Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κεφαλαία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος swinger, στις 17 Ιουλίου 2015.

  1. swinger

    swinger New Member

    Καλησπερα σας. Θελω να εκφράσω μια απορία που εχω. Γιατι οι ίδιοι οι κυριαρχικοι γράφουν τα ονόματα τους με κεφαλαία γράμματα? Πιστεύω πως ενας κυρίαρχος (original και οχι wanna be απο οτι βλέπει στις ταινίες) δεν εχει αναγκη απο τέτοια αστεία (για μενα) τερτίπια. Τωρα για τους υποτακτικους πείτε μου γιατι το όνομα του κυρίαρχου σας το γράφετε με κεφαλαία λετε και είναι ο παντοκρατορας? Δεν θελω να θίξω κανέναν απλα εκφραζω μια απορία μου.
     
  2. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Πολύ λίγα άτομα έχω δει να έχουν όλα κεφάλαια τα γράμματα στο nickname τους.

    Αν δεις αυτή την στιγμή τα online μέλη πολύ σπάνια θα δεις κάποιον με κεφαλαία, 6-7 το προηγούμενο 24ωρο από τους 247 δεν είναι πολλά. Μάλλον έτυχε και τους είδες μαζεμένους.
    Και πάλι δεν σημαίνει ότι αυτοί που γράφουν με κεφαλαία έχουν "κάτι", απλά μπορεί να τους αρέσει πως φαίνεται το nickname τους με κεφαλαία.

    Give everybody a chance...  
     
  3. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    EΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΠΣ ΛΟΚ
     
  4. whisperer

    whisperer Regular Member

    τα κεφαλαια ξεκινησαν να χρησιμοποιουνται λογω της απουσιας του πληθυντικου ευγενειας στα Αγγλικα.
    Πιστευω πως ο σεβασμος ,η αποδοχη και η υποταγη δεν αποδεικνυονται αναγκαστικα με πληθυντικο η κεφαλαια αλλα σε καποιους λειτουργει σα κωδικας επικοινωνιας και συμπεριφορας...
    καπου ειχε γραψει κατι ο @MasterJp ( δε μπορω να το βρω) οτι ειναι σαν μορφη εκφρασης των πρωτοκολλων που υπενθυμιζουν ευθυνες η κατι τετοιο ...(αν το βρει καποιος ας το βαλει)
     
  5. episkeptis

    episkeptis New Member

    Ούτως ή άλλως στην "γλώσσα" του τσατ το να γράψεις με κεφαλαία ισοδυναμεί σαν να φωνάζεις στον προφορικο λόγο
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Η ασυμμετρία βρίσκεται στην ουσία, και όχι στα κεφαλαία.

    Έχει αναφέρει ο ΜasterJp (greekbdsmcommunity/forums) πως:

    [...]
    Καθώς εμπλεκόμαστε σε έναν τρόπο ζωής που έχει έντονες διακρίσεις ανάμεσα σε ρόλους, είναι χρήσιμο να έχουμε πράγματα που διατηρούν αυτούς τους ρόλους καλά μέσα στο μυαλό μας. Οι περισσότεροι από εμάς ζούμε βυθισμένοι στη vanilla κουλτούρα τα πρωτόκολλα μας βοηθούν να γλιτώσουμε τη δική μας κουλτούρα από το να απορροφηθεί και να βυθιστεί. Όχι μόνο παρέχουν ταυτότητα, αλλά επίσης μας παρέχουν μια συνεχή υπενθύμιση τόσο των ευθυνών μας όσο και των υποχρεώσεών μας. Βέβαια, τα πρωτόκολλα θυμίζουν στην υποτακτική τη θέση της, αλλά επίσης θυμίζουν στον Κυρίαρχο ότι βρίσκεται σε υπεύθυνη θέση. Τα πρωτόκολλα γίνονται μια πανταχού παρούσα υπενθύμιση ότι το βάρος της ευθύνης βαραίνει σταθερά τους ώμους του Κυρίαρχου. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν αυτοί που θα ισχυριστούν ότι τα πρωτόκολλα είναι μόνο ένα χάιδεμα του εγώ. Μπορώ να τους διαβεβαιώσω για τους Κυρίαρχους που ζουν τον D/s τρόπο ζωής, ότι το άκουσμα μιας τιμητικής προσφώνησης είναι πιο πιθανό να τους κάνει να αναθεωρήσουν τη συμπεριφορά τους παρά να το θεωρήσουν ως ένα χάιδεμα του εγώ.[...]
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Γιατί έτσι μας αρέσει... όπως το γνωστό διαφημιστικό σποτ      
     
  8. προφανώς εννοείς τα ψευδώνυμά τους στο foroum..επειδή στο ονοματεπώνυμό μας,όλοι χρησιμοποιούμε το πρώτο γράμμα κεφαλαίο..

    Είναι κατα πόσο κάποιος μπαίνοντας σε ένα foroum σχετικό κι όχι σε μια σχέση..νιώθει την ανάγκη να μπεί στο πετσι του "ρόλου" με κάθε δυνατό τρόπο..Η διαδικτυακή "ταυτότητα" λειτουργεί και ως υποκατάστατο πραγματικότητας αλλα και ως γρήγορη μηχανή αναζήτησης παρτενερ σε μερικές περιπτώσεις,οπότε,τα κεφαλαία,ο πληθυντικός κτλ..χρησιμεύουν κατα κάποιον τρόπο,ως εργαλεία..
    (όπως είναι τα φώτα πορείας σε περίπτωση ομίχλης για παράδειγμα..)

    ενω στα πλαίσια μιας σχέσης,τα πρωτόκολλα μπορούν να υπενθυμίζουν ευθύνες..
    πως μπορεί μια για παράδειγμα,υποτακτική διαδικτυακή περσόνα,να νιώσει κάποια υπενθύμιση ευθύνης απέναντι σ ένα ονλινε κυριαρχικό προφιλ?