Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαβουρογαμία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος cider, στις 8 Αυγούστου 2008.

  1. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    αν κανεις τετοια θυσια και της κατσεις εγω αυριο παω να πληρωσω το χρεος της ελλαδας
     
  2. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    με δυσκολια θα το εκανα... αλλα για το καλο της πατριδας.....
     
  3. conner

    conner Contributor

    @Ice and fire
    Δεν αντιλέγω. Θα τα διαβάσω σιγά σιγά. Αλλά υπερασπιζόμενος το δικό μου φετίχ σου λέω ότι πραγματικά δεν περίμενα τέτοια "υποβάθμιση" (σορρυ για τον όρο αν είναι προσβλητικός, δεν βρίσκω την κατάλληλη λέξη)... και δεν κατηγορώ κανέναν, απλά καταλαβαίνω ότι η κουλτούρα στην Ελλάδα δεν σηκώνει τέτοια φετίχ... τι να κάνουμε περί ορέξεως...
     
  4. Ώπα μισό, κοινότητα δεν υπήρξε ποτέ γιατί ποτέ δεν υπήρχε σχέδιο κοινότητας, παρά μόνο σκοπιμότητας από ολίγους για λίγους (ποτέ ομόνοια και αρμονία) - τα νεούδια να μην αναπαράγετε "πίπες" περικαλώ.
    Όταν σε άλλο site έστειλα pm με άτομο που με απειλούσε ανοιχτά το αποτέλεσμα ήταν να φάω ban .... επειδή τύγχανε φίλος τους (και ας διατυμπάνιζαν όταν το άνοιγαν πως είναι για όλο τον κόσμο όλα δίκαια κλπ).
    Παλιοί μπαίνουν ακόμα (ο γράφων για παράδειγμα)... πρόσφατα είδαμε παλιό μέλος να χλευάζεται επειδή ανάρτησε φωτός δικές του σε ένα νήμα (κάποιοι όπως εγώ τον υπερασπιστήκαμε).
    Αυτά με τις ανωτερότητες είναι κουλαμάρες κάποιων παλαιών μελών (όχι δεν ήνταν ούλοι τσου καλόπαιδα) και πραγματικά άλλοι καλά κάνανε και σταματήσανε να μπένουνε, ενώ άλλοι σιχαθήκαν τις πουστίτσες κάποιων έτερων αυλών και την έκαναν.
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Τη γνωμη μου σου την εχω πει και προσωπικα και θα αποχωρησω γιατι μολις εφαγα και θελω να ρουφηξω και το freddo μου. Οταν κατι γινεται κουραστικο ειναι φυσικο και επομενο να υπαρξουν τετοιες αντιδρασεις. Κι εγω εγω φετιχ, αλλα δεν κουρασα τον κοσμο. Ολοι μας εχουμε. Αυτο που εχεις να κανεις εσυ ειναι να το υπερασπιστεις μεχρι τελους γιατι κι εγω αντιμετωπισα σχολια και ειρωνια και τα πηρα στην πλακα. Καλη συνεχεια  
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2015
  6. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Δεν νομιζω οτι η συζητηση αυτη ειναι για αυτο το νημα ..... σορρυ κιολας
     
  7. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Νεουδι ειμαι και πιθανον τονισα πως δεν ανηκω στο χωρο. Οι παλιοι ξερετε καλυτερα και σας δινω και πολλα δικια, τα εχουμε συζητησει μεταξυ μας και στον καφε που ηπιαμε. Απο εκει και περα τι γινεται...προβλεπω η κατασταση να μην αλλαζει, δυστυχως και να γινεται ολο και χειροτερη. Κριμα δεν ειναι;! Προσωπικα αυτο που εκανες εσυ το Σαββατο το θαυμαζα και το κοιτουσα με ανοιχτο το στομα. Αυτο το χειροκροτω μαλιστα. Στα αλλα απλα δεν θελω να συμμετεχω.
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    'Aμα γαμείς ότι σου κάνει γούστο, δεν είσαι σαβουρογάμης, γουστογάμης είσαι.;
     
  10. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    λοιπον επειδη διαβαζω για παλιους και νεους και για το τοτε και το τωρα θελω να πω και τη δικη μου γνωμη.καταρχην οταν εγινε το φορουμ οι πρωτοι που μπηκαμε ειδη γνωριζομασταν απο το IRC.ειναι μεγαλη υποθεση αυτο.απο εκει και μετα οποιος εμπαινε η καταφερνε να προσαρμοστει η τον ετρωγαν οι λυκοι.υπηρχαν και τοτε ιντριγκες και φασαριες αλλα οχι οπως τωρα.οσο για το γιατι εφυγαν οι παλιοι φυσικη εξελιξη.ταδιαβασαμε τα ξαναδιαβασαμε τα θεματα και στο τελος μενει ο χαβαλες.εγω προσωπικα σταματησα να μπαινω 5 χρονια γιατι δεν ενιωθα πια την αναγκη να το κανω.τωρα στην εξορια ξαναμπηκα αλλα οταν γυρισω βλεπω παλι να σταματαω.παντως δεν θα το εκανα ποτε για πουστιτσες και μαλακιτσες.δεν το αφησα να με επιρεασει.οσο για αυτο που ειπε η ice οτι δεν ειναι κοινοτητα αυτο οταν ελεγα πως ειναι σεξ σαιτ καποιοι χαλαστηκαν
     
  11. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    Φεύγοντας πριν μου έπεσε η ειλικρίνεια. Αν τη βρει κανείς να μου την επιστρέψει.

    Ο ευρών, θα αμειφθεί.
     
  12. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    what;;;