Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετά τους γιαλατζί Κ έχουμε και τα δήθεν υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 10 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. Sir_Rod

    Sir_Rod Regular Member


    Οχι φιλε μου νταπομ. Δε θα μπορουσα να ζητησω διευκρινισεις σε προσωπικο μυνημα απο τους τοσους χρηστες που ανεχτηκαν και δεχτηκαν το σεξιστικο σχολιο "ωραιος κωλος , να ριξω εναν πουτσο και ας ειναι απο δηθεν υ" . Προτιμω να το κανω συνολικα. Για τα υπολοιπα δε θα ξαναναφερθω.
     
  2. Dapom

    Dapom Contributor

    Διευκρινιστικό μήνυμα ζητάς απο τον νηματοθέτη...αυτός θέτει το πλαίσιο της συζήτησης και το υφος...οι υπολοιποι σχολιαστές απλά ακολουθούν αυτό τον "ρυθμό" ή παρουσιάζονται "άρρυθμοι" και απλά τους αγνοείς.
     
  3. Sir_Rod

    Sir_Rod Regular Member

    Συγγνωμη αλλα δεν κτλβαινω τι θες να πεις.Σιγα μην περπαταω στα δαχτυλα για να μην ξυπνησει ο λυκος. Βλεπω ενα ακραια σεξιστικο και ελιτιστικο νημα στο οποιο συμμετεχουν και στηριζουν τοσοι ανθρωποι. Η κριτικη μου αφορα σε ολους. Και αυτους που νηματοθετουν αλλα και στους χρηστες που συμμετεχουν
     
  4. Dapom

    Dapom Contributor

    Ok
     
  5. διαβάζοντας το εισαγωγικό ποστ, αυτόματα σχεδόν αντιλαμβάνεται κανείς πως ο νηματοθέτης δεν θέτει προβληματισμό, αλλά με τις φρασολέξεις που έχει επιλέξει (σουτάρισμα, τύφλα, ας ρίξω έναν..., κατρακύλα) , αποπειράται να τυποποιήσει και να απαξιώσει κάποιους ανθρώπους, που απλά δεν του ταιριάζουν, κι όλα αυτά ... έχοντας απλώς την εντύπωση, όχι την πεποίθηση.
    σε τί ακριβώς να ζητήσει κανείς διευκρίνηση...

    είναι νομίζω προφανές ότι τέτοιου είδους τόπικς, ανεβαίνουν αποκλειστικά και μόνο επειδή απευθύνονται κάπου πολύ συγκεκριμένα και αυτό από μόνο του είναι προσβλητικό.
     
  6. Dapom

    Dapom Contributor

    Εχω αλλη αποψη...δεν τρέχει τίποτα.
     
  7. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Δεν γίνεται όλοι να αρέσουν και να ταιριάζουν με όλους. Φαντάζομαι αυτό είναι γνωστό σε όλους. Ο καθένας προσωπικά ξέρει αν είναι έμπειρος ή άπειρος Κ/Υ και η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια. Ο οικοδεσπότης του νήματος δεν νομίζω ότι θέλει να προσβάλει τους νεότερους αλλά από ότι κατάλαβα μιλάει για εκείνους που είναι στο φόρουμ αποκλειστικά και μόνο για να ''ψαρέψουν'' σεξ και βάζουν τίτλους Κύριου ή Υποτακτικού στο προφίλ τους (ζουν ανάμεσα μας). Αν από την άλλη είχε πρόθεση να προσβάλει τους νεότερους του χώρου και εγώ δεν το κατάλαβα, ας συνεχίσει με τον τρόπο που ξέρει και του ταιριάζει. Ουδείς αναντικατάστατός. Καλημέρα σας  
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Η γνώμη μου είναι ότι είμαστε ένα χώρος ανοιχτός σε οποιονδήποτε θέλει να επικοινωνήσει με άλλους σε θέματα σεξουαλικότητας που, ας πούμε, έχουν σχέση με το BDSM. Όπως όλοι οι ανοιχτοί χώροι, ένας χώρος που δεν χαρίζει κάστανα και το γνήσιο μη γνήσιο το αγαπάει και το αγκαλιάζει, το ανύπαρκτο που προβάλεται ως μη γνήσιο το απομονώνει σκληρότατα και τέλος, δέχεται τα πάντα μέχρι του σημείου που δεν προκαλούν βαρεμάρα ή και γέλωτα, οπότε εκδηλώνεται με θυμηδία. Όσον αφορά το ανύπαρκτο που προβάλεται ως γνήσιο είναι μεγάλη η κουβέντα και δεν θα ήθελα να την ανοίξω.

