Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι εραστές της υποτακτικής: Επιθυμία, απόλαυση ή συμβιβασμός του Κυριάρχου;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 25 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ομολογώ, ότι τώρα "σπρώχνω" λίγο παραπέρα τα λόγια μου. Εύχομαι να μην είναι εκτροχιασμός του νήματος ( ή αν είναι κάποιος/α να το επαναφέρει στις ράγες του ).
    Κάτι που ίσως και να ήταν αρκετά κοντινή σαν εμπειρία, την είχα.
    Η τότε υπό μου ( με την οποία ήμασταν μαζί για ήδη αρκετά χρόνια ) μου είχε εκμυστηρευθεί, ότι θα ήθελε να ξαναδοκιμάσει με μια γυναίκα.
    Αφού είχε μια σύντομη σχέση προ ( τότε ) δεκαετίας ( όταν ήταν στα πρώτα της είκοσι ) και της είχε επιστρέψει η περιέργεια, να διερευνήσει εκείνη την "ναρκωμένη" της ίσως τάση.
    Για να καταλάβει, αν ήταν κάτι της τότε στιγμής ( και λόγω των τότε συγκυριών ) ή αν ήταν αμφισεξουαλική. Δεν μπορώ να πω ότι είχα σοκαριστεί, αλλά ούτε ότι της το είχα απαγορέψει.
    Σίγουρα με είχε βάλει σε σκέψεις για λίγες ημέρες. Ο μεγαλύτερος της φόβος ήταν, η αρνητική επίδραση που ίσως και να είχε στην σχέση μας, αν το επιχειρούσε.
    Σε κείνη την περίπτωση τα περί αδείας ή όχι, δεν υπήρχαν καν. Όταν έχεις να κάνεις με θέματα που θ' αφορούσαν τόσο "βαθιά" τον/την άλλο/η, δεν έχεις κανένα δικαίωμα ούτε απαγορεύσεις να θέσεις, ούτε άδειες να δώσεις.
    Μπορείς μονάχα ν' αποφασίσεις για τον εαυτό σου και να πράξεις αναλόγως Τεσπα, την "άδεια" μου της την είχα δώσει. Λέγοντας της, ότι δεν μπορούσα να της εγγυηθώ, τι είδος αντίδραση θα είχα.
    Ο μόνος όρος που είχα θέσει, ήταν ότι την επόμενη μέρα θα το συζητούσαμε. Ήθελα να ξέρω, τι θα είχε νιώσει, τι θα είχε ίσως καταλάβει από κείνη την εμπειρία.
    Υπαναχώρησε στο παρά πέντε. Μου είχε πει, ότι δεν το ένιωσε. Δεν ξέρω αν την είχα πιστέψει ή αν ο αληθινός λόγος ήταν ο φόβος της, ότι θα τιναζόμασταν στον αέρα.
    Σ' εκείνη την περίπτωση είχα βάλει στην άκρη την όποια Κυριαρχία/υποταγή και είχα προσπαθήσει, να φερθώ σαν αληθινός σύντροφος.
    Γιατί για μένα η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική. Και ήθελα να είναι ο εαυτός της μέχρι τέρμα, ανεξαρτήτως αν μπορούσε να το σηκώσει το "στομάχι" μου ή όχι.
    Εκείνο θα το ανέλυα εγώ με τον εαυτό μου "μετά" και ή θα έμενα ή θα έφευγα απ' την σχέση. Αφού της είχα δώσει την "άδεια" μου, αφού γνώριζα το θέλω της, δεν είχα κανένα δικαίωμα να πω τίποτε.
    Αλλά να τις έδινα τις "ευλογίες" μου, για να συνευρίσκεται έστω και σποραδικά με κάποιον άλλο άντρα, δεν θα το έκανα ποτέ.

