Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm και ανεργία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 16 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    είπε γράφοντας από τον δρόμο με το smartphone
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    διαφωνώ, είναι θέμα αισθητικής η μεταφορά έστω, εάν όχι ταύτιση με την άποψη αυτή.
     
  4. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Άμαν ήντουνε να έχομε ότι θέμε...  
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Θεματάρα, @guruni    

    Όχι, αλλά μπορεί να τον εγκαταλείψεις σταδιακά και με αφάνταστη οδύνη και ενοχές, αν αρχίσει να σε κακομεταχειρίζεται σε όλα τα δυνατά επίπεδα επειδή διαλύθηκε διότι έχασε τη δουλειά του και άλλη δεν βρίσκει. Επειδή παραμελεί τα παιδιά και εκεί που δεν έβαζε ποτό στο στόμα του τώρα είναι ντίρλα καθημερινά, επειδή όταν είναι ντίρλα απειλεί με απίστευτα πράγματα, επειδή μένει αξύριστος, δεν έχει φροντίσει το στόμα του εδώ και μήνες και τα συναφή.

    Ας είμαστε ρεαλιστές  

    Σπάνια θα πω, για BDSMικό προβληματισμό "αυτό ισχύει για όλους", αλλά δεν μπορώ να φανταστώ άνθρωπο εργαζόμενο για τον οποίο να μην ισχύουν αυτά, είτε είναι Κ, είτε είναι υ, είτε είναι ήτα βήτα, είτε είναι ΑΒ και του πουλιού το γάλα. Αλλά στις μέρες μας αρχίζει κάποιος να βάζει στην άκρη από τη δουλειά του και να έχει επαγγελματικό πλαισίωμα, καμιά δεκαριά χρονάκια μετά τα πρώτα ένσημα. Αν γίνει η στραβή στο μεταξύ;

    Θα κάνω την υπέρβαση και ας χαρακτηριστούν μπούρδες αυτά που λέω και ότι μιλώ για ιδεατό Κ και για ιδεατή υ, την λίκη λι, πού όμως δεν υπάρχει στη ζωή αυτή.

    Ο άνθρωπος που είναι μετά τα 40, πολλά πλήγματα στο Εγώ του μαζεύει από τη δουλειά του, ακόμα και αν βρίσκεται στην ακμή της καριέρας του. Οι λόγοι πολλοί, θα μου επιτρέψετε να μην πλατιάσω προς αυτή την κατεύθυνση. Αν δεν έχει μάθει να απεμπλέκει το Εγώ του από τον επαγγελματικό του ρόλο, αν δεν το κάνει αυτό το ταχύτερο δυνατό, την έχει βαμμένη. Ακόμα και θέμα ζωής και θανάτου αν είναι μαθημένος, για την επιβεβαίωση που λαβαίνει, να τα δίνει όλα στη δουλειά του και να μη φροντίζει τον εαυτό του.

    Για τον λόγο αυτό, και έχοντας επίγνωση του πόσο σκληρή είναι η μακροχρόνια ανεργία, αν πλήτεται ο πυρήνας της κυριαρχίας του δηλ. η αυτοκυριαρχία του, τότε δεν ήταν ποτέ του Κυρίαρχος. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ναι, ασφαλώς, συμφωνώ μαζί σας, να φύγει η ασυμμετρία από τη σχέση σε μια τέτοια περίπτωση. Για όλους, σε όλων των ειδών τις σχέσεις ισχύει να μην αφήνουν με κανένα τρόπο να πληγεί ένα κομμάτι του πυρήνα τους, η αυτοκυριαρχία τους, εξαιτίας της δουλειάς τους ή της έλλειψης αυτής, από μια ηλικία και έπειτα. Και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο.

