Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

βιασμος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος mimibdsm, στις 11 Ιουλίου 2014.

  1. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ειμαι πολυ ευαισθητο, δεν βλεπω θριλερ...προτιμω τις τσοντες 
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Βρε καλως το!!!! Ειπα κι εγω που εισαι...... . Αγαπητε μου οι φαντασιωσεις μου δεν περιλαμβανουν κλυσματα, εκτο αυτου σου ειχα πει κατι αλλο σε ενα νημα  
     
  3. conner

    conner Contributor

    Εδώ είμαι καλή μου...
     
  4. Mιας και μιλήσαμε για σινεμά... ας αναφέρουμε ένα παράδειγμα κινηματογραφικό (που πρώτα ήταν βιβλίο).
    Έχετε δει το Hannibal (το 2ο κομμάτι της Σιωπής των Αμνών)?
    Υπάρχει η σκηνή (στην ταινία) όπου ο Lecter, φτιάχνει φλαμπέ τα μυαλά του Ray Liotta (του Krendel) και του δίνει να δοκιμάσει (μιας και ο ίδιος είναι σε κατάσταση λοβοτομής το δέχεται αδιαμαρτύρητα). H σκηνή περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία που συναντάμε σε κάθε σχεδόν οριακή φαντασίωση του ανθρώπου: αίμα και σπλαττεριά (αποστροφή και αηδία), σαδιστική εκδίκηση ειρωνικού τύπου (ουσιαστικά αυτό ήταν και ο ΝτεΣάντ ένας εκδικητικός χλευαστής των αξιών της εποχής του και όχι κανένας τιτανοτεράστιος συγγραφέας), με το αποκορύφωμα να είναι μια πεταμένη πατσαβούρα στο ανοιχτό κρανίο του ημιθανή Liotta (oυσιαστικά μια εξουδετέρωση των αρσενικών "ανταγωνιστών του" - αυτό το βλέπουμε και στις ταινίες του James Bond), και, τέλος, μια λανθάνουσα ερωτική ατμόσφαιρα (η Clarice δεν καταλήγει στο κρεβάτι του Lecter στην ταινία, αλλά είναι σίγουρο πως στο βιβλίο γίνεται ερωτική παρτενέρ του και απολαμβάνουν μαζί το δείπνο με τα μυαλά του Verger - στις ταινίες του 007 ο ερωτισμός αυτός είναι πολύ πιο ξεκάθαρος).
    Και ακριβώς για όλα τα παραπάνω (πάνω-κάτω), πηγαίνουμε να δούμε σύγχρονες ταινίες (συνήθως). Για τον συναινετικό βιασμό των αισθήσεων και της δεδομένης ηθικής μας διάστασης.
    Γιάμ Γιαμ!
     
  5. Στου κουφού την πόρτα...
     
  6. conner

    conner Contributor

    τσόντες απλές ή με υπόθεση?
     
  7. gazza

    gazza Regular Member

    με υδραυλικους και διανομεις πιτσας
     
  8. astarti

    astarti Love beyond Reason

    Και σκίσιμο ρουχων και εσωρουχων...μου αρέσει πολύ, η συγκίνηση εχει να κανει ασφαλώς με την εγκαταλειψη του ελέγχου αλλά και με τον ιδιο τον επιθετικό τρόπο που μου συμπεριφερεται ο εραστής.. Είναι ακρως ερεθιστικο να ξερω οτι κάποιος είναι τοσο διεγερμενος που πρέπει να κανει σεξ μαζι μου εδώ και τωρα..η επιθετικοτητα του προκύπτει από την σωματική έλξη που νιώθει για μενα, οπότε είναι κάτι πραγματικά απειλητικό σωματικα..
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Πάντα, από την πρώτη μέρα στο χώρο, το BDSMικό "διακύβευμα" έπρεπε να το επιθυμώ ενεργά και συνειδητά, με ανοιχτά τα μάτια. Είναι ένας από τους λόγους που αγάπησα το BDSM στο οποίο εκπαιδεύτηκα.

    Δεν τον ξέρω τον βιασμό ως φαντασίωση, ποτέ δεν τον είχα και έμαθα να μην έχω ούτε καν τη βίαιη παρέμβαση ως συνεκδοχική της σαδομαζοχιστικής αλληλεπίδρασης. Άλλο η σκληρότητα και η αυστηρότητα, άλλο η βία και η καταστροφή.

    Όπως λέει και η @brenda, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος BDSMer που και να θέλει και να μπορεί να πραγματοποιήσει αυτή τη φαντασίωση όμορφα, γιατί είναι φαντασίωση, αλλιώς η μετατροπή της ερωτικής πράξης σε πράξη μίσους και καταστροφής, που είναι στην πραγματικότητα ο βιασμός, δεν συζητείται.
     
  10. Spell

    Spell New Member


    Φυσικα και ειναι συναινετικο. Απλα ειναι το συναινετικο που δεν 'εξωτερικευεται'. Μου αρεσει ομως πολυ αυτη η προσεγγιση της αναπαραστασης, οφειλω να το αναφερω.

    Το προβλημα που περιγραφεις (και ελπιζω ο ενικος να μην ενοχλει) ειμαι βεβαιος οτι δε μπορει να λυθει με καποια "αλγοριθμικη" διαδικασια. Δεν ξερω ομως αν ειναι απαραιτητα κακο αυτο. Στη δικη μου περιπτωση δηλαδη, γνωριζα πως ηταν ενα συνολο καταστασεων που μας εφεραν σε εκεινο το σημειο, και παλι προχωρησα με διακριτικα αναγνωριστικη τακτικη μεχρι να καταληξω να παρω την αποφαση να φερθω κτηνωδως.
    Και εν τελει, γι αυτον ακριβως το λογο χαιρομαι που δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη λυση στο προβλημα. Νομιζω πως ακριβως επειδη βρεθηκαμε σε αυτη την ισορροπια συνθηκων, βιωσαμε με την κοπελα μια εμπειρια που μπορουμε να ονομαζουμε μοναδικη. Δεν ειναι απο τα πραγματα που οριζονται ντετερμινιστικα και προσπαθεις να τα αναπαραγεις. Ουτε μπορεις να δρασεις με αμφιβολια για το αν θα πετυχει αυτο που θες, επειδη εκανες λαθος διαγνωση. Πρεπει οι ιδιες οι συνθηκες να σου προσφερουν τη βεβαιη διαγνωση μπροστα σου, και να αναγνωρισεις οτι βρεθηκες στο "ματι του κυκλωνα". Και μετα απλα να αφεθεις στην ενταση της στιγμης...  
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Κάποια στιγμή, το είχα γράψει αυτό σ΄ένα thread που αιτιολογούσα την επιλογή sub (έναντι του slave), θεωρώντας ότι από κει ξεκίνησε το πράγμα να παίρνει μία διαφορετική τροπή στο κομμάτι του ερωτισμού...Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο, αλλά αυτή είναι μία έκφανση της δικής μου αλήθειας, σε ότι αφορά την τοποθέτησή μου πάνω στον ''εξορκισμό'' του βιασμού και την επανατοποθέτησή του με την μορφή παιγνίου στην ερωτική μου ζωή...
     
  12. conner

    conner Contributor

    και γιατρούς...