    Μας λες, Sir_Rod, ότι στον ευρύτερο κύκλο σου συμπεριλαμβάνονται "άνθρωποι του χώρου". Με τη σειρά μου, όπως εσύ ρωτάς "δηλαδή" για τους δήθεν, ρωτώ κι εγώ δηλαδή; Πώς το εννοείς το "άνθρωποι τοι χώρου"; Διότι αν το εννοείς όπως το εννοώ, θα καταλάβαινες επίσης για τί μιλάει ο νηματοθέτης. Εκτός κι αν ήρθατε, με την παρέα σου του χώρου, από άλλο πλανήτη, ή από κανένα portal όπου η ζωή μας είναι όπως τη σχεδιάζουμε.

    Μετά, κρατώντας μια πισινή με το εντός παρένθεσης "σχεδόν", μας λες ότι οι αξιόλογοι του χώρου που ξέρεις εσύ, απέχουν από εδώ λόγω του ότι όλοι εμείς είμαστε "κακής ποιότητας" αλλά αυτό σύμφωνα με αυτών την άποψη και όχι τη δική σου ή κάποιου άλλου. Αλλά πιο κάτω εξηγείς ότι δεν το εννοούσες, ότι μιλούσες για αυτό το νήμα και όχι για άλλα ή ίσως μπορεί και για άλλα ανάλογα και ότι όσοι δεν το κατάλαβαν δεν διάβασαν το ποστ σου προσεκτικά.
    Ξέρεις, για μένα, είναι μια μορφή αλαζονείας να επιμένει κάποιος ότι για να γίνει κατανοητός πρέπει να διαβαστεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο που αυτός θα λέει ποιος, κατά περίπτωση, είναι αυτός ο τρόπος. Αλλά το αντιπαρέρχομαι, μαζί με την ελαφρά προσβολή να μας τσουβαλιάζεις σε ένα "μη ποιοτικό" σύνολο συζητητών. Δεν πειράζει. Άλλωστε ούτε και εσένα πειράζει που είμαστε όπως είμαστε. Οπότε τι να χαλιόμαστε.

    Στο κυρίως θέμα σου, σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει, ρωτάς τι θα πει "δήθεν". Λοιπόν, να σου πω κάτι; Αν είχες κύκλο και με ανθρώπους του χώρου, σεμνούς και διακριτικούς, που η αυτοπροβολή δεν ταιριάζει με τον τρόπο ζωής τους, θα ήξερες τι θα πει δήθεν απίστευτα καλά! Έτσι δεν θα απορούσες διόλου για την απορία του νηματοθέτη. Διότι και εσύ και οι του κύκλου σου αλλά και του χώρου θα είχε χρειαστεί πολλές φορές να πουν "όχι" σε πολλούς δήθεν που αλληλεπιδρούν στο διαδίκτυο. Με αποτέλεσμα να τους αναγνωρίζεις με την πρώτη. Όπως τονίζεις, με αρνητικό κατ' εσέ πρόσημο, δίνονται ελάχιστες και επιφανειακές εξηγήσεις για τους δήθεν. Είναι από μια κάποια ευγένεια. Από αυτοσεβασμό στο κάτω κάτω. Επειδή δεν είναι νήμα κραξίματος. Είναι νήμα που ρωτάει "εσείς τι κάνετε με αυτές τις περιπτώσεις;" Θεμιτό, θεμιτότατο κατ' εμέ.

    Και ήσουν πρωτίστως εσύ που ήσουν ειρωνικός, με την πάντα ασφαλή ειρωνεία προς αυτούς που θέλησαν το BDSM, το σεβάστηκαν, το προσπάθησαν, το γνώρισαν και μάλλον το κάνουν. Δεν έχασε ποτέ, άλλωστε, όποιος ήρθε εδώ με έναν απορριπτικό προς αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους λόγο. Τουλάχιστον στους πρώτους γύρους.

