Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετά τους γιαλατζί Κ έχουμε και τα δήθεν υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 10 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Μετά, άλλο μη-προγραμματίσιμο:

    Να νοιώθεις κάτι συγκεκριμένο για κάτι, αλλά αν σε πετύχει ανάλογο πράγμα σε άλλη διάθεση να νοιώθεις τελείως διαφορετικά.

    Να ένας ακόμα λόγος που σχετίζονται φαινομενικά άσχετα άτομα μεταξύ τους και οι άλλοι απορούν, ήταν η στιγμή δηλαδή για αυτό, και το ανάποδο.

    Χωρίς κανόνες και προαπαιτούμενα. Έτσι απλά πέφτει από πάνω...τσουπ.

    Άρα δεν υπάρχουν στην ουσία κανόνες.

    Υπάρχει η στιγμή και η διάθεση, που μέσα της όμως κουβαλά φυσικά και το παρελθόν του καθενός.

    Κάπως έτσι τέλος πάντων.
     
  2. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Γενικά βοηθά να μην κρατάς πράγματα μέσα σου, να τα ξεπερνάς δηλαδή, και να είσαι όσο μπορείς ανοιχτός. Δηλαδή στο τι εκπέμπει ο άλλος. Ό,τι και να' ναι αυτό. Δεν μιλάω μόνο για ερωτικά συναισθήματα.

    Τα ίδια θα σου συμβούν και πάλι, δεν αλλάζει κάτι τόσο πολύ, αλλά εσύ θα τα νοιώθεις αλλοιώς. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μετράει πολύ.

    Άσε που αν σου γίνει συνήθειο γενικά μετά αλλάζεις κι εσύ και αλλάζουν έτσι και οι άλλοι απέναντί σου.
     
  3. Sir_Rod

    Sir_Rod Regular Member

    Με καθε φιλικη και συναδελφικη διαθεση θα ηθελα να καταθεσω την κριτικη μου. Πρωτα απο ολα να σας ενημερωσω οτι δεν ειμαι απο τα "κοινωνικα" μελη του φορουμ. Δεν εχει τυχει να ερθω στις συναντησεις ή στα διαφορα ιβεντ που οργανωνονται ανα καιρους. Ο ευρυτερος κυκλος μου ομως αποτελειται και απο ανθρωπους του χωρου.Αρκετους και κατα την αποψη μου αξιολογους και μελετημενους. Σας ενημερωνω λοιπον οτι ολοι (σχεδον) απεχουν απο το φορουμ αυτο λογω της κακης ποιοτητας των συμμετεχοντων (συμφωνα με την αποψη τους). Αναφερονται παντα στην αναγκη των περισσοτερων εδω να αυτοπροβληθουν. Με καποιο τροπο ειτε να δειξουν ειτε ποσο ενεργοι ειναι,ειτε ποσο εμπειροι,ειτε ποσο αστειοι,γενικα το ποσο γαματοι. Προσωπικα δε θα επρεπε να δινω μεγαλη σημασια, μιας και ξερω οτι ο καθενας εχει συγκεκριμενες αναγκες και τις εκφραζει οπως νομιζει. Σε αυτο ομως το νημα διαπιστωνω εντονο τον (αναιτιο) ελιτισμο , αλλα και εντονη την προσπαθεια να μπει ο χωρος σε καλουπια. Τι θα πει λοιπον δηθεν? Εσεις αγαπητοι που αναφερεστε σε "δηθεν" ειστε εμπλουτισμενοι με την ευλογια του θεου του bdsm? 'Η μηπως γεννηθηκατε με ενα μαστιγιο στο χερι?Οκ, αντιλαμβανομαι οτι εχετε αντιμετωπισει θεματα με ανθρωπους αγαμητους ανα καιρους που δεν εχουν καμια σχεση με τον χωρο, αλλα το να θεωρειτε οτι ο συνομιλητης σας πρεπει να κατεχει το "πρωτοκολλο" (το ποιο?) , ειναι τουλαχιστον ελιτισμος. Η καθε περιπτωση προυποθετει δικο της πρωτοκολλο το οποιο καταγραφεται σιγα σιγα απο τα ιδια τα υποκειμενα και ακομα και αν υστερει στα "στοιχειωδη" οπως αναφερεστε , δεν παυει να ειναι πρωτοκολλο. Συγγνωμη για το σεντονι, αλλα με ενοχλει να βλεπω ανθρωπους που μπορουσαν να διατηρησουν το φορουμ σε υψηλα επιπεδα ποιοτητας να απεχουν και ειπα να κρουσω το κωδωνα του κινδυνου.
     
