Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @brenda ψυχή μου...Δεν μπορώ να μην νιώσω οίκτο για δίποδα κουκλάκια που τον εγκέφαλο τον χρησιμοποιούν μόνο για να σκεφτούν τι θα φάνε, τι/πως θα γαμήσουν/γαμηθούν και πως θα πάρουν το κούφιο χειροκρότημα/γλύψιμο ( μετά χλεύης πίσω από την πλάτη τους )...
    Ο ρατσιστής/ρια μπορεί να είναι ο γείτονας/ισα, ο συγγενής, η/ο γκόμενα/ος (δυστυχώς αυτό το τελευταίο φρουτάκι μου έτυχε παραδόξως στην Ελλάδα και όχι στην Βόρεια Ιταλία που εκεί αν είναι σύνηθες)...
    Εξυπακούεται ότι μπροστά σε ρατσιστικό επεισόδιο, ο οίκτος μου πάει καλιά του...Και γίνεται οργή και ας μην ήμουν/είμαι εγώ το θύμα...Και σίγουρα δεν είχα μείνει/μένω "μουγκός"...
    Ως προς τα "καταπληκτικά" ατομάκια που δυστυχώς μου είχαν δώσει δείγματα ρατσιστικών "σκέψεων"...Ευτυχώς δεν βρίσκονται στην ζωή μου πια...Αλλά είναι και θέμα επιπέδου...
    Και κείνο δεν είναι στην εκπαίδευση...Το πιο αστείο ( μην πω θλιβερό) είναι ότι τα ρατσιστάκια (και δεν κάνω λάθος που χρησιμοποιώ το ουδέτερο ) είναι και θρασύδειλα και τρελά υποκριτικά πλάσματα...
    Πως να μην τα λυπάσαι στο τέλος? Φυλακισμένα όπως είναι στην άγνοια και στο σκοτάδι του "μυαλού" τους...Έρμαια του κάθε τσιτάτου και "γνώσης" Fast food...
    Ότι να ναι αρκεί να καλύψουν τα κόμπλεξ, τα κενά και τις ανασφάλειες τους...Αντί να ξεστραβωθούν και να βελτιωθούν...Για την πάρτη τους...
    Και αν κάποιος/α θέλει να βελτιωθεί, ποτέ δεν είναι αργά...
    Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα φιλαράκι μου...  

    Τεσπα, όλοι/ες χρειάζονται στην τροφική αλυσίδα...
    Ακόμη κι εκείνοι/ες που κάποια χαρακτηριστικά/συμπεριφορές τους θα ήταν αντικειμενικά για τα σκουπίδια...
    Μην γινόμαστε ρατσιστές κι εμείς με την σειρά μας...
     
    Last edited: 7 Ιουνίου 2015
  2. O ρατσισμος αποτυπωνεται σε πολιτικές που ομως πολλες φορες φαινονται με πρωτη ματια "αντιρατσιστικες". Καταλαβαινεις τι θελω να πω.

    Επισης δε μιλησε κανεις για χρωματα αλλα για φυλετικες ομαδες (με βιολογικα χαρακτηριστικα που εχουν να κανουν με το σωμα, το πνευμα, τα χαρακτηριστικα προσωπου, τις ανοσιες σε συγκεκριμενες ασθενειες και τελευταιο αφηνω το χρωμα). Ρωτα οποιον (πραγματικο) βιολογο-γενετιστη θελεις.

