Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Αν εμφιλοχωρεί Έρως....." πού παει το M/s-D/s?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 10 Απριλίου 2006.

  1. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Μολις ξεφουσκωσει ο ερωτας, η υποτακτικοτητα σας προς το προσωπο του Κυριου Σας φευγει.... 
    Θελετε να καλυψετε την αναγκη σας για υποταγη και ισως να ερωτευτειτε μετα, που το βρισκω φυσικο επακολουθο, οχι παντα βεβαια ή να καλυψετε την αναγκη σας για ερωτα και και να υποταχθειτε στον ερωτα και οχι στο Προσωπο Του;

    Κατι χανω......
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τώρα μιλάς σωστά, im proud of you.  
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Να κάνω ερωτησούλες παρακαλώ;  
    1. Γιατί να ξεφουσκώσει;
    2. Γιατί δεν παίζει η εκδοχή να ερωτευτούμε και να υποταχτούμε στο πρόσωπο Του;  
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αγαπητη 

    1. Οταν καποια στιγμη θα σταματησουν τα ζουζουνισματα και θα ερθει η φυσιολογικη φθορα του ερωτος, η υποταγη δεν θα καλυπτει καποια διοτι δεν ειναι αυτος ο αρχικος στοχος. Στοχος ειναι ο ερωτας και δυστυχως εχει ημερομηνια ληξης. Ο Ρωμαιος και η Ιουλιετα οπως θα ξερεις αυτοκτονησαν πριν ζησει ο ενας την καθημερινοτητα του αλλου....

    2. Εαν παρω ως δεδομενο οτι ερωτευονται απο την πρωτη εβδομαδα και παραχωρουνε τον ελεγχο οχι γιατι πραγματικα το θελουν, αλλα πετανε σε ροζ συννεφακια και βλεπουνε καρδουλες κτλ το θεωρω σφαλμα, κατα τη δικη μου αποψη. Συναινουν στο ονομα του ερωτα ( ; ) που νιωθουν για καποιον και οχι σε αυτο που πρεσβευει.

    Ας βγει καποιος και ας μου πει : εγω δεν παρασυρθηκα οταν ενιωθα ερωτευμενος 

    Προτιμω να παω βαση λογικης, θεωρω οτι η ασφαλεια μου ειναι το σημαντικοτερο για εμενα, πρεπει να παταω γερα στα ποδια μου, να κανω αργα και σταθερα βηματα.

    Ο ερωτας σαν φυσικη εξελιξη καλοδεχουμενος παντα. Δεν ειμαι κενη απο συναισθηματα. Αλλα μονο ως φυσικη εξελιξη και οχι ερωτευομαι κεραυνοβολα και θα γινω η καλυτερη sub και ολοι τρισευτυχισμενοι.

    Εαν δεν σε καλυψα μπορω να επανελθω 
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Σ' αγαπώ! <3
     
  6. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Επίσης αγαπητή, είναι αμοιβαία η συμπάθεια  
    1. Στη δική μου εμπειρία δεν φθείρεται ο Έρωτας (όπως τον ορίζω εγώ και έχω κατέβει εδώ και κάποια χρόνια από το ροζ μονόκερο και ας μη φαίνεται   ) αλλά οι αυταπάτες, οι προβολές μας, ο ενθουσιασμός και πολλά άλλα.
    Και πάλι για μένα (δεν θα μπορούσα να μιλήσω για άλλον ποτέ) η υποταγή είναι ταυτόσημη με τον πραγματικό Έρωτα (όχι τα LFE του σχολείου). Είμαι υποταγμένη σημαίνει είμαι ερωτευμένη και το αντίστροφο.
    Δέχομαι ημερομηνία λήξης και στην καύλα ακόμη. Στον Έρωτα όχι. Είναι αέναη η ροή πληροφορίας σε αυτή την κατάσταση. Και η πληροφορία νομίζω είναι το μόνο μη πεπερασμένο πράγμα.
    Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα αυτοκτόνησαν γιατί ήταν ερωτευμένοι με μια πεισιθάνατη μορφή ερωτικής αφήγησης ξακουστή στην εποχή του Σαίξπηρ. Αν ήταν ο ένας με τον άλλο θα είχε αλλιώς το φινάλε της ιστορίας  

    2. Ενώ δεν δηλώνουν υποταγή από την πρώτη εβδομάδα; Προσωπικά δεν έχω πει ποτέ "pending το αίτημα να γίνω υποτακτική σας Κύριε". Και δεν υπάρχει μόνο η αυταπάτη του έρωτα όπως τον περιγράφεις (καρδούλες και ροζ συννεφάκια), υπάρχει και η αυταπάτη της υποταγής (απλά σε μαύρο βινύλ, καφέ σκούρο δέρμα στο λουρί και σουέτ ουρές στο μαστίγιο). Δεν λέω να δεχτείς το δεύτερο αν δεν θες, θα ήθελα μόνον να το σκεφτείς ως πιθανότητα.

    Τι σε κάνει, τι μας κάνει να θέλουμε να δηλώσουμε υποταγή στην αρχή μιας τέτοιας σχέσης.

    Ο έρωτας σαν φυσική εξέλιξη της υποταγής έχει ημερομηνία λήξης ή όχι; Και αν ναι, πού γυρνάμε όταν ξεθωριάσει; Πάλι στην αρχή; (δεν κοντράρω, προσπαθώ απλώς να κατανοήσω   )
     
    Last edited: 23 Ιουλίου 2015
  7. brenda

    brenda FU very much

    Προτείνω να ανοίξεις νήμα για τους ανεκπλήρωτους έρωτες πάντως...Περιπτώσεις που ο έρωτας ωραιοποιήθηκε και εξιδανικεύθηκε γιατί δεν βιώθηκα εν τω βιδιεσέμιω.... 
     
