Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαιδεύοντας τον/την sub ή μήπως και ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 29 Ιανουαρίου 2006.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Με παρεό και μαγιό, διαβάζαμε μηχανολογία με την πνευματική μου κόρη στο συνεργείο, με πρακτική εφαρμογή επί του αντικειμένου, αυτή είναι η λεγόμενη βιωματική μάθηση... 
    Είχε και εφαρμογή το άτιμο στο αιφόνι, ρουφιάνα τεχνολογία... 
    Τα σήματα επίσης βιωματικά, στην Εγνατία οδό...Ξέρετε, εκείνο το ελαφάκι που τρέχει αμέριμνο, μέχρι να βρεθεί στο παρπρίζ σου χαλκομανία.... 
     
  2. conner

    conner Contributor


    είσαι αιμοβόρα!!!!
     
  3. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    Τέλεια, άρτια εκπαιδευμένη για δρομολόγιο TIR μέχρι Ταντζικιστάν.
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Αφήνω άλλους για την βελτίωση των υ/slaves κλπ, εγώ ασχολούμαι με την βελτίωση της βαφτιστήρας μου, πριν πάρει το τιμόνι στο χέρι και κυκλοφορήσει στους υπέροχους ελληνικούς δρόμους με τους εξαιρετικούς έλληνες οδηγούς... 
    Μετά θα εξετάσουμε και το θέμα του Ταντζικιστάν... 
     
  5. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    NOT TO DO!

     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Δεν τα λες όλα αγοράκι.... 

     
  7. conner

    conner Contributor

  8. Nomad

    Nomad Keyser Sose

    Ax.... σα να κλέβω εκκλησία...

     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Πφχρ....  Όλο βλακείες... απαξιώ... 
    Μπορεί ως υ να υπήρξα ανεπίδεκτη μαθήσεως, ως οδηγός όμως τα έπαιρνα τα γράμματα... 
     
  10. STEFANAKOS

    STEFANAKOS Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΕΙ (♥‿♥)

  11. STEFANAKOS

    STEFANAKOS Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΕΙ (♥‿♥)

    Ο άνθρωπος που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά
    έχει σκεφτεί κάποιον να ρίξει το φταίξιμο.
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Ευτυχώς που δεν τα έχω δει όλα, ευτυχώς που δεν τα ξέρω όλα για όλους Nomad   Είναι κάτι που θα με βάραινε. Θα πρέπει να απευθυνθείς σε άλλους με αξιόλογη μαθησιακή ευχέρεια στην περιπτωσιολογία.

    Αν κατάλαβα καλά, λες πως κάποιος που δεν έχει internet και είναι εκτός Αττικής άρα, λες, αναγνωρίζει και προσδιορίζει μόνον τη δική του επιθυμία, δεν ξέρει αν την έχουν άλλοι γύρω του, ξέρει μόνον τι είναι και παρόλα αυτά βρίσκει "άτομο διαφορετικής κατεύθυνσης του αυτοπροσδιορισμού του που μπορούσε να αναλάβει πολλαπλούς ρόλους". Εντάξει, θαυμάσια, καμία αντίρρηση. Πάντως προ internet και εκτός Αττικής ήταν πολλοί που ξεκίνησαν να κάνουν BDSM έχοντας συναίσθηση της κλίσης τους και νομίζω ότι αυτοί αναζήτησαν εμπειρίες και έμαθαν μέσα από αυτές τι τους ταίριαζε και τι ήταν λάθος να κάνουν, διάβασαν, και με το internat βρήκαν να μιλήσουν με άλλους ανάλογους, δεν είμαι βέβαιη, ασφαλώς, αυτή είναι η εντύπωσή μου.

    Από τις δικές μου προσλαμβάνουσες δεν έχω δει υποτακτική που να έχει επίγνωση του πόσοι διαφορετικοί τρόποι από τον δικό της υπάροχυν για να κάνει κάποιος BDSM και να την χειρίζεται αμερόληπτα και προς όφελος άλλου και ευχαρίστηση δική της, έχω δει ελάχιστους Κυρίαρχους που γνωρίζουν και μπορούν να το κάνουν αυτό. Έχω δει ακόμα υποτακτικές που ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ αν απαιτήθηκε από αυτές να παίξουν άλλο ρόλο από αυτόν που είχαν στην ψυχή τους. Διότι χωρίς πρωτόκολλα και by the book να δεχτώ να βγει Κυρίαρχος, χωρίς να αγαπάει το είδος υποτακτική αλλά να το βλέπει ως κάτι προς πάσα χρήση εξυπηρετεί τον ίδιο, δύσκολα.

    Έχω δει όμως πολλούς που κάνουν με τον δικό τους τρόπο χρήση κάποιων D/s τροπισμών στη σχέση τους και έχω δει πολλές φορές αυτό να είναι το όχημα προς εξαπάτηση του άλλου, με πρόφαση ένα κατά το δοκούν του φέροντος "ανένταχτο" BDSM γιατί δεν μπορεί να δεχτεί "τα ξενόφερτα", γιατί "δεν κάνει αυτός αυτά που θα του πουν άλλοι" [αλλά μόνον από BDSM τσόντες παραδέχεται να μαθαίνει] και ούτω καθ' εξής. Δεν λέω ότι ισχύει για όλους, ιδίως δεν λέω ότι ισχύει για τους συζητητές εδώ που είναι φανερό ότι ανοίγονται σε αυτό που πιστεύουν, απλά εντοπίζω ότι υπάρχει και αυτό και είμαι βέβαιη πως όλοι ξέρετε υποθέσεις που πήγαν πολύ στραβά με αυτόν τον τρόπο.

    ΥΓ. Εννέα χρόνια, λες, εκπαιδευόταν ένας Κυρίαρχος από μια υποτακτική;