Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σιχαμάρα και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 26 Ιουνίου 2015.

  1. astarti

    astarti Love beyond Reason

    Καλώς προέκυψε ο προβληματισμος απο το thread οικειοτητα και σεξ...προσωπικά, θεωρω οτι η αηδία προστατεύει, αποθαρρύνει από το να έρθουμε σε επαφή με επικίνδυνα, ορατά ή αόρατα πράγματα..
    Γενικά είμαι σιχασιαρα...αλλά όχι τόσο προς την ίδια την πράξη, εμπειρία ή ίσως αντικείμενο, οσο κυρίως σε συνδυασμό με το άτομο με το οποίο καλουμαι να τα μοιραστώ... Αν ειναι ο άνθρωπός μου, που γνωριζω καθε του σπιθαμή καλύτερα κι από το δικό μου σωμα, για μενα δεν νοείται σιχαμαρα σε κανένα επίπεδο..
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ωδή στο γλειφομούνι

    Αλληλογλειφτείτε κάνει καλό.

     

    Πολλοί θα πίστευαν ότι ένα σύγγραμα που ασχολείται με τη θεσπέσια εκείνη πρακτική του γλειφομουνιού, θα χρησίμευε σε άντρες ως εγχειρίδιο για να μάθουν επιτέλους ότι η κλειτορίδα δεν είναι κουμπί στο Ατάρι ή σε γυναίκες ως «συμβουλευτικός οδηγός» για το πως να καταφέρουν να «απελευθερωθούν» και να αγκαλιάσουν το μουνί τους και ό,τι μπορεί να γίνει με αυτό μπας και καταφέρουν να έρθουν σε οργασμό.
    Ναι και ναι. Αυτό το πόνημα αναφέρεται και στους πρώτους και στις δεύτερες και σε όποιον άλλον άνθρωπο αγαπάει να γλείφει ένα μουνί.
    Και τώρα σοβαρά.
    Ας μιλήσουμε για ΤΟ γλειφομούνι.
    Βασικός κανόνας είναι η φέρουσα το μουνί να ΘΕΛΕΙ να γλειφτεί. Αν δεν θέλει έχετε πρόβλημα.
    Αν μπορέσετε να την πείσετε, συγχαρητήρια, αλλά αυτό είναι δική σας δουλειά. Μην τα περιμένετε όλα από ένα ταπεινό τρολ του ιντερνετίου.
    Ας πάμε στο σημείο που όλα είναι καλά και τα δύο (ή και περισσότερα) μέλη της τελετουργίας συμφωνούν.
    Καλοί πλην ανίδεοι φίλοι μου, όσο σοκαριιστικό κι αν ακούγεται, το γλειφομούνι δεν ξεκινάει και δεν τελειώνει με τη γλώσσα σας στο μουνί. Μπορεί η σωστή πίπα να μην θέλει χέρι αλλά το σωστό γειφομούνι θέλει δάχτυλο ή και ολόκληρη παλάμη. Αυτό να το θυμάστε για να συνεννοηθούμε επιτέλους.
    Ναι είναι υπέρμετρα ευχάριστο να χώνεται μια μούρη ανάμεσα σε δυο μπούτια αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Τα δόντια είναι ένα πολύ βασικό όργανο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δαγκώσει το σημείο πάνω από το κυρίως πιάτο, γνωστό και ως ήβη ή ηβικό οστό όπως επίσης και εκείνο το μαλακό σημείο στην εσωτερική πλευρά των μπουτιών. Με ηρεμία, δεν είναι πιτόγυρο. Πονάει.
    Αν έχετε μούσια είστε τυχεροί καθώς χωρίς φόβο και με πολύ πάθος κάνουν τη μισή δουλειά για εσάς.
    Kudos και respect στις γυναίκες που χωρίς τρίχες στα μούτρα καταφέρνουν τα ίδια ή και πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Σας αγαπάμε, κορίτσια.
    Αν έχετε σχετικά μεγάλη μύτη χρησιμοποιήστε τη. Δεν είναι ντροπή. Η ανατομία του ανθρώπου προσφέρεται για να γίνονται δύο ή και περισσότερες εργασίες ταυτόχρονα.
    Αντίθετα με το μύθο που κυκλοφορεί το μουνί δεν είναι ευαίσθητο όργανο. Δηλαδή σκεφτείτε το λίγο. Βγαίνουν άνθρωποι από εκεί μέσα. Αντέχει πολλά.
    Αν του προσφέρεται λίγη πίεση, ταχύτητα και ελαφρά χτυπήματα θα σας ανταμείψει.
    ´Οπως και στη θεσπέσια πίπα έτσι και στο θεσπέσιο γλειφομούνι ισχύει το ίδιο αξίωμα. Αν δεν το αγαπάτε μην το κάνετε. Γιατί ας σοβαρευτούμε. Αν το γλειφομούνι δεν είναι καλό καλύτερα να μην είναι καθόλου.
    Κάπου εδώ πρέπει να κλείσει αυτό το γραπτό με την ελπίδα ο κόσμος να αλληλογλείφεται όσο περισσότερο μπορεί.