    Η φραση σου "αν στο μελλον εκλειψει, ειναι αλλο ζητημα" δειχνει ειτε αγνοια αναντιρρητων γεγονοτων και στατιστικων μετρησεων που επιβεβαιωνουν οτι η απειλη ειναι πραγματικη και ρεαλιστικοτατη, ΕΙΤΕ δειχνει οτι δεν σε ενδιαφερει. Αν δεν σε ενδιαφερει, τοτε αθελα σου γινεσαι ρατσιστης και στη συγκεκριμενη περιπτωση, η μοναδικη ομαδα που απειλειται δεν ειναι ουτε οι Ασιατες, ουτε οι Αφρικανοι αλλα οι Ευρωπαιοι.
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Συγνώμη που παρεμβαίνω, ενώ απευθύνεσαι στον @Tenebra_Silente, αλλά επειδή εγώ δεν καταλαβαίνω, θα ήθελες να το αναλύσεις λίγο περισσότερο?
    Επίσης δεν καταλαβαίνω ποιος απειλεί ποιον....Οι υπόλοιπες φυλές, εμάς τους ''ευρωπαϊκής καταγωγής''?
    Εσένα δηλαδή σε έχει πιάσει ο πόνος γιατί σε κάποια χρόνια (αλήθεια εσύ που το μελέτησες πες μας σε πόσα ακριβώς) θα μας περιορίσουν ή θα μας εξαφανίσουν?
    Θα ήθελα μία εμπεριστατωμένη ανάλυση στα περί απειλής θέματα, να καταλάβω που εστιάζεις και αν δω ότι κάνω λάθος στο άκαιρο και το άτοπο της τοποθέτησής σου, βάσει επιχειρηματολογίας, ευχαρίστως να το παραδεχτώ....
    Αν η απειλή είναι προ των πυλών δηλαδή, να συμπαραταχθούμε όλοι ενάντια στους ''εισβολείς'' για να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα της φυλής μας?
    Προτείνεις κάτι τέτοιο? Βοήθησέ με να καταλάβω γιατί είμαι και υπό την επήρρεια insomiac spell, μπορεί να το αντιλαμβάνομαι λάθος...
     
  4. Tα πραγματα ειναι πολυ απλα. Υπαρχει ο "ρατσισμος" και ο πραγματικος ρατσισμος που αποδεικνυεται με στοιχεια που ειναι υπερανω αμφισβητησης διοτι προερχονται απο ΕΠΙΣΗΜΕΣ πηγες και οχι μονο απο εναν φορεα/κρατος αλλα απο πολλους....



    http://www.dailymail.co.uk/news/art...ite-people-believe-discriminated-against.html

    http://conservative-headlines.com/2...es-racial-solidarity-with-black-home-invader/


    After researching the FBI numbers for "Suicide of a Superpower," this writer concluded: "An analysis of 'single offender victimization figures' from the FBI for 2007 finds blacks committed 433,934 crimes against whites, eight times the 55,685 whites committed against blacks. Interracial rape is almost exclusively black on white — with 14,000 assaults on white women by African Americans in 2007. Not one case of a white sexual assault on a black female was found in the FBI study."


    African-Americans commit majority of the approximately 1,700,000 interracial crimes of violence that occur in the United States every year, and are more than 50 times more likely to commit violent crime against whites than vice versa.


    On a per-capita basis, blacks commit 50 times more violent crimes than Whites. Some 27 million nonviolent crimes were committed in the U.S. in 1992 alone. 31% of the robberies involved Black offenders and White victims; only 2% involved White offenders and Black victims.



    Some 90% of the victims of race crimes are Whites. Blacks commit 7.5 times more violent interracial crimes than Whites, although they comprise only one-seventh of the White population.



    About 1 million Whites were murdered, robbed, assaulted, or raped by Blacks in 1992. In the last 30 years, 170 million violent and nonviolent crimes were committed by Blacks against Whites in the U.S. Blacks under 18 are more than 12 times more likely to be arrested for murder than Whites the same age.




     


    Και μπορω να συνεχισω επ απειρον... Εχω συγκεντρωσει αμετρητες πηγες μεσα σε πολλα χρονια ερευνων που αφορουν κοινωνικα προβληματα.


    Επομενως το ποιος ειναι πολυ περισσοτερο ρατσιστης και κανει διακρισεις φυλετικες ειναι ξεκαθαρο, πεντακαθαρο, αυταποδεικτο και δεν μπορει κανεις να βρει στοιχεια που να αποδεικνυουν το αντιθετο αφου αυτα τα στοιχεια απλως δεν υπαρχουν, τελεια και παυλα.


