Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

... υπό - Λαγνεία.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 21 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    το βδσμ δεν εντασσεται στο εγκεφαλικο σεξ ? το θεωρεις μη συμβατο σεξ ?
     
  2. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Εγώ αυτό που είπα είναι ότι μπορεί να τους λείπει το BDSM ακόμη και έχοντας πουτσο...δεν ειναι η έλειψη πέους που τις κάνει να βιώνουν αυτή την απογοήτευση...

    Σχετικά με τους 4 γνωστους δεν μου εξήγησες πως το έχουν ως τρόπο ζωής? (ειλικρινής απορία, δεν ειναι ειρωνικό)
     
  3. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Δεν γινεται να εισαι βουδουσουμιαρα, να τον τρως βανιλλα και να σου λειπει το βδσμ.

    Η υπο, οταν θα περασει ενα μεγαλο διαστημα χωρις να μπορει να εκφρασει την υποτακτικη της φυση, καλο θα ειναι να ζησει ετσι και οχι να παρασυρθει απο την "ξηρασια" η απο οτιδηποτε αλλο.

    Σε οτι αφορα του bdsmers θελεις να τα πουμε πιο πριβε;
     
  5. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Διαφωνώ με την άποψή σου αλλά δεν μπορούμε όλοι να έχουμε το ίδιο point of view.
    Ναι σαφως θα χαρώ να συνεχίσουμε prive.
     
  6. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Αυτό που τα προκαταρκτικά γίνονται δημοσίως και πάνω που αρχίζει το σεκς το κόβετε, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει!
    Διάολε, σε στριπτιζάδικο ήρθαμε;  
     
  7. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Θα συμφωνησω σε πολλα με τον Φαιρ απλα θελω να προσθεσω οτι εκτος απο υπο-Λαγνεια εχουμε και Κ-Λαγνεια
     
  8. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Επανηλθα, πιο σοβαρα.

    Οταν λοιπον τα υ νιωθουν μια απογοητευση και μονες κτλ, θεωρω καλο και οχι σωστο, να κανουν υπομονη μεχρι να βρεθει ο καταλληλος Κ. Οσες βανιλλοσχεσεις και εαν κανουν, παντα θα νιωθουν αυτο το κενο, θα συνεχισει αυτη η απογοητευση να μεγαλωνει και θα ειναι δυστυχισμενα. Εαν ζητας Κυριαρχια απο καποιον και δεν την εχεις, ποτε δεν θα νιωθεις γεματη.

    Το να κανεις εναν βανιλλα ντομ, το βρισκω δυσκολο εως αδυνατο ειδικα εαν το υ ειναι εμπειρο, με παραπεμπει κατι σε εκπαιδευση του Κ απο το υ, κατι σε topping from the bottom, δεν ξερω...

    Ζηταω bdsm, ψαχνω για bdsm, ζηταω κατι πιο ελαφρυ, ψαχνω κατι πιο ελαφρυ. Οπως ενας Κ bdsmer δεν θα συμβιβαστει με μια βανιλοκινκυ σχεση και εαν το κανει, δεν θα νιωθει πληρης, κατι θα του λειπει κατα συνεπεια η σχεση δυσκολα να επιβιωσει γιατι θεωρητικα θα ζηταει την υποταγη πρωτιστως και μετα ολα τα υπολοιπα.

    Μην κανετε εκπτωσεις και μην συμβιβαζεστε με ατομα-καταστασεις που δεν σας γεμιζουν Κυριες και Κυριοι. Κακο στον εαυτο σας κανετε πανω απο ολα και τρωτε το χρονο σας σε πραγματα αχρηστα και σχεσεις ανουσιες
     
  9. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Προσωπικη αποψη ειναι το απο το βανιλλα μπορεις να κανεις και Ντομ και υπο αρκει να υπαρχει κατι απο το οποιο θα ξεκινησεις δεν νομιζω οτι Ντομ η υπο γεννιεσαι
    Εδω υπαρχουν παραδειγματα απο υπο να εχουν γινει Ντομ και το αντιστροφο δεν το θεωρω ουτε παραλογο ουτε απιθανο......


    Συμφωνω απολυτα σε αυτο
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    @thief ολοι γεννιομαστε βανιλλες και καποια στιγμη το ψαχνουμε απο εκει και περα, μην μπερδευεσαι.

    Αλλο το να αλλαξεις στατους και αλλο να σε κανει ντομ ενα εμπειρο υ. Γινεσαι ντομ γιατι το ψαχνεις μονος σου ή με την βοηθεια αλλων ντομ. Δεν κατεχω το θεμα οταν ειναι και οι 2 τελειως απειροι και το δοκιμαζουν μαζι
     
  11. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    ισως δεν καταλαβα , εγω δεν μιλαω για στατους αλλα για την real Life απο εκει και περα καλα το ειπες αν ειναι και οι δυο απειροι ειναι καπως δυσκολο
    αλλα πιστευω ενας εμπειρος υπο μπορει να κανει καποιον βανιλλα Ντομ και μαλιστα καλοαρκει να το εχει και λιγο ο αλλος

    και το αλλο που εχω ξαναπει ειναι οτι οσο Ντομ η υπο ειμαστε εχουμε εστω και λιγο βανιλλα μεσα μας
     
  12. Dapom

    Dapom Contributor

    Βανίλλα…BDSM…υπoβανίλλα…υπερBDSM…αριστερoKinky…δεξιofetish…

    Τελικά παρα πολλοί πρέπει να έχουν μεγάλο φετίχ με την τιτλοφορία ή μεγάλη ανάγκη να κουβαλούν μια ταμπέλα που θα τους κάνει (κατά τη γνώμη τους) να ξεχωρίζουν από τη μάζα.