    Αγάπη, σάλια καύλα κι επανάστα.

    Leia Organa Solo
     
    Last edited by a moderator: 27 Ιουνίου 2015
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μυρωδιά γυναικείων γεννητικών οργάνων και τρόποι αντιμετώπισης της ..

    Μετά από βίδεο που έλαβα από φίλη αναγνώστρια του site, αποφάσισα να κάνω αυτό το πόστ … Δεν θέλω να προσβάλω το γυναικείο φύλλο σε καμία περίπτωση αλλά έπρεπε να αναδείξω το θέμα προσεκτικά και με θετική διάθεση έτσι ώστε να δώσω κάποιες συμβουλές βάση επιστημονικών πηγών …

    Το βίδεο για το λόγο του αληθές…





    Η άσχημη μυρωδιά γυναικείων γεννητικών οργάνων λέγεται αλλιώς στην αργκό ως μουνίλα. Μουνίλα λοιπόν, είναι η λέξη-βασίλισσα στο βασίλειο των -ίλα. Ευωδιαστή και βρωμερή βασίλισσα συνάμα και όχι σαν την κωλίλα που, βεβαίως, είναι μόνο δυσάρεστη (υποθέτω ακόμα και για τους κοπρολάγνους). Κατά κοινή παραδοχή όμως, δεν πρόκειται για καμιά υπέροχη οσμή, αλλιώς δεν θα τελείωνε σε -ίλα. Τό ‘χουν αυτό όλες οι μυρωδιές που βγαίνουν από το σώμα ή όσες, όπως η φαγητίλα, κατευθύνονται προς αυτό. Η μουνίλα είναι μάλλον η μόνη σωματική μυρωδιά που ακόμα διατηρεί και θετικές πλευρές. Δεν τις έχει χάσει, όπως η ιδρωτίλα, η ποδαρίλα, η κωλίλα, η στοματίλα, κλπ. Σαν την φαγητίλα ή την ψητίλα, μπορεί να αρέσει και να προκαλέσει, τουλάχιστον μέχρι να περατωθεί η πράξη για την οποία σε καλεί. Μετά, όταν μένει πάνω σου, μπορεί και να γίνει εφιάλτης. Αίτια που μπορεί να καταλήξουν σε αυτήν την άσχημη μυρωδιά είναι η νευρικότητα, η κούραση, η εγκυμοσύνη, μια ξαφνική αλλαγή στη ζωή σου, ένας νέος σεξουαλικός σύντροφος, στρες, έλλειψη βιταμίνης Β, υπερβολική χρήση ζάχαρης, κολλητά ή συνθετικά εσώρουχα, απορρυπαντικό ρούχων με έντονο χημικό άρωμα.Επίσης, τα αντιβιοτικά πολλές φορές προκαλούν μυκητίαση καθώς σκοτώνουν πολλά από τα φυσιολογικά βακτήρια του κόλπου, οπότε η candida πολλαπλασιάζεται σε μεγάλες ποσότητες.
    Είναι λοιπόν η μυρωδιά που βγαίνει από τα γυναικεία κολπικά υγρά και, κατ’ επέκταση, απ’ όλη την σχετική περιοχή του γυναικείου σώματος. Μπορεί να έχει μικρό βεληνεκές (δηλ. να πρέπει να φτάσουμε κοντά στην πηγή της για να την οσμιστούμε) αλλά και ευρύτατο, όπως όταν πχ. μπαίνουμε σε γυναικεία αποδυτήρια σε μέρα ζέστης, υγρασίας και συνωστισμού. Είναι κάτι αντίστοιχο της βαρβατίλας, με τη διαφορά ότι έχει μόνο κυριολεκτική σημασία ενώ η λέξη βαρβατίλα μπορεί να χρησιμοποιείται και μεταφορικά. Προσωπικά μου έχει τύχει να ακούσω μόνο από έναν άνθρωπο τη μεταφορική χρήση της λέξης («μου κάνει για μουνίλες αυτό το μέρος» είπε, και εννοούσε κάτι αντίστοιχο του αρχιδόκαμπου). Η λέξη χρησιμοποιείται στον πληθυντικό για εμφατικούς λόγους ή υποτιμητικά (βλ. παρ. 2)

