Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

... υπό - Λαγνεία.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 21 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Θα ήθελα να συζητήσουμε την ιδέα της υπό - λαγνείας. Η υπό - σφοδρή επιθυμία είναι κάτι περισσότερο από μια επιθυμία.

    Μπορεί να είναι ένας εξαναγκασμός. Όταν περνάει μια -περίοδος η υπό χωρίς BDSM -για ένα χρονικό διάστημα παίρνουν μια απαγοήτευση, σωστά; . Αν συνεχιστεί η έλλειψη του πλέον γίνεται μια ανάγκη. Εάν η ανάγκη δεν ικανοποιείται, τότε μπορεί να πάει σε σφοδρή επιθυμία.

    Μια υπό θέλει να υποταχθεί από τη φύση της. Μερικές φορές, για λόγους πέρα από τον έλεγχό τους, ένα υπό αναγκάζεται σε μια ζωή βανίλια ή «ξηρασία» ; .

    Μετά από λίγο καιρό πρόκειται να φρικάρει χωρίς να υποτάσσεται και αρχίζει να διακατέχεται από τον πόθο.Η αναζήτηση στο διαδίκτυο/έξω επεκτείνεται.

    Ψάχνουν Βανίλιες στο δρόμο και αναρωτιούνται αν είναι kinky ή μπορεί να "μετατραπεί".
    Το επόμενο επίπεδο είναι ο Πόθος. "Είναι πρόθυμη να δοκιμάσει το οτιδήποτε" .

    Όταν η λαγνεία έρχεται πάνω από την υποτακτικότητα τι γίνεται; Αυτό θεωρώ ότι είναι και το ευαίσθητο σημείο τους. Η σφοδρή επιθυμία μπορεί να είναι τόσο ισχυρή;
    -Tο υπό προκειμένου να υποταχθεί θα κάνει τα πάντα;

    Thank you for reading. Opinions???
     
  2. Ερατώ

    Ερατώ Guest

    Η υποτακτική προκειμένου να κάνει τα πάντα,θα υποταχτεί
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  4. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Από προσωπική εμπειρία, όταν έληξε μία σχέση D/s που είχα και θεωρουσα αξιολογη στα 25 μου, ήρθα και "κλείδωσα" σε αυτο το κομμάτι...μου ηταν εξαιρετικά δύσκολο να ανοιχτώ και να "ξεγυμνωθώ" με αυτό τον τρόπο σε αυτο το βαθμό σε κάποιον άλλο άνθρωπο. Έτσι έθαψα αυτή την ανάγκη μου...ξαναέβαλα τις άμυνες εκεί που ήταν και πορεύτηκα με όσο πιο κινκυ-βανιλλα σχεση μπορουσα...Ναι μου έλειπαν σαφως στοιχεια από το bdsmικό πλαίσιο...κάποιες φορές έντονα, κάποιες φορές όχι και τοσο...άλλες φορές το πλαίσιο ήταν σαν να το είχα ζήσει σε μία άλλη ζωη...
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Εκρηκτική και τρομακτική για μένα η "διαδρομή" που προτείνεις @Madeleine Rk .
    Πολύ ωραίο νήμα όπως και να΄χει όμως  
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Θα σου πω εγω που ξερω!!!! 

    Υπαρχουν καθαροαιμα υπο, υπαρχουν υπο σαδιστες, υπαρχουν υπο που ειναι και Κ (βλεπε switch), υπαρχουν υπο που την μια κλαψομουνιαζουν και βγαζουν τα προσωπικα τους ολα στη φορα και την αλλη το παιζουν Μαρια Αντουανετα υπο την επηρεια προφανως του βανιλλοερωτα που τις χτυπησε, υπο που κωλοδαχτυλιαζουν τον Κ τους, κανονικα  , της παναγιας τα ματια.

    Τα υπο λοιπον προκειμενου να ειναι με καποιον (συγκεκριμενο) μετατρεπονται σε και γαμω τις σουμπες, καθε μερα γραφουν τελειως διαφορετικα πραγματα, μολις υποταχθουν στον Θεο Κ, γραφουν ποσο Θεικα-σουμπικα-καυλωτικα σκεφτονται, αφου πρωτα παρουν εγκριση απο τον υποφαινομενο (διοτι μας ενδιαφερει πολυ τι σκατα λενε για εμας εδω μεσα, αλλιως θα μας κοψουν το επιδομα, εκτος αυτου ο σωστος καραΜαστερας φαινεται απο αυτα που γραφει η σουμπα του) και μολις χωριζουν......εδω σε θελω μανα μου.....ξεκινανε το κλαψομουνιασμα, music challenge παει συννεφο με κλαψοτραγουδα κ.τ.λ.

