Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λεξιπλασία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος astarti, στις 20 Ιουνίου 2015.

  1. Vasilis

    Vasilis One in a Million

    Λογικά ο Ζούζουνος βγαίνει από την Ζουζού, που είναι παρατσούκλι της πρέζας
     
  2. Πολύ χαριτωμένη η εξήγηση, την οποία δεν είχα ξανακούσει. Είναι αλήθεια ότι η ηρωίνη επιδρά και στις φωνητικές χορδές και λεπταίνει η φωνή. Το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ο χρήστης. Μετά την αποτοξίνωση και τη σταδιακή απεξάρτηση, επανέρχεται σιγά-σιγά. Αυτό δεν συμβαίνει με άλλες ουσίες (π.χ.: κόκα, χασίς, αμφεταμίνες, κλπ). 'Ζα', 'ζα-πρε', 'ζαμπόν', 'Ζήτα', 'Ζου-ζου' και άλλα, είναι μερικά από τα ονόματα που χρησιμοποιούνται παλαιότερα μεταξύ των χρηστών, για να αναφερθούν στην ηρωίνη. Δεν είχε να κάνει με οποιοδήποτε το 'ζουζούνισμα' της φωνής...
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Δικής μου επινόησης οι ορισμοί, απόρροια των διακοπών...
    Δύο κλασσικά πλέον, δυστυχώς είδη άνδρα...
    Χαβιέ Πεφτέμ...(είδος πέφτουλα που ενδημεί σε ΟΛΑ τα θέρετρα, θαρρεί πως του φέρνει του κανονικού Χαβιέ -το αγόρι μου ) 
    Χαφτιέ Μπουρδέμ...(έτερο είδος που χάφτει και μπουρδολογεί ακατάπαυστα, επίσης σε παραληρηματικό παραλληλισμό με τον ορίτζιναλ)  
     
  4. yagos69

    yagos69 Live with a dream, not a substance

    Θεσπέσιαλ!: Κάτι τόσο τέλειο και ιδιαίτερο που περιγράφεται με συνδυασμό λέξεων από ΔΥΟ γλώσσες!!
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Γαμάουα!!!
    Λέξη της εποχής...αλλά πολύ με αρέσει, αφού... 
     
  6. κλαπαρχιδι.........  
     
  7. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

  8. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

  9. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Αυτό συμβαίνει πάρα πολλές φορές... ειδικά σε δουλειές
    Μιλάς με κάποιον για μια δουλειά και χτυπάει το τηλ και το σηκώνει $^@#$^!#^!@^!#$^ , έτσι έχουν χάσει πολλές δουλειές από μένα, μόνο και μόνο από αυτό.

    Το άτομο που έχεις μπροστά σου έχει την προτεραιότητα όχι το τηλέφωνο
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2015
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αγχαηδία. Επιβάλλεται να εισαχθεί ως νέος όρος στις επιστήμες της ψυχολογίας, της πολιτικής ψυχολογίας εν προκειμένω, καθώς και της πολιτικής κοινωνιολογίας. Προκύπει ως πολυθυμία έναντι της προϊούσας μεταδημοκρατίας. Ναι, ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι δυνατό να νοηθεί και ως κλινικό ψυχοκοινωνιολογικό μεγαπείραμα δημιουργίας συνθηκών που προκαλούν κλιμακούμενη αγχαηδία.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    πρέκια


    Αρχικά, όρος από τον χώρο της οικοδομής όπου και χρησιμοποιείται συχνότατα (Παρ. 1) Τα πρέκια είναι τα οριζόντια δοκάρια που βρίσκονται πάνω από μια πόρτα ή ένα παράθυρο –ή, και πάνω από το τζάκι. Το πάνω μέρος του Π –lintel ή header beam στα Αγγλικά, αν διευκολύνει. Μπορεί να είναι από ξύλο, μάρμαρο, πέτρα, τσιμέντο ή και μέταλλο. Πολύ σημαντικό δομικό στοιχείο διότι, προφ, κρατάνε τον τοίχο που βρίσκεται πάνω από το κενό που αφήνει η πόρτα ή το παράθυρο.

    Έξω από τον χώρο της οικοδομής, η λέξη απαντάται στην έκφραση θα του γαμήσω τα πρέκια –ή, θα του σκίσω τα πρέκια ή, στην πιο κόσμια εκδοχή, θα του αλλάξω τα πρέκια. Πρόκειται για ισχυρή, αλλά αόριστη, απειλή –η κεντρική ιδέα είναι ότι θα του πειράξω κάτι πολύ βασικό και, ωσεκτουτού, θα τον εξουθενώσω, θα τον διαλύσω, θα τον κατατροπώσω (Παρ. 2). Συνήθως, όμως, η απειλή εκτοξεύεται σε μια έκρηξη θυμού χωρίς νάχουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο κατά νου (Παρ. 3).