    Απο εκει και περα ειναι πανευκολο αλλα χρονοβορο το να παραθεσω δημογραφικα στοιχεια της Ευρωπαικης Ενωσης που λενε ξεκαθαρα οτι αναλογουν μολις 1,3 παιδια ανα γυναικα οταν το οριο διατηρησιμοτητας του πληθυσμου ειναι 2,1. Μιλαω για Ευρωπη τωρα.

    Εαν συνυπολογισεις ποσες χιλιαδες ανθρωποι καταφθανουν στην Ευρωπη καθε μερα απο Αφρικη και Ασια και ποσοι ηδη υπαρχουν εδω, θα καταλαβεις οτι η αλλοιωση του πληθυσμου ειναι ηδη κοντα στο οριο της μη αναστρεψιμοτητας.

    Εαν πραγματικα σε ενδιαφερουν τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ θα επρεπε να ξερεις οτι μιλαμε στην πραγματικοτητα για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στην Ευρωπη.
     
  5. Η Σύμβαση του Ο.Η.Ε. για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος της ‘’γενοκτονίας’’ στο άρθρον 2 αναφέρει:

    Εις την παρούσαν Σύμβασιν, ως γενοκτονία νοείται οιαδήποτε εκ των κατωτέρων πράξεων, ενεργουμένη με την πρόθεσιν ολικής η μερικής καταστροφής ομάδος, εθνικής, εθνολογικής, φυλετικής ή θρησκευτικής:

    -Φόνος μελών της ομάδος.

    -Σοβαρά βλάβη της σωματικής ή διανοητικής ακεραιότητας των μελών της ομάδος.

    -Εκ προθέσεως υποβολή της ομάδος εις συνθήκας δυναμένας να επιφέρωσιν την πλήρην η την μερικήν σωματικήν καταστροφής αυτής.

    -Μέτρα αποβλέποντα εις την παρεμπόδισιν των γεννήσεων εις τους κόλπους ορισμένης ομάδος.
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Μάλλον δεν χρειάζεται να παραθέσεις τίποτα, με αυτά τα δεδομένα δεν κατάλαβες καν το ερώτημα, κι αν το κατάλαβες δεν το απάντησες....
    Εγώ ρώτησα τι πρέπει κατά την γνώμη σου να κάνουμε και μου πόσταρες αμερικανοβρετανικές υπερσυντηρητικές πηγές που απομονώνουν περιστατικά...
    Αν μπούμε σε αυτήν την αντιπαράθεση, ξέρεις πόσα αντίστοιχα/ανάστροφα περιστατικά μπορώ να σου παραθέσω?
    Εγώ δεν ρώτησα αν οι λευκοί είναι πιο ρατσιστές από τους μαύρους και vice-versa, το ίδιο κατάπτυστος είναι ο ρατσισμός σε όλες του τις εκφάνσεις και από την στιγμή που μιλάς για ΑΠΕΙΛΗ και παραθέτεις τις συγκεκριμένες πηγές, -που οι μη-ίπταντες σε ροζ συννεφάκι καταλαβαίνουν που παραπέμπουν- κατατάσσεις το εαυτό σου σε αυτήν την κατηγορία και γι αυτό το ντύνεις με στατιστικές, οπότε επειδή νιώθω την αποστροφή να φουντώνει μέσα μου, πριν εξωτερικευτεί θα διακόψω τόσο αυτήν, όσο και κάθε μελλοντική συζήτηση μαζί σου...
     
