Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προβληματικοί Άνδρες Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 23 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    γιατι το επαναλαμβανεις??? δεν πιστευεις οτι τ ακουσες κι αυτο?  
     
  2. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Θεωρώ ότι από τις γυναίκες που δηλώνουν Κ, ζήτμα να είναι το 10%. (Το ίδιο θεωρώ και για τους άντρες που δηλώνουν Κ αν αυτό σε καλύπτει συνολικά.)

    Όχι ότι το υπόλοιπο 90% είναι υποτακτικές απαραίτητα...μπορεί και να είναι απλά top, kinky ή pervs. Ή ακόμα και πολύ πικραμένες από άχρηστους άντρες και τους βγαίνουν εκδικητικές τάσεις υποσυνείδητα.
     
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    γι αυτο μαλλον εχουν φυγει απο δω οι περισσοτερες... επεσαν στα καταλληλα χερια και ανθησαν.. χεχε
     
  4. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Η Ανθισμενη Κ... απο δευτερα στους κινηματογραφους...  
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απολύτως κατανοητή, τωρα.
     
  6. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Χθες είχα βάλει σεντονάκι που τα έχωνε ελεεινά. Όχι για το θεαθήναι, εκείνα που είχα γράψει, τα πίστευα και τα πιστεύω ακόμα.

    ...Αλλά...

    Κάτι δεν μου "ταίριαζε" σε κείνη μου την κίνηση. Μάλλον παρά ήμουν παρορμητικός. Γι' αυτό μετά από λίγη ώρα τ' αφαίρεσα.

    Κάποιος/α για να καταλήξει, να έχει μια συμπεριφορά που εμείς θεωρούμε ( ή πιθανότατα είναι στ' αλήθεια ) αρνητική. Σε κάποιο βαθμό έφτασε εκεί, επειδή συμβάλλαμε κι εμείς με την δική μας.
    Τα ζητήματα των προσωπικών βιωμάτων καθώς και της ανατροφής του καθενός/καθεμίας μας δεν τ' ακουμπώ, γιατί τα θεωρώ αυτονόητα.

    Τι μας ωθεί να φερόμαστε σαν αγρίμια? Ποιος/α λιγότερο, ποιος/α περισσότερο όλοι και όλες μας.
    Ώρες ώρες έχω την εντύπωση, ότι τα λιοντάρια πήγαν να καθίσουν στην εξέδρα.
    Και ότι ενάντια στους μονομάχους, μπήκαν οι θεατές στην αρένα.
    Γιατί το "αίμα" δεν τους έφτανε πια να το βλέπουν, ήθελαν και να το μυρίσουν, να το νιώσουν στο δέρμα τους.

    Ave Caesar, morituri te salutant  
     
    Last edited: 24 Σεπτεμβρίου 2015
  8. Στα σκαριά και το ΝΟ2
     
  9. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @guruni , και γαμώ τα (μ)νήματα ρε!
    Και εις άλλα με υγεία!

    "ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΖΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΩΝ ΒΔΣΜΑΔΩΝ"
    εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως, ένθα απέδρα οδύνη, λύπη και στεναγμός.
    Πόρνη διαφορετικότητα! Τα πιτάνεις!
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @guruni - guruνακο - Νακο σου είχα γράψει σ' άλλο νήμα, ότι θα σου έστελνα το χθεσινό σεντόνι που είχα βάλει εδώ ( και είχα αφαιρέσει ) με πμ. Δεν θα είναι πανομοιότυπο με το χθεσινό, αλλά θα προσπαθήσω να το ξαναγράψω όσο γίνεται με τον ίδιο τρόπο.
    Θα κρατήσω ακόμη και την ειρωνεία, την οποία σιχαίνομαι όταν χρησιμοποιούν μαζί μου. Αλλά ομολογώ, ότι όταν μου "γυρίζουν τα μάτια", πέφτω στη λούμπα της κι εγώ. Γιατί είναι ευκολάκι να τεντώνεις το δάχτυλο στους άλλους.
    Και όταν είναι η σειρά σου, να κρύβεσαι. Για κακή σου τύχη, δεν έπρεπε να μου κάνεις "παράπονο", γιατί το είχα αφαιρέσει. Τώρα θα είναι ακόμη μεγαλύτερο χαχα.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    * Το λοιπόν, ότι γράφω και εδώ είναι προσωπική άποψη και το λέω, για ν' αποφύγω τα "κατ' εμέ", "γνώμη μου" και "'άποψη" κάθε τρεις και λίγο.