    Και οι συμβουλές που υποσχέθηκα για αντιμετώπιση :
    Αρχικά για την αντιμετώπιση της φαγούρας διάλυσε ένα κουταλάκι του τσαγιού μπέικιν πάουντερ (sodium bicarbonate ή σόδα δισανθρακική) σε ένα ποτήρι νερό. Ξέπλυνε το αιδοίο. Κάνε κολπικές πλύσεις με σκόρδο, όταν όμως ο ερεθισμός είναι πολύ σοβαρός μπορεί να καιει ή με υδραστίδα.
    Προσπάθησε να μην ξύνεσαι.
    Χρησιμοποίησε δύο κουταλάκια του τσαγιού σε δύο κούπες νερό. Πλύσου μ’ αυτό 2 φορές την ημέρα επί δύο μέρες, μετά κάνε τη θεραπεία με γιαούρτι για λίγες ημέρες για να αποκατασταθεί η κολπική χλωρίδα.
    Για την μυρωδιά τώρα στα γυναικεία γεννητικά όργανα, το απλό γιαούρτι (ζωικό ή από σόγια) είναι πολύ αποτελεσματικό. Τοποθέτησέ το με ένα κουταλάκι του τσαγιού (αν χρειαστεί, και με τη βοήθεια ενός κολπικού διαστολέα). Φόρεσε σερβιέτα γιατί το γιαούρτι θα ρεύσει προς τα έξω. Χρησιμοποίησε μη παστεριωμένο γιαούρτι με ζωντανούς λακτοβάκιλλους. Οι κάψουλες acidophilus επιδρούν ακόμη καλύτερα, όμως εξαιτίας της χαμηλής περιεκτικότητάς τους πρέπει να τοποθετήσεις 2-3 ταυτοχρόνως στον κόλπο. Παράλληλα μπορεί να γίνει και λήψη τους από το στόμα. Ακολούθησε τη θεραπεία αυτή επί 5 με 10 μέρες, κατά προτίμηση τη νύχτα. Σε περίπτωση κρίσης τοποθέτησε γιαούρτι 4 με 5 φορές τη μέρα. Οι συσκευές κολπικών πλύσεων ή οι συσκευές κλύσματος είναι καλές γι’ αυτό.
    Γιατί μερικά βρωμάνε και μερικά κάνουν μπάχαλα…

    majinbuu
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Οκ......για εσάς που δεν σιχαίνεστε τίποτα....


    Σας παρουσιάζω τα νέα eau de parfum - ευωδιες της αγαπολας μου -δεν σιχαίνομαι τιποτα, με άρωμα :

    Ποδαρίλ
    Καλτσίν
    Μουνισίλ
    Αρχιδίνη
    Πουτσέτο
    Κλανίς
    Γλυφαδόν
    Κωλέξ
    Ιδρωτάν
     
    Last edited: 27 Ιουνίου 2015
  5. Χα χα Χα!! Το γαμησες!
     
  6. brenda

    brenda FU very much

  7. sw

    sw

    Τιποτε δεν συχαινομαι στην συντροφο μου.
    Η λογικη με αναγκαζει να νηστεψω γευσεις των οποιων τα συστατικα μπορει να προκαλεσουν μετανοιες.
    Τις φαντασιωνομαι ομως και δεν λειπουν απο το ερωτικο τραπεζι μας, αχνιστες στο πιατο που θα επιστρεψει ανεπαφο στην συντηρηση του.
    Νοιωθω πως στο BDSM ο σεβασμος στα προσυμφωνημενα ορια μπορει να τα παραμορφωνει συχνα, καθως ζουλιονται μεσα στις αγγαλιες των ερωτευμενων συντροφων.
     
