Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναγκη υποταγης vs αναγκη συντροφικοτητας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 8 Ιανουαρίου 2012.

  1. STEFANAKOS

    STEFANAKOS Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΕΙ (♥‿♥)

    Πόσο δύσκολο είναι να ορίσεις το καλό και το κακό ! και πόσο μερικές φορές θολά τα όρια τους ,,,,, καλό θα έλεγα με μια λέξη είναι η αγάπη που νοιώθω για σένα ανώνυμε φίλε ή φίλη που διαβάζεις , κακό η καταστρεπτική και επιθετική διάθεση μου να σε διαλύσω αντί να σε ενώσω ,,,,
    το καλό
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Πόσο εύκολα τώρα τα ορίσατε όμως...  
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Συγνώμη αλλά μια χαρά όρισε την έννοια του σαδιστή.
     
  4. STEFANAKOS

    STEFANAKOS Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΕΙ (♥‿♥)

    ο σαδιστής ; Ό,τι θα μπορούσε να υποστεί παθητικά ως υποκείμενο, αυτό διαπράττει με ενεργό τρόπο εναντίον των άλλων, έτσι προλαμβάνει την επίθεση.
     
  5. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι πάγια και διαρκής. Από φύσεως κοινωνικά όντα μας είναι από δύσκολο έως αδύνατο και ανυπόφορο να μη θέλουμε-έχουμε μία συντροφιά. Δε μιλάω απαραίτητα για γάμο ή ό,τι άλλο μπορεί να αγχώνει και να "πνίγει" μερικούς, αλλά για μία παρέα, να έχουμε έναν άνθρωπο να μας ακούει (αλλά και να τον ακούμε) και να μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας. Ή έστω μέρος αυτής.

    Επειδή όμως είμαστε γενικά πλάσματα ανικανοποίητα, άλλες φορές καλό αυτό και άλλες κακό, συχνά αναζητάμε και θέλουμε το κάτι παραπάνω. Άλλες φορές το "αλατοπίπερο" της ζωής και κάποιες την υπερβολή. Την υποταγή θα την εντάξω στην 1η κατηγορία, καθώς είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και για πολλούς και τρόπος ζωής.

    Όταν όμως δεν αποτελεί τρόπο ζωής και κυρίως όταν η υποταγή δεν συνάδει και δεν ταυτίζεται με τη συγκατοίκηση, τότε αρχίζουν τα προβλήματα. Η ανησυχία, οι σκέψεις, η πίεση, το σφίξιμο, η αναζήτηση λύσης και διεξόδου.

    Τίποτα στις μέρες μας δεν είναι απλό και εύκολο. Τίποτα δεν χαρίζεται και όλα συχνά κρέμονται σε ένα τεντωμένο σχοινί. Το να συνδυάσει κανείς όλα, όσα ποθεί, είναι μεγάλη επιτυχία και ευτυχία, ευλογία θα έλεγα.

    Και, αν η συντροφικότητα είναι η βάση και ο "άσσος" της εξίσωσης, η υποταγή αποτελεί μέρος από τα μηδενικά, που προσδίδουν αξία και ηδονή σε όσους την ενστερνίζονται και τη βιώνουν.
     
    Last edited: 5 Αυγούστου 2015
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ... ψυχολογική διάγνωση;
     
  7. STEFANAKOS

    STEFANAKOS Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΕΙ (♥‿♥)

    απλη λογική. ...μεταμορφώνομαι σε ένα μικρό (η μεγάλο) τέρας προτού με φάει καποιο αλλο .
     
  8. Gangrel

    Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω



    Αυτή είναι η δικια σου λογική φιλε μου και ίσος ναι είναι εντελώς απλή
    Η δικια μου λογική λέει ότι απέναντι μου έχω ένα άτομο που αγαπώ ζητάει κάτι τέτοιο γιατί της αρέσει είναι το βίτσιο της όπως θέλεις Πεστω και εμενα ένα από τα βίτσια μου είναι να την δίνο αυτό που θέλει γιατί με ικανοπιει η ικανοποίηση της και τουμπαλι.
    Μην βάζουμε την λογική στην μεση γιατί πολλές από της καθημερινές δραστηριότητες τον δήθεν normal μπορώ να στης βγάλω πολύ paranormal

    Υ.Γ ουτε τερας γινομαι ουτε μην με φανε φοβαμαι και το κανω αυτο
     
  9. STEFANAKOS

    STEFANAKOS Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΕΙ (♥‿♥)

    Αγαπητοί φίλοι της κοινότητας αυτής , επειδή δέχθηκα μερικα αρνητικά σχόλια , θα ήθελα να σας πω ότι δεν πρέπει να δέχεστε και διαφορετικές απόψεις και όχι μόνο τους ανθρώπους που ευνοούν μια συγκεκριμένη άποψη . Ούτε πόλωση , ούτε μεροληπτικός επηρεασμός της συζήτησης υπάρχει όταν γίνεται καλόπιστη συζήτηση . Να ενθαρρύνετε - να καλείτε κόσμο σε μια συζήτηση χωρίς περιορισμούς. Δεν ξέρετε, μπορεί όλοι να βγούμε κερδισμένοι .
     
  10. STEFANAKOS

    STEFANAKOS Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΕΙ (♥‿♥)

    Αγαπητοί φίλοι της κοινότητας αυτής , επειδή δέχθηκα μερικα αρνητικά σχόλια , θα ήθελα να σας πω ότι πρέπει να δέχεστε και διαφορετικές απόψεις και όχι μόνο τους ανθρώπους που ευνοούν μια συγκεκριμένη άποψη . Ούτε πόλωση , ούτε μεροληπτικός επηρεασμός της συζήτησης υπάρχει όταν γίνεται καλόπιστη συζήτηση . Να ενθαρρύνετε - να καλείτε κόσμο σε μια συζήτηση χωρίς περιορισμούς. Δεν ξέρετε, μπορεί όλοι να βγούμε κερδισμένοι .
     
  11. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    ...Φίλε έχεις κάνει μπότοξ?
     
  12. chrysanthi

    chrysanthi Guest