Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετά τους γιαλατζί Κ έχουμε και τα δήθεν υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 10 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Πλακα κανεις .. πεφτω απο τα συννεφα ....
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μη γελιέσαι, Δ ε ν έλκεις αυτο που θέλεις... Ε λ κ ε ι ς αυτό που είσαι.
    Δεν κατάλαβες;
    Περαστικά...
     
  3. ανίκητοι συμπαντικοί νόμοι της διαδικτυακής μαζικής έλξης απο το πρώτο profile view
     
     
  4. D.T

    D.T Guest

    ναι,βέβαια.
    τα κατάφερε και βγήκε αρτιμελής απο τη συνομιλία μας και έχει απ όλα αυτά
     
     
  5. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf


    σε αυτο το θεμα, ενα εχω να σου πω :


     
    "Πανέξυπνοι εξωγήινοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας, αλλά είμαστε πολύ χαζοί για να το καταλάβουμε"

    Τάδε έφη Nathalie Cabrol, επικεφαλής του προγράμματος SETI που αναζητά σήματα εξωγήινων πολιτισμών.

    "Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ένας προηγμένος εξωγήινος πολιτισμός ενδεχομένως προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τον πλανήτη Γη. Πάρα τις φιλότιμες προσπάθειές μας όμως, δεν καταφέρνουμε να πάρουμε τα μηνύματα επειδή η ανθρωπότητα δεν είναι αρκετά έξυπνη για να τα αποκωδικοποιήσει". Αυτό υποστηρίζει σε συνέντευξη της στη Daily Mail η Dr. Nathalie Cabrol, επικεφαλής του προγράμματος αναζήτησης εξωγήινης ζωής του Ινστιτούτου SETI στην Καλιφόρνια. Τονίζει δε πως βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό απλών εξωγήινων οργανισμών στο ηλιακό μας σύστημα αλλά και μιας ρέπλικας της Γης σε κάποιον άλλο γαλαξία. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, εξαιτίας της περιορισμένης αντίληψης που έχουμε για το σύμπαν. "Δείτε πόσο έχει προοδεύσει η ανθρωπότητα τα τελευταία 100 χρόνια. Αν κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας πολιτισμός που είναι μόλις χίλια χρόνια νεότερος από εμάς, ποιος ξέρει τι είδους τεχνολογία έχουν αναπτύξει και τι είδους πρόοδο, προκειμένου να επικοινωνήσουν με άλλους" εξηγεί η Cabrol. "Έχουμε δει μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Εξετάζουμε το σύμπαν από την δική μας οπτική γωνία, κάνοντας ερωτήσεις με το δικό μας τρόπο σκέψης. Πως μπορεί να σκέφτεται ένας εξωγήινος πολιτισμός είναι κάτι που ούτε που μπορούμε να φανταστούμε" συμπληρώνει η ίδια, η οποία μάλιστα εκτιμά πως στις επόμενες 2-3 δεκαετίες θα εντοπίσουμε ένα πλανήτη το ίδιο φιλόξενο για την ζωή όπως ο δικός μας.

    Πηγή: http://www.lifo.gr/now/tech_science/75710
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εμένα μετά από κάτι παραπάνω απ' ένα χρόνο που είμαι εγγεγραμμένος εδώ. Μου κάνει ακόμη εντύπωση η συχνή απαξίωση της προσέγγισης για σεξουαλικούς λόγους.
    Ειλικρινά δεν ειρωνεύομαι, αλλά σ' ένα φόρουμ σεξουαλικού περιεχομένου μήπως αν κάποιος/α μας πλησιάσει, θα ενδιαφέρεται για σεξ κι όχι για ν' ανταλλάξει συνταγές για αγριογούρουνο στιφάδο?
    Αλλά υπάρχει και το άλλο "θέμα", κανονικά ο σκοπός ενός φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων και η συζήτηση. Δεν είναι η ανταλλαγή τηλεφωνικών αριθμών, skype και τελικά σωματικών υγρών.
    Θα ήθελα να δω πόσοι/ες θ' απέμεναν εδώ, αν καταργούταν το chat και τα πμ κι έμεναν μόνο τα νήματα. 10/15 γατιά?
    Εντάξει, μην τρομάζετε, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ αυτό.  
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2015
  7. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ελα, κοπελια απο πανω, πες αληθεια.

    Με ποσους εκανες τσατ πρiβε, με ποσους τελικα εκανες σεξ και συγνωμη δηλαδη, το αν σου κανει καποιος, θα το συζητησεις με τις "φιλες" σου που γνωρισες εδω μεσα ????

    Ελα, και η υποκρισια εχει τα ορια της  

    Γιατι ενεργο συμμετοχη σου στα νηματα, εγω τουλαχιστον, δε θυμαμαι
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Κανε ενα προφιλ με γυναικειο ονομα βαλε υποτακτικη κ μια ωραια εικονα. Κ απλα συνδεση να φαινεσαι μεσα κ στο τσατ. Να δεις τι θα γινει. Εκτος κ αν φοβασαι οτι θα συνδεθεις απο αλλη συσκευη κ θα την πεσεις κι εσυ!  
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Δεν τα ξερεις καλα. Παλια τσατ δεν ειχαμε κ τα μηνυματα ηταν περιορισμενα νομιζω πεντε, εκτος κ αν ησουν golden. Η κινητικοτητα στα νηματα ηταν μεγαλυτερη.
     
