Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. H LEGION OF DOOM ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑ

     

    Οι Ανεξάρτητοι Ψεκασμένοι του 50-50 (Τα Φαντάσματα του Λιάκουρα) - γελάνε μαζί τους και οι ίδιοι οι οπαδοί τους
    Ο Κάτμαν (Hello Hitty) και οι συναγωνιστές του (Τα Ζόμπι του Χίτλερ - ο ΚΑΣ μόλις βγήκε απ' την βαπόνα) - τους κράζουν μέχρι και πρώην μέλη τους (βλ. Περίανδρος)
    Ο λέγε με Τσάβες (Hello Knitty) και τα συντρόφια του οι Μπαρουφάκηδες (Τα Ζόμπι του Βελουχιώτη) - τους κράζει μέχρι και ο Ημίθεος Τζίμης Πανούσης
     
    Last edited: 2 Ιουλίου 2015
  2. whisperer

    whisperer Regular Member

    Σκεφτειτε πως με καποιον τροπο ως δια μαγειας βρισκει ο Αλεξης σημειο επαφης με την εε ,κανει τη συμφωνια που θελει κι εκει που περιμενει να (ξανα)ανοιξει η κανουλα του λενε,μισο λιγο τωρα γιατι εχουμε κι εμεις λαους που λογοδοτουμε να κανουμε δημοψηφισμα ν αποφασισει ο λαος μας αν δεχεται τη βοηθεια στην Ελλαδα η οχι......
     
  3. Κοίταξε να δεις.... ο Αλέξης και κάθε Αλέξης πρέπει να μάθει να πετάει το μπαλάκι στο λαό και να ρωτά ακόμα και όταν αποφασίζει να διορίσει ΞΑΝΑ, ξυνοταρχιδιστές (οπαδούς του). Όχι μόνο τώρα που τα πράγματα είναι μαύρα. Πέραν της πλάκας το δημοψήφισμα ΔΕΝ σώζει αυτή τη χώρα οικονομικά (ρεαλιστικά να το πάρεις) οπότε, όπως είπε και ο Πελέας το δημοψήφισμα είναι ένα στημένο φιάσκο και προσωπικά... sorry δεν θα πάρω.
    Τις προάλλες κατηφόριζα από το Σύνταγμα. Κάποιοι γέροι είχαν πάει να διαδηλώσουν απελπισμένοι υπερ του ΝΑΙ (προσωπικά γελάω και με αυτούς) και κάτι αυτοαποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές τους έβριζαν, έτοιμοι να τους ρίξουν και σφαλιάρες, φωνάζοντας ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ (Κνιτάκια δηλαδή, κάτι σαν τα αντίστοιχα φασιστάκια της Χρυσής Αυγής). Επειδή πολλοί από εμάς εδώ που ζούμε Ελλάδα (Έλληνες), έχουμε βαρεθεί και τους ψεκασμένους, και τους νεοναζί, αλλά και τους νεοσταλινικούς πατερούληδες.... νομίζω πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί....
     
  4. Οι ευρωπαίοι-δανειστές καίγονται να πάρουν τα λεφτά τους. Σε αυτό πάτησε ο Τσιπρο-Βαρουφάκης και εφάρμοσε την τακτική ζεστό-κρύο (θέλουμε λύση εντός ευρώ, αλλά δεν τό χουμε σε τίποτα να την κάνουμε). Για να δείξει οτι δε μασάει, σε κρίσιμα σημεία των διαπραγματεύσεων έκανε κινήσεις λεονταρισμού. Είναι επίσης γεγονός οτι τελική πρόταση χωρίς δέσμευση των δανειστών για διαγραφή μέρους του χρέους δεν έχει κανένα νόημα.

    ΟΚ, κατανοώ τους λόγους (προσωπικά δε θέλω να πιστέψω οτι η κυβέρνηση είχε εξ αρχής σχέδιο εξόδου της χώρας από το ευρώ), αλλά πρέπει να ξέρει πού να σταματήσει. Θεωρώ το δημοψήφισμα μεγάλο φάουλ.
     
