Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς «τσακωνόμαστε» στο BDSM;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 29 Αυγούστου 2015.

  1. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Ο Κ είναι κακάσχημος και η υ μουναρος, κορμαρα, θεό γκομενα
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Την μπάλα στην εξέδρα μην την πετάς, το δοκιμάζουν πολλοί. Δεν είπε κανείς όχι στους κανόνες, όχι στους νόμους και τα λοιπά. Μιλάμε για το πόσο ελαστικοί είναι; και για το πόσο προσαρμοστικοί είναι στις καταστάσεις.
    Εκτος και αν εκεί που αναλύετε τα πάντα, έχετε μία κρυστάλλινη μπάλα μαζί σας και μπορείτε να προβλέψετε τα πάντα. Νομικός είσαι, ξέρεις ότι ακόμα και τα πολύπλοκα νομικά πλαίσια, τα συντάγματα κτλ έχουν τα κενά τους. Πριν χρόνια για παράδειγμα δεν υπήρχαν νόμοι που αφορούσαν το διαδίκτυο, τώρα υπάρχουν, γιατί; γιατί ο κόσμος εξελίχθηκε και μαζί του και ο νόμος! Όμως στον/στην Κ που περιγράφεται από πολλούς εδώ δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια. Γιατί;
     
  3. Elune

    Elune Priceless

    Αν ο Κ εχει λεφτά όσο κακάσχημος και αν είναι στην Σαντορίνη θα βρει 10000 σε μια βραδιά  
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Άλλο ελαστικοί και άλλο ξεχειλωμένοι, έχει τράστια διαφορά, το βλέπω συχνά-πυκνά να παίζει.
     
  5. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Αυτή ήταν η άλλη μου ερώτηση αλλά με πρόλαβες όλα αυτά τα χρόνια η υ πληρώνει ... Η υ είναι οικονομικά ανεξάρτητη και ο Κ Μπατιρης χεχε
     
  6. Elune

    Elune Priceless

    Ε, τότε η υ του τραβάει ένα ξεγυρισμένο... καντήλι, τον στέλνει στο χωριό και στη στάνη του και φεύγει με άλλον Κ για την Γαύδο. Εν τω μεταξύ, επειδή ο πρώην Κ της θα μπαίνει στο facebook από το κινητό, η υ θα περάσει και μία βόλτα από την Σαντορίνη, όπου θα βγάλει φωτογραφία με τον νέο της Κυρίαρχο με φόντο το ηλιοβασίλεμα στο ημεροβίγλι.
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    πολύ φοβάμε ότι με όλα αυτά η υ, αν είναι και ελληνίδα, σύντομα θα μας το παίζει ''και καλά'' αφέντρα!!
     
  8. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Πολύ φοβάμαι ότι η υ θα μείνει υ γιατί αυτό γουστάρει .... αλλά ο Κ αν είναι Έλληνας και ζει στις μέρες μας θα αποφασίσει να αλλάξει "status" ώστε να λέει άνετα Μάλιστα Κυρία
     
  9. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Μου θυμησες μια ιστορια που μου ειχε πει μια γνωστη μου η οποια ειχε χρονια ντιες σχεση εξ αποστασεως με ενα κ. Μετα που χωρισαν και ενω ηταν σε αλλη ντιες σχεση, συνεχισε να επικοινωνει εστω και αραια με τον πρωην κ της. Οταν λοιπον εκεινη αρχισε να του μιλαει στον ενικο αφου ετσι αισθανοταν και η σχεση τους ειχε φτασει πλεον σε αλλο επιπεδο, πιο φιλικο, εκεινος τσατιστηκε και της ειπε οτι οφειλει να του μιλαει ακομα στο πληθυντικο. Οπως ηταν φυσικο εκεινη του εξηγησε με ομορφο τροπο οτι δεν βρισκει λογο να το κανει αυτο. Απο τοτε ο πρωην κ της εκοψε και το καλημερα.

    Συμπερασμα: Μιλα μου στο πληθυντικο, ακομα κι αν δεν το νιωθεις-εννοεις!   

