Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

(Σαδο)μαζοχιστής/ρια Κυρίαρχος/η και D/s : Service Topping και D/s σε προσωρινή " διαθεσιμότητα " ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 23 Αυγούστου 2015.

  1. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος


    το μόνο που έλλειπε από αυτό το νήμα ήταν ...μερικές ερωτήσεις ακόμα !!! (κάτι λέγαμε για το ...χάος)

    σοβαρά τώρα : κατά την άποψή μου το D/s είναι πολύ σοβαρό και απαιτητικό για να αναστέλλεται κάθε τόσο. το υ που έχει ελεύθερα επιλέξει το ρόλο του, προσδοκά (δικαιούται) πρώτα από όλα ένα σταθερό περιβάλλον.πρέπει να μπορεί να συγκεντρωθεί απερίσπαστο στην εμπειρία που βιώνει. εάν έχει μια πλευρά που μένει ανικανοποίητη (πχ σαδισμός....λέμε τώρα, έτσι σαν άσκηση επί χάρτου) τότε βρίσκεται σε λάθος σχέση.

    ακόμα και αν δεχτώ ότι ένα Κ άτομο έχει μαζοχιστικές ανάγκες (λέμε τώρα...) θα πρότεινα να αναζητήσει την ικανοποίηση του με άλλο άτομο....εύκολα θα βρει πχ ένα Κυριαρχικός μια Κυριαρχική. το υποτακτικό άτομο δεν του φταίει να βρεθεί σε κατάσταση αποπροσανατολισμού.

    φυσικά μπορούμε να ξενυχτάμε συζητώντας αναρίθμητους συνδυασμούς κυριαρχικότητας-υποτακτικότητας-σαδισμού-μαζοχισμού-ελέγχου- παράδοσης κλπ κλπ αλλά και εγώ δηλώνοντας "παλαιολιθικός" πέρα από μια γερή δόση δημιουργικής σεξουαλικής ασάφειας δεν μπορώ να κατανοήσω κάποια άλλη σημασία. ο καθένας ας κάνει ότι μπορεί και ότι επιθυμεί, αλλά ας αφήσουμε σε κάποιους όρους ένα βασικό νόημα και σχήμα.

    το D/s πραγματώνεται μέσα από μία τρομερά πολύπλοκη διαδικασία και αποσκοπεί στην επίτευξη μιας απλότητας, μιας ξεκάθαρης άκαμπτης ασυμμετρίας. και γιαυτό πρέπει οι πρωταγωνιστές και οι ρόλοι τους να είναι αποκρυσταλλωμένοι και εύκολα διακριτοί.

    με σεβασμό σε όλες τις τοποθετήσεις, θα ήθελα να κλείσω με μία ερώτηση που ο διάβολος μου έχωσε στο κεφάλι με το που άρχισα να διαβάζω το νήμα....Ο Κυρίαρχος (όταν μαστιγώνεται, στραπονίζεται, αλυσοδένεται κλπ) δικαιούται safe word ;;;;;
     
  2. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμ μια απορια....του ειπες πως νιωθεις Κυριαρχη απεναντι του την ωρα που του εκανες μασαζ? 
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    ωραια πρωτα θα μας δερνουν μετα θα θελουν να μας πηδηξουν και τελος θα φτιαχνουμε και τον καφε μονοι μας!!!!!ετσι καταληγει μια κοινωνια στο χαος και την αναρχεια!!!! 
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Tenebra_Silente : αναφερόμουν απλώς στο σχόλιο σας για την σχέση εξουσίας - πόνου αγαπητέ. Ο πόνος, η δυνατότητα επιβολής του εν προκειμένω, αποτελεί απόδειξη της εξουσίας του Κ επί του υ ασχέτως του τρόπου που έχει αυτή εκχωρηθεί. Εξ εμπειρίας μπορώ να διατυπώσω την άποψη πως το ίδιο ισχύει ακόμη και στην περίπτωση του σαδιστή ο οπόιος ουδόλως ενδιαφέρεται να κυριαρχήσει επί του θύματός του. Μακροπρόθεσμα, γιατί την στιγμή που σαδίζει επιβεβαιώνει ακριβώς αυτή την εξουσία.

    Αυτό στο οποίο υποτάσσεται το υ είναι η προσωπικότητα του Κ, όλα τα υπόλοιπα αποτελούν μέσα υπενθύμισης και, ενίοτε, επιβολής.
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φίλτατε @MasterJp ακριβώς επειδή ξέρω, ότι εσείς μπορείτε να παραμερίστε τις "σκιές" σε θολά σημεία της συζήτησης, σας πέρασα το "κερί", για να τ' ανάψετε.
    Γνωρίζετε, ότι είμαι ίσως και υπερβολικά λεπτολόγος. Σίγουρα είμαι, όταν αφορά κάποια ζητήματα.
    Συμφωνώ με κάθε σημείο της παρεμβάσεως σας και σας ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
     
    Last edited: 25 Αυγούστου 2015
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @soutzoukakia δεν είμαι τόσο παραπονιάρης χαχα. Σ' ευχαριστώ για την περιεκτική και ξεκάθαρη σου παρέμβαση  

    Υ.Γ. Κι εγώ μια φορά είχα κάνει το λάθος ν' αφεθώ στα "γλυκά χεράκια" της υ μου. Να μου κάνει μασάζ στους ώμους. Επειδή είχα πιαστεί από πολύωρη οδήγηση.
    Νομίζω ότι ήταν ότι πιο μαζοχιστικό έχω κάνει στην ζωή μου. Είχε καταφέρει μέσα σε ούτε 5 λεπτά, να "χτυπήσει" νεύρο και με είχε πεθάνει στον πόνο.
    Περιττό να σου πω, ότι όταν συνήλθα. Λίγο έλειψε, για να της δώσω release απ' αυτόν τον άπονο κόσμο χαχα.  
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Το τελευταίο που έγραψες, να φτιάχνουμε τον καφέ μόνοι μας. Είναι το σημάδι, ότι η αποκάλυψη ξεκίνησε χαχα. Εντάξει, μου βγήκε ο καφές απ' την μύτη. " Κέντησες " γι' άλλη μια φορά  
     
  8. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

     
  9. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Ε όχι και Κυρίαρχη! Ιεροσυλία!  
    Κυριαρχικά αποσπασματικά ένιωθα με την έννοια του ελέγχου μιας πολύ συγκεκριμένης σκηνής.
    Ναι βέβαια το είπα από τη πρώτη στιγμή.
     
  10. H σημειολογία είναι απότοκο της πολιτισμικής διαδρομής μιάς κοινωνίας στους αιώνες. Θεωρητικά είναι σωστός ο συσχετισμός της πράξης του μασάζ με εκείνη της άσκησης βίας που έκανες, όπως όμως παραδέχεσαι, εντέλει προσκρούει στη σημειολογική αποτύπωση που έχει η κάθε μία στο συλλογικό ασυνείδητο. Σημειολογικά λοιπόν, η άσκηση βίας σχετίζεται με την εξουσία. Οσο για το ερώτημά σου, φυσικά μπορούμε να αλλάξουμε τους καθιερωμένους σημειολογικούς συνειρμούς των πράξεων μας. Ολα είναι δυνατά. Οταν όμως μιλάμε για συντονισμό των "θέλω και μπορώ" δύο ανθρώπων, του κ και του υ, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο...
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Ο κυρίαρχος που γαμιέται με στραπ ον 2!!

    @Tenebra_Silente σίκουελ το κάνουμε?
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    εγώ είμαι αυταρχικός σκλάβος.