Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προβληματικοί Άνδρες Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 23 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Αυτό με τα ς στα ios έχει παραγίνει!
     
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    Πριν καποια χρονια παρεπιδημουσαν επαε 3-4 που αρθρωναν δημοσια κιολας σεξιστικο, ρατσιστικο και ομοφοβικο λογο. Πλεον μας εχουν αδειασει την γωνια, αφηνοντας καποιοι τις κατακτησεις τους να (νομιζουν οτι) τους διαφημιζουν. Πολλοι αλλοι μενουν lurkers και κρατανε τις αποψεις τους αυτες για τα κορασια που περιμενουν να ψαρεψουν στις παρυφες του χωρου.

    Την ιδια αποψη εχω και για το αντιστοιχο (female supremacy, το'χουμε δει κι αυτο επαε), οπως επισης και τα σουμπια αυτων που σιγονταρουν τετοιες αποψεις και χτυπανε παλαμακια.

    Πιο προβληματικο θεωρω τον τροπο που εχει τεθει το νημα, απο τον τιτλο κιολαsch. Δειχνει περισσοτερο σαν αναγκη να μεταφερουμε ενα μηνυμα σε συγκεκριμενο παραληπτη και ψαχνομενε αβανταδορους. Ή, τουλαχιστον, αυτην την εικονα δινει.
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    καμία σχέση, αλλά χαίρομαι που η διαχείριση βλέπει παντού συνωμοσίες  
     
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    Το παραπάνω πόστ θα μπορούσε να θεωρηθεί και πρόταση μομφής.

    Ας τα πάρουμε σιγά σιγά τα πράγματα. Κατ' αρχήν όσοι με ρώτησαν σε πμ γνωρίζουν ήδη ποια ήταν η κεντρική ιδέα του θέματος και βλέπω ότι αρκετοί κιόλας κινήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση.
    Σε παλαιότερη δημοσίευση μου, είχα προαναγγείλει ότι θα αναφερθώ στον σεξισμό που υπάρχει στον χώρο μας, λέγοντας χώρο μας εννοώ τον bdsm χώρο και όχι αποκλειστικά το forum και θεωρούσα ότι ήταν αυτονόητο.

    Στην αρχή είχα γράψει το θέμα με τίτλο ''πραγματικά παραδείγματα σεξισμού εντος bdsm'' στο κυρίως θέμα του, έγραφα διάφορα παραδείγματα ένα από αυτά ήταν και ''οι προβληματικοί άνδρες Κ''. Σκέφτηκα λοιπόν ότι το να δώσω την λέξη Σεξισμός από την αρχή του θέματος, θα αποτελέσει ομπρέλα για όσους την χρειάζονται. Επίσης τα διάφορα παραδείγματα θα άνοιγαν πολύ το θέμα. Έτσι αποφάσισα να το ''γδύσω'', κράτησα την μία περίπτωση για αρχή, θα ακολουθήσουν κι άλλες, και την έθεσα προς συζήτηση.

    Τώρα γιατί ένας διαχειριστής βγαίνει απροκάλυπτα και με διαβάλλει δεν γνωρίζω. Θα δεχόμουν ότι η τοποθέτηση του αφορά τον ίδιο και όχι την διαχείριση αν το διευκρίνιζε ή έστω αν έγραφε ''αυτήν την εικόνα ΜΟΥ δίνει'' αντί ''αυτήν την εικόνα δίνει''. Όμως δεν το έκανε, μπορεί πάντοτε να ανακαλέσει/διορθώσει/συμπληρώσει βέβαια και να λήξει. Τα λάθη είναι για όλους μας.

    Ένα άλλο θέμα που έχει μπει σε αυτό το νήμα είναι το femdom/female supremacy πού έχει έρθει σαν αντιπαράδειγμα. Θα σας γράψω την δική μου άποψη και υπόσχομαι κάποια στιγμή να ανοίξω νήμα περί αυτού. Το femdom σε γενικές γραμμές αναφέρεται στην γυναικεία κυριαρχία και ανωτερότητα γύρω στα πως τα αντιλαμβάνεται το υ και πως η Κ. Εδώ είναι η Κ ενώ το υ μπορεί να είναι και άνδρας και γυναίκα. Αν δεν μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις κουτών ανθρώπων που θεωρούν τους ανθρώπους κατώτερους και ανώτερους σε κλίμακα εκτός bdsm, τότε εδώ έχουμε μια bdsm κατάσταση που οι άνθρωποι που συμμετέχουν σ' αυτή, την ενστερνίζονται αναγνωρίζουν την γυναικεία ανωτερότητα και την ανδρική υποταγή εντός του bdsm πλαισίου, αν αυτό θεωρείται σεξιστικό, τότε αντίστοιχα σεξιστικό θα πρέπει να θεωρηθεί και η αναγνώριση την ανωτερότητας του Κ από το υ, όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έτσι ΔΕΝ έχουν τα πράγματα.
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Διαβάζοντας το αρχικό ποστ του νήματος αλλα και τις μετέπειτα τοποθετήσεις του νηματοθέτη, αυτόματα σχηματίζεται η εντύπωση οτι προσπαθεί να κολακέψει κάποια γυναίκα.

