Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σιχαμάρα και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 26 Ιουνίου 2015.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ναι νομίζω ότι τα όρια είναι προσωπικά ή τέλος πάντων μεταξύ Δ/δυο  
    Και με αφορμή αυτή τη σωστή επισήμανση του @LeoNaRDo να πω ότι το θέμα δεν το έβαλα κριτικάροντας το ο,τιδήποτε!! Για μένα μεταξύ συναινούντων εχεφρόνων ενηλίκων όλα είναι αποδεκτά...

    Κανένας δεν νομίζω ότι δεν έχει όρια. Και νομίζω θα με ανησυχούσε λίγο έως πολύ κάποιος που θα έλεγε ότι δεν έχει κανένα απολύτως όριο γενικά.
    Θεωρώ ότι η σιχαμάρα, όπως και άλλα συναισθήματα έχουν κάποιο πολύ βασικό σκοπό και αυτός είναι να μας προστατεύουν. Έτσι, όταν νιώθουμε σιχαμάρα, έστω και στιγμιαία απέναντι σε κάτι θα έπρεπε να του δίνουμε μια σημασία. Ακόμη και αν μετά σκεφτούμε ότι τελικά δεν μας πειράζει, είναι παράλογο και αποφασίσουμε να την ξεπεράσουμε.
    Κάπως έτσι νομίζω "εκπαιδεύτηκα" κι εγώ να σιχαίνομαι πολύ λιγότερα πράγματα από ότι σιχαινόμουν.

    Γενικά δεν είμαι σιχασιάρα αλλά είμαι προσεκτική και διακριτική και θέλω και οι άλλοι να είναι το ίδιο.

    Και βέβαια διαχωρίζω πολύ αυτό που ειπώθηκε παραπάνω περί "συνδιαλλαγής" με κάποιες εκκρίσεις ή ότι άλλο του συντρόφου μας.
    Δηλαδή κι εγώ δεν σιχαίνομαι απολύτως τίποτε αν προέρχεται από τον Αγαπημένο μου. Απολύτως τίποτε!! Και μου έχει τύχει να χρειαστεί να Τον κρατήσω επάνω μου μια φορά που πνίγηκε και έκανε εμετό και δεν είχα απολύτως κανένα αίσθημα σιχασιάς.

    Αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς άλλο από το τι επιθυμώ στο ερωτικό Μ/μας παιχνίδι και τη συνεύρεση, το τι βρίσκω δηλαδή μέρος του ερωτισμού Μ/μας. Ενώ ας πούμε λατρεύω το σάλιο, το ΛΑΤΡΕΥΩ, βρίσκω απίστευτα ερωτικό να στάζει το σάλιο του άνδρα στο στόμα της γυναίκας του, ενώ λατρεύω τα golden showers και τα θέλω (λατρεύω τον τρόπο που επιδρούν σε όλες τις αισθήσεις μου αλλά και το αίσθημα οικειότητας που μου φέρνουν: τη μυρωδιά, τη γεύση, τον ήχο), δεν είμαι φαν της κοπρολαγνείας. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πού μπαίνει το όριο και γιατί.

    Επίσης νιώθω ότι είναι διαφορετικό από την πλευρά του υποτακτικού και από την πλευρά του Κυριάρχου. Γιατί αντιστοίχως, αν και ούτε Εκείνος είναι φαν της κοπρολαγνείας, μου απαγορεύει να κλείνω ποτέ την πόρτα της τουαλέτας, ό,τι και αν κάνω. Αυτό όμως νομίζω δεν έχει να κάνει με τη λαγνεία του προς κάτι αλλά με το αίσθημα ανοίγματος και έκθεσης που θέλει να έχω απέναντί Του.

    Συγγνώμη που μιλάω για προσωπικές μου επιλογές, δεν θέλω να βαραίνω κανέναν με λεπτομέριες απλά θέλω να μεταφέρω το βίωμα μου μιας και δεν έχω καθόλου θεωρητικά σχήματα για αυτό το θέμα στο μυαλό μου    
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Συμφωνώ με τη @sokolata . Είναι και δική μου αρχή ότι στο bdsm πρέπει πάντα να εμπλέκονται ενήλικες που έχουν σώας τας φρένας, ούτε μη ενήλικες, ούτε οποιοδήποτε άλλο ζωικό είδος...
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ξερω εγω κατι ζωα με δυο ποδια που συναινουν......  
     
  4. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    εδω θα ηθελα να διαχωρισω κατι.μπορει κατι που κανουμε σε νορμαλ κατασταση να ειναι σιχαμερο αλλα σε κατασταση καυλας να ειναι ερωτικο.παντα βεβαια σε γενικες γραμμες και οχι απολυτα!
     