    Πιθανότατα να είναι πράγματι, κατά κάποιο τρόπο, ελιτισμός το BDSM με τα πρωτόκολλα και τα status και την επίγνωση των επιθυμιών και τη γνώση των τεχνικών. Ένας ελιτισμός χωρίς άλλο αντίκρυσμα πέρα από αυτοαναφορικό, χωρίς οίηση κύρους γιατί δεν θα είχε νόημα, αλλά πάντως ελιτισμός. Αυτό όμως γιατί είναι κακό;

    Πρέπει το όποιο BDSM να είναι και καλά για όλους; Ου παντός πλειν εις Κόρινθον. Και πέραν τούτου, το βασικό, είναι ότι δεν το θέλουν και δεν το επιδιώκουν όλοι, γιατί δεν έχουν λόγο, βέβαια.

    Ναι, στοιχειώδη πρωτόκολλα. Αν είχες κύκλο του χώρου και αυτά θα τα σεβόσουν. Διότι θα είχες συναίσθηση του τι ρόλο παίζουν σε κάθε περίπτωση, άλλη η πρώτη γνωριμία, προφανώς, άλλη σε σχέση σταθερή, άλλη σε μικρό όργιο μεταξύ φίλων και ούτω καθ' εξής.

    Ένας από τους τρόπους αυτοπροβολής, την οποία τάχα μου στηλιτεύεις, είναι ο αρνητικός εντυπωσιασμός. Στην περίπτωση του ποστ σου, άλλωστε, πέτυχε. Ένας άλλος από τους τρόπους πλάγιας αυτοπροβολής είναι να διακηρύτει υπογείως κάποιος ότι γνωρίζει αλλά δεν μιλάει και μάλιστα έχει φίλους σαν και λόγου του, που μπορούν να επιβεβαιώσουν αλλά και ποιος ξέρει τι άλλες προοπτικές να ανοίξουν. Υποθέτω γκραν σουξέ στο τσατ, μετά. Τέλος, έμφαση στη διαφορετικότητα από όλους τους "άλλους" παλιό αλλά καλό, πάντα.

    Στο κάτω κάτω, αν δεν ενέκρινες το νήμα αλλά είχες ένα στοιχειώδη σεβασμό προς όλους εμάς θα μπορούσες και να μη συμμετέχεις. Τα κουδούνια κινδύνου όταν δεν έχει πλημμυρίσει ή δεν έχει πιάσει φωτιά ένας - τριδσιάστατος - χώρος, είναι και αυτά μια μορφή αλαζονείας, και ελιτισμού με οίηση κύρους αυτή τη φορά.

    Εν πάση περιπτώσει.

    Αν έχεις να μας πεις κάτι για τα υποτακτικά πρόσωπα στα οποία αναφέρεται το νήμα, είσαι καλοδεχούμενος.
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Σημειωση : δεν ειναι κακο να εχουμε ωραιο κωλο και να θελετε απλα να μας ριξετε ενα πουτσο. Κι εμεις αυτο μπορει να θελουμε μονο  
     
  10. Dapom

    Dapom Contributor

    Το κακό είναι αυτό το "μπορεί" που βάζετε πριν το "θέλουμε μονο"...αν έλειπε το "μπορεί" τα πραγματα θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα για όλους
     
  11. Sir_Rod

    Sir_Rod Regular Member

    ετσι οπως το θετεις εσυ δεν ειναι σεξιστικο. αλλα προσπαθησε να καταλαβεις ποσο σεξιστικο γινεται οταν στο λεει καποιος κυριουλης στο δρομο (ή στο διαδικτυο).
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Το τι θελει ο καθενας εδω μεσα το ξερει μονο ο/η ιδιος/ιδια. Τωρα εαν καποιοι ψαχνουν σχεση, πηδημα ή τιποτα ειναι δικο τους θεμα. Πρεπει να καταλαβετε πως το προνομιο πηδιεμαι με καποιον και μονο αυτο, ειναι προνομιο και των γυναικων και οχι μονο των αντρων οσο και να σας ενοχλει καποιους.

    @Dapom δεν βρισκω κατι κακο στο μπορει να θελουμε, μπορει και οχι. Γιατι πρεπει σωνει και καλα να θελουμε;

    @Sir_Rod εαν δειχνω τον κωλο μου ειτε εδω μεσα ειτε στον εξω κοσμο, που το εχω κανει,δεν βρισκω κατι το σεξιστικο αρνητικο στο να το εκφρασει καποιος. Το να υποτιμα τη νοημοσυνη μου ομως, να με θεωρει κατωτερη του και να προσπαθει να με "χειραγωγησει" το θεωρω πολυ χειροτερο.