  8. Nαι ο ερωτας ξεθιωραζει, χανεται. Μετα μενουν αλλα πραγματα πισω. Αλλα οπως και η Αγαπη ειναι ελευθερος. Μη του πας κοντρα και τον πιεζεις γιατι θα τα παρει στο κρανιο και θα σε παρει ο διαολος... 
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    @margarita_nikolayevna νομιζω οτι το "προβλημα" που υπαρχει στο νημα, οπως και στα υπολοιπα βεβαια, ειναι το πως αντιλαμβανεται ο καθενας τη λεξη ερωτας.

    Προσπαθουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλον και ισως ακομψα, δεν αναφερομαι σε εσενα, τι ειναι σωστο και τι λαθος. Εγραψα οτι νιωθω, πως λειτουργω και τι σκεφτομαι. Θεωρω για εμενα πιο ασφαλες το να μην ερωτευτω και υποταχθω γιατι εαν πεσω και στα χερια καποιου εμπειρου, που δεν θα αναλαβει τις ευθυνες των πραξεων του, θα με εκμεταλευτει στο επακρο.  Το εχω παθει σε βανιλλα σχεσεις μου, φαντασου σε μια βδσμικη σχεση ποιες οι συνεπειες.

    Τα βιωματα μου μου εχουνε μαθει πως ολοι μας χειριζομαστε καλυτερα καταστασεις οταν εχουμε καθαρο νου και δεν εμπλεκεται συναισθημα, ειτε αυτο ειναι ερωτας, ειτε νευρα, ειτε απογοητευση.

    Ο καθενας ψαχνει ή και οχι, αυτο που τον καλυπτει συγκεκριμενες χρονικες περιοδους της ζωης του. Εαν με ρωτας προσωπικα για την υποταγη απο την πρωτη εβδομαδα νομιζω ειπαμε τα ιδιο πραγμα.

    Ο ερωτας σαν φυσικη εξελιξη, αν και προτιμω την αγαπη εκει και οχι τον ερωτα ειναι κατι πιο βαθυ για εμενα. Οταν η σχεση περναει μεγαλες φουρτουνες και καταληξει στην αγαπη, δεν ξεφουσκωνει ευκολα. Εαν ξεφουσκωσει μενει η υποταγη πιθανον...
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Προσωπικά, πιστεύω πως «αληθινός έρωτας» είναι εκείνος που άντεξε μέχρι το τέλος, μέχρι τη λήξη του συναισθήματος (κάθε συναίσθημα έχει ημερομηνία λήξης) κι έτσι δόθηκε η δυνατότητα και στους δυο να μάθουν τι κρύβει ο έρωτας στο ''παρασκήνιο''. Ποιες ψευδαισθήσεις και ποιες αλήθειες.

    P.s: Mια φορά καύλα για πάντα καύλα.
     
  11. Kαι το να κατσεις σπιτι σου ειναι μια ασφαλεια διοτι εαν βγεις εξω μπορει να σε χτυπησει καποιο αμαξι. Παρ ολ αυτα βγαινεις. Τα βιωματα σου ειναι απλα το παρελθον. Μ αυτα θες να ζησεις; Αλλωστε οτι φοβασαι παθαινεις. Και ας υποθεσουμε οτι γνωρισεις καποιον και εχει τα στοιχεια αυτα για να τον ερωτευτεις. Εσυ θα πας κοντρα σ αυτο σου το συναισθημα; Σωστα λες για καθαρο νου. Εγραψα κατι σ ενα νημα για το συναισθημα που λιγοι το καταλαβαν. Κανε ενα κοπο και διαβασε το. Μονο αυτο, μην μου απαντησεις. Αυτα.  
     
  12. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Συμφωνώ αλλά για αυτό συζητάμε: να συγκεράσουμε στο μέτρο του δυνατού τις αντιλήψεις μας   Και να τις πάμε και παραπέρα  

    Σαφώς εμπειρία μεταφέρουμε, όχι καθολικούς νόμους.  
    Μια προσωπική ερώτηση και αν θες μου απαντάς, αν όχι το σέβομαι: ενώ είναι πιο ασφαλές να υποταχθείς σε κάποιον χωρίς έρωτα; Τι σε διασφαλίζει εν τοιαύτη περιπτώσει; Αυτός δεν μπορεί να μην αναλάβει τις ευθύνες του και να σε εκμεταλλευτεί και να σε τραυματίσει;

    Λες "το έχω πάθει σε βανίλα, φαντάσου σε βδσμικη". Αν η διαφορά της βανίλα και της βδσμικης είναι η υποταγή, τότε αυτό που πληγώνει βαρύτερα άρα είναι πιο επίφοβο είναι η υποταγή. Ή κάνω λάθος στο συλλογισμό;

    Η υποταγή δεν έχει κάποιο συναίσθημα; Είναι μήπως καθαυτή; Αν δεν εμπεριέχει και δεν είναι τι είναι;

    Άρα μένει η υποταγή και ξαναγυρνάμε στο αρχικό;

    Συμφωνώ στο πρώτο.  
    Όσο για το υστερόγραφο, πάλι συμφωνώ! Με μια προσθήκη: μια φορά καύλα, για πάντα καύλα με άλλον   Κατά συρροήν...χαχαχα