     

  7. Προφανως δεν διαβασες τιποτα απολυτως. Απομονωμενα περιστατικα αποτελουν οι επισημες πηγες εγκληματικοτητας σε βαθος ετων; Μιλας σοβαρα; Τολμας να αμφισβητησεις στατιστικες ετων;

    Οχι μονο με προσβαλλεις αλλα λες και ψεμματα... Προφανως ζεις στον κοσμο σου που ειναι ροζ ενω ο πραγματικος ειναι διαφορετικος. Βεβαια δεν εχω συναντησει και ποτε καποιον αριστερο που ειναι σοφρων, να ξερει να συζητα και να εχει στοιχειωδη λογικη. Στην καλυτερη περιπτωση εχουν διαβασει το Κεφαλαιο του Μαρξ και αυτο οχι ολοκληρο. Απο βιολογια, γενετικη, ανθρωπολογια και Ιστορια (γκουχ γκουχ) δεν εχουν ιδεα.

    Εναν μονο κομμουνιστη βιολογο γνωρισα και οταν τον ρωτησα για τις διαφορες των φυλων (κανοντας τον ανηξερο για να τον ψαρεψω) εκανε τον Κινεζο λεγοντας ηλιθιοτητες που πιστευε πως θα χαψω. Μετα φυσικα τον εκανα ρομπα γιατι ημουν καλυτερα διαβασμενος απο οσο περιμενε.



    Ουτε ειναι τυχαιο οτι ο Νικος Καζαντζακης χαρακτηρισε τον κομμουνισμο πνευματικη ψωρα.
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @Gotham στο μέλλον (που πιστεύω ότι θα είναι αρκετά μακρινό ) δεν θα ζω καν για να δω να πραγματοποιείται οποιοδήποτε γεγονός...
    Μ'ενδιαφέρει το τώρα και ο καιρός που θα υπάρχω σε αυτή τη γη...
    Και θα εκλείψουν οι Ευρωπαίοι...ΟΚ, αν είναι ζήτημα φυσικής επιλογής (όχι ανθρώπινου δακτύλου) εκείνο θα γίνει...
    Ως προς τον ρατσισμό ( στα διάφορα και ατελείωτα είδη του ) πρώτα είναι ζήτημα παιδείας/διαπαιδαγώγησης και μετά πολιτικό...
    Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη...
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Υ.Γ. Τ' ότι υπάρχει φυλετική ροπή στην εγκληματικότητα...Λυπάμαι αλλά το θεωρώ αστείο...Και οι πηγές που το υποστηρίζουν, ακόμη πιο αστείες...
    Αν θέλουμε να υποστηρίξουμε την πιο "απίθανη" θεωρία/γεγονός, φτάνουν οι κατάλληλοι οικονομικοί πόροι και το κατάλληλο κίνητρο...
    Και από "έγκριτες" πηγές που να υποστηρίζουν την άποψη μας, άλλο τίποτε...
    Να πλατιάσουμε και στο γιατί της υψηλότερης εγκληματικότητας στα διάφορα κράτη?
    Να πάμε "πίσω" στις βάναυσες εκμεταλλεύσεις/χειραγωγήσεις διαφόρων λαών από τους "ευγενείς" δυτικούς που όπως είναι λογικό άφησαν πίσω τους "παρενέργειες"?
    Δεν νομίζω ότι έχει νόημα και η κουβέντα θα γινόταν άκρως πολιτική...
    Που κατ' εμε εδώ μέσα δεν θα είχε νόημα ύπαρξης...
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

  11. Elune

    Elune Priceless

    Αδέρφια Ειρήνη υμίν ούτε σκαλωμένοι είναι κάποιοι ούτε ηλίθιοι κάποιοι άλλοι...

