Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Oδηγός για νουμπίτσες :) ΜΕΡΟΣ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 28 Ιουλίου 2015.

  1. Gender - Alpha Male (self proclaimed)
    Age - 38
    Orientation - Dom alone and angry (wanna play tough)
    Greeklish - a lot and badly disoriented

    Is it random?
    I don't think so  
     
  2. Elune

    Elune Priceless

    Πόσες χαρές να αντέξει κανείς, αυτό το νήμα, όσο πάει γίνεται καλύτερο, ''Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια'' .
     
  3. Πάμε στο 2ο μέρος του οδήγού

    ΄Όπως, λοιπόν, θα το έχεις πάρει χαμπάρι αγαπητή Νούμπα, το BDSM στην Ελλάδα, καθώς και οι διάφοροι ιστότοποι που μιλούν γι' αυτό, δεν είναι παρά άπειρες μουνοπαγίδες έτοιμες να σε υποδεχτούν (οκ, αν είσαι αρκετά οξυδερκής θα έχεις αντιληφθεί ότι έτσι είναι και στη ζωή γενικότερα). Μην προσπαθήσεις να μας πείσεις πως ΔΕΝ είναι έτσι, αν πέσεις σε 1-2 εξαιρέσεις ανθρώπων με ουσιαστική γνώση / παιδεία (είπαμε αυτά είναι εξαιρέσεις), το μεγάλο τάσκ που έχεις (και αυτό βάλτο καλά στο μυαλό σου) είναι ότι θα πρέπει να κάνεις ξεσκαρτάρισμα του κατιμά από το φιλέτο και ότι αυτό είναι μια πρακτική που βαραίνει εσένα και μόνο (μην παραπονιέσαι μετά αν πέσεις σε μπλόφα σε είχαμε προειδοποιήσει).

    2η μεγάλη αλήθεια... το BDSM, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ουσιαστικά οριοθετημένο (και θα σου εξηγήσω τι εννοώ). Τον τελευταίο καιρό η φάση είναι "κουτσοί, στραβοί, κουλοί, όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα" και "ότι του φανεί του Λολοστεφανή". Ο καθένας έχει αναπτύξει την θεωρία του, ανάλογα με το μεγάλο του πάθος (εμείς το λέμε βίτσιο): Παράδειγμα: Κάποιος έχει βίτσιο να του φοράνε πάνες, ε, θα σου βγάλει την παναγία ότι πιο BDSM δν γίνεται, σ' αρέσει δεν σ΄ αρέσει, ότι στάτους και να έχεις. Αν του αρνηθείς? Την πάτησες, θα στο κρατάει μανιάτικο και όπου σταθεί κι όπου βρεθεί θα σε κακολογεί.... και αυτό μας πάει κατευθείαν στην.....

    3η μεγάλη αλήθεια.... το BDSM ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑΣ (ΑΡΣΕΝΙΚΗ Η ΘΥΛΗΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ).
    Είτε τα έχεις, είτε δεν τα έχεις με κάποιον, κάποια στιγμή (ειδικά αν είσαι άτομο που γράφει συχνά) θα ακούσεις κάτι για την προσωπική σου ζωή που θα απορείς με τον ίδιο σου τον εαυτό (ρε λες να έχω διπλή προσωπικότητα και να μην το ξέρω... θα λες στον καθρέφτη).
    Άτομα που σε έχουν βάλει στο στόχαστρο μέχρι να τους κάτσεις, θα βγάλουν ένα σωρό μπούρδες στην πιάτσα, είτε από κακία (επειδή δεν τους κάθησες), είτε από απλή βαρεμάρα. Γνωρίζω τουλάχιστον 10 παραδείγματα ανθρώπων που την πάτησαν και τουλάχιστον 20 ανθρώπους που κουτσομπολεύουν πιο γρήγορα και από τον ίσκιο τους.

    4η μεγάλη αλήθεια.... ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΒDSM.... α, εξαιρετική μουνοπαγίδα.
    Όποιον βλέπεις να γράφει πολλά ποιήματα (η να κάνει copy paste) το πιθανότερο είναι να είναι μπλοφατζής, που προσπαθεί να το παίξει κουλτουριάρης (δεδομένου ότι εκείνος που αγαπά την ποιήση, θα πάει να γράψει, αναγνώσει ποίηση σε ήρεμα νερά, όχι στην αγορά του Αλ Χαλίλι που λέγεται Eλληνικό BDSM)

    5η μεγάλη αλήθεια..... ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΡΟΦΙΛ
    To ελληνικό BDSM είναι σαν την ελληνική Βουλή.... φέρνει όλα τα μουνόπανα κοντά.
    Aπατεώνες και τσαρλατάνοι, συχνά συνάπτουν λυκοφιλίες εντός των τοιχών προς άγρα κοροιδων!
     