    Το προβλημα εγκειται (γαμω τις λεξεις), στο οτι ξεμενουν απο ΠΟΥΤΣΟ και οχι απο BDSM. BDSMer εισαι παντα και οχι μονο οταν σε βολευει. Εχω την τυχη να γνωριζω 4 ατομα τετοια, τα οποια εχουν το bdsm ως τροπος ζωης και οχι σημερα ειμαι (ολοι οι υπολοιποι ειμαστε με τα φεγγαρια, προσοχη βαζω και εμενα μεσα).

    Ποιο ηταν το θεμα;;;ααααα, ναι....λοιπον....

    Η ξηρασια που αναφερεις αγαπητη @Madeleine Rk στα απλα ελληνικα λεγεται ΑΓΑΜΙΑ. Η μαλακια λοιπον, ερχεται πανω απο την επιθυμια, ποσο hitachi να δουλεψεις εχει παει η ΔΕΗ στα υψη και το επομενο σταδιο ειναι οτι πρεπει να φαω εναν καλο και ξεγυρισμενο για να ερθω στα ισια μου παρολο που θα με κολλησει χλαμυδια, γιατι ντρεπεστε να ζητησετε και εξετασεις (αυτες οι ντροπες σας ειναι ακρως καυλωτικες).

    Συμπερασμα : Το υπο προκειμενου να γαμηθει θα κανει τα παντα....

    ΥΓ.1Καντε μου αναφορα, καντε μου μηνυση, καντε μου και αερα τα @@

    ΥΓ.2 Το ποστ μου θα πουνε μερικοι πως ειναι του "κωλου" και δεν θα τους αρεσει. Σας παραπεμπω στο ποστ <<Καυλωσε με>> με φωτογραφιες τον πραγματικο μου κωλο που ειναι το κατι αλλο....
     
  7. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @Ice on fire ,


     


    Έλα, μολόγα, τι ήπιες σήμερα;  
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Xείμαρρος! <3
     
  9. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Για να είσαι BDSMer όπως λες και να το έχεις σαν τρόπο ζωής πρέπει να έχεις και έναν συμβατό BDSMer στη ζωή σου...Αλλιώς τι να κάνεις? Να αυτομαστιγώνεσαι?
    Υπό είσαι όταν υπάρχει κάποιος Υπέρ στη ζωή σου...αλλιώς είσαι απλά γυναίκα...και ως τετοια, ναι κάνεις και κανονικό απλό σεξ.

    Τα 4 άτομα που γνωρίζεις που το έχουν ως τρόπο ζωής είναι Κ ή υ? Ζευγαρωμένοι ή όχι? Και αν όχι, πως εννοείς ότι το έχουν ως τρόπο ζωης?
     
  10. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Αυτο με το κανονικο απλο σεξ δεν το καταλαβα .... δλδ καποιοι κανουν ακανονιστο σεξ ?
     
  11. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Σαφως...υπάρχουν κάποιοι που κάνουν και Θεϊκό...εγκεφαλικό ή εγκέ-φαλικό ή και τα 2...είναι οι συμβατοί που ανέφερα...
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αγαπητη @Lady in Corslet τι με βαζεις και κανω τωρα....εκτος θεματος νομιζω (αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα) και το προβλημα ειναι οτι εχουνε γινει απειρες συζητησεις επι του θεματος.

    Θα στο πω πολυ απλα. Μπορω να ζησω μια χαρα και ως βανιλλα, βανιλλικινκυ, κινκυ και χωρις bdsm ή και χωρις ολα αυτα.

    Να μην αυτομαστιγωθεις καθολου, απεναντιας να απολαμβανεις καθε φορα αυτο που σε κανει να νιωθεις γεματη.

    Η απαντηση μου αφορουσε το εξης κομματι : Όταν περνάει μια -περίοδος η υπό χωρίς BDSM -για ένα χρονικό διάστημα παίρνουν μια απαγοήτευση, σωστά;