Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οικειοτητα και σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος episkeptis, στις 23 Ιουνίου 2015.

  1. Τι λέτε ωρέ πρίγκηπες και βεζυροπούλες. Πολύ αχ-μη-το-καλσόν μου είσαστε. Πώς φαίνεται οτι δεν έχετε ζήσει με κάποιον κάτω από την ίδια στέγη για μεγάλο διάστημα. Να τον φροντίζετε όταν έχει σπασμούς από γαστρεντερίτιδα και να τον καθαρίζετε από τα σκατά μαζί με τα σεντόνια. Να βγάζει το χαρτομάντηλο, να σας σκουπίζει τη μύτη που τρέχει από το χοντρό κρυολόγημα και να σας λέει "είσαι απίστευτα σέξι". Να την/τον κρατάτε αγκαλιά ενώ ξερνάει μετά από ένα ξενύχτι με ποτά μπόμπες και βρώμικα στην καντίνα της παραλιακής.

    Ξυπνάτε ωρέ. Δε μιλάμε για clean cut διαφημιστική ταινία. Μιλάμε για τη ζωή...
     
  2. ¨Αν ενοούμε σαν οικείοτητα την "αλληλοκατανόηση" της ανθρώπινης φύσης / τρωτότητας, καθώς και την προαπαιτούμενη συνέπεια της υ στα "γούστα" του Κ, μέσα και πρέπει να είναι επιθυμητό (μιλάμε για σχέση πάντα).
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Και προδέρμ  
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αγαπω προδερμ.... . Σε ποια δεν αρεσει να την φροντιζουν;;; 
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Σε όλους τους ανθρώπους αρέσει να τους φροντίζουν!!! Κι εμένα μου αρέσει να κακομαθαίνω τους άλλους, οκ όχι όλους αλλά κάποιους πολύ!!!       
     
  6. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    άλλο οικειότητα και άλλο συμπαράσταση σε μια αρρώστια. η συμπαράσταση θα έρθει με την εξέλιξη της σχέσης και θα εγκατασταθεί πχ σε μια συγκατοίκηση. γιατί όμως να πιέσω τα όρια της οικειότητας σε μια σχέση στην οποία ο κοινός τόπος και χρόνος είναι περιορισμένος; γιατί πρέπει να πέρδομαι μπροστά της στις ελάχιστες ώρες που την έχω στη διάθεσή μου ενώ μπορώ να της κάνω άλλα πιο απολαυστικά πράγματα;
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αυτό! :- )
     
  8. Δεν κατάλαβα το διαζευκτικό "ενώ". Θα τα κάνεις όλα. Γιατί όλα αυτά είσαι εσύ
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ... κλάνεις, σε ικετεύω, πες όχι, πλζ!   
     
  10. Σκηνικό:
    Κάνεις σεξ. Μιά κλανιά αποφασίζει οτι θέλει να γνωρίζει τον κόσμο. Απαιτεί να την ελευθερώσεις. Υπάρχουν δύο εναλλακτικές.
    1) Αφήνεις το γκόμενο με το καυλί ανά χείρας, τρέχεις, ανοίγεις το στέρεο σε τέρμα ένταση, ψεκάζεις το σπίτι με bi-fresh άρωμα ανθισμένου κήπου
    μπαίνεις στο μπάνιο, κλείνεις την πόρτα και αποχαιρετάς την Αλεξάνδρεια που χάνεις. Πιθανότατα θα σε έχει ήδη αποχαιρετήσει αυτή στα μισά της διαδρομής.
    2) Την αφήνεις εκεί και τότε, παίρνεις το ύφος αθώας κορασίδας που έσπασε το βάζο της μαμάς και περιμένεις στωικά τις συνέπειες.

    Τι διαλέγεις?
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Tπτ, από τα 2, πάω στο μπάνιο κ την αφήνω εκεί(τον φωνάζω), τον κλειδώνω μέσα, και κλαίω γοερά από τα γέλια, σατανικό;
     
  12. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Συγγνωμη αλλα νομιζω ειναι επιτηδες παρατραβηγμενο το ολο σκηνικο ετσι; Υπαρχει κι η εναλλακτικη του σηκωνομαι, παω οπως ειμαι στην τουαλετα και μετα γυρναω χωρις τα εφετζιδικα μουσικες κλπ. Γιατι ειναι καφριλα οταν ο αλλος κλανει μπροστα σου ή ρευεται οπως και να το κανουμε.. Ειναι αγενεια ο,τι οικειοτητα και να εχεις.. Κι εγω με τον πρωην μου που συζουσαμε οταν ειχε μεινει με τη μεση του τον βοηθουσα μεχρι και στο κατουρημα, οταν ηταν αρρωστος και ξερνουσε εγω κρατουσα τον κουβα, αλλο ομως η συμπαρασταση σε ενα ζορι κι αλλο να καφριλιαζεται ο αλλος μπροστα σου, εχει τεραστια διαφορα..