  8. sw

    sw

    Για μενα, οταν υπαρχει ερωτικη συνδεση, δειγματα της πιο πανω συλλογης ειναι ανιχνευταια ερωτικη προυποθεση, γιατι μεταφερει την μοναδικοτητα της οσφρυτικης μνημης και αποτελει ασφαλες αμοιβαιο εργαλειο ερωτικου σεναριου.

    Ο (λογικος) εξαναγκασμος, μαλιστα, ξυπνα με βιωματικο τροπο αντανακλαστικα που εντεινουν την αναπτυξη πολλων απο τα πιο πανω.
     
  9. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Γενικά, τελείως...αντικειμενικά, ψυχρά ειναι η κατάλληλη λεξη, δεν σιχαίνομαι ευκολα. Οταν λεω ψυχρά αναφέρομαι σε καταστάσεις στις οποίες λειπει το ερωτικό στοιχείο. Δεν μασάω σε βρωμια, σε σιχαμένα πραγματα κτλ αν πρεπει να καθαριστουν θα καθαριστουν και αν πρεπει να ερθω αντιμέτωπη με κατι τετοιο θα το κανω, κρατωντας τη μυτη μου πχ αλλα θα το κανω!

    Ειδικα τωρα...συμβαινει το εξής. Χρησιμοποιω τα επιπεδα αντοχης στη σιχαμαρα που εχω για να καταλαβω ποσο ξετρελαμενη ειμαι με καποιον. Αν με καποιον δεν εχω χημεια, καααατι δεν με εμπνεει, δεεεν μου καθεται καλα...θα με ενοχλησει το παραμικρο, και δεν μιλω για δικαιολογια. Να πω δηλαδη οτι κατι με ενοχλει ωστε να τον αποφυγω...μιλω για πραγματικη σιχαμαρα και αποστροφη ακομη και στο πιο απλο...πχ να μου εχει κατσει οτι με ενοχλει το σαλιο του, ποσο πηχτο ειναι στο στομα μου ( δινω ενα παραδειγμα).

    Αντιθετα...οταν ειμαι...***** οταν δηλαδη...μου βγαινει αυτη η αβιαστη λατρεια τοτε πραγματα που σε απλη φαση απλα θα αντεχα, φετιχοποιουνται...αυτοματα η χημεια μου με το αλλο ατομο ξεπερνα τα παντα..δεν ειναι οτι αγνοω μυρωδιες ξαφνικα...οχι..μια χαρα μυριζω αλλα εχουν μετατραπει σε κατι αλλο, μια χαρα θα καταλαβω πχ οτι γευομαι ιδρωτα αλλα στη γλωσσα μου επανω ειναι ο ιδρωτας του και το σωμα μου τον δεχεται διαφορετικα.

    Δεν ξερω αν καποιοι θα πουν ειναι θεμα μυαλου και επιθυμια που μεταφραζει ερεθισματα κατα πως το βολευει, εγω επιλεγω να λεω οτι ειναι θεμα χημειας καθαρα, το σωμα του το δερμα του, το σαλιο του..ολα..καθε τι να " κολλαει" με το δικο μου.

    Δεν το ειχα ζησει σε μεγαλο βαθμο ποτε, το ζω τωρα και πραγματικα δεν ξερω που ειμαι ικανη να φτασω, οχι απλα δεν σιχαινομαι η θα διπλοσκεφτω κατι, γουσταρω και νιωθω μια ασυγκρατητη επιθυμια να γινομαι ενα με εκεινον και το θελω με καθε τροπο, σιχαμερο και μη.
     
  10. imakolata

    imakolata New Member

    προσωπικά σιχαίνομαι και υπερβολικά μάλιστα . Ίσως να έχω έντονη όσφρηση . Αλλά πραγματικά αυτό μπορεί να με "κόψει" αυτόματα σε οποιαδήποτε επίπεδο ερεθισμού και αν ειμαι .. ένα σωμα καθαρό ειναι και ερωτικό , σίγουρα κατα τη διάρκεια θα ιδρώσουμε και θα βγουν διάφορα σωματικά υγρά , αυτό οκ .
     
  11. imakolata

    imakolata New Member

     
  12. Dapom

    Dapom Contributor

    Αυτες που τρώνε τα νύχια τους