    Ακομη κι αν χτυπιέται κάτω, σαν χταπόδι, αρνούμενος μιαν τέτοια πρόθεση δεν πείθει. Αντί να ζητά ανασκευή κειμένων άλλων, καλύτερα να ανασκευάσει αυτά που γράφει ο ίδιος.

    Δεν θα είχα αντίρρηση να αποδεχθώ αυτό που ισχυρίζεται για τις προθεσεις του, αλλα δεν βοηθάνε οι τοποθετήσεις του.
     
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    @guruni

    Θαρρω ειναι ξεκαθαρο για μενα και την υπολοιπη διαχειριση ποτε εκφραζουμε προσωπικη γνωμη και ποτε λειτουργουμε ως διαχειριστες. Εν προκειμενω, μια διαχειριστικη ενεργεια θα ηταν αφαιρεση/τροποποιηση του νηματος. Η εκφραση του τι εικονα δινει θα μπορουσε να ειναι διαχειριστικη ενεργεια σε ενα φορουμ εικαστικων, ισως, φρονω οχι επαε. Αν αυτα δεν ειναι ξεκαθαρα, παντα μπορουμε να ρωτησουμε, δεν ειναι ντροπη.

    Τουτου λεχθεντος, επαναδιατυπωνω οτι νηματα με ανθρωποφαγικους τιτλους και αφοριστικο περιεχομενο, δινουν την εικονα οτι θελουν να προκαταβαλλουν τον αναγνωστη, για να χειροκροτηθει μια αποψη και οχι για να γινει συζητηση (βλ. Προβληματικοι Κ, δηθεν υ και αλλα ποσα που εχουμε δει).

    Αν καποιος οντως επιδιωκει τη συζητηση, αλλα διατυπωνει με τροπο που δειχνει ατζεντα, ας προσεχε πως επικοινωνει αυτο που θελει κι ας ειναι ετοιμος για κριτικη σε αυτο, αφου τοποθετειται δημοσία. Φυσικα, δικαιωμα του καθενος να ανεβαζει και τετοια νηματα, αλλα, σε ενα πλαισιο μινιμουμ πολιτισμου διαλεγεσθαι, ειναι πιο ευγλωττα για τον αφοριζοντα απο ο,τι για τους αφοριζομενους.
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Σε ποιά ακριβώς τοποθέτηση μου μετά από την αρχική, σε βοήθησε να εξάγεις αυτό το συμπέρασμα; Εκτος και αν το ς τελικό για τα ios αποδεικνύει κάτι τέτοιο, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά και παραδίνομαι!!
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Δύο έχεις γράψει διάβασε και θα καταλάβεις.
    Μπορεί να σηκώνεις τα χέρια αν θέλεις ακόμη και τα πόδια.
    Η εντύπωση που δίνεις είναι οτι γλύφεις κάποια.
    Τι να κάνουμε, αυτήν την εντύπωση μου δίνεις.
    Να μην το πω;
     
  9. guruni κάνεις νομίζω μια παράληψη (ή και 2).
    Εκεί που αναφέρεις το φεμντόμ λες πως το αντιλαμβάνεται το υ και πως το Κ (σαφώς μιλάς από πλευράς υ φαντάζομαι).

    Ωωωστόσο, κανένας δεν μπορεί να πει με απόλυτη ακρίβεια πως αντιλαμβάνεται κάτι ο διπλανός
    του (ένας τρίτος με το παρεμφερές στάτους)... γιατί ... πολύ απλά... δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος.

    Σε γενικές γραμμές, βέβαια, υπάρχει μια κοινή "απόχρωση"... ναι, σίγουρα... αλλά μέχρι εκεί.