  10. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Σε ενα τετοιο φορουμ ειναι πολυ λογικο να υπαρχουν και ατομα που επιζητουν μονο το σεξ και τιποτε περισσοτερο και φυσικα ειναι το λιγοτερο αστειο να κατακρινεται κατι τετοιο.. Παρολα αυτα, το ασχημο ειναι οταν κανεις διαστρεβλωνει εννοιες προκειμενου να το καταφερει και προσπαθει να περασει σε καποια που πρωτομπαινει εδω τα πραγματα οπως γουσταρει, γιατι πολυ απλα δεν μπαινουν ολοι εχοντας πληρη γνωση του τι γινεται και πώς εχουν τα πραγματα, καποιοι μπαινουν για να μαθουν τι ειναι αυτο που τους τραβαει.. Οταν μπαινει μια κοπελα πρωτη μερα στο φορουμ και ανεξαρτητως στατους λαμβανει μηνυματα τυπου "εγω θα στα μαθω ολα, θα σε εκπαιδευσω, αλλα τριτη-πεμπτη-σαββατο εχω τις αρχαριες οποτε κανονισου, γιατι δευτερα-τεταρτη-παρασκευη ειναι οι πιο προχωρημενες και κυριακη εχω τα ρεπα μου γιατι εναν πουτσο εχω ο ανθρωπος" και παει ο αλλος να της περασει οτι κυριαρχια ειναι δεκα πηδηματα και πεντε ξυλιες στον κωλο, αν η αλλη μπαινει για να ανακαλυψει σταδιακα, δημιουργειται μια εντυπωση οτι κυριαρχος ειναι ενας λιγουρης που ψαρευει κοπελιτσες να γαμησει.. Και δεν ειναι ενα μηνυμα τετοιου τυπου, ειναι πολλα, οπως δεν ειναι μονο την πρωτη μερα αλλα για μεγαλο χρονικο διαστημα, μεχρι να παψει να θεωρειται "νεο αιμα" ή να μπαινει χωρις να φαινεται ον.. Ειναι καλο να μην απαξιωνεται το σεξ σε ενα τετοιο φορουμ, αλλα να μην απαξιωνεται και ο,τι εννοια υπαρχει και δεν υπαρχει απλα για ενα πηδημα, υπαρχει και ο ξεκαθαρος τροπος, ο ξηγημενος που ειναι και ο πιο αμεσος και δε δημιουργουνται παρεξηγησεις..
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Warning : Ακολουθεί μουσαμάς χαχα  

    Κι όμως κάτι θυμάμαι, γιατί είχα πρωτογραφτεί τον Νοέμβριο του 2013 με άλλο προφίλ ( με τ' οποίο ήμουν ελάχιστα ενεργός ) και που είχα ζητήσει ν' απενεργοποιηθεί ( όχι ανενεργό ) πριν ανοίξω αυτό τον λογαριασμό.
    Anyway, εγώ το chat δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, γιατί το θεωρώ εντελώς βαρετό. Και σ' ένα χρόνο και βάλε να έχω ανταλλάξει πμ ( και για ανταλλαγή βάζω μέσα και διαλόγους στυλ 2 μηνύματα το "κεφάλι" ) με το πολύ 30 άτομα, εκ των οποίων τα περισσότερα άντρες.
    Δεν "δαιμονοποιώ" κανέναν/καμία και τίποτε. Ο καθένας/καθεμία κάνει χρήση του μέσου όπως γουστάρει. Αλλά κάποια σταθερά επαναλαμβανόμενα "θεματάκια" με κάνουν ν' αναρωτιέμαι, αν δουλευόμαστε ψιλό γαζί.
    Στο τέλος βρε παιδιά που το κακό κάποιος/α να θέλει μόνο να πηδήξει/πηδηχτεί? Το BDSM δεν είναι και τρόπος εναλλακτικού ερωτισμού?
    Η μήπως ακόμη και η σεξουαλική πράξη per sè είναι κι εκείνη "κατάπτυστα βανιλλιάρικη"? Γιατί αν είναι έτσι, θα βάλω πιστόλι στον κρόταφο.
    Μήπως το "πρόβλημα" είναι, ότι δεν μας "πλησιάζουν" όπως γουστάρουμε και δεν μας τυχαίνουν άτομα που θα γουστάραμε/ανακαλύψαμε ότι δεν μας κάνουν κούκου/δεν ικανοποιούσαν τις προσδοκίες μας?
    Τι να κάνουμε, η ζωή έχει τα ρίσκα της και αν θέλεις να έχεις κάποιο περιθώριο επιλογής, "χτυπάς" πρώτος/η και δεν περιμένεις να σου "χτυπήσουν" την πόρτα.
    Τώρα αν το πρωτόκολλο λέει ότι είναι ο/η υ να πλησιάζει τον/την Κ ή όχι, άλλο ζήτημα κι αυτό. Αλλά BDSM δεν είναι μόνο Κ και υ και φόρουμ σίγουρα δεν είναι μόνο τόπος εξεύρεσης παρτενέρ.
    Τουναντίον, αν παρτενέρ τύχει, καλώς, αν δεν τύχει πάλι καλώς, αφού η λειτουργία του είναι άλλη.
    Τώρα θα μου πεις, ποιος/ποια μαμεί τα νήματα, να συνδιαλεχθεί με τους άλλους/ες, να πληροφορηθεί, να μάθει, να ξεδιαλύνει σκέψεις.
    Πιστεύω ότι αρκετοί/ες τα μαμούν και ότι κυρίως αν όχι μόνο αυτά τους/τις ενδιαφέρουν.