  4. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    ...Αφού δακρύσω φυσικά,
    θα λάβω θέση εκ μέρους των (α)χρηστών εδώ μέσα,
    ζητώντας μια ειλικρινή συγγνώμη
    από τους δυσαρεστημένους
    -λόγω έντονης δυσωδίας-
    Κ-δες, Μαστεράδες και Ντομάδες,
    ζητώντας ειλικρινά
    να μας τιμήσουν
    με την επιστροφή τους.

    Υγ. Προσφέρονται δωρεάν μανταλάκια για τη μύτη.
    Ατουταλέρ.
     
  5. lexy

    lexy .ti.va.

    Είναι παράδοξο οι ελιτίστες του κύκλου σου, @Sir_Rod , να απέχουν του φόρουμ λόγω "κακής ποιότητας των συμμετεχόντων - έκπληξη : δεν είμαστε μαρούλια - ενώ εσείς διαπιστώνετε έντονο ελιτισμό. Μήπως να ενημερωθούν;  

    Γενικότερα, θα ήταν πίις οβ κέικ, οι σοφοί να απομονώσουν γλυκά και απαλά τους "μη ποιοτικούς συμμετέχοντες".
    Ειδικότερα, είναι τόσο μα τόσο βαρετό -πλέον- να θεωρούμε όλους τους υπόλοιπους αρκετά κλικς πιο κάτω από εμάς.

    Εν αναμονή (προσπάθειας) αναβαθμίσεως  

    Διευκρίνηση: δεν υπάρχει ίχνος ειρωνίας στο ποστ μου.
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Θα μου επιτρέψετε να πω, -αν και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα συμμετείχα στο εν λόγω νήμα λόγω θεματολογίας και όχι μόνο-, ότι ο εντονότερος ελιτισμός αναδύεται από την τοποθέτησή σας, την οποία πραγματικά δεν ξέρω από που να την πιάσω, γιατί όσο υποκειμενικά και να αντιλαμβάνομαι αυτά τα οποία λέτε, ο σνομπισμός, που κατ΄εσάς είναι προφανώς αιτιολογημένος, τόσο για σας τον ίδιο, όσο για τον ''ευρύτερο κύκλο'' σας, θεωρώ ότι είναι πιο επικίνδυνος από την αμετροέπεια, ως προς την εμπειροφάνεια, ή το χιουμορογαμάουα, αυτών που τους το καταλογίζετε, είναι σταγόνα στον ωκεανό, μπροστά στα ''αξιόλογα'' μέλη, που επιμελώς και εκκωφαντικά απέχουν από τα νήματα, καθώς απαξιώνουν τόσο την θεματολογία, όσο και τους ''χαμηλού επιπέδου'' συνομιλητές του φόρουμ, χωρίς διόλου να απαξιώνουν παρόλ΄αυτά το τσατ και τα ευγενή καυλαντίσματα, που προφανώς δεν μειώνουν τα υψηλά επίπεδα της ποιότητας του και την αξιοσύνη των συμμετεχόντων...(ατυχώς με τους ίδιους ακριβώς συνομιλητές!!!)

    Εγώ το καταλαβαίνω, ότι τα περισσότερα παλιά μέλη έχουν βαρεθεί, τα έχουν συζητήσει ''όλα'', απαρέσκονται την παιδική χαρά, με το τρολλάρισμα και τον κομπλεξισμό όσων ποτέ δεν συνεισέφεραν με κάτι ουσιαστικό, ή έστω με τις βιωματικές εμπειρίες τους σε κανένα νήμα, αλλά δεν βλέπω κι όλας πέραν όλων αυτών, που σαφώς ισχύουν, να ανοίγουν ή να συμμετάσχουν σε σοβαρές συζητήσεις bdsmικής θεματολογίας ή περιεχομένου, με ουσιαστικές τοποθετήσεις...