    Εγώ (και ίσως κάποιοι άλλοι) δεν μπολιάζουμε το bdsm μας ντε και σώνει (δεν το έχουμε ανάγκη) με το Μale/Female supremacy,
    ή (όπως άλλοι) με εθνικοσοσιαλιστικές κορώνες Δόξας και Τιμής (αυτά στο παρελθόν τα έχουμε δει τόσο από άντρες Κ, όσο και από γυναίκες Κ αλλά και άλλα στάτους - μην με ρωτήσεις αν ήταν αυθεντικοί ή αν δεν ήτανε γιατί ο καθένας το τι είναι το ξέρει καλύτερα ο ίδιος βαθιά μέσα του).

    Αν αυτό το ασπάζονται κάποιοι... να το κάνουν για την σχέση τους και μαγκιά τους... αλλά, να μην ζητούν από το ΣΥΝΟΛΟ ενός χώρου να το
    ασπαστεί κι εκείνο σαν τριμέγιστη αλήθεια.

    Το BDSM για αρκετούς από εμάς "υπακούει" πρωτίστος σε ορμεφυτικές καταβολές (ανάλογα με την ερωτική κλίση / τάση του καθενός χωριστά) που... είτε τις έχει, είτε δεν τις έχει κανείς (άσχετο πότε και πως τις αναπτύσει) και αυτό αναζητούμε στον έτερο.

    Ο σεξισμός (από όλες τις πάντες) ξεπηδάει, συνήθως, από κολλήματα μανιέρας και από κολλημένα μυαλά (από μονάδες δηλαδή όχι από το σύνολο - ευτυχώς)
    που εντελώς, αυθαίρετα... μπολιάζουν το κάθε τι με την ατομική ιδεοληψία τους (θεωρούμενη από πλευράς τους ως δεδομένη για ΑΠΑΝΤΕΣ).

    Τέλος.... είναι, τουλάχιστον, κωμικό (για μερικούς εξ' ημών που γνωρίζουμε αρκετά καλά τον χώρο που κινούμεθα εδώ και δεκαετία) να....
    δούμε (ως παράδειγμα το φέρνω) άτομο που στο παρελθόν, διατυμπάνιζε περί Μale supremacy, να διατυμπανίζει τώρα
    περί Female (με πτυχίο από την Ολλανδία  ) και... ΟΧΙ ΜΟΝΟ (το τονίζω) για το στάτους των υ που την "συνδράμουν"....
    αλλά για ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ τον ανδρικό πλυθησμό.

    Και θα συμφωνήσω με το Θανάση... υπάρχουν ουκ όλίγα παραδείγματα σεξιστικών διατυπώσεων και διατυμπανισμών (ειδικότερα
    δε στο παρελθόν) αν ψάξεις εδώ μέσα (ακόμη χειρότερα... τσιχαντιστικού τύπου μαζικών "εκφοβισμών" προς άπαντες
    με διαφορετική γνώμη).

    Δεν βγήκαν τυχαία τα nickname / σλόγκαν πασίγνωστων ημεδαπών "υπερ-ηρώων" βουδουσουμιάρηδων όπως:
    ΜΑΣΤΕΡΣΛΟΥΤ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΣ ΚΑΦΡΟΣ, ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ, ΦΡΑΠΕΔΟΜΙΝΑ,
    ΠΑΣΤΑ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ.

    Η έμπνευσις πάτησε κάπου....
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    οι παραπάνω τοποθετήσεις μου είναι αυτές που είναι μέσα στο νήμα αυτές δείχνουν ότι γλύφω κάποια!! Εντάξει ότι πείς!!
     
  11. Να συγκρατηθείς.....  
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @Seirios_79 είναι από τις φορές που συμφωνώ μαζί σου, μάλιστα μίλησα κι εγώ για κουτούς ανθρώπους, οι οποίοι είναι τουλάχιστον ηλίθιοι αν πιστεύουν σε μία γενικότερη ανδρική ή γυναικεία κυριαρχία. Εκεί νομίζω μπαίνει κατά πολύ και η εμπορευματοποίηση του πράγματος, μεγάλη κουβέντα. Δεν εξετάζω αυτό ομως, λέω το εξής, είμαστε/είναι μία μερίδα που θέλουμε να ζούμε το bdsm μέσω του femdom, αναγνωρίζουμε και γουστάρουμε το femdom, για αυτή την ομάδα μιλάω όχι γενικότερα. Σίγουρα οι κάφροι, ηλίθιοι, σεξιστές υπάρχουν εκατέρωθεν. Και όπως είπα θα ανοίξω και γι αυτό θέμα, βέβαια και τότε θα έρθουν να μου πουν ότι γλύφω κάποιον μάλλον, γιατί έτσι το αντιλαμβάνονται, καλώς, ας έρθουν.