Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετά τους γιαλατζί Κ έχουμε και τα δήθεν υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 10 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. gaby

    gaby Guest

    Να σου πω ότι στην προσωπική μου ζωή με Κυρίαροχυς δεν έχω ΠΟΤΕ ακούσει τέτοιους διαχωρισμούς; Να σου πω ότι ακόμα και όταν ήμουν αρχάρια και έντρομη και αντιδραστική γίδα, και μνησήκακη και χειριστική, και, και, και (όχι όλα μαζί την ίδια στιγμή) ποτέ μου, ακόμα και στα φοβερά του νεύρα μαζί μου, ακόμα και ο πιο τσαντίλας Κυρίαρχος δεν μου είπε το κλασικό "δεν είσαι sub εσύ, τράβα το δρόμο σου". Όχι επειδή ήμουν η γαμάουα υ, επειδή δεν κάνουν τέτοιου τύπου διαχωρισμούς οι Κυρίαρχοι.

    Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που θέλουν να κάνουν σχέση D/s ή M/s και το προσπαθούν.

    Τη διαφορά την κάνουν βάζοντας ψηλά τον πήχυ και μάλιστα ανεπαισθήτως. Αυτό είναι που δεν τους συγχωρεί κανένας. Ότι έχουν έναν διακριτό τρόπο να αντιλαμβάνονται και να κάνουν κάποια πράγματα. Ποτέ με χαρακτηρισμούς των άλλων και μιλώ με πείρα πάνω από δέκα χρόνια  
     
  2. Elune

    Elune Priceless

    Ο νόμος της παγκοσμιοποίησης και της ανθρώπινης «ζούγκλας»: Ο Κινέζος κατασκευάζει το αντικείμενο με 3 δολάρια. Ο Μαλαισιανός το αγοράζει 5 και το πουλάει στον Ελληνα 8, εκείνος με την σειρά του το δίνει 14 στον Γερμανό, ο οποίος το «πασάρει» στον Αμερικάνο για 30 δολάρια. Ο τελευταίος του βάζει μια "α" ετικέτα επάνω και το πουλάει σε όλο τον πλανήτη ως αμερικάνικο για 120 δολάρια. Ολοι είναι έμποροι και όλοι εισάγουν/εξάγουν το ίδιο προϊόν, όμως, ο καθένας από τους παραπάνω εκμεταλλεύεται τις κοινωνικοπολιτικές ιδιαιτερότητες, προκειμένου να εισπράξει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

    Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο BDSM. Υπάρχουν δεκάδες/εκατοντάδες Κ και αντίστοιχα υ. Γιατί θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ως «γιαλαντζί» κάποιος που δεν ικανοποιεί τα «θέλω» μας; Θα έπρεπε προτού χαρακτηρίσετε κάποιον ως γιαλαντζί Κ ή δήθεν υποτακτική, να σκεφτείτε ότι κάλλιστα και εσείς οι ίδιοι μπορεί να εμφανίζεστε με την ίδια κωδική ονομασία στα μάτια κάποιου άλλου.

    Παράλληλα οι φράσεις α) «δεν τηρει τα προσχηματα μεταξυ Κ και υ, ουτε καν τα στοιχειωδη» και β) «δεν επιδεχεται καμια παρατηρηση σας» μόνο γέλωτα μπορούν να μου προκαλέσουν. Τι ακριβώς ζητάτε; Να σας μιλούν στον πληθυντικό ή να σας υποταχθούν με το «καλημέρα, είμαι Κ. Πέσε στα γόνατα»; Η μη συμμόρφωση με τους παραπάνω «κανόνες» αυτόματα μετατρέπει τις συγκεκριμένες σε «δήθεν υπό»; Ξεχωρίστε τα στο μυαλό σας: Η γυναίκα που μιλάτε στο τσατ είναι υποτακτική, αλλά όχι η υποτακτική ΣΑΣ. Τεράστια διαφορά.

    Προσοχή! Οι ορισμοί και οι χαρακτηρισμοί Κ/υ υπάρχουν για να γίνεται πιο εύκολη η συζήτηση ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποια/κάποιος δηλώνει υποτακτική/υποτακτικός μόλις του μιλήσει ένας που αυτοαποκαλείται Κ θα στηθεί κιόλας στα 4. Και αν αυτό μία στο εκατομμύριο συμβεί, τότε κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα. Κορίτσια/αγόρια, να θυμάστε ότι η απελπισία είναι ντεκαυλέ. Η Κυριαρχία δεν επιβάλλεται επειδή υπάρχει το Master/Dom κάτω από το όνομά μας/σας. Θα πρέπει o Κ να εμπνέει για να αρχίσει η υπό να υποτάσσεται.
     
  3. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    Ενδιαφερουσα απαντηση σε ενα κατα τ αλλα αδιαφορο θεμα  
     
  4. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    ... και ήρθε η ποταχτικιά να μου αυτοπροσφερθεί και μου έθεσε έναν όρο!

    Να της απαντήσω σ' αυτήν την ερώτηση, λέει και αν απαντήσω σωστά, είναι όλη δικιά μου:

     
     
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Τωρα καηκε και η τελευταια φλατζα!
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.

  7. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

  8. lexy

    lexy .ti.va.

    και την αναστατοηρεμήσατε. Μην ανησυχείτε, δήθεν θα ήταν  
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    σε μένα γιατί δεν έχει πληθυντικό; γαμώ τα προσχήματα σου!!  
     
  10. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Άιντεεεεε! Φεντικά και δούλοι, σκατά γινήκαμ' ούλοι!  

    (Σε τι νήμα είσαι, ρε; Είδιες; Είδιες;   )


    Τέτοιες δήθεν θέμε λέμε!  
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

     
  12. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος