Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι σχέσεις είναι ένας καθρέφτης...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος yannouli, στις 22 Αυγούστου 2015.

  1. yannouli

    yannouli busy mind

    Οι σχέσεις είναι ένας καθρέφτης στον οποίο βλέπουμε τον εαυτό μας όπως πραγματικά είμαστε ?

    Η σχέση μας ,ίσως αποτελεί τον μεγαλύτερο και τον πιο αλάνθαστο καθρέφτη της συμπεριφοράς και της προσωπικότητας μας . Μέσα από τις σχέσεις μας μπορούμε να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε όλα αυτά τα κομμάτια της προσωπικότητας μας που χρειάζονται δουλειά και βελτίωση και που πολλές φορές εξετάζοντας μόνο τον εαυτό μας , σαν μονάδα , δεν μπορούμε να τα εντοπίσουμε εύκολα.


    Πιστεύετε ότι για να λειτουργήσει σωστά μια Κ/υ σχέση θα πρέπει να λειτουργεί ο ένας για τον άλλον σαν καθρέφτης?

    Ερώτηση προς υ

    Πως νιώθετε όταν ο Κ σας, απαιτεί να είστε απόλυτα ειλικρινείς μαζι Του, να εξωτερικεύετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, τα τρωτα σημεία και τις αδυναμίες σας ?

    Ερώτηση προς Κυριάρχους

    Πιστεύετε ότι με κάποιον τρόπο χάνετε τον έλεγχο αν εξωτερικεύετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, τα τρωτά σημεία και τις αδυναμίες σας στην/στον υπό σας ?
     
  2. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Μου αρέσει και θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής στον Κ μου. Να του λέω τις πιο βαθιές μου σκέψεις, τους προβληματισμούς μου, τις ανασφάλειες μου, τις ανάγκες μου και τα θέλω μου. Το βασικότερο όμως είναι να θέλει και Εκείνος να τα ξέρει και να με ''αναγκάζει'' να του τα ομολογήσω έτσι ώστε να με χειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι έρχεται η λατρεία, ο σεβασμός, ο πόθος απέναντι Του. Είναι πολύ σαγηνευτικό να αισθάνεσαι αυτή την ψυχολογική - εγκεφαλική οικειότητα με έναν άνθρωπο.
    Από την άλλη πλευρά δεν θα ήθελα να ξέρω τα τρωτά του σημεία αλλά να τα ανακαλύπτω σιγά σιγά ακόμη και με λανθασμένους τρόπους που μπορεί να τον ενοχλήσουν. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν με θέλει ή αν με αγαπάει αλλά να μου το δείχνει όταν Πραγματικά το έχω ανάγκη. Μόνο τότε και με τον τρόπο που μου αρέσει εμένα.
     
  3. thanasis

    thanasis Contributor

    Κατι αναμεσα σε Γ. Πανουση και αστυνομο Θεοχαρη, δηλαδη;

    Ουριτσα θα μπορει να κουναει ο Κυρης ή θα'ναι στεναχωρα μεσα στο σουμποβρακι;
     
  4. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    χαχαχαχ
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Τώρα, μόνο ένα "καλορίζικο" για το πρώτο νήμα που άνοιξες.
    Θα επανέλθω και υπόσχομαι με σεμεδάκι και όχι σεντόνι.   
     
  6. yannouli

    yannouli busy mind

    Ευχαριστω για την απάντηση @Elena_gr
    Μια διευκρίνηση μόνο, αν σου ανοιγόταν ο Κ σου όποτε εκείνος ήθελε,όσο συχνα ήθελε και στο έδειχνε όποτε εκείνος θεωρούσε αναγκαίο με τον τρόπο που ήθελε εκείνος, πιστεύεις οτι θα ''έπεφτε'' στα μάτια σου ?
     
  7. yannouli

    yannouli busy mind

    χαχα ευχαριστώ, μια χαρά διαβάζουμε σεντόνια και σεμεδάκια..αλλά ξέρεις μετά !  
     
  8. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    όχι καθόλου δεν θα ''έπεφτε'' στα μάτια μου. Μερικές φορές νομίζω ότι χρειάζεται να το κάνει κιόλας. Απλά προτιμώ να ανακαλύψω μόνη μου τον ίδιο σταδιακά. Είναι ένα παιχνίδι που μου αρέσει πολύ.
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αστα να παν στο διαολο...
     
  10. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Eξαρτάται. Πως επιλέγουμε να δούμε, να είμαστε, να αντιμετωπίσουμε κάθε φορά την σχέση στην οποία μπαίνουμε.
    Εχω κάνει σχέση στην οποία ήξερα εξ αρχής οτι δεν θέλω να είναι κανένας καθρέφτης μου ''πραγματικότητας''.
    Εχω κάνει σχέση που ήθελα να γίνει και είχα μπει με απόφαση-διάθεση-προσπάθεια να είναι έτσι, αλλα ολο κάπου κόλλαγε το πράγμα και δεν μας εβγαινε.
    Και έχει τύχει και να ξέρω εξ αρχής οτι θέλω να ξεκινήσω κάτι πολύ αληθινό και ( ω τι καλά *** ) να γίνεται και να βγαίνει όντως έτσι!

    Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως, για εμένα, οτιδήποτε τέτοιου είδους ( ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη κτλ ) βγαίνει με ζόρι..δεν χρειάζεται να βγει!
    Αβιαστα..όταν λοιπόν γίνεται και χωρίς ''τραβάτε με και ας κλαίω'' ή χωρίς '' άλλο βλέπω, αλλο καταλαβαίνω και τελικά άλλο λέω'' απαντώ ναι, οι σχέσεις μπορούν να γίνουν ενας καθρέπτης που βλέπουμε όχι τόσο
    τον εαυτό μας όπως πραγματικά είναι, αλλα τον εαυτό μας όπως πραγματικά είναι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, στη συγκεκριμένη σχέση.

    Να εξηγήσω λίγο περισσότερο το παραπάνω..
    εγώ προσωπικά λειτουργώ υπερβολικά πολύ σε συνάρτηση με το ποιον έχω απέναντι μου και τι έχω αποφασίσει να δώσω. Δεν είμαι παντού ο ίδιος άνθρωπος, χωρίς αυτό να με κάνει ψέυτικη.
    Δεν είναι οτι αλλάζω δηλαδή, τις απόψεις μου, την ηθική μου κτλ..αλλά..αλλάζει τρομερά η διαθεση, η εκφραση, η δοτικότητα, ο ενθουσιασμός. Γι αυτό και δεν λέω 100% ναι στο ''καθρέπτης του ποια πραγματικα είμαι '' γιατι
    πραγματικά είμαι ΟΛΑ, όλες μου οι φάσεις που αυτόματα διαφοροποιούνται ανάλογα τον άνθρωπο.
    Μέγα υποσημείωση* δεν εννοώ να ζορίζει κάποιος να κρύψει συμπεριφορές που του βγαίνουν φυσικά..αυτό είναι άλλο. Μιλάω για όταν πραγματικά εξαφανίζονται κάποιες συμπεριφορές απο μόνες τους , απλά γιατι δεν στις βγάζει καθόλου ένας ανθρωπος.


    Ξεκάθαρα οχι, και εξηγώ γιατι.
    Ο ρόλος μου σαν υποτακτική είναι να είμαι οτιδήποτε θελήσει να είμαι για αυτόν ( η και για άλλους) ο Κ μου. Αν θελήσει να είμαι ο καθρέπτης του, βεβαίως..! να γίνω ή τελοσπάντων να προσπαθήσω να γίνω ( για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω)
    αλλα αν δεν θέλει κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το βαφτίσω εγώ '' καλό για τη σχέση μου '' και να ξεκινήσω να το κάνω.!

    Το ίδιο ισχύει και απο πλευράς του. Αν έχει όρεξη να είναι ο καθρέπτης μου θα το κάνει. Αν δεν θέλει κάτι τέτοιο δεν θα το κάνει.

    Προσωπικά προτιμώ ο Κ μου να είναι ωμά ειλικρινής απέναντι μου, για ο,τι νιώθει και για ο,τι βλέπει σε εμένα ή σε εμάς ( καλο-κακο) αλλα δεν θέλω να το ονομάσω ''καθρέπτη'' ίσως γιατι στα αυτιά μου ηχεί σαν να του δίνω μια ''υποχρέωση'' να μου δείχνει κάτι πίσω ως αντανάκλαση, κατι που δεν θέλω να συμβαίνει μόνιμα αλλα όποτε κρίνει οτι πρέπει..να ''με δω''

    Σαν άνθρωπος νιώθω υπέροχα. Είναι παρα πολύ όμορφο να μπορώ να είμαι ειλικρινής, θεωρώ την ειλικρίνεια ( καλού - κακού περιεχομένου) μεγάλο δώρο, και οταν μου την δίνουν και όταν τη δίνω.
    Σαν υ, είναι απο τα πιο δύσκολα κομμάτια, όχι το να είμαι ειλικρινής..το να εκφράζομαι ειλικρινά διατηρώντας τον ρόλο μου.

    Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ανασφάλεια ή φόβο να εξωτερικέυσω το οτιδήποτε..είμαι απο τις τυχερές που δεν με τσίτωνε ποτέ αυτό το θέμα. Απαιτεί όμως μεγάλη προσοχή το πως εξωτερικέυονται αυτά.Είναι πολύ έυκολο στο όνομα της ειλικρίνειας
    να ξεφύγουν τα πράγματα, να ξεκινήσουν οι υποδείξεις, οι χειρισμοί, οι αυθάδειες..προσοχή λοιπόν να μην θυσιάζεται ο ρόλος του υ με ο,τι αυτό σημαίνει ( ειδικα ως προς τον τρόπο εκφρασης) με τη μασκα της ''ειλικρινειας-εχω αδεια να ειμαι ειλικρινης''

    Συγκεκριμένα,

    ειλικρινής ως προς τον Κ μου εγω σαν υ εγω νιώθω όταν
    -δεν κρύβω γεγονότα ( καλα - κακα)
    - εκφραζω τι νιωθω αφου πρωτα το εχω φιλτραρει μόνη μου, μια και δυο φορες απο τα πρωτα ''εντονα'' συναισθηματα ώστε να μείνει η ουσια
    -εκφράζω τι νιώθω και σκέφτομαι χωρίς να το ταυτίζω με την εξέλιξη που θα έχει η κατάσταση, κυρίως γνωρίζοντας οτι εκείνος θα αποφασίσει και πάλι για το αν θα λαβει υποψιν του αυτα που λέω και τέλος και πιο δύσκολο
    απο όλα..
    -εκφράζω τι νιωθω και σκέφτομαι ακόμη και αν ξέρω πως μπορεί να υπάρξει αρνητική απόφση απο πλευράς του, ή να συμβεί κάτι που εμένα δεν θα μου αρέσει καθόλου.
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Η σχέση μας είναι ένα σημαντικό κομμάτι του καθρέφτη μας, το πιο σημαντικό είμαστε εμείς και η αυτοκριτική που έχουμε τα κότσια να μας κάνουμε ή όχι.
    Εγώ εδώ και αρκετό καιρό πριν γίνω ο Κ κάποιας κι εκείνη γίνει η υπό μου. Προσπαθώ να καταλάβω ανάμεσα σε διάφορα άλλα, αν και κατά πόσο είναι ειλικρινής σαν άτομο.
    Και αν χρειαστεί ν' απαιτήσω την ακραία της ειλικρίνεια, ή αν είναι ακραία ειλικρινής από μόνη της. Αν την ακραία ειλικρίνεια μου θα μπορούσε να την αντέξει.

    Θέλω να ξέρω τα τρωτά σημεία και τις αδυναμίες της και σιχαίνομαι τα μυστικά και τα μισόλογα. Ότι με τον καιρό θα την "διαβάσω" και από μόνος μου, θα την "διαβάσω".
    Συζητούμε τους κανόνες και τους κώδικες μας. Της λέω ποιος είμαι και τι θέλω εξ' αρχής. Σε ποια σημεία δεν κάνω εκπτώσεις.
    Ότι θέλω να ξέρω τι νιώθει, τις ανασφάλειες της, τι δεν θα της πήγαινε καλά μαζί μου - συζητώντας πάντα βάσει των κανόνων στους οποίους θα είχε συμφωνήσει -.
    Μα κλάψες και τσαλίμια πόσο μάλλον για το παραμικρό δεν τα δέχομαι ούτε για πλάκα.
    Αν της αρέσει ο τρόπος λειτουργίας μου, καλώς και προχωράμε. Αν δεν της αρέσει, η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.

    Δεν κρύβω τίποτε από την υπό μου. Έχω τρωτά σημεία, ελαττώματα, συναισθήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάνω τον έλεγχο, τουναντίον, με κάνει να νιώθω ακόμη πιο δυνατός.
    Αφού, όποιος δεν έχει να κρατήσει ένα προσωπείο, δεν σπαταλάει την ενέργεια του για κάτι που αργά ή γρήγορα θα "λάμψει". Η αλήθεια έχει το βίτσιο να "λάμπει" πάντα.
    Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν και το καλό D/s. ( Προσπάθησα να μην σεντονιάσω ελεεινά χαχα. Αν μη τι άλλο, για να μην βάζεις και πλυντήριο μετά     )
     
    Last edited: 22 Αυγούστου 2015
  12. Δεν ξέρω αν είμαι κ ή υ ή και τα δύο ως role play, αλλά λατρεύω να χάνω τον έλεγχο! Εντελώς ξεβρακώ φάση... μυαλά, καρδιά όλα μπουρδέλο. INFERNO, αν δεν καίει δεν λέει...