    Ακόμα, δεν μιλώ για ιδεατούς Κ και υ, που όλως τυχαίως, δεν τους αγγίζει διόλου το θέμα της ανεργίας του ενός ή και των δύο στο κάτω κάτω. Μιλώ γι αυτούς που αγαπούν το άθλημα ως τρόπο ζωής, που τους είναι αναγκαίο για την ψυχοδιανοητική τους κατάσταση να κυριαρχούν / κυριαρχούνται και που για τον λόγο αυτό έχουν εξισορροπήσει στον εαυτό τους πρώτα και στη σχέση τους μετά εκείνα τα στοιχεία που (ελπίζουν ότι) θα τους επιτρέψουν να περάσουν δύσκολες ερήμους έχοντας ο ένας τον άλλο. Ανεργία, αρρώστιες, θάνατοι αγαπημένων προσώπων, καταστροφές περιουσίας, πτωχεύσεις, όλα αυτά συμβαίνουν. Δεν τα θίγουμε, παρά σπάνια, είναι η αλήθεια, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ το M/s να είναι για μια θάλασσα από 0 ως 2 μποφόρ και πιο πάνω τα μποφόρ τα διαλύουν όλα.

    Όπως πολύ όμορφα ειπώθηκε χθες το βράδυ "δεν κρίνω (ανθρώπους), αξιολογώ (αποτελέσματα)" έτσι και εγώ δεν κρίνω τις σχέσεις του καθένα, αξιολογώ όμως καταστάσεις γενικά και λέω πως αν όλες οι σχέσεις D/s ή M/s έχουν τους περιορισμούς ότι είναι μόνον για όταν όλα βαίνουν καλώς, τότε τι σχέσεις θα ήταν;

    ΥΓ. Οι πραγματικοί Rechter έχω την εντύπωση ότι δεν το διάλυσαν μετά τη θύελλα που τους βρήκε. Λάθος θυμάμαι;
     
  6. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Αυτό είναι άλλο.  
    Δεν τον αφήνεις γιατί έμεινε άνεργος. Τον αφήνεις γιατί σε κακομεταχειρίζεται κλπ
    Μπορεί να ακουστώ σκληρή αλλά είμαι της γνώμης ότι ένας άνθρωπος που τα κάνει αυτά θα τα έκανε ούτως ή άλλως αργά ή γρήγορα απλά αφορμή έτυχε να είναι η ανεργία του.  
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Μην το λες, οι συνθήκες μπορούν να ανατρέψουν πολλά πράγματα, δεν ξέρει κανείς.

    Ναι, συμφωνώ μαζί σου, αν είναι μόνον η ανεργία δεν αφήνεις τον άλλο σύξυλο, συμφωνώ. Αλλά θα έλεγα πως συνήθως η ανεργία αλλοιώνει την ουσία πολλών πραγμάτων.

    __________

    Golden boy νομικού οίκου είναι παντρεμένος με golden girl χρηματιστηριακού οίκου και έχουν δύο παιδιά, στα σαρανταπέντε τους και οι δύο, με διασυνδέσεις, decorum κλπ κλπ.
    Μια Παρασκευή απόγευμα, όπως γίνεται, το golden boy χάνει τη δουλειά του και βρίσκεται άνεργος, χωρίς αποζημίωση.
    Έμεινε στο σπίτι και κρατούσε τα μικρά παιδιά, ζούσαν με τον μισθό της γυναίκας του και έπαψαν να έχουν οικιακή βοηθό. Τις περισσότερες δουλειές του σπιτιού τις έκανε αυτός.
    Μετά από δυόμιση χρόνια ξανάπιασε δουλειά, ξαναπήραν οικιακή βοηθό, φώναξαν τους φίλους τους σε ένα barbeque party και η έκπληξη του πάρτυ ήταν ότι ο τύπος έφερε μια στίβα από τα φούτερ που φορούσε αυτά τα δυόμιση χρόνια που έζησε στο σπίτι, τους έβαλε φωτιά και τα 'καψε μπροστά στα μάτια όλων!
     
    Last edited by a moderator: 21 Σεπτεμβρίου 2015
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    χορευοντας η ζωη εδω τελειωνει σβυνει το καντιλι μου  
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Κλασικη ζεμπεκια του γαμπρου στο γλεντι του γαμου.
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    oh yes....
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Θα ζησω ελευθερο πουλι και οχι κοροιδο στο κλουβι..
     
  12. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    πριν
     

    μετα
     
     

    Συνημμένα Αρχεία:

    • cerv2.jpg
      cerv2.jpg
      File size:
      19,4 KB
      Προβολές:
      25
    Last edited: 22 Σεπτεμβρίου 2015