Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το "γιατί" του πόνου. Αναγνώριση συναισθημάτων που προκαλεί και επιθυμιών που τον παρακινούν.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος soutzoukakia, στις 24 Αυγούστου 2015.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Για για τους ίδιους λόγους που ο σωματικός αλγολάγνος, επιθυμεί να πονάει το σώμα του. Για την ηδονή του, την οποία όπως εσείς κάπου γράψατε, ο καθένας την αντιλαμβάνεται υποκειμενικά...
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Οκ...
    Whatever...
    Δεν με καλύπτει, αλλά δεν μπορώ να πω και κάτι παραπάνω γι αυτό...
     
  3. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Στην μικρή μου απόπειρα ερμηνείας από ό,τι κι εσύ εντόπισες, έψαχνα να βρω τον τόπο του περάσματος από το ένα ένστικτο στο άλλο. Το βρήκα στο ζωώδες, στο μόνο σώμα δηλαδή. Στο να χαθεί ο τόπος της αρχικής επιθυμίας ώστε να της επιτρέψει να ακουμπήσει άλλου, αλλαγμένη βέβαια. Προτείνεις ως τόπο το "πάνω από το σώμα". Την υπέρβαση. Στον τόπο της ένωσης κι όχι της απώλειας και του κατακερματισμού.
    Βρίσκω την επιλογή αυτού του τόπου καλύτερη και πιο κοντά στην εμπειρία μου.
    Ευχαριστώ!!!!!  
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Εγω ,αν μου επιτρέπετε που πετάγομαι, θεωρώ την συνείδηση, την ψυχή και το σώμα αξεχώριστα πράματα...
     
  5. Mε μιά φράση ισοπεδώνεις 10 σελίδες επιχειρηματολογία.  
    Αν αυτό δεν είναι σαδισμός....
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    πονηρούληδες, με παρασύρετε και αποκαλύπτω τις κρυφές μου τάσεις... 
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    όχι, δεν είναι ίδια η πληροφορία. Αυτό είναι και που δεν καταλαβαίνετε, προσπάθησα στην παρένθεση να εισάγω την έννοια του κβάντο, αλλά θα γίνει πολύ τεχνικό το θέμα.
    Αυτό που εσείς ονομάζετε πλαίσιο, που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως καθορίζετε κάθε φορά, είναι ας το πούμε οι παράμετροι που υπάρχουν στην πληροφορία.
    Όλο αυτό μεταφράζεται, όπως μεταφράζεται κάθε φορά. Αυτό που πιστεύω έχετε οι περισσότεροι ως υποψία, είναι ότι υπάρχει ένα κέντρο στο οποίο μαζεύονται αυτές οι πληροφορίες του πόνου και αποκωδικοποιούνται, ξεχάστε το, δεν υπάρχει τέτοιο κέντρο.
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    πάμε τώρα στο ερώτημα. Θα δυσανασχετούσε και θα ήθελε να απαλλαγεί από αυτόν. Φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι ένας μαζοχιστής, ένας αλγολάγνος, μπορεί να νοσήσει με καρκίνο. Ο καρκινικός πόνος είναι ένας πόνος κι αυτός, δεν θα καύλωνε, αυτό που θέλει είναι να απαλλαχθεί από αυτόν.
     
  9. Μια παράκληση, μη βγαίνετε εκτός θέματος. Αυτό το νήμα το έχουν αγγίξει άγγελοι και έχουν αφήσει υπέροχα διαμάντια εδώ. Συγχαρητήρια που κρατάτε το επίπεδο πάντως και απομονώσατε παιδάκια που παίζουν μπίζ ή άλλα που πλακίζουν ή προσβάλουν σαν να είναι με τα φιλαράκια τους στο facebook. Καλή συνέχεια...
     
    Last edited by a moderator: 27 Αυγούστου 2015
  10. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Μπορούμε νομίζω να συμφωνήσουμε ότι "πλαίσιο" και "παράμετροι" πληροφορίας είναι ένα και το αυτό πράγμα με άλλη διατύπωση.
    Έχουμε (εγώ έχω τουλάχιστον) κάθε διάθεση να ακούσουμε και τεχνικές απόψεις, αν δεν σου κάνει κόπο.
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Δεν είμαι σίγουρος οτι διαφωνούμε πραγματικά.
    Οι παράμετροι, όπως τις ονομάζεις ,τι είναι; Επι πλέον πληροφορίες ,που όμως συνθέτουν μία συνολική πληροφορία, μια παράσταση. Αυτή η παράσταση δεν είναι η ίδια κάθε φορά, γιατί οι υπόλοιπες παράμετροι διαφέρουν, το σκαμπίλι όμως , ώς τέτοιο , την ίδια πληροφορία στέλνει σε κάθε περίπτωση.
    Η συνολική παράσταση τώρα με κάποιον τρόπο που δεν είμαι νευροεπιστήμονας για να αναλύσω, υφίσταται κάποια διεργασία στον εγκέφαλο.Σε ένα η περισσότερα κέντρα, (θεωρώ σχεδόν σίγουρο σε περισσότερα) αναλύεται ,ανασυντίθεται και τελικά ,νοηματοδοτείται .Η νοηματοδότησή της είναι που δημιουργεί την αντίδραση ,που γεννά τα ανάλογα συναισθήματα ,που ενεργοποιεί η όχι,το λιβιδινικό ένστικτο.
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Θα γραψω. Παντως για να μην με περιμενει με μπαζουκα η ελφκατ στην γωνια. Δεν εχουν καμια σχεση με τις υπερμαλακιες του bill nelson (subspace, κβαντικη ιατρικη και λοιπες παπαριες).