Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετά τους γιαλατζί Κ έχουμε και τα δήθεν υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 10 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Δυστυχώς δεν μπορώ από τη μεριά μου να απαντήσω αλλά έχω ερωτήματα  
    Ελπίζω να μην εκτρέψω τη συζήτηση  

    Αν κάποια/ος δεν έχει ιδέα από πρωτόκολλο, ούτε τα στοιχειώδη και δεν τηρεί προσχήματα και τσινάει, σημαίνει ότι δεν είναι όντως υποτακτική/ος; Θεωρώ ότι οι υποτακτικοί είμαστε άνθρωποι με τεράστιες άμυνες και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τσινάμε πάρα πολύ. Αναλόγως και του γενικότερου χαρακτήρα μπορεί να εκδηλώνει κανείς τις άμυνες του ως αυθάδεις συμπεριφορές ή να νομίζει ότι προβοκάροντας έλκει τον άλλο.
    Για να μιλήσω για μένα, δεν τσινάω με τους τρόπους που περιγράφονται παραπάνω αλλά έχω πείσμα που σπάει σίδερο (κάποιοι/ες μπορεί να χαμογελάνε ήδη διαβάζοντας αυτή μου την παραδοχή   ).
    Καταλαβαίνω όμως ότι μπορεί κάποιος Κυρίαρχος να μην έχει διάθεση, αντοχή, χρόνο κλπ να ασχοληθεί με κάποιο υποτακτικό άτομο που κλωτσάει τόσο πολύ.

    Έχω όμως να αναφέρω και μια άλλη κατηγορία: αυτή που έχει πλήρη ιδέα τι σημαίνει πρωτόκολλο, το ξέρει από το Α ως το Ω, τηρεί πλήρως τα προσχήματα, επιφανειακά τουλάχιστον, αποδέχεται και λέει πως εκτιμά κάθε παρατήρηση αλλά στην πραγματικότητα συνδέει τον Κυρίαρχο με Κάιρο, γράφει μεγαλοπρεπώς στα παλιά του τα παπούτσια/γοβάκια τι πραγματικά θέλει ο άλλος και συνεχίζει ακάθεκτο να κάνει ό,τι του κατεβαίνει στη γκλάβα, αιτιολογώντας το μάλιστα σε ένα καυλοπλαίσιο...
    Για αυτή την περίπτωση;
     
  2. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    Πηρε νεο αερα η ταλαιπωρημενη συζητηση και αδραχνω την ευκαιριας να απαντησω στις πολυ ωραιες -και προκλητικες- ερωτησεις σου @margarita_nikolayevna

    Δεν κανει το πρωτοκολο τον/την υ αλλα ειναι λιγο περιεργο οταν καποιος/α ΔΗΛΩΝΕΙ υ κατα BDSM και δεν εχει ιδεα τι σημαινει η λεξη. Στην εισαγωγη αναφερα χαρακτηριστικα οτι πιθανως να εχει μπερδεψει καποιες εννοιες με τη λεξη "swinger"
    Kαθε ανθρωπος διαφορετικος, άλλα τα θελω του ενος και άλλα του αλλου, γιατι ομως μας αρεσουν οι προσδιορισμοι και τους χρησιμοποιουμε ? Για να συννενοουμαστε. Αν εγω θελω ενα μηλο, αλλα το εχω μπερδεψει με μια μπανανα, δεν προκειται ποτε να ζητησω μηλο και να φαω μηλο. Ετσι δεν ειναι ?

    Οπως ειπα και στην εισαγωγη, αλλά και στην πορεια του νηματος, η default τοποθετηση μου ειναι/ηταν, δεν ξερω αν θα παραμεινει-θα δειξει- να υποστηριξω και να βοηθησω, οσο γινεται, οσο πρεπει, οσο χρειαζεται, αναλογα με την περισταση.

    Καλη, πολυ καλη η ερωτηση. Δεν νομιζω οτι μια σχεση D-s / M-s στεκεται ΜΟΝΟ σε αυτο. Οπως ειπες, ειναι μεν καυλοπλαισιο, και η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ετσι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι, αλλιως ας το κλεισουμε το μαγαζι και να παμε να μαζευουμε λεμονια.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Σημαίνει ότι τρέχα γύρευε αν είναι ή δεν είναι υποτακτικός όταν δεν έχει την πηγαία τάση να φερθεί ευγενικά, να είναι διακριτικός, να μην ταυτίζεται με την αντίδραση εφόσον βγαίνει ουσιαστικά να φλερτάρει δηλώνοντας υποτακτικός.