    Υγ. Αυτος ειναι τρου βουδουσεμας, οι υπολοιποι κινκυ γατακια!
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Δεν θα "τσακωθώ" μαζί σου όσο και να με τσιγκλήσεις, γιατί πια σε γνωρίζω. Δεν πέταξα καμία μπάλα στην εξέδρα. Το πόσο ελαστικός είναι κάποιος ή όχι, δεν έχει να κάνει με το αν είναι Κ ή όχι, αλλά με τον χαρακτήρα του.
    Εγώ είμαι από ελάχιστα έως καθόλου ελαστικός, επειδή έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Τώρα μιλάς μαζί μου και όχι με τους πολλούς. Τι περιγράφουν/κάνουν οι πολλοί δεν μ' ενδιαφέρει.
    Μ' ενδιαφέρω εγώ μονάχα. Νομίζεις ότι σεντονιάζω μόνο εδώ? Η ότι δεν αφήνω να πέσει τίποτε κάτω μόνο εδώ? Έτσι είμαι στην ζωή μου, "έξω" είμαι και χειρότερος.
    Αν η σύντροφος μου μιλήσει λογικά, δεν μαλακιστεί, δεν χρησιμοποιήσει μισόλογα και λοιπές αηδίες, την ακούω. Το υπό τώρα ειλικρινά το πετάω στα σκουπίδια.
    Είμαι ανελαστικός, δεν είμαι ηλίθιος. Αν εκείνο που μου λέει είναι σωστό, εννοείται ότι θα το ακούσω και θα το δεχτώ.
    Αλλά δεν δέχομαι να μπαίνει στα "χωράφια" μου, ούτε να μου ανοίγει συζήτηση και μετά να πάει να την αποφύγει, επειδή η τροπή της δεν θα την βόλευε.
    Μετά, δεν κρύβομαι, είμαι σχεδόν αγύριστο κεφάλι, εγώ, όχι ο Κ. Το ξέρει απ' την αρχή. Δεν θ' αλλάξω για να πάω στα μέτρα της.
    Δεν έχω καμία κρυστάλλινη μπάλα, δεν προβλέπω τίποτε. Ξέρω τι θέλω και τι δεν θέλω. Δεν μου φαίνεται παράλογο. Της κάνω? Χαίρομαι.
    Δεν της κάνω? Ελεύθερη να φύγει όποτε θέλει.
    Οι ετικέτες μου με χαρακτηρίζουν, αλλά δεν με διαφεντεύουν. Πάνω από την οποιαδήποτε ετικέτα μου είμαι εγώ, με τα κουσούρια και τα προτερήματα μου.
    Και τις ετικέτες μου δεν τις φοράω παράσημα, γιατί δεν μ' ενδιαφέρουν τα παράσημα.

    Υ.Γ. Διαβάζοντας ακόμη και χιλιάδες λέξεις κάποιου σε μια ιστοσελίδα, ίσως και να καταλάβεις ένα ελάχιστο του ποιος είναι.
    Αλλά ότι τον κατάλαβες, δεν μπορείς να το πεις. Άρα, ότι κάποιοι αφήνουν ή όχι το BDSM να ελέγχει ή όχι την ζωή τους, δεν μπορείς να το ξέρεις ούτε εσύ, ούτε κανείς άλλος.
    Μπορείς να γνωρίζεις μόνο αν και κατά ποσό ισχύει για εκείνους/ες που έχεις ζήσει εσύ και ο/η οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε εσύ.

    Και όπως ήδη έγραψα "ανοιχτόμυαλοι" και "κλειστόμυαλοι" στην ίδια λούμπα έχετε πέσει.
     
    Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2015
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    όποιος έχει διαφορετική άποψη από εσένα το θεωρείς ''τσακωμό''. Δεν χρειάζεται να σου απαντήσω σε τίποτα άλλο, έχεις δείξει πολλάκις τι σημαίνει για εσένα ''τσακωμός''. Ξεμπέρδεψε λίγο ότι το κ, το νομικός, το χαρακτήρας, το σύντροφος και ότι άλλο θες είναι το ίδιο πρόσωπο και ότι ως έναν σε αντιμετωπίζει η σύντροφος σου.

    Δεν σε τσιγκλάω, αλλά καταλαβαίνω, ότι κάποιες φωνές σαν και την δική μου, σου σπάνε την βιτρίνα και θυμώνεις, όμως αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, θα σε παρακαλέσω λοιπόν, να μην αποπροσανατολίζεις την κουβέντα με δήθεν τσακώμους και ότι άλλο θες και εν τέλει αν δεν αντέχεις την δική μου άποψη, πάτα ignore, αλλά προσπάθησε να μην μπλέξεις πάλι τα πράγματα σε μια συζήτηση γύρω από όλα αυτά που αφορούν τις τυχόν διαφωνίες που έχεις μαζί μου, με κούρασες.
     
  12. thanasis

    thanasis Contributor

    @_Ivory_

    Μετα απο χρονια σχεσης, αν ισχυε πληθυντικος, ειναι θεμα γουστου και σεβασμου προς την 'παλια αγαπη' το μη-περασμα σε mode παιζω σφαλιαρες. Και θεμα αξιοπρεπειας, if I may add.