     
     
  12. gaby

    gaby Guest

    @Gotham,

    ποτέ κανένας επιστήμων ή ένας φιλόσοφος δεν διαμορφώνουν επιστημονικές και φιλοσοφικές θεωρίες από το μηδέν και με παρθενογένεση. Δεν θα ήταν ελέγξιμη από το συνάφι του η θεωρία του τότε και θα τον πέταγαν όξω με συνοπτικές, μάγος είναι να βγάζει θεωρίες από το πουθενά ακόμα και ο πιο σπουδαίος επιστήμων; Όπως "δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο δωρεάν γεύμα" έτσι δεν υπάρχει και πουθενά στον κόσμο θεωρία που να μην βαστάει από κάπου η σκούφια της. Ακόμα και ο Πλάτωνας από προγενέστερούς του πήρε και φυσικά από τον Σωκράτη και ο Μάρξ πήρε από τον Χέγκελ, πήρε από τον Ρικάρντο, πήρε από τον Άνταμ Σμιθ όπως όλοι άλλωστε, αυτό δεν σημαίνει "έκλεψε" και δεν έχω ακούσει ποτέ σε συζήτηση για την εξέλιξη του πολιτισμού, την ιστορία, την φιλοσοφία, τις τέχνες, την επιστήμη να λέγεται η λέξη "έκλεψε" παρά μόνο για συγκεκριμένα πράγματα πραγματικής κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας όπως π.χ. αυτή που είχε κάνει στον Φρόϋντ ο φίλος και συνάδελφός του με την κοκαϊνη. Για να επιτρέψουμε στον Μάρξ, προσέφερε πολλά και ως επιστήμων στην θεωρία της αξίας και πριν γίνει ο πρωτοφιλόσοφος του κομμουνισμού Μαρξ ήταν κλασικός οικονομολόγος με άρθρα και κύρος. Error of reasoning μια κουβέντα είναι, ποιος το είπε και πού btw; Κανένα error of reasoning και η ερμηνευτική ισχύς της θεωρίας του ήταν αυτό που έκανε τον Μαρξισμό ένα τόσο ισχυρό πολιτικό σύστημα.

    Όσον αφορά τις δημογραφικές αναλύσεις που παραθέτεις, κατ' αρχήν το "white / non-white" δεν μου φαίνεται σόϊ διαχωρισμός και δεν στέκει επιστημονικά, δηλαδή έλεος στο collarspace να πάει να γραφτεί κανείς κάνουν πιο σωστή ταξινόμηση. Δεύτερο τι είναι αυτό το WhiteGenocideProject και από πού χρηματοδοτείται, μήπως, λέω μήπως έχει παρτίδες με κύκλους υπερσυντηρητικών των ΗΠΑ που βρίσκουν καλή και την οπλοκτησία και συγκινούνται με την ΚουΚλουξΚλαν; Τρίτο αφού αναφέρεται στις ΗΠΑ το πινακάκι να μας πουν και πώς έβγαζαν τα παλιότερα αποτελέσματα με τι υπολογισμούς και ποιους περιλάμβαναν και αν ήταν όλοι οι μαύροι ή έκρυβαν και μερικούς (πχ λίγα εκατομμύρια ψυχές) και τέλος και κυριότερο εμένα δεν μου φαίνεται άξιο λόγου θέμα το 53% να είναι λευκοί το 2050. Πέρα από αυτό, αν μιλάμε για ΗΠΑ πάει καλά γιατί εκεί που έχουν αρχίζει να καρασφάζουν λευκούς χριστιανούς και τα πράγματα δεν είναι διόλου καλά και τα πινακάκια δεν βγαίνουν είναι στην Μέση Ανατολή όπου πήγαν να κάνουν τον μάγκα οι τυπάκηδες του WhiteGenocideProject ή οι φίλοι τους ή οι κοινοί τους χρηματοδότες και έχουν κάνει ένα μπάχαλο το οποίο κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει.

    Έχεις δει το Mandingo και αν όχι αυτό το Django που είδαμε πριν δύο χρόνια και μας σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο; Δεκαετίες προπαγάνδας του "Όσα παίρνει ο άνεμος" πήγαν στράφι σε λίγες προβολές. Στην τελική έχουν δίκιο, δεν παλεύεται, δεν υπάρχουν επιχειρήματα και εκθέτει. Ο ρατσισμός εννοώ.