    Το θεωρώ ένα από τα πολλά στερεότυπα του χώρου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει τη θέση του κι αυτό. Εξάλλου οι ισχυρές άμυνες, όταν υπάρχουν, δεν βρίσκονται στην επιφάνεια.
    Το να "τσινάει" κάποιος, σε αρχικό στάδιο φλερτ είναι απλή, μα ατυχής, συνήθως, προσπάθεια να τραβήξει το ενδιαφέρον με τον αρνητικό τρόπο. Θέλει να τον διαλέξει ο άλλος όχι "επειδή…" αλλά "παρόλα αυτά", του φαίνεται πιο ασφαλές ότι έτσι θα επικεντρωθεί η υπόθεση στον ίδιο και όχι στο άθλημα.
    Τα ίδια και για την παθητική επιθετικότητα.

    Άλλωστε, ο κόσμος είναι γεμάτος από πρόσωπα που θέλουν να υποταχτούν αλλά δεν το τολμούν.

    Τελείως άλλο   Όλοι και όλες, ανεξαρτήτως στάτους, έχουμε τα χούγια μας. Λογικά πρέπει να είσαι και απείρως γενναιόδωρη όμως, κρίνοντας από την εδώ γενική σου στάση, και σταθερή και εύχαρης, λίγα τα έχεις όλα αυτά;

    Πιθανότατα. Ή να μην ασχολείται λόγω αρχής. Ή να εξαρτάται από την ψυχική ευγένεια του ατόμου που κλωτσάει. Ή να έχει δει κάτι που να τον έχει πείσει ότι το κλωτσόν πρόσωπο αξίζει.
    Ουρτ  

    _________

    Κατά τα λοιπά,

    ελάτε τώρα που δεν καταλάβατε, δεν ξέρετε, δεν δέχεστε τι σημαίνει "προσφέρεται ως υποτακτική"   Κάθε ώρα και στιγμή το βλέπουμε!
     
  4. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    καλη απαντηση και ομολογω οτι δεν το περιμενα
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ναι συμφωνώ.  
    Και νομίζω πως το μπέρδεμα μπορεί να είναι λόγω άγνοιας αλλά ίσως και ηθελημένο. Πιστεύω ότι πολλοί είναι εκείνοι που βλέπουν το BDSM ως το Ελ Ντοράντο της ικανοποίησης των σεξουαλικών τους βίτσιων και έτσι δεν είναι σπάνιο νομίζω να ενδύεται κάποιος το μανδύα του bdsmer για να μπει σε ένα "χώρο" που θεωρεί πιο πρόσφορο έδαφος για να ζήσει τις φαντασιώσεις του.

    Ναι ναι συμφωνώ απολύτως ότι είναι έτσι!
    Και μάλιστα μου θυμίσατε (και χαμογέλασα, όχι πικρά πια   )κάτι που είχα πει παλαιότερα σε μια σχέση που δεν πήγε όπως θα την ήθελα εγώ αλλά και ο άλλος άνθρωπος: ότι αν εγώ είμαι πορτοκάλι, μπορείς να με κάνεις πορτοκαλάδα, γλυκό πορτοκαλάκι, πορτοκαλόπιτα, γρανίτα πορτοκάλι κλπ Αν όμως θες να φας μήλο, δεν έχεις κανένα λόγο αλλά ούτε και "δικαίωμα" να έρθεις μαζί μου, το πορτοκάλι μήλο δεν γίνεται  
     
  6. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Όντως τρέχα γύρευε και νομίζω ότι είναι λίγοι οι Κυρίαρχοι που θα ήθελαν να το ψάξουν σε τέτοιο βάθος. Ίσως αν είναι στην αρχή της "στιαδιαδρομίας" τους και έχουν ακόμη φιλοδοξίες ή και αντοχές  


    Ναι αυτό είναι πολύ σωστό που σημειώνεις! Είναι εντελώς άλλο η αρχή του φλερτ και άλλο αυτά που αναδύονται στη συνέχεια ως άμυνες!
    (Μάλλον έτσι την πατάνε και με μένα...χαχαχαχαχαχα)
    Πράγματι το "παρόλα αυτά" μπορεί να δείχνει ίσως μια κάποια ανασφάλεια αλλά είναι και πολύ χειριστικό  

         


    Ναι συμφωνώ σε όλα αυτά. Εξάλλου δεν τα μπορούμε όλα σε κάθε φάσης της ζωής μας και δεν είναι κακό αυτό  


    Εντάξει με το "ουρτ" ξεκαρδίστηκα     
     
  8. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    εν τω μεταξυ φτασαμε τις 8 σελιδες !!! που ειλικρεινα δεν το περιμενα.

    Επικεντρωθηκαν πολλοι/ες στην ερωτηση "τι ειναι προσεγγιση" και "τι ή ποιο ειναι το σωστο πρωτοκολο".