    ΟΛΑ μα ΟΛΑ ξεκινάνε από ένα πράγμα…τον ίδιο τον χαρακτήρα του ανθρώπου και τι ανασφάλειες που κουβαλάει αυτός.

    Ζούμε στην εποχή του celebrity…ολοι θέλουμε να ήμαστε ενας/μια celebrityστην εργασία μας, στην παρέα μας, στην καφετέρια, στο φορουμ, στο γαμήσι...παντού.

    Ζούμε και παίρνουμε ζωή από ένα like, από ένα reblog, από ένα retweet, από έναν τίτλο, από ένα αυτοκίνητο, από ένα ζευγάρι παπούτσια.

    Όταν ακούω (για να το παω πιο συγκεκριμένα) το πόσο γαμάτος είναι ο/η Κ μου ή ο/η υ μου έρχεται στο μυαλό μου οι αντίστοιχες ατάκες του πόσο μαλάκας είναι ο διευθυντής μου ή το πόσο μαλάκας είναι ο υφιστάμενος μου. Προσωπικά βρίσκω ότι ακριβώς την ίδια ρίζα έχουν αυτές οι εκδηλώσεις…και ας φαντάζουν αντίθετες.

    Γιατί και στις δύο περιπτώσεις το ένα μέλος ΕΠΕΛΕΞΕ το άλλο και επίσης και τα δύο έχουν ανάγκη το ένα το άλλο.

    Όμως για την περίπτωση Κ/υ «κερδίζουμε» πόντους αν τους εκθειάσουμε ενώ στην περίπτωση του Δ/υ «κερδίζουμε» πόντους αν τους λοιδορήσουμε.

    Και ποιος σου δίνει πόντους;

    Αντίστοιχοι άνθρωποι με τα ίδια μυαλά σαν κι εσένα…που δεν αναλύουν το αποτέλεσμα, που δεν προβληματίζονται για την διαδικασία, που δεν επεξεργάζονται τα δεδομένα.

    Και όταν κάποια μέρα αυτή η σχέση τελειώσει (γιατί όλα τελειώνουν)…ο απολογισμός είναι βαρύς…ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ…κι επειδή δεν το αντέχεις…αρχίζουν οι κατινιές.

    Καλά τα παραμύθια με τον πρίγκιπα…αλλά πρίγκιπες ΔΕΝ υπάρχουν.

    Και επίτηδες δεν αναφέρομαι στη Χιονάτη ή στην Σταχτομπούτα…γιατί αυτές υπάρχουν…γιατί αυτές πάντα έχουν 7 νάνους γύρω τους ή κάποια «ποντικάκια» αλλά το μυαλό τους και το μάτι τους ήταν και θα είναι πάντα στον «πρίγκιπα».

    Όταν λοιπόν μπεις σε μια σχέση χωρίς ορισμούς, χωρίς τίτλους και την αφήσεις να εξελιχθεί και να δημιουργήσει μόνη της και τους ορισμούς και τους τίτλους…τότε οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ περισσότερες. Γιατί ο τίτλος και οι ορισμοί ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τον αυθορμητισμό…και μην ξεχνάς ότι έτσι ανακάλυψε ο άνθρωπος τη ρόδα.

    Και το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύει και στο σεξ…γιατί μπορεί σήμερα να γύρισες από το γραφείο κομμάτια και το μόνο που θες και έχεις δυνάμεις είναι μια πίπα/γλειφουμούνι να χαλαρώσεις και αυτό ΔΕΝ σε κάνει λιγότερο BDSMερ αλλά ούτε περισσότερο vanilla.

    Οπότε καλοί οι τίτλοι, ωραίοι οι κομπασμοί για τον Κ/υ …όταν όμως κλείσουν τα φώτα του forumκαι γυρίσεις στα 2 τετραγωνικά του εργασιακού χώρου/ της κουζίνας σου/ του δωματίου σου/ κλπ που σου ανήκει εκεί η πραγματικότητα σε χτυπάει αλύπητα και safewordδεν υπάρχει.

    Υ.Γ. Δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος, δεν ξέρω αν έπρεπε να ανοίξω άλλο νήμα με το παραπάνω...αλλά επειδή ολη αυτή η σκέψη μου βγήκε διαβάζοντας τα σχόλια αυτου του νήματος αποφάσισα να το βάλω εδω.