.α Σχεδόν στο 100% των περιπτώσεων χρησιμοποιείται το εκτρωτικό χάπι.
    Εγκυκλοπαιδικά..
     
  4. seduced mind

    seduced mind Guest

    Οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε χρωμοσωμικές ή ανατομικές ανωμαλίες ή όχι;
     
  5. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Να ξεβουλώσεις τα αυτιά σου.

    Τι πόρωση είναι αυτή με το συγκεκριμένο θέμα, καλό μου; Εσένα προσπαθούνε να τυλίξουν όλες όσες έχουν ένα μωρό στην κοιλιά και κάνεις έτσι;

    Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, εγώ προσπαθώ να σε εκνευρίσω, όχι εσύ εμένα.  
     
  6. seduced mind

    seduced mind Guest

    Eίπα να το γυρίσουμε λίγο μπας και σου σπάσω τα νεύρα και εγκαταλείψεις τη προσπάθεια  
     
  7. lexy

    lexy .ti.va.

    Αν προγεννητικα διαπιστωθούν τετοιες. Σπανιότερες είναι οι περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται σοβαρός ιατρικός κίνδυνος για την ζωή της κυοφορούσας.
    Πού θέλεις να καταλήξεις; Αν δεν ήταν ανούσιο, θα ήταν εντυπωσιακό. Απορώ.
     
  8. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Δεν με ξέρεις καλά. Σκάω γάιδαρο.  
     
  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    Κοίταξε να δεις εξέτασε το λογικά.... Υπάρχει ένας νόμος που δίνει το δικαίωμα της έκτρωσης μέχρι το 4ο μήνα και λέει από το 4ο μήνα και μετά τέλος εκτός από κάποιες περιπτώσεις. Και αναρωτιέμαι, λογικό είναι, αν υπάρχουν γυναίκες που κυοφορούν υγιέστατα έμβρυα, οι οποίες τον 5ο μήνα πάνε σε ένα γυναικολόγο και του λένε θέλω να το ρίξω και εκείνος εκπληρώνει την επιθυμία τους. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
     
  10. lexy

    lexy .ti.va.

    Στους ιατρούς το μπαλάκι, πονηρούτσικο;

    ρεστ μάϊ κέϊζ. Υπερβαίνουν το εγκυκλοπαιδικόν οι παρατηρήσεις σου.

     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    Όχι βέβαια στους γιατρούς. Η γυναίκα πάει και το ζητάει, τι φταίει ο γιατρός; Και να πει ένας γιατρός όχι, θα υπάρξει κάποιος άλλος που θα το κάνει υποθέτω, δεν μπορεί όλοι να πούνε όχι. Οπότε δεν είναι θέμα οι ιατροί. το θέμα είναι τι δεν επέτρεπε στη γυναίκα να το κάνει εντός των 4 μηνών, αν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρω αν συμβαίνει κιόλας....  
     
  12. gaby

    gaby Guest

    @seduced mind

    στρες, δύσκολες καταστάσεις, προβλήματα στον κύκλο της, μη πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες ή και παρεμπόδιση της πρόσβασης και άλλα τινά απαίσιοτατε!

    Παρατηρώ πολύ προςεκτικά τη λογική σου, όπως διαγράφεται. Πατεράδες που είχαν στο background αυτή τη λογική αργά ή γρήγορα εξήλθαν της παράγκας, ενίοτε με φωνές και γιούχα. Σε έναν από αυτούς, κάποτε, έτριψε κυριολεκτικά τη διατροφή στα μούτρα το ενήλικο πλέον και πάρα πολύ απηυδισμένο παιδί του, φωνάζοντας ώστε να το ακούσουν όλοι "από άνθρωπο που δεν μ αγαπάει δεν θέλω ούτε πράσινο φύλλο, παλιοαλήτη!" Οι σερβιτόροι έτρεχαν και μάζευαν χιλιάρικα από το πλακόστρωτο, αλλά τόσα χρόνια, με τις μαλακίες που είχαν ακούσει, του τύπου που σκέπτεσαι, να λέγονται στο ανυπεράσπιστο παιδί, καλά είχαν διασκεδάσει...