    Το "μετα απο τις περιφημες πρωτες δεκα κουβεντες" δεν το επιασε κανεις...

    Αληθεια, ποιες ειναι οι πρωτες δεκα κουβεντες που ανταλλασετε ? Σε ποιο θεμα επικεντρωνεστε ?

    Συζητηση κανουμε, πεστε οτι θελετε, αλλα μην το κανετε τσιρκο.
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Λοιπόν έχω γνωρίσει μέσα από φόρουμ έναν Dom (μου), τους άλλους τους γνώρισα κατά βάση από κοντά. Η πρώτη Του κουβέντα ήταν ένα ευχαριστώ για ένα ρεπ που Του είχα δώσει. Η απάντηση μου ήταν "ποιος Σας είπε ότι το έκανα από ευγένεια; Είναι ένα κίνητρο για να συνεχίσετε να μας γράφετε τέτοια κείμενα"  
    Γέλασε και υποσχέθηκε να το ξανακάνει. Την επόμενη φορά που ξαναέγραψε μου έστειλε ένα πμ "όπως υποσχέθηκα   ".
    Και οι πρώτες μας κουβέντες αφορούσαν το τότε nick μου και το πώς το διάλεξα.

    Σε μια άλλη περίπτωση, έγινε το εξής: τον γνώρισα σε ένα εντελώς άσχετο μέρος, για εντελώς άσχετη δουλειά και όταν με πήρε τηλέφωνο (υποτίθεται το κράτησε για τη δουλειά) και το είδα, νόμιζα ότι με ήθελε για αυτό και είπα "τι θέλει ο μ@λ@κ@ς καλοκαιριάτικα;;;"..χαχαχαχαχαχα (ελπίζω να μην το έκανα τσίρκο   )
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    @Δημήτρης Άλφα αν οπως λες ειναι ανεπιδεκτη μαθησεως... AWAY!!!

    τι αλλο να κανεις δλδ να πλακωνεις εδω το μπιρι μπιρι για βανιλα σεξ? βγες σ ενα club και γαμα.

    btw, με ενοχλουν αυτοι οι χαρακτηρισμοι τυπου γιαλαντζι κλπ. συνηθως τους χρησημοποιουν οι κ για να ευλογαν τα γενια τους. εγω δλδ ο/η real deal και οι υπολοιποι οι μαλακες... ποια ειναι η γιαλανζι υ? η bottom? η ουτε καν bottom? αν βρει αυτη ενα κ λιγο πιο χυμα και ταιριαξει? γιαλαντζι κι αυτος?

    υπαρχουν ανθρωποι που ταιριαζουν και αλλοι που δεν ταιριαζουν απλα. υπαρχουν ανθρωποι με υπομονη οταν δουν οτι κατι μπορει να βγει και υπαρχουν και αλλοι που λενε αντε γεια με τη μια.

    φανταζομαι η αναγκη καποιων κ να βγαλουν τους αλλους μαλακες ειναι μεγαλυτερη απ την αναγκη τους να 'γαμισουν'. στην τελικη αν δεν υπηρχαν και οι 'γιαλαντζι' πως θα εκαναν τη διαφορα η real?

    τεσπα, ξεφυγα λιγο... χεστη τη γκομενα παντως...
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Νομίζω @lizard_ την έκανες ήδη τη διαφοροποίηση που ρωτάς, μεταξύ "real" (όπως τους περιγράφεις) και "γιαλαντζί" (όπως συζητιέται στο νήμα και όχι βέβαια καθολικά ως άνθρωποι) με αυτή σου τη φράση:

    "τι αλλο να κανεις δλδ να πλακωνεις εδω το μπιρι μπιρι για βανιλα σεξ? βγες σ ενα club και γαμα"  
     
  12. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ακουω/διαβαζω σε κουβεντες με γυναικες, γιατι υ δεν εχω απο εδω μεσα αλλα απο εντελως ασχετο μερος, οτι πολλες φορες ξεκινανε την "επικοινωνια" με διαταγες του τυπου "εγω ειμαι ο ντομ, εσυ στα τεσσερα".

    Φυσικα και λενε, οτι αυτα τα κοβουν μαχαιρι. Εγω ομως αναρωτιεμαι, αν πραγματι το κοβουν μαχαιρι, τοτε γιατι διαιωνιζεται αυτο το ειδος ? Μηπως δεν λενε ολη την αληθεια ? Μηπως υπαρχει εδω επιλεκτικη μνημη ?

    @lizard_

    το "γιαλαντζι" δεν βγηκε απο μενα  

    και ουτε με αφορα !  
     
    Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2015