Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @Gotham γραπτά κείμενα του Θαλή δεν υπάρχουν και δεν ήταν άθεος.
     
  2. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member




    ...Nαι, αλλά καίγεται στην κόλαση, γιατί δεν γνώρισε τον Χριστό
     
  3. Apolytos

    Apolytos I am back bitches

    Γραπτως ξεγραπτως την παρθενογεννεση στις ιδεες του που την ειδες? Εκτος και αν εκτος απο εξαιρετικα μορφωμενος και καταρτισμενος εκανες και ενα ταξιδι στον χρονο και το επιβεβαιωσες απο πρωτο χερι. Η αληθεια ειναι οτι φαινεσαι τοσο τσακαλι που αν μου πεις οτι αυτο εκανες δεν θα εχω λογο να το αμφισβητησω.
    Κατα τα αλλα οσο η συγχρονη επιστημη εκλεψε απο τον Ιουλιο Βερν την τεχνογνωσια για το ταξιδι στο φεγγαρι αλλο τοσο εκλεψε και ο Μαρξ τον Αριστοτελη.
     
  4. Eχουμε πηγες που τον αναφερουν αν δεν το ηξερες.... Το οτι ο Αριστοτελης πηγε να τον παρουσιασει σαν θεοσεβουμενο δεν πειθει κανεναν ιστορικο απο τη στιγμη που ο Θαλης ανεπτυξε την κοσμολογια χωρις την υπαρξη θεων, για πρωτη φορα στην γραπτη Ιστορια. Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις; Ποσο αριστερος μπορει να εισαι δηλαδη;


    Καλα τωρα μιλας σοβαρα; Η επιστημη λειτουργει με βαση καποιους κανονες. Απο την στιγμη που δεν μπορεις να αποδειξεις οτι ο Θαλης ακουσε απο καποιον αλλον την ιδεα που ανεπτυξε, αυτοματως παιρνει τα ευσημα ο ιδιος. Καταλαβες ή οχι.... Εσυ λες κατι που ειναι παιδαριωδες και ανωριμο... Ειναι σαν να λες τωρα οτι επειδη δε μπορουμε να κανουμε ταξιδι στο χρονο, ο Μπετοβεν αντεγραψε αλλους αλλα δεν μπορουμε να το επιβεβαιωσουμε. Αυτα ειναι γελοιοτητες που λες. Σε ποιο σχολειο σου διδαξαν τετοιες ηλιθιοτητες να λες σε ακαδημαικο επιπεδο; Μηπως στο ιδιο που λενε πως η Αφρικη ανηκει στους Αφρικανους, η Ασια στους Ασιατες ενω η Ευρωπη σε ΟΛΟ τον πλανητη που ερχεται κατα χιλιαδες καθημερινα, για να φαει σοσιαλιστικο φαι, κερασμενο απο τους φορολογουμενους πολιτες που ειναι πραγματικοι "ανθρωπιστες" και αντιρατσιστες με το να δεχονται εκατομμυρια λαθρομεταναστες επειδη αυτο διδασκει η "Αριστερα"; Ρε πατε καλα εδω μεσα; Για κοψτε λιγο την τηλεοραση γιατι σας εχει πειραξει πολυ απο οτι φαινεται. 

    Οταν μεγαλωσεις θα μαθεις και καποιες βασικες μεθοδους προπαγανδας οπως η "Επικληση στο Συναισθημα" ως μια μαρξιστικη μεθοδο που βοηθαει καποιον να πεισει καποιον αλλον για κατι, οχι επειδη χρησιμοποιει λογικα και ορθολογιστικα επιχειρηματα αλλα επειδη χρησιμοποιει τον πονο αλλων ανθρωπων για να εξουδετερωσει οποιοδηποτε λογικο επιχειρημα με ανηθικο τροπο και τελικα να πεισει το θυμα πως εκεινος εχει δικιο σε κατι.
     
  5. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    ...ρε μεγάλε,
    πως κατάφερες να ξεκινήσεις από τον Θαλή
    και να καταλήξεις στους μετανάστες
    μέσα στην ίδια παράγραφο....?
     
  6. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @Gotham προφανως το αν ειμαι αριστερος κτλ δεν αφορα την πραγματικοτητα. Δεν αναφερομουν στον Αριστοτελη, αλλα στον Διογενη.

    Το κακο με ολους αυτους που μαθαινουν μονο απο το google, ειναι αυτο οτι μαθαινουν μονο απο το google.
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Και για να σε βοηθησω λιγο παραπανω, η θεωρια του Θαλη ειχε εναυσμα τον Ορφικο μυθο!
     
  8. Oταν απανταει καποιος σε δυο διαφορετικα ατομα, ολα γινονται... Εξαλλου δεν ειναι στην ΙΔΙΑ παραγραφο ο Θαλης και οι μεταναστες... Μηπως εισαι μεθυσμενος;
     
  9. Ρε ασχετε, ο Διογενης ο Λαερτιος δεν ειπε πουθενα οτι ο Θαλης ειχε μπλεξει την μυθολογια με την επιστημη, οποτε τι εξυπναδες προσπαθεις να μας πεις;
    Ο Αριστοτελης ανεφερε οτι ο Θαλης πιστευε σε θεους κτλ. Στην πραξη ομως αυτο δεν προκυπτει απο πουθενα αφου η κοσμολογικη θεωρηση του Θαλη δεν περιεχει ιχνος θεολογιας...

    Καλα εσυ εχεις ξεφυγει εντελως... Ο Ορφεας ηταν ποιητης, οχι επιστημονας. Ο Ορφεας ισως να ειναι και μυθικο προσωπο διοτι ως ιστορικο προσωπο δεν αναφερεται ουτε απο τον Ομηρο, ουτε απο τον Ησιοδο. Οι λεγομενοι "Ορφικοι" και τα Ορφικα καταγραφονται μετα το 600 π.Χ. ενω ο Θαλης γεννηθηκε πριν το 620 π.Χ. Πιθανον λοιπον τα ορφικα να ειναι επηρεασμενα απο τον Θαλη και οχι το αντιστροφο. Επιπλεον ειναι αστηρικτη η υποθεση οτι ο Θαλης επηρεαστηκε απο τα Ορφικα αφου τοσο ο Ομηρος οσο και ο Ησιοδος που εζησαν λιγο πριν απο τον Θαλη, δεν αναφερουν πουθενα τον Ορφεα...
     
  10. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Παντως ειναι πραγματικα αξιοσημειωτο, τοση μορφωση που λες οτι εχεις και μηδεν παιδεια για να ξερεις να φερεσαι σε ενα συνομιλητη.. Συγχαρητηρια, εξαιρετικα ενδιαφερον..
     
    Last edited: 14 Ιουνίου 2015
  11. Mηδενικη παιδεια εχουν οσοι δεν ξερουν να αντιπαραθετουν επιχειρηματα (εδωσα επισημες στατιστικες που σοκαρουν και προβληματιζουν τους σκεπτομενους και τους εχοντες παιδεια) και καταφευγουν σε ad hominem επιθεσεις επειδη ακριβως δεν διαθετουν γνωσεις.

    Φερομαι σε εναν συνομιλητη οπως μου φερεται και εκεινος. Οταν προσβαλλει τη νοημοσυνη μου με ανοησιες, του μιλω οπως του αρμοζει και του αξιζει.
     
  12. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.