  5. whisperer

    whisperer Regular Member

    μα η διαγραφη χρεους ηταν παντα στο τραπεζι,τη δεσμευση την αποσπας δειχνωντας κι εσυ οτι κατι δινεις...
    απο εκει και περα συμφωνω σε ολα οσα λες
     
  6. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Το δημοψηφισμα επισης ειναι ενας πολυ ωραιος τροπος αποποιησης πασας ευθυνης, χωρις να στενοχωρησεις παραλληλα την αριστερη πτερυγα του κομματος σου που δε θα δεχοταν υπογραφη αριστερου μνημονιου και το ειχε δηλωσει.. Οποτε συντασσεσαι με ΑΝΕΛ, ΧΑ δηλωνεις ως πρωθυπουργος της χωρας οτι πας με αυξημενη πλειοψηφια στο δημοψηφισμα γιατι ναι, εισαι τοσο ξεφτιλας, κλεινεις τραπεζες γιατι οταν αποφασιζεις τελευταια στιγμη να φυγεις απο το τραπεζι των διαπραγματευσεων και να διενεργησεις ενα αστοχο δημοψηφισμα δεν ειναι μαλακες να συνεχισει ο ELA και κατηγορεις τους κακους δανειστες που σου κοψαν τη ρευστοτητα και εκλεισαν τις τραπεζες, για τις οποιες βεβαια εσυ υπεγραψες ΠΝΠ..
     
  7. Κινήσεις λεονταρισμού πάντα γίνονταν και στο παρακρατικό κομμάτι και από τις 2 εγχώριες μειοψηφικές παρατάξεις (μέχρι πριν λίγα χρόνια - το σκηνικό άλλαξε με την προσέλευση ΠΑΣΟΚΩΝ - ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΩΝ και ΝΟΥΔΟΥΔΩΝ ή άλλων ΔΕΞΙΩΝ - ΦΑΣΙΣΤΩΝ σε όλα αυτά τα κόμματα κατασκευές). Το παράδειγμα που σου έδωσα με τους συνταξιούχους του ΝΑΙ που προπυλακίζονται από νεοκνιτάκια οπαδούς του Σύριζα είναι σαφές (τα αντίστοιχα δηλαδή που κάνουν και οι Χρυσαυγίτες σε άλλου τύπου άμαχο πλυθησμό).
     
  8. Αν θυμάσαι, οι φίλοι μας οι ευρω-πέη είχαν δεσμευτεί στην κυβέρνηση Σαμαρά οτι θα προτείνουν τρόπους διαγραφής του χρέους εάν η χώρα πήγαινε σε πλεονάσματα και ικανοποιούνταν οι όροι του μνημονίου. Οταν έγιναν όλα αυτά, ο Σόιμπλε την έκανε γυριστή για μιά διαφωνία 300 εκ. (που έσυρε την κυβέρνηση στο μέιλ Χαρδούβελη και τελικά στις εκλογές). Αρα ουσιαστικά οι δανειστές αθέτησαν την υπόσχεσή τους...
     
  9. Έτσι ακριβώς. Και αν βγει κανένας Πατερούλης του Δημοσίου (διορισμένος από κάτι τέτοια λαμόγια) να πει το αντίθετο μπορεί ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ κι αυτός και η φάρα του.
     
  10. whisperer

    whisperer Regular Member

    κατ αρχας chapeau στη @t.n.b.t.
    απο εκει και περα ο σοιμπλε γυριστη θα την εκανε για να σε πιεσει ωστε να αποσπασει κατι ακομα,εσυ καθεσαι στις διαπραγματευσεις και προσπαθεις,δε σηκωνεσαι να φυγεις με τους λεονταρισμους που λες
     
  11. Προσωπικά στήριξα την παρούσα κυβέρνηση, παρά τα δείγματα γραφής συνδικαλιστικής παλαιοκομματικής νοοτροπίας που έδειχνε, γιατί πίστεψα οτι έχει σοβαρό διαπραγματευτικό πλάνο. Πέντε μήνες μετά διαψεύστηκα.
     
  12. @whisperer οι λεονταρισμοί και η πεποίηθηση πως είμαστε ο περιούσιος λαός απανταχού της οικουμένης είναι από τα χειρότερα κακά της φάρας μας.

    Μπορούμε να χλευάζουμε άνετα τα Αμερικανάκια, τους Γερμαναράδες (στους Ρώσσους γλείφουμε και τα αρχίδια για τον αγωγό), να υψώνουμε κωλοδάχτυλα στην Τουρκία (που νομίζω μόλις χθες μας έστειλαν πακετοπροσφορά).... αλλά ας το παραδεχτούμε..... στο ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ, γιατί είμαστε ένα μικράκι Έθνος που χωρίς πλάτη από κάποια ομοσπονδία δεν έχουμε δύναμη παρά να ανακατέψουμε τον φραπέ με το καλαμάκι. Όπως και ένα Έθνος που ακόμα συντηρεί Παραμυθιές Κομμούνας (που ενώ στα άλλα Κράτη απέτυχαν παταγωδώς... εμείς ΕΚΕΙ).
     
    Last edited: 2 Ιουλίου 2015