    Αν υποθέσουμε δηλαδή, ότι αυτός είναι ένας τόπος συνάντησης ανθρώπων με κοινή συνισταμένη τον εναλλακτικό ερωτισμό, όπου συναντιούνται οι ''παλιοί'' με τους ''νέους'', είτε στο σπορ, είτε στα fora...

    Και αν ξαναϋποθέσουμε, ότι κάτι έχουν να διδαχθούν οι νέοι από τους παλιότερους...

    Σε κάθε κανόνα, -ευτυχώς- υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, εκπληκτικών τοποθετήσεων, κάποιων ακούραστων, με μικρότερη ή μεγαλύτερη συμμετοχή, αλλά με πολυετή ωστόσο παρουσία, μελών, που προφανώς ''κάνουν την καρδιά τους πέτρα'' και συνεχίζουν να συμμετέχουν και να φωτίζουν τον χώρο με την παρουσία τους...

    Εσείς προσωπικά, πέραν της κρούσης του κώδωνος, τι ακριβώς προτείνετε δηλαδή, για να το καταλάβουμε κι εμείς οι υποδέλοιποι μικρονοέστεροι υμών?

    Μπορώ αν θέλετε, να τον συνεχίσω τον συλλογισμό, σχετικά με το τελικά προάγει πραγματικά το bdsm στην Ελλάδα του 2015 και εν προκειμένω, στο greekbdsmcommunity, αλλά επιφυλάσσομαι...

    Να σημειώσω εδώ, ότι όσο κι αν συμφωνώ με την ουσία της τοποθέτησής σας στο παρόν νήμα, όντως, δεν λέτε ψέματα, πραγματικά όμως, ενοχλήθηκα από το απαξιωτικό σας ύφος και τους άστοχους αφορισμούς σας, ελλείψει προτάσεων...
     
  7. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ενα ηχηρο μπραβο @brenda απο τον νηματοθετη. Βλεπετε το δασος και παρακαμπτετε ανοητες προσωπικες αντεκλισεις.
     
  8. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    Σαν νηματοθετης χαιρομαι ιδιαιτερα @lexy που δωσατε και εσεις μια ηχηρη παρουσια στο παρον νημα
     
  9. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    Σαν νηματοθετης χαιρομαι ιδιαιτερα που παρακαμψατε την μακροχρονια αυτοεξορια σας @Sir_Rod λογω "κακης ποιοτητας συμμετεχοντων" και επανηλθατε δυναμικα.
    Αν δεν ευχαριστηθηκατε τις ζουμερες πλην ομως πιθανως δηθεν υποτακτικες μας, δεχτειτε τουλαχιστον τα σπιτικα κουλουρακια που θα σας προσφερουμε.
    Ελπιζω η παρεμβαση σας να αφυπνισει οσους και οσους απουσιαζουν για ιδιους λογους του φορουμ και των εβεντς, ειμαι ιδιαιτερα εντυπωσιασμενος πως προεκυψε
    αυτη η αναγκη τωρα μολις σε αυτο το θεμα ! Τυχαια περιπλανηθηκατε στο αχανες του φορουμ και σας εκανε κατι ιδιαιτερη εντυπωση ?
     
  10. Sir_Rod

    Sir_Rod Regular Member


    Θα μου επιτρεψετε να απαντησω αρχικα στην μπρεντα μιας και ειναι η μονη η οποια δε χρησιμοποιει την ειρωνια ως απαντηση.Η οποια ομως θα μου επιτρεψει με τη σειρα της να της πω πως δεν εχει διαβασει με προσοχη την τοποθετηση μου.Δεν εκρινα τους χρηστες εδω ως προσωπικοτητες.Απλα μετεφερα τις αποψεις ανθρωπων που εκτιμω και ξερω πως θα ταιριαζαν σε μια τετοια κοινοτητα.Το μονο στο οποιο προσωπικα ασκησα κριτικη ειναι το παρον νημα , το οποιο απο μονο του ερχεται σαν επιχειρημα για τους "ευαισθητους" του κυκλου μου. Διεκρινα λοιπον σε αυτο το νημα διαθεση απαξιωτικη απεναντι στους απειρους και ατολμους και αναποφασιστους του χωρου, οπως και επισης μια επαρση σχετικα με το τι κανονες πρεπει να ακολουθουμε για να κανουμε και ειμαστε bdsm.Ενιωσα οτι ολοι αυτοι οι ανθρωποι που διστακτικα προσπαθουν να ανακαλυψουν τον κοσμο αυτο πρεπει να εχουν μαζι τους ενα πτυχιο που πρεπει να επιδεικνυουν.