    Μακάρι να υπήρχε το ίντερνετ και Fora του είδους, όταν ήμουν 20 χρονών ( για να μην πω κι αρκετά μικρότερος ) και σκουντουφλούσα σχεδόν στα τυφλά, ψάχνοντας απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα μου.
    Μακάρι να είχα πληροφορίες αναφορικά με το γιατί κάποιων παρεκκλίσεων μου, να έβλεπα ότι υπάρχει "κόσμος" που ήταν εξίσου "ανώμαλος" με μένα.
    Και χρόνο θα είχα γλυτώσει και "ζόρια". Γιατί δεν καταφέρνουν, να τα βρουν όλοι/ες με τον εαυτό τους στο τέλος. Ούτε κάποια πράγματα να τ' αναλύσουν και να τα μεταβολίσουν από μόνοι/ες ή μ' ελάχιστη "εξωτερική" βοήθεια.

    Και για να μην ξεφύγω εντελώς απ' το νήμα. Εγώ δηλώνω γιαλαντζί Κ, κυρίως για χάρη πλάκας/αυτοσαρκασμού. Αλλά μόνο εγώ ξέρω την πορεία μου, το αληθινό ποιον μου.
    Καθώς και τα όποια "ζόρια" μου για να φτάσω στο σημείο, να με καταλάβω και να μ' αποδεχτώ δίχως ενοχές, δίχως "παρατράγουδα".
    Και πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για πολλούς/ες δήθεν υ, δήθεν perv, δήθεν switch, δήθεν ή γιαλαντζί οποιοδήποτε status.
    Τεσπα, δεν είναι κρίση προς το νήμα. Θέλω να πιστεύω ότι ο νηματοθέτης ήθελε να "προβοκάρει" την κουβέντα, όχι να κατακρίνει.
    Πάντως όσο περνάει ο καιρός, όλο και καταλαβαίνω περισσότερο κάποιες άκομψες αντιδράσεις κάποιων εκ των παλαιοτέρων, σωστές ή λάθος που να ήταν.
    Και συνεχίζω να πιστεύω, ότι "χώρος" δεν υπάρχει αλλά μονάδες.
    Αν όμως υπάρχει, σίγουρα δεν είναι όλος μαντρωμένος ούτε σ' ένα, ούτε σε δυο, ούτε σε δέκα Fora.
    Ένα Forum είναι μια λύση, πιθανότατα η πιο εύκολη, σίγουρα δεν είναι η μοναδική και κανείς δεν εγγυάται ότι είναι η καλύτερη.

    Υ.Γ. Όταν πηγαίνω σε μια βιβλιοθήκη, σε μια έκθεση ζωγραφικής κλπ. Περιμένω να βρω βιβλία, πίνακες κλπ.
    Δεν έχω στο μυαλό μου το πως να βουδουσουμιάσω/πηδήξω την βιβλιοθηκάριο, την ταξιθέτρια ή κάποια απ' τις παρούσες.
    Αν τύχει, θα το σκεφτώ, μα ο λόγος της επίσκεψης μου παραμένει άλλος και η ικανοποίηση αυτού του άλλου είναι σταθερά στην πρώτη θέση. 
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2015
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    @Tenebra_Silente
    Δυστυχώς, η κοινωνία εχει ντρεσσαρει τις γυναικες να θεωρούν αυτο που εχουν αναμεςα στα πόδια πολύτιμο και οτι το να το δίνουν ειναι κατι σαν επένδυση.... Ειναι ντρεσσαρισμενες οτι το σεξ ειναι αναγκαίο ωςτε να παντρευτούν, να αποκατασταθούν, όποτε δεν πρέπει να το χαραμίσουν απο εδω και απο εκΕι. Ειναι κατι σαν περιουσία που πρέπει να την προσεχουν και να την φροντίζουν. Η γυναικα δεν εχει μάθει να χαίρεται ανέμελα την σεξουαλικότητα της και το σώμα της. Όποτε γράφονται αυτα που γράφονται.

    Όποτε συτο που γινεται στα πριβέ ειναι αυτο που εχει προετοιμάσει η κοινωνία κςι τα δυο φύλα, ήτοι, αυτος να προσπαθεί να ξεγελάσει γιατι εκεινη θεωρεί πολύτιμο αυτο που εχει και εκείνος εχει μάθει να το αποδέχεται και να το αναπαράγει.