Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παιζουμε;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος daniela100, στις 17 Μαϊου 2015.

  1. Dapom

    Dapom Contributor

    Καλά ναι...αντέ να πάρεις εσύ την σοκολατίνα μπροστά απο τα μάτια της @dark explorer την ώρα που τα χώνει στο προσωπικό της κουζίνας και τα λέμε μετά.
     
  2. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Να είσαι καλά, @Siren_Peisinoe, φρόντισε μόνο να μη με διαψεύσεις, το πόστο σου δεν είναι εύκολο, εκτιμώ όμως ότι εσύ θα το κάνεις να φαντάζει εύκολο και κυρίως ευχάριστο.
     
  3. Dapom

    Dapom Contributor

    Αναισθησιολόγος ε;....χμμμμμμμμ....και ασφυξιολογος αν ο ασθενής το διαλέξει;
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Αφού ελεγχθεί η καταλληλότητα σου αρμοδίως, βεβαίως....δεν είμαστε για μυνήσεις και αστικές ευθύνες, ακόμη δεν αρχίσαμε...με πόνο καρδιάς, προτίθεμαι να παίξω τον ρόλο του ασθενή για χάρη της επιστήμης.... 
     
  5. Dapom

    Dapom Contributor

    Μην ανησυχεις...η ασφυξιολογία είναι μια μέθοδος αναισθησίας χωρίς χημικά και με καμία παρενέργεια...υπάρχουν πολλές μέθοδοι για όλα τα γούστα.
    Εφόσον διατίθεσαι για ασθενής μπορούμε να τις δοκιμάσουμε όλες και να τις αξιολογήσεις / κοστολογήσεις...θα πάρει χρόνο ομως γιατί δεν μπορούν να επαναληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
     
  6. brenda

    brenda FU very much

     
    Το έχω υπό την υποψία μου...αυτό όμως είναι το πνεύμα και σε συγχαίρω για την προθυμία σου και την επιστημονική σου προσέγγιση...Dr Hypox.... 
     
  7. Να και κατι που δεν ηξερα...
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    Κακώς...έστω και ακροθιγώς ως γενικός παθολόγος θα έπρεπε να ενημερώνεσαι για τα πάντα...μας βλέπω να ξενυχτάμε σε ιατρικά συμβούλια ανταλλαγής απόψεων και πρακτικής εξάσκησης των διάφορων τεχνικών, ενώπιος ενωπίω....  
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    @dimfetishman
    Τώρα αλήθεια αυτό του γενικού παθολόγου πόστο το σκεφτήκατε καλά;;;  
    Τουλάχιστον το νεκροτομείο θα έχει χώρο αρκετό ε; Μια μαύρη σακούλα έστω;;;  

    Θα είναι μάλλον το μέρος όπου κατά το γνωστό άσμα δεν θα πιάνουν οι κατάρες, ούτε οι ευχές, απλά θα γλείφουμε (κατά προτίμηση όχι πληγές)...

    Χαχαχαα!!!
     
  10. whisperer

    whisperer Regular Member

    τωρα δλδ εγω βασισμενος σε αυτες τις δηλωσεις του παθολογικου τμηματος πρεπει να χαραξω επικοινωνιακη πολιτικη του ιδρυματος?
     
  11. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Πάει να μας τινάξει την κλινική στον αέρα η παθολόγος.

    @margarita_nikolayevna , αν εσείς κρίνετε ότι σε κάποιο άλλο πόστο θα ήσασταν πιο χρήσιμη, το εξετάζουμε. Ωστόσο το τμήμα προσωπικού και η διοίκηση της κλινικής σας θεωρούν ικανή να ανταπεξέλθετε με το παραπάνω στις υποχρεώσεις σας. Αν πάλι νομίζετε ότι αδυνατείτε ή δεν θέλετε να ενσκήψετε (ως παθολόγος), τότε θα βρεί η κλινική τη λύση και για σας, σας διαβεβαιώ  
     
  12. whisperer

    whisperer Regular Member

    Αρκετα συγκαταβατικο σας βρισκω αγαπητε.
    Ειναι χαρακτηριστικο attitude των operational τμηματων να αψηφουν ενιοτε τη κατευθυντηρια γραμμη της διοικησης και πρεπει μετα εμεις οι χαρτογιακαδες να τρεχουμε να συμμαζεψουμε τα ασυμαζευτα.
    Ελπιζω το ΗR να εχει μεριμνησει για τετοιου ειδους περιστατικα ωστε να υπαρχουν και οι αναλογες συνεπειες προς παραδειγματισμο των υπολοιπων.