Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM σε normal σχέση είναι κάτι εφικτό..?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος BlindTrust, στις 1 Ιουνίου 2015.

  1. Πιστεύω πως πολλοί σε μακροχρόνιες σχέσεις μετά από κάποιο χρονικό διάστημα νιώθουν πως κάτι λείπει. Μπορεί μεν ο/η σύντροφος να σε ικανοποιεί σε κάποιο βαθμό στον ερωτικό τομέα αλλά θεωρείς πως θες κάτι παραπάνω από μια normal σχέση. Πως γίνεται όμως να λειτουργήσει το BDSM σε μια normal σχέση..?
     
  2. Dapom

    Dapom Contributor

    Κατα τη γνώμη μου normal είναι ολες οι σχέσεις...αν τωρα αναφέρεσαι αποκλειστικά και μονο στο σεξ (γιατι το σεξ απο μονο του ΔΕΝ ειναι σχέση)...τοτε αν εσυ θες δεσίματα και σφαλιάρες μπορείς να το ζητήσεις...και αν αυτός δεν γουστάρει...βρισκεις κάποιον που γουστάρει...ετσι απλά.
     
  3. όχι δεν εννοούσα μόνο στο σεξ..να υπάρχει γενικότερα αυτή η εγκεφαλική επικοινωνία..
     
  4. Dapom

    Dapom Contributor

    Αν δεν υπάρχει τότε βρίσκεσαι σε λάθος σχέση...ισως
     
  5. s/m

    s/m Regular Member

    κοιτα να δεις,,πως το βλεπω εγω. επειδη ειμαστε ελλαδα,ειμαστε πολυ πισω γενικοτερα σε αντιληψεις και ιδεες,,,ποσο μαλλον και στις εφαρμογες τις. το να γινει στο
    σεξ ειναι πανευκολο,,γιατι ξερω ζευγαρια που καποια στιγμη λενε,βαρεθηκα το πατροπαραδοτο,εσυ πανω εγω κατω και αντιστροφα,, και θελουνε καποια χειροπεδα,καποιο μαστιγιο και προχωρανε αναλογως. οσο για εγκεφαλικη εποικοινωνια δεν νομιζω, γιατι το αντρογυνο πρεπει να στροφαρει σε αλλα επιπεδα,,πιο ανοιχτα. εδω αμα πας και ρωτησεις 10-20 ατομα δεν ξερουν καν τι ειναι το bdsm. και οχι μονο αυτο,,,ρωτα ποσα αντρογυνα πανε σε ξενοδοχειο για να ξεφυγουν..
     
  6. ναι όντως δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες..!
     
  7. Vasilis

    Vasilis One in a Million

    Εγώ πιστεύω πως και στο εξωτερικό πολύ κόσμος δεν έχει ιδέα για το BDSM (δεν ήξερε βασικά, προ Grey εποχές.. :Ρ ), αν και αυτό είναι μεγάλο κεφάλαιο γενικότερα.
    Κατά τα άλλα νομίζω πως γενικά στις περισσότερες ερωτικές σχέσεις ένας από τους δύο κουμαντάρει την πορεία της, άρα μήπως συμβαίνει από πάντα χωρίς να ξέρουν ότι και αυτοί οι ίδιοι είναι μέρος του BDSM; Αν και για τα ερωτικά των προηγούμενων γενιών δεν ξέρω και πολλά... :Ρ
    Κατά τα άλλα για εμένα θα ήταν ιδανικό κάτι τέτοιο και αυτό είναι που αναζητάω πιθανόν... Χωρίς να εννοώ Gorean καταστάσεις ούτε "Γυναίκα φέρε μου της παντόφλες"..  
    Αυτά! Φιλικά πάντα
     
  8. ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι..ίσως να υπάρχει κάποιο υπόβαθρο στις ερωτικές σχέσεις..σίγουρα πρέπει να υπάρχει κάποιος στοιχειώδης σεβασμός  
     
  9. Vasilis

    Vasilis One in a Million

    Για εμένα ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχουν (εκτός δωματίου βέβαια,για να μην παρεξηγιόμαστε,ε; χαχα   ). Και πρέπει να υπάρχουν και από τους δύο παρτενέρ!
     
  10. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Να ορίσουμε πρώτα τι είναι μια "normal σχέση";  
    Για να μην εννοούμε άλλα ο καθένας... Δεν θα συνεννοηθούμε έτσι  
     
  11. ναι φυσικά και εκτός δωματίου! εννοείται και από τους δύο παρτενέρ..πολλοί έχουν καταντήσει να βλέπουν την υποταγή ως εκμετάλλευση..
     
  12. μια normal σχέση είναι αυτή κατά την οποία δεν υπάρχει υποταγή (κατά τη γνώμη μοτ φυσικά) και να αντιμιλήσεις που λέει ο λόγος στον σύντροφο σου δεν θα σε τιμωρήσει..