  5. bimbo

    bimbo New Member

    Εξαρτάται,από το ποιος σου προσφέρει τι και με ποιον τρόπο. Με αυτήν την λογική πιο εύκολα σιχαίνομαι υφάκια και ξινές συμπεριφορές παρά σωματικές εκκρίσεις.
     
  6. Με προλαβες.
     
  7. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Διαχωρίζοντας τις έννοιες καθαριότητα και σιχασιά-σιχαμάρα θα πω ότι δεν αηδιάζω εύκολα. Φυσικά σε θέματα καθαριότητας είμαι αρκετά έως πολύ σχολαστικός, ωστόσο δεν θα έλεγα ότι σιχαίνομαι γενικώς. Αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν πάσης φύσεως παιχνίδια, κάποια σίγουρα τα θεωρώ ακραία για τα γούστα μου και δεν είμαι διατεθειμένος ούτε να τα δοκιμάσω. Ωστόσο σε πολλά πράγματα θεωρώ ότι με τη σωστή παρτενέρ και την ανάλογη "χημεία" μπορώ πολύ εύκολα να κάνω "υπερβάσεις" και να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Πιο πολύ αηδιάζω από συμπεριφορές παρά από παιχνίδια και προτιμήσεις.
     
  8. thanasis

    thanasis Contributor

    Ας αφησουμενε τις θεωριες να μιλησουμε συγκεκριμενα. Πολλες πρακτικες απαιτουν αποπριγκηποποιηση και απο τον εφαρμοζοντα και απο τον δεχομενο αυτες: εκπαιδευση σε deep throating (εμετουλινια στην ημερισια διαταξιν), ass training, forced enemas, blood play, spitting, boot worship, κλπ...
     
  9. katerina

    katerina Regular Member

    τι ειναι το spitting???
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ελληνιστί το φτυσίδι, alias το ροχαλίκι...Να φτύνεις κάποιον/α πιθανότατα στα πλαίσια humiliation...
    Τουτέστιν εξευτελισμός...Πιθανολογώ, γιατί το φτύσιμο δεν το "έχω"...

    Η χρήση των αγγλικών κάνει chic και βουδουσουμιάρικο...  
    Επίσης βλέπε face slapping αντί για σφαλιάρισμα και ούτω καθ' εξής...  
    Αν κάπου κάνω λάθος, όποιος/α θέλει ας με διορθώσει...  
     
  11. Ντροπή θανάση, αυτά είναι σιχαμένα πράγματα και οι ορθόδοξοι βουδουσουματζήδες δεν τα κάνουν ποτέ  
     
  12. brenda

    brenda FU very much

    Ααααχχχ με πιάνετε και με βρίσκετε σε ευαισθητούλικα ζητήματα και με αναγκάζετε να πω πράματα κρυμμένα και κρυφά... 
    Ο Αφέντης μου ροχαλίζει σαν τρένο, συγκεκριμένα σαν τον παλιό Μουτζούρη, με το που θα κλείσει τα μάτια, τρελός αυτοματισμός...εσύ @underherfeet ξέρεις ενδεχομένως, ότι και τα ρινικά επιθέματα δεν λύνουν το πρόβλημα.
    Απλά, και ροχαλίζει και έχει πλάκα το χάνζαπλαστ στην μυτούλα...(χοχοχοχοχο) 
    Εγώ insomniac ολκής...άμα δεν με βάλει για ύπνο πριν κλείσει τα μάτια, έχουμε τρελά Βατερλώ ύπνου... 
    (Ωστόσο και λεπτό να μην ξανακοιμόμουν όλη νύχτα, την αγκαλιά του δεν την αλλάζω με τίποτις... )
    Σε ότι δε, αφορά το spitting, είναι ώρες-ώρες ότι πιο καυλωτίκ μπορεί να κάνει ο άλλος, ειδικά όταν δεν το περιμένεις.... 
    Μία φορά επίσης, ήμουν σε τόσο εκστατική κατάσταση που ανταπέδωσα η έρμη η υποταχτικιά, αλλά για (πολύ) καλή μου τύχη, θαρρώ ότι το γούσταρε εξίσου και ο Κύρης μου...τρελά γλέντια... 
    Και εδώ είναι που κολλάει κείνο που πολύ με αρέσει και το λέω συχνά, (σαν την βουδουδουμόπιτα), one man's food is another man's poison!!! 

    ΥΓ Και στην τελική, είναι ανταλλαγή σάλιου, σε τι διαφέρει δηλαδή τόσο δραματικά από το φιλί, πέραν του slight, slightότατου humiliation?