Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαιδεύοντας τον/την sub ή μήπως και ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 29 Ιανουαρίου 2006.

  1. conner

    conner Contributor

    Μελετήστε τους πολιτισμούς τις Ανατολής, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια περασμένων αιώνων... υπάρχουν γραπτά που αναφέρονται σε σχέσεις υποταγής...
    Να περιλάβω και την Τσαρική Ρωσία... και εκεί βρίσκουμε ωραία παραδείγματα
     
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    Θα σου στείλουμε λουλούδια (...) για τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες @conner  
     
  3. conner

    conner Contributor

    Θα πρότεινα να μην παρασύρεστε και να διαβάζετε βιβλία για BDSM που είναι μοντέρνα μόνο. Να μην παρασυρόμαστε από το μαρκετινγκ των μεγάλων εκδοτικών οίκων.


    "Ο ηγεμών" του Μακιαβέλι
    "Η τέχνη του πολέμου" του Σουν Τσου
    Δείτε ότι σε λίγες σελίδες είναι συμπυκνωμένη η φιλοσοφία της κυριαρχίας... δοκιμάστε να μορφωθείτε όχι με τεχνικά εγχειρίδια μόνο, αλλά και με φιλοσοφικού τύπου.

    Βιβλία του στυλ "Story of O", "50 shades of Grey", είναι απλά φαντασιώσεις γυναικών στο χαρτί... ενδιαφέρον αλλά... είναι απλά τι θα ήθελαν να ζήσουν.
     
  4. conner

    conner Contributor

    Μία άλλη ασχολία για να ενδυναμωθεί το γνωσιακό υπόβαθρο του εκπαιδευτή είναι να διαβάσει βιβλία πολιτικά (της νεότερης ιστορίας) ή που να έχουν σχέση με την πολιτική. Η πολιτική άλλωστε επιδιώκει να επιβληθεί, να κυριαχήσει μέσω των προσώπων.

    Τρία βιβλία, πάνω στα οποία θα ήθελα να τοποθετηθώ

    1. "Καραμανλής OFF THE RECORD" του Μανώλη Κοττάκη --> τα λάθη που έκανε ο Καραμανλής και απέτυχε να κυριαρχήσει (2004-2009) ήταν ότι άνοιξε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του.
    2. "Η Δημοκρατία στο Απόσπασμα" του Ανδρέα Παπανδρέου --> ο Ανδρέας μέσω του βιβλίου αυτού πέτυχε την ανάδειξη της αντιστασιακής πλευράς του, του αγωνιστή των δικαιωμάτων του μη προνομιούχου. Συχνά μέσα στο βιβλίο αναφέρει ότι οι αντίπαλοι (πολιτικοί και παλάτι) τον στρίμωχναν αλλά αυτός έβρισκε τρόπο να τουςτη φέρει.
    3. "Ο δρόμος προς την άβυσσο" του Γιάννη Λούλη --> το πολιτικό σύστημα κατέρρευσε γιατί ενώ ο κόσμος δεν ήθελε πλέον μεγάλο κράτος, αυτό συνέχιζε να δίνει μεγάλο κράτος, ουσιαστικά πριόνιζε το κλαδί πάνω στο οποίο καθόταν...
     
  5. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    @gaby,

    διαβάζοντας δεύτερη φορά και πιο προσεκτικά το ποστ σου έβγαλα ακριβώς το ίδιο συμπέρασμα με τη φευγαλέα πρώτη. Αν και δεν αναφέρεις πουθενά τη λέξη πρωτόκολλο την αντικρίζω από την αρχή μέχρι το τέλος.

    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω πως για μένα τα πρωτόκολλα/μνημόνια/οδηγίες χρήσεις, πρέπει να χρησιμοποιούνται ως προσάναμα για σόμπες πετρελαίου. Δεν ήμουν ποτέ αυτής της φιλοσοφίας και δεν πρόκειται να την αποκτήσω ποτέ. Μπορώ όμως να αποδεχτώ τους ανθρώπους που πάνε by the book, μπορώ να αποδεχτώ το μότο "knowledge is worth as much as gold" αλλά είμαστε και κάποιοι από τη φύση μας φτιαγμένοι που τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι δεν την παλεύουμε με την προστακτική ούτε γραμμένη σε ιερό Ευαγγέλιο.

    Στα της εκμάθησης τώρα σίγουρα κάποιοι θα είμαστε τυχεροί που είχαμε την ιδανική κατά το μυαλό και τη φαντασία μας είσοδο στο χώρο του bdsm και κάποιοι άλλοι θα είμαστε οι άτυχοι που βλαστημάμε την ώρα και τη στιγμή. Μεγαλώνοντας εκτός Αττικής δεν είχα σχεδόν καμία επιλογή σε μια εποχή χωρίς internet. Δεν θέλει ιδιαίτερη φαντασία πως για να πετύχεις άτομο με το ίδια γούστα έπρεπε να συμπληρώσεις Προπο σε 4απλό καρμπόν. Συνεπώς ένας άνθρωπος διαφορετικής κατεύθυνσης του αυτοπροσδιορισμού του μπορούσε να αναλάβει πολλαπλούς ρόλους. Αλλά ας δεχτώ πως είναι δική μου αστοχία. Ή δική μας.


    Όσον αφορά την ερώτηση μου περί υποτακτικής εκπαιδευτριας/μεντόρισσας σε εκκολαπτόμενο Κ, μου έκανε εντύπωση πραγματικά η άγνοια σου για το αν είναι δυνατόν να συμβεί. Γιατί αν θεωρήσω τον εαυτό μου περιστασιακά διερχόμενο που ενδεχομένως θα εξαφανιστεί ξανά για δυο ή τρία χρονια, δεν είναι δυνατόν να έχουν δει τα μάτια μου τέτοια κατάσταση επί χμ... 9 έτη και εσένα να μην το έχουν ακούσει τα αυτιά σου. Απλώς δεν μου κάθεται.

    Καταλαβαίνω πως και το τρόλινγκ έχει όριο και πολλές φορές το έχω περάσει αλλά αυτός είναι ο τρόπος μου να επικοινωνώ μαζί σας. Υπόσχομαι να σοβαρευτώ στο μέλλον. Αλλά μέχρι εκεί. Πρωτόκολλο δεν έχει.  
     
    Last edited: 9 Αυγούστου 2015
  6. brenda

    brenda FU very much

    Μας τα χουν πει κι άλλοι @conner...δε μασάμε...  Και τα περί δόκτωρος ΦρόΥδ, δε μασάμε, και περί Στοκχόλμης, εμείς είμαστε του Αμστερντάμ, αναντάμ παπαντάμ... 
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Είσαι πραγματικά ανελέητος και αθεόφοβος... 
     
  8. conner

    conner Contributor

  9. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    Σε βιβλίο τσέπης για παραλία κυκλοφορεί τίποτα;
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Η Βρένδα μετά από το ταξίδι της μαρμότας, έχει την διάθεση να χαλαρώσει αγαπητό μου παιδί και διαβάζει τα latest greatest hits του φόρουμ... 
     
  11. conner

    conner Contributor

    σε ποπάυ????
     
  12. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    Μικρό Ήρωα