    Αν υπάρχουν άντρες Κ που θεωρούν τις γυναίκες Κ υποδεέστερες τους ?
    Υπάρχουν άντρες που θεωρούν τις γυναίκες υποδεέστερες τους μόνο βάσει του φύλου τους, τυχαίνει να είναι Κ και η μεν και οι δε.

    Αν πιστεύουν ότι όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως, είναι υποτακτικές εκ φύσεως, ότι και αν αυτές δηλώνουν/ "ισχυρίζονται" ?
    Υπάρχουν και για να μην κρύβομαι πίσω απ' το δάκτυλο μου, αυτή την μαλακία κάποια εποχή την υποστήριζα κι εγώ.
    Ευτυχώς, κούνησα το κλούβιο μου το κεφάλι και μου πέρασε.

    Αφού σαν συλλογισμός θα ήταν το "όμορφο" :

    Το γεράκι έχει φτερά, η σερβιέτα έχει φτερά. Άρα το γεράκι είναι σερβιέτα. ( Συνεχίζω να προτιμώ το γεράκι απ' τον κλασικό αστυνομικό χαχα )

    Αν κάποιοι άντρες Κ, θεωρούν ότι οι γυναίκες Κ είναι μπάζα, αγάμητες και ότι ψάχνουν/βρίσκουν μόνο "μαλάκες"?
    Πιστεύω ότι υπάρχουν. Και μόνο επειδή αυτή την μαλακία για τις γυναίκες Κ, την σκέπτονται, έμμεσα μειώνουν και τους "μαλάκες" άντρες που σε κείνες υποτάσσονται.
    Ίσως όχι επειδή υποτάσσονται σε μια Κ, αλλά κυρίως επειδή θέλουν να υποταχθούν/υποτάσσονται σε μια γυναίκα.

    Εκείνους τους άντρες Κ για τους οποίους "μιλώ", χθες ανά γραμμή τους χαρακτήριζα μαλάκες. Σήμερα το απέφυγα, γιατί θα έβλεπες μια παρέμβαση με 1000 φορές την λέξη μαλάκας και 500 λέξεις που δεν θα ήταν μαλάκας.
    Θα ήταν μαλάκες και να το γράψω μια φορά, πιστεύω ότι φτάνει. Μαλάκας ήμουν κι εγώ όταν θεωρούσα όλες τις γυναίκες υποτακτικές εκ φύσεως ( παραμένω βέβαια μαλάκας, αλλά για άλλους λόγους χαχα ).

    Αν κάποιοι έχουν σαν "ονείρωξη" να υποτάξουν μια γυναίκα Κ ? Για την χώρα μας δεν θα ήξερα να σου πω. Αφού γνωρίζω 4 το πολύ 5 άτομα του "χώρου". Τα γνωρίζω αληθινά, δεν έχω διαβάσει μόνο τα λόγια τους σε μια ιστοσελίδα.
    Στο εξωτερικό που έζησα για πάρα πολλά χρόνια και είχα ένα τάδε κύκλο. Είχα συναντήσει κάποιους που είχαν αυτή την επιθυμία. Κάποιοι από κείνους είχαν συνάψει και σχέση με γυναίκα Κ.
    Κανείς τους δεν κατάφερε ποτέ, να υποτάξει την σύντροφο του, που τύγχανε να είναι Κ. Απλά οι περισσότεροι μετά απ' ένα σημείο "σκοτώθηκαν".
    Και όταν πια είχε εξατμιστεί ο έρωτας ( για τον οποίο και τα δυο μέρη είχαν παραβλέψει τα βουδουσουμιάρικα, για να μπορέσουν να συνυπάρξουν ) ο καθένας πήρε τον δρόμο του/της.
    Κάποιοι άλλοι μείναν με την "ονείρωξη"/επιθυμία και τίποτ' άλλο.

    Αν υπάρχουν στον "χώρο" μας διακρίσεις? Πιστεύω ότι υπάρχουν, αφού τον όποιο "χώρο" τον φτιάχνουν οι άνθρωποι που τον αποτελούν. Και κουβαλούν μαζί τους τα στερεότυπα και τις ιδέες που έχουν και στην κοινωνική τους ζωή.
    Αν θα έπρεπε διακρίσεις ( ή καλύτερα, δυσανεξία που θα έφτανε μέχρι και στην χλεύη για την αλλότρια διαφορετικότητα ) να υπάρχουν? Μάλλον δεν θα έπρεπε, αλλά σίγουρα δεν ζούμε στην πια στην Εδέμ, ούτε στα παραμύθια.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Πάνω κάτω αυτά είχα γράψει χθες, με πολλά περισσότερα μπιπ και λιγότερα λόγια. Γιατί τα είχα βγάλει? Γιατί μάλλον δεν είχε καν νόημα να τα γράψω. Αφού ψιλοκουράστηκα κι εγώ να είμαι μέρος της όποιας πόλωσης.
    Δεν βγάζω την ουρίτσα απ' έξω σε καμία περίπτωση. Ούτε την γνώμη μου φοβήθηκα ποτέ και πουθενά να την εκφέρω, όσο και να μην με συνέφερε ( και ήταν πάντα συνειδητή μου επιλογή να το κάνω. Ακόμη και όταν "τρελαινόμουν", δικαιολογία δεν την αναζήτησα ).
    Έχω αρχίσει πάντως να σκέφτομαι, ότι βαρέθηκα να είμαι με το "μαχαίρι" στο στόμα, ή ακόμα και να το κρατώ στο θηκάρι του. Θα ήθελα μια μικρή ανακωχή, όχι μόνο εδώ αλλά παντού.
    Θα ήθελα για λίγο καιρό, να τ' ακουμπήσω στη γη.
    Γιατί πρέπει να θυμηθώ την έννοια του μέτρου σε κάποια πράγματα. Αφού βλέπω, ότι την έχω ξεχάσει εδώ και καιρό.
    Που στον πέοντα σταματά η ειλικρίνεια και από πιο σημείο γίνεται ηλιθιότητα και καφρίλα? Όχι γιατί θα ήθελα να είμαι πολιτικά ορθός, την politically correctιλα την γράφω μην πω που.
    Αλλά γιατί, ώρες ώρες ίσως και κάπου να "γκαρίζω".
    Και τ' όποιο μήνυμα μου, ακόμη και το πιθανό μου κάποιες φορές δίκιο, δεν φτάνει στον προορισμό του, αλλά χάνεται στην "μετάφραση".
    Μια πολύ καλή μου φίλη έλεγε, ότι δεν μπορείς να είσαι Ελβετία στην ζωή ( όταν η εν λόγω χώρα ήταν ακόμη ουδέτερη ). Είχε δίκιο. Αλλά...Αλλά...

    Τεσπα, το παράκανα, αλλά δεν σου ζητώ συγνώμη, τα ήθελε ο πισινούλης σου αυτή την φορά χαχαχα...

    Μετά τιμής your friendly neighbour Σκοτάδιας   
     
    Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2015
  11. gaby

    gaby Guest

    Δεν υπάρχουν "κατάλληλα αντρικά χέρια" αν κάποια δεν θέλει να υποταχτεί και αν θέλει να υποταχτεί βρίσκει τα κατάλληλα χέρια, ανεξαρτήτως φύλου  

    @guruni απαντώντας στην αρχική σου ερώτηςη όπου το θέμα είναι οι Κυρίαρχοι που λένε και όχι οι Κυρίαρχες για τις οποίες τα λένε, θα έλεγα ότι πρόκειται τουλάχιστον για τη χαρακτηριστική αγένεια και το αμασκάρευτο ανταγωνιστικό μασκαριλίκι μερικών μόνο Κ. Να είστε βέβαιοι ότι ο Κυρίαρχος αυτός που κάνει χρήση στερεότυπων της κλωτσάς και της καρπαζάς για Κυρίαρχες θα θάβει και άντρες Κυρίαρχους σε κάθε ευκαιρία. Αν πάντως αυτοί οι τύποι συμπέσουν σε χώρο με νεόκοπη που άρα δεν τους ξέρει Κυρίαρχη, που δεν ήθελε να κερδίσει αλλά να βγάλει από πάνω της την καταπίεση που έχει υποστεί, τότε η σκηνή ατελείωτης ομορφιάς είναι εξασφαλισμένη. Αν πάλι τα τσουγκρίσουν με καμία παλιά καραβάνα, μη βρεθούν με κανένα αγγούρι πουθενά.

    Γιατί το θέμα μας, και με συγχωρείτε δεν είναι το "είναι" ή το "δέον" αλλά πώς χειρίζεται ο καθείς τους "άλλους" που δεν είναι ακριβώς του δικού του φυράματος.
     
    Last edited by a moderator: 24 Σεπτεμβρίου 2015
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Αναφορικά, με το νημα.

    Αν έχω συναντήσει τέτοιους Κ; Οχι. Το αντίθετο εχω συναντήςει και συναναστραφεί. Αλλα δεν ειμαι ενα καλό μέτρο κοινωνικότητας. Υπαρχουν; Ναι. Οςο υπαρχει και ο καπιταλισμός.

    Ομως δεν με ξαφνιάζει μια τέτοια στρεβλή αποψη να κυκλοφορεί στο χώρο μας. Γιατι ο χώρος του βδςμ δεν υπαρχει πέραν και εξω απο αυτη την κοινωνία και το κυριότερο δεν ειναι ενας ιδεολογικά προοδευτικός χώρος, ωςτε να ζητείται απο τους ανθρώπους να εγκαταλείπουν τις συντηρητικές και ενίοτε καθυστερημένες αντιλήψεις τους. Νομιζω οτι δεν ειναι τοσο αυτονόητο, οτι η επιθυμια για κυριαρχία και υποταγή συνδέεται με ο,τι μπορει να ονομαστεί open minded. Οι άνθρωποι λοίπον φέρουν εδω και τις στρεβλώσεις τους, παντός τύπου. Φυςικα τέτοιες αποψεις ειναι γελοίες, οπως και πολλες αλλες αλλωςτε. συμπληρώνω μαλιςτα οτι αν το καλόψάξει κανεις, αυτες οι αποψεις στρέφονται κατα του φύλου των Κ που εκφέρουν μια τέτοια αποψη για το στο τέλος τέλος μας λένε κατι για τους άνδρες υποτακτικούς. Και αυτο ειναι χειρότερο.

    Εξ αφορμής και μονο απο το ποστ του @Tenebra_Silente αναφορικά με την ειρωνία, θέλω να πω τα ακόλουθα αναφορικά με την αφεντομουτσουναρα μου. Διατηρώ στο ακέραιο το δικαιωμα μου, να ειρωνεύομαι, να σατιρίζω, να συμφωνώ, να διαλύω, να εμπλουτίζω οποια αποψη τρίτου επιθυμώ. Ουδεμία τύψη και ενοχή προς τουτο. Αντιθέτως δεν ειρωνεύομαι, δεν σατιρίζω, δεν διαλύω τα πρόσωπα τα οποια εκφέρουν αποψεις. Διότι διαχωρίζω τις αποψεις απο τα προσωπα μιας και μου ειναι ξεκάθαρο, οτι ειναι διάφορο να πω καποιον ειςαι ανόητος απο το να πω λες μια ανοησία, διότι ολοι μας λεμε πολλες ανοησίες χωρις φυςικα να ειμαστε ανόητοι. Αν κάποιοι ταυτίζονται με τις αποψεις τους, ειναι δηλαδή οι αποψεις τους, τοτε αυτο ας το διαπραγματευτούν με τον εαυτό τους. Κατόπιν τούτου φυςικα και εχετε το δικαιωμα να διακωμωδείτε, σατυριζετε, διαλύετε τις αποψεις μου. Δεν θα το πάρω προσωπικά, αλλωςτε δεν γνωριζόμαστε. Μονο παρακαλω, να το κάνετε επιτυχημένα!
     
    Last edited: 24 Σεπτεμβρίου 2015