  4. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Καλημέρα,
    Πολύ σωστά όσα περιγράφεις παραπάνω. Όταν όμως ξεκινάς να επικοινωνείς με κάποιον γρήγορα αντιλαμβάνεσαι περί τίνος πρόκειται (ειδικά αν σου ξεκινήσει όπως είπαμε παραπάνω τα Ιταλικά του τύπου μίλα μου στον πληθυντικό κλπ με το καλημέρα σας). Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που έχουν ας πούμε λίγο περισσότερο ταλέντο στο μπλα- μπλα αλλά αργά ή γρήγορα τους καταλαβαίνεις και αυτούς.
    Αυτό που θέλω να πω είναι πως όλες αυτές οι Κυρίες που θέλουν να γνωρίσουν το BDSM, πώς είναι δυνατόν να εμπιστεύονται αμέσως τον οποιονδήποτε από εδώ μέσα, ή κάποιο άλλο αντίστοιχο φόρουμ και να εκθέτουν τον εαυτό τους στον κάθε τυχάρπαστο; Μήπως τελικά δεν φταίνε και τόσο αυτοί;
     
  5. Σαφέστατα έχουν μερίδιο ευθύνης και οι 2.
    Το νήμα μου δεν άνοιξε για να δίνει "συγχωροχάρτι" στις παραπλανημένες.
    Άνοιξε για να προβληματιστούμε χιουμοριζόμενοι  
    Kάποιοι από εμάς που τα έχουμε ζήσει όλα αυτά 10 χρόνια στο χώρο καλό είναι να "ξερνάμε" μυστικά στους νεότερους.
     
     
  6. Elune

    Elune Priceless

    Αυτό που είχα πει εξ' αρχής και είχα δεχθεί επιθέσεις από διάφορους/διάφορες. Μήπως τελικά δεν φταίνει τα απανταχού λιγουριά, αλλά οι διάφορες σούμπες που δίνουν το δικαίωμα στον καθένα να τις πλησιάσει; Και ξέρεις, όταν μια τακτική είναι νικηφόρα (έπεσε η νούμπισα σε χρόνο dt) ο πολλά βαρύς Κ δεν την αλλάζει, με αποτέλεσμα να ζαλίζει και τους υπόλοιπους/υπόλοιπες.

    Είναι το γνωστό "δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι". Οπως και να 'χει χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα κάποιες που σκέφτονται όπως η @Elena_gr μπας και γλιτώσουμε από την "λιγουριάση" :Ρ  
     
  7. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Για να μην παρεξηγηθώ..
    Δεν λέω ότι δεν φταίνε αυτοί οι wanna be ας πούμε Μάστερς που θέλουν απελπισμένα να επιτύχουν τον σκοπό τους όποιος και αν είναι αυτός. Όμως από την άλλη αυτούς τους ξέρουμε, γνωρίζουμε την τακτική τους και τον σκοπό τους. Αυτές οι έρημες οι κοπελίτσες που τους δίνουν πάτημα τι είναι ακριβώς;
    Γιατί λίγο πολύ όλες όταν άρχισαν να έχουν την επιθυμία να γνωρίσουν τον χώρο δεν ήξεραν, δεν είχαν καμία εμπειρία
     
  8. Liana

    Liana New Member

    Κάποιος με παρακολουθεί...ε όχι κι εδώ Τρόικα-Θεσμοί!!! Χαχαχαχαχα τέλειο πολύ γέλασα πραγματικά   Ώς προς τα υπόλοιπα ένα μόνο έχω ν πω...κανείς δεν αναγκάζει κανέναν για τίποτε κ όλοι/ολες εχουμε την ευθύνη των επιλογων κ πράξεών μας...Ο εξαναγκασμός έχει τη γλύκα του μόνο όταν τον δέχεσαι συνειδητά
     
  9. Γιατι ολοι και όλες έχουν την επιθυμία για BDSM εντός χώρου?
    Η πιθανότητα για sexual socializing tourism δεν παίζει? (πόσοι και πόσες είχαν μπει την περίοδοο 2010-11 που ήταν περαστικοί swingers - θυμάμαι είχα συναντήσει σκλάβα το 2014 στο μετρό γνωστού Master και την είχα χαιρετήσει, πιάσαμε κουβέντα και της λεω πως πάει με την σχέση σου και μου λέει ποια σχέση... escort του έτσι ήμουν από σχετικό γραφείο που δούλευα εκείνη την περίοδο.
    Μερικές φορές τπτ δεν είναι αυτό που δείχνει....

    Ξυπνάμε περισσότερο στο μέρος 3
     
  10. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Μα χτύπησες φλέβα και εσύ  
     
  11. conner

    conner Contributor

    Επίσης (Αυτοσαρκασμός)
    Να πάτε τοίχο τοίχο όταν έχετε να κάνετε με τον @conner ....
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ανυπομονώ για τη συνέχεια, keep going. <3