Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. libra

    libra Regular Member

    ...οτι λαος που φοβαται...δεν ειναι ελευθερος
    Καλο μηνα
     
  2. 1000 και ένας λόγοι να ψηφίσεις ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ (που δεν σώζει τίποτα, αλλά έτσι για την φάση)

    Μέσα σε ταξί:

    Στο τιμόνι, χρυσαύγουλος (κατά δήλωσή του) γκριζομάλης ταρίφας, καλοστεκούμενος (αν και πάνω από 50), διακοσμημένος με τατουάζ μυστικιστικά σύμβολα των ΕΛ στα μπράτσα, καπνίζει το ένα prince καπάκι στο άλλο και είναι λαλίστατος (στο καθρεφτάκι του ΤΟΥΟΤΙΚΟΥ η Παναγιά η Ναζιάρα του κλείνει το μάτι πονηρά).
    Στο ράδιο παίζει το διάγγελμα ΣΑΜΑΡΑ (30/6). Ο ταρίφας ξεσπά: "Γαμώ το σπίτι σου παλιόπουστα, πουλημένε! Εξαιτίας σου δουλεύω εδώ, αυτή τη στιγμή! Αλλά ο καιρός γαρ εγγύς, έρχεται η ώρα σας πουστάκια που θα μπούμε μέσα με τα όπλα και θα τα γαμήσουμε όλα".
    Στα φανάρια του Συντάγματος έχει κόκκινο και ο ταρίφας σταματά. Μια αρμάδα από γιαπωνέζες τουρίστριες περνάει την διάβαση (ανά χείρας έχουν τα κινητά και τραβάνε αβέρτα εικόνες της κεντρικής Αθήνας). Ο ταρίφας - πύρκαυλος εκτοξεύει κοπλιμέντα στην ΕΛ μαγκοχαμουρική και αναπολεί παλιές καλές εποχές: "Στενομούνες για που το βάλατε? Αχ, παλιά είχα μια σχιστομάτα πουτάνα σαν κι εσάς, να μου γλείφει τα αρχίδια την ώρα που έχεζα! Ελάτε να τραβήξετε μια φωτογραφία τον μπούτσο μου καργιόλες!" Το φανάρι έχει ανάψει πράσινο και ένα τροχοτσόνι του κάνει νόημα να πάρει πούλο.... ο ταρίφας του στέλνει το "σινιάλο" ενώ περνάει δίπλα του: "Έλα, έλα, όχι τέτοια σε δικούς μας, ρεεεεε!" και δείχνει τα "γαλόνια" του (όρα τατουαζιές).
     
  3. Και ήταν όλοι τους εκεί... η Σοφία κι ο Σταμάτης, Στάθης, Πάνος, η Καιτούλα κι ο Χαλίφης της Βαγδάτης:

    Φασιστοναζιάρηδες, φασιστερoί, ψεκασμένοι (τον Χαϊκάλη δεν είδα... θα ήταν χαμένος στο πλήθος), μέλη παρεκκλησιαστικών οργανώσεων, luben εξαρχειώτες, ποινικοί, μάρτυρες του Ιεχωβά κουτουλουπού, κουτουλουπού.
    Κάτι σαν τα καραγκιοζιλίκια των "αγανακτισμένων" αλλά χωρίς πάνω και κάτω πλατεία.
    Όλοι ήσαντο μονιασμένοι (πάλι καλά).

    Πως δεν πλακώθηκαν μεταξύ τους νεοσταλίνες (Venceremos) και νεοναζί (EΡΧΩΜΑΣΤΕ), απορώ! (θύμιζε εκείνο το επεισόδιο του Masters of the Universe, όπου ο He-Man συμμαχεί με τον κακό Σκέλετορ). Φαίνεται πως οι ψεκασμένοι ανέλαβαν ρόλο διαιτητή στην μάζωξη.

    Στην συναυλία που ακολούθησε συμμετείχαν ανάμεσα σε άλλους και ο:
    Θάμνος Μικρούτσικος
    και ο Γαμπρός του Νότου

    Δεν συμμετείχε ο Άνθιμος!
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    <3 <3 <3
     
  5. Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια. Μολις βγήκαμε απο τα Μνημόνια. Και δεν χρειάστηκε ούτε ένας νόμος.
    Καλό Μήνα να χουμε.
     
  6. libra

    libra Regular Member

    ...οτι αυτο το πεντοζαλι...εχει ζαλισει κοσμο!
     
  7. Από τότε που απέκτησα δικαίωμα ψήφου, δεν απείχα ως ψηφοφόρος από καμμία εκλογική αναμέτρηση, είτε επρόκειτο για εθνικές, είτε ευρωεκλογές, είτε σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Θεωρώ την ψήφο υπέρτατο δικαίωμα και υποχρέωσή μου ως πολίτη.

    Το δημοψήφισμα της ερχόμενης κυριακής όμως προσβάλλει τη νοημοσύνη μου και την αισθητική μου. Θεωρώ οτι είναι άνευ λόγου, άνευ ουσίας και άνευ περιεχομένου όσον αφορά στο δια ταύτα. Αρνούμαι να συμμετάσχω σε ένα κακοπαιγμένο επικοινωνιακό παίγνιο (η επιλογή της λέξης δεν είναι τυχαία) που μόνο αποτέλεσμα θα έχει το διχασμό. Οι εμπνευστές του θα κληθούν αργά ή γρήγορα να εξηγήσουν γιατί επέλεξαν, διαρκούντων των διαπραγματεύσεων, να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα και τις ευθύνες στο λαό, που τους επέλεξε για να κυβερνήσουν.

    Οι τακτικισμοί μπορεί να αποδίδουν επί χάρτου, στην πραγματική ζωή όμως ο αληθινός ηγέτης αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Και αν θεωρεί οτι δεν είναι "παντός καιρού", κάθεται στα αυγά του.
     
  8. brenda

    brenda FU very much