Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Μα ποτέ δε σταμάτησε η κυβέρνηση να υποστηρίζει στους ευρωπαίους οτι θέλει να βρεθεί λύση μέσα από διαπραγματεύσεις. Οι λεονταρισμοί έγιναν για να ενισχύσουν αυτή τη θέση. Αλλο αν τελικά δεν έπιασαν.
     
  2. Σωστό. Από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους το μόνο σοβαρό που έχουμε να επιδείξουμε στην εξωτερική πολιτική και τις σχέσεις μας με τις -τότε- μεγάλες δυνάμεις ήταν η προσωπικότητα ενός Ελευθέριου Βενιζέλου (παρ' ότι έκανε και αυτός λάθη). Από εκεί και πέρα είμαστε όλο γκρίνια και απαιτήσεις.
     
  3. whisperer

    whisperer Regular Member

    ναι ρε φιλε,απο το μυαλλο μου περναει τωρα αυτο που λεμε για τις χαζογκομενες οτι πιστευουν πως το μουνακι τους ειναι το κεντρο του κοσμου....καπως ετσι...
     
  4. Και αυτές ΑΡΧΙΔΙΑ πέρνουν στο τέλος.
     
  5. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Το να λες οτι θελεις να στηριξεις τις διαπραγματευσεις δε λεει τιποτε απολυτως. Κι εγω μπορω να πω οτι ειμαι ο Παπας της Ρωμης. Και πριν δυο βδομαδες ελεγαν οτι οι τραπεζες δε θα κλεισουν. Απο την αρχη πηγαν στις διαπραγματευσεις με μια αλαζονεια απαραδεκτη. Και δεν λεγεται διαπραγματευσεις οταν πας διακαως να προστατευσεις το δημοσιο τομεα και τα συνδικαλιστοπαιδα σου, με παλιοκομματικες πρακτικες μπροστα δεν προχωρας. Οι Ευρωπαιοι δεν ειναι παναγιτσες ισα ισα εχουν φερθει τραγικα τοσα χρονια με εντελως λαθος χειρισμους, αλλα δεν πας με την αλαζονεια εφηβων που το παιζουν γαμαω και δερνω και μας εχουν οι εξω περισσοτερο αναγκη να διαπραγματευτεις ΣΟΒΑΡΑ για το μελλον της χωρας σου.. Χανεις τη φερεγγυοτητα σου εντος και εκτος.. Και τωρα βροντοφωναζεις για το οχι με καταπτυστη προπαγανδα, με πανο εξω απο υπουργεια, με μειλ που φευγουν απο γραμματειες υπουργειων ενω ταυτοχρονα πας και παρακαλας για υπογραφη μνημονιων πριν φτασει η Κυριακη..
     
  6. Δυστυχώς, αυτές είναι και οι δικές μου διαπιστώσεις....
     
  7. Φίλε μου... μουνοπανάκια είναι και ο Σόιμπλε και η Μέρκελ. Αλλά δυστυχώς για εμάς έχουν την αβάντα στο ποντάρισμα.
    Ο δικός μας βαδίζει περίεργα (δεν φτάνει καν το σθένος του Μέγα λαοπλάνου Ανδρέα Παπαντρέα - του Μασκαρά), ο οποίος έκανε λεονταρισμούς με ΗΠΑ, με πλάτες Αραφάτ και Καντάφι, ενώ μάλαζε το βυζί της Μιμής. Ο δικός μας ποιόν έχει για πλάτη πέραν του Μπαρουφάκη... τον Πούτιν του Λιακόπουλου?
     
  8. Ετσι. Κάτι που επίσης δεν έκατσε στον Τσίπρα ήταν η προσπάθειά του να βρει συμμάχους (βασική αρχή σε μία διαπραγματευση) εντός και εκτός Ευρώπης. Αντί να προβληματιστεί μετά από αυτό, συνέχισε την τακτική απομόνωσης.
     
  9. Δεδομένου πως η σύγχρονη πολιτική είναι βρώμικο παιχνίδι του καπιταλισμού, είναι παντελώς άκυρο να πιστεύουμε σε όρους "αγνότητας" και ιδεολογιών (που κατά καιρούς πετά η απανταχού τριπλέτα της Μπελβίλ).
    • Fuck your parliament and your constitution. America is an elephant. Cyprus is a flea. Greece is a flea. If these two fleas continue itching the elephant, they may just get whacked good ...We pay a lot of good American dollars to the Greeks, Mr. Ambassador. If your Prime Minister gives me talk about democracy, parliament and constitution, he, his parliament and his constitution may not last long.
    • Σχόλιο στον πρέσβη Αλέξανδρο Μάτσα για το Κυπριακό ζήτημα τον Ιούνιο του 1964.
    Τάδε έφη ο Λίντον Τζόνσον

    Το παραπάνω μπορούν να το επαναλάβουν αρκετές Χώρες με μεγάλη άνεση στην Ελλάδα
     
  10. Το μόνο καλό που βλέπω αν επικρατήσει το ΟΧΙ είναι ότι το Μπόγδανο θα πάει στην Νάξο να γράφει ποιήματα.
     
  11. Από τότε η πολιτική των ΗΠΑ έχει ραφιναριστεί φραστικά, αλλά παραμένει πολιτική υπερδύναμης. Ξέρουμε τι έχει κάνει σε λατινική αμερική, αφγανιστάν, ιρακ κ.λ.π.
    Η τραυματισμένη από δύο πολέμους (που η ίδια προκάλεσε) Γερμανία χρησιμοποιεί το όχημα της ΕΕ για να επικυρώσει την ηγεμονία της ως παγκόσμια δύναμη.
    Κίνα και Ρωσία από την άλλη προσπαθούν (με το χρήμα η πρώτη, με πουστιές κα-γκε-μπίσιες η δεύτερη) να ενισχύσουν τον κύκλο επιρροής τους.

    Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα. Εμείς, το 2% της ΕΕ και το 0,1% του παγκόσμιου πληθυσμού πιστεύουμε ακόμα οτι ο κόσμος μας χρωστάει...
     
  12. Έτσι, εδώ όμως βλέπεις άτομα αφιονισμένα να στηρίζουν ακόμα μαγαζάκια ελπίδας (αυτή πεθαίνει τελευταία) και να καλούν τον κόσμο σε κάτι σαν εθνική αλληλοσφαγή.
    Πραγματικά τρέμω στην ιδέα και εύχομαι να ακολουθήσει ψυχραιμία.