    Συγγνωμη αν ενοχλησα , αλλα θεωρησα αδικη την τοποθετηση απεναντι στους "νεοτερους" του χωρου και γιαυτο πηρα το θαρρος. Οσο για την προταση που ζητησες αγαπητη μπρεντα να κανω, αυτη ειναι να συνεχισει το φορουμ ως εχει, και οσο μπορειτε να με ανεχτειτε σαν τον "γκρινιαρη της υποθεσης" που θα παρεμβαινω για θεματα ρατσισμου,σνομπισμου,σεξισμου,ελιτισμου και λοιπων -ισμων.
     
    Last edited: 12 Σεπτεμβρίου 2015
  11. Sir_Rod

    Sir_Rod Regular Member

    Τα λες σωστα λεξυ , με την μονη διαφορα οτι τους "ελιτιστες" τους καταλαβαινω εν μερει. Δε λενε πως ολοι οι συμμετεχοντες ειναι μαρουλια και εννοειται πως υπαρχουν και αυτοι που ξερουν να συμμετεχουν. Και τους καταλαβαινω διοτι δεν ειναι λιγες οι φορες που προσπαθησα να παρακολουθησω ενα νημα και πραγματικα μου ηταν αδυνατον.Δεν μιλαω για νηματα τυπου "οι γιαλαντζι του bdsm" ή "καυλωσε με αν μπορεις" ή αλλα σχετικα. Μιλαμε για νηματα πχ τυπου "κανονες υγιεινης", που δεν ξερω αν εσυ εχεις την ικανοτητα να προσπερασεις (διαβαζωντας τα) τα 9 ποστ που ξερεις καλα γιατι υπαρχουν εκει, για να φτασεις στο ουσιωδες 10ο καποιου ανθρωπου που ξερει οτι μπορει να προσφερει γραφοντας το.Ε.Αποχωρεις στο τελος απο το φορουμ και αφοσιωνεσαι σε αλλους τροπους ενημερωσης.
    Δε θα προτεινα σε κανεναν να απομονωσει κανεναν οπως λες.Απλα καποια πραγματα μου φαινονται καπως ακομψα και προσβλητικα. Οπως το θεμα στο παρον νημα.
     
  12. Dapom

    Dapom Contributor

    Δεν απευθύνομαι μονο στον @Sir_Rod αλλά με την ευκαιρία αυτής του της φράσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής

    Δεν θα ήταν προτιμότερο ΠΡΙΝ καν απαντήσουμε/κρινουμε/τρολάρουμε ως δείγμα απαξίωσεις κλπ κάποιο θέμα νήματος ή κάποιο σχόλιο κάποιου συμφορουμίτη με κάποιο προσωπικό μήνυμα να ζητήσουμε διευκρινίσεις ωστε να καταλάβουμε και το ύφος των γραφόμενων; Και αυτό το λέω γιατί είναι γνωστό οτι το πως αντιλαμβάνεσαι τον γραπτό λόγο κάποιου τον οποίο ΔΕΝ γνωρίζεις καθόλου είναι σχεδόν σίγουρο οτι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όπως την αντιλαμβάνεσαι.

    Αλλωστε το τι ειναι κομψό και τι προσβλητικό για τον καθένα εδω μέσα είναι εντελώς υποκειμενικό...και αν η προσβολή γίνει επι προσωπικού να καταλαβω την παρέμβαση...αλλα όταν αυτό απλά το υποθέτουμε και είναι και γενικό τι εξυπηρετούν οι παρεμβάσεις ; Απο σωτήρες έχουμε χορτάσει...απο συνομιλητές όμως όχι...και δυστυχώς όλο και πιο σπάνιοι γίνονται. (Ασε που πλέον η "μόδα" είναι η τυπου tumblr επικοινωνία χωρίς καν την χρήση της γλώσσας εστω και γραπτής)