    Διότι, σε αυτή την υβριστική, μεταφορική χρήση δεν είναι σαφές και τι εννοούσε ο ποιητής αναφερόμενος στα πρέκια. Έχει υποστηριχθεί ότι πρέκια είναι τα ανδρικά γεννητικά όργανα αλλά αυτό είναι μάλλον αβάσιμο –δεν κολλάει. Πιθανότερο είναι ως πρέκια να νοούνται τα κωλομάγουλα, τα κωλοβάρδουλα και μια σχετικά σπάνια περίπτωση τέτοιας χρήσης είναι το Παρ. 4. Ίσως, όμως, να πρόκειται απλώς για μια απευθείας χαλαρή μεταφορά από την ορολογία της οικοδομής που τονίζει πόσο μεγάλο είναι το ζόρι που θα προκύψει χωρίς να κάνει συγκεκριμένη σύνδεση με κάποιο ανατομικό στοιχείο.

    Ο Μπαμπινιώτης ετυμολογεί τη λέξη πρέκια διστακτικά από το αρχαίο πρίω=σφίγγω, συνδέω –ίδια ρίζα με το πριόνι. Η λέξη ενίοτε προφέρεται και ως μπρέκια αλλά δεν έχει καμμία σχέση με το κεφαλονίτικο μπρέκια που βγαίνει από το break και σημαίνει ζημιά.

    Συγγενή λήμματα: κωλοβάρδουλα, γαμώ τα βάρδουλα, κωλοφάρδουλα, τελατίνι, αλμυρό φυστίκι

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

    Χάρη επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω και το εξής: μάλλον θα βάλω πρέκι από οπλισμένο σκυρόδεμα και θα ήθελα να μου πεις, αν σου είναι εύκολο, αν πρέκι με διαστάσεις h=20cm και b=20cm (τόσο είναι το πλάτος του alfa bloc) οπλισμό 4Φ10 και επικάλυψη=3cm είναι οκ για άνοιγμα παραθύρου περίπου 3.2m και υπερκείμενο όγκο alfa blok 0.27m3;
    *Το πρέκι θα είναι συνεχόμενο, δεν είναι καλύτερα έτσι ώστε να πιάνει το άνοιγμα και της πόρτας και του παραθύρου; (από το φόρουμ στο www.michanikos.gr)

    Αυτό είναι γνωστό και αυτό σας πονάει. Oτι η X σας γάμησε τα πρέκια και μαζί με τους άλλους εθνικόφρονες έσωσαν την ελλάδα από την κομμουνιστική χολέρα. (Από το forum.gr)

    λοιπον προσ τα τσουλακια των tokio Πανδοχειο...sorry tokio hotel ηθελα ν πω....παρτε τς αγαμιεσ σας και τραβηξτε γ τα blog των τοκιο....οποιος ξανατολμησει ν πει κατι ασχημο γ erreway και πιο συγκεκριμενα για φελιπε οπως κ γ μενα η την μαρια τοτση....θα σας γαμισω τα πρεκια....εσυ jenny ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΑΤΙ Γ ΤΟΝ ΦΕΛΙΠΕ Η ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ...θα σ χωσω στον κωλο το eyeliner σου παλιοemo...αν κ απο τ πολυ γαμημα δεν θ τ καταλαβεισ αφου εσυ οπως και τα γαμιολικα που θαυμαζεισ εχετε στον κωλο μια τρυπα μεγαλυτερη και απο αυτην του οζοντος......τ καταλαβεσ η εισαι τοσο στοκος;;;;;;;;;; (από το fernada4ever.pblogs.gr, νεαρή κορασίς τα έχει πάρει άσχημα διότι της έθιξαν κάποιο μουσικό ίνδαλμα)

    Την έβαλα να κάτσει πάνω σ’ ένα μαξιλάρι και της είπα να ανοίξει τα μπούτια της. Έβαλα τα πόδια της στον ώμο μου και της άνοιξα με το ένα χέρι καλά τα πρέκια. Με το άλλο χέρι κράτησα τον πούτσο μου, της τον έβαλα στην κωλότρυπα και άρχισα να την γαμώ. (απόσπασμα από τσοντο-ιστορία από το xxxstory.wordpress.com)
     
  12. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    πεολειχούδης/δο...σύνθετη λέξη