    Εδώ θα μου πείτε "ευκολάκι" μάγκα, εσύ επειδή έχεις την ετικέτα στο κούτελο, έχεις δικαίωμα να πηδάς όποια και όποτε το γουστάρεις και η υ σου όχι. Λάθος.
    Αν τα είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει πριν "μπλεχτούμε" ναι, θα είχα κάθε δικαίωμα. Αφού η όποια εξουσία θα μου είχε παραχωρήσει επάνω της, θα ήταν επιλογή της, γνωρίζοντας ήδη όλες τις παραμέτρους.
    Αλλά, υπάρχει ένα αλλά...Η μεγαλύτερη αρετή για τον κατέχων την δύναμη είναι να προσπαθεί, να μην την καταχράται. Να προσπαθεί, να είναι δίκαιος με το "αδύναμο" μέρος της εξίσωσης.
    Να ικανοποιεί τα θέλω του, αλλά να μην φτάνει στο σημείο να το "ασφαλτοστρώσει".
    Θα ήταν και εκεί ( για μένα ) το Καππιλίκι. Στο να βάζει και ο Κυρίαρχος όρια στον εαυτό του, επειδή για κείνον θα τα ήταν σωστά. Όχι επειδή θα έπρεπε, ελάχιστα είναι τα "πρέπει" στις ανθρώπινες σχέσεις.
    Μιλάμε για πειθαρχία, για αυτοσυγκράτηση, για BDSM και σαν ένα είδος μικρού "σχολείου". Ένα απ' τα πράγματα που η ζωή μας διδάσκει, είναι ότι δεν γίνεται, να τα έχουμε όλα.
    Ότι όλες οι επιλογές σου δίνουν κάτι, αλλά σου αφαιρούν κάτι άλλο.
    Και ότι για σένα αξίζει αληθινά, κερδίζεται με ιδρώτα.
    Ούτε πέφτει απ' τον ουρανό, ούτε σου προσφέρεται τσάμπα.

    Anyway, συνεχίζω να μην κρίνω κανέναν και καμία. Αν σας φαίνεται μικροαστική η αντίληψη μου ή "σκουριασμένου εγκεφάλου", το σέβομαι, αλλά δεν θα δώσω άλλη σημασία.
    Για μένα δεν θα ήταν θέμα κτητικότητας, να μην επιτρέψω στην υ μου να πάει με άλλους. Δεν θα ήταν θέμα αυτοπεποίθησης, αφού γνωρίζω ότι έξω είναι φίσκα από καλύτερους σε όλα άντρες από μένα.
    Είναι θέμα του ότι, αν επέλεξες να μου υποταχθείς, για όσο καιρό είσαι μαζί μου, δεν γουστάρω να έρχομαι δεύτερος. Πείτε με νάρκισσο.
    Αν δεν σου κάνουν τα θέλω και οι κανόνες μου. Αν σε πνίγει ο τρόπος λειτουργίας μου.
    Φύγε από δίπλα μου και μετά πάνε με όσους γουστάρει η ψυχούλα σου.

    Υ.Γ. Αναφέρομαι σε σχέση, όχι σε καταστάσεις "είμαστε για να 'μάστε" ( τόσο η σχέση, όσο και το είμαστε για να 'μαστε, βασίζονται και τα δυο σ' εντελώς προσωπικά κριτήρια του καθενός μας ).
    Ούτε αναφέρομαι - και το υπογραμμίζω και σ' αυτή μου την παρέμβαση - σε πλαίσια που θα βασίζονταν στην αποδεκτή και απ' τους δυο πολυερωτία ( ή την αποδεκτή απ' την υ πολυερωτία του Κ της. )
     
    Last edited: 27 Σεπτεμβρίου 2015
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αυτο το 'Οι εραστες της υποτακτικης' σαν τιτλος απο τσοντα δεν ειναι?

    σορρυ για την τρολια, φευγω...
     
  3. Δεν το ξερες?
    Η μαγκάρετ νικολάγιεβνα είναι η νέα creative directorας
    της Sirina   (τουλάχιστον τώρα ελπίζω να δούμε κάτι πιο ενδιαφέρον
    από το H EKΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ)
     
    Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2015
  4. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    τοτε προτιμω να ορισω τη σχεση μου με το "εδω" απο την αρχη αφου για μενα οι παντρεμενες δεν αποτελουν υποτακτικες του γουστου μου αφου μαζι τους δεν μπορω να ειμαι ο κυριαρχος που θελω
     
  5. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    θα φανειτρολια....αλλα δεν ειναι προθεση μου:

    ημουν σιγουρος οτι θα βρεθει καποιος να σκαψει ενα λαγουμι για να βγει σε μια αλλη προσεγγιση. θα γνωρισει λεει ο Κ καλυτερα την υ του αν την αφηνει να εχει εραστες .....

    δεν θα αργησει να βρεθει και καποιος που θα υποστηριξει οτι θα γνωρισει κσλυτερα την υ αν κατσει να τον πηδηξουν οι εραστες της για να μαθει απο πρωτο χερι τι τους βρισκει και τι την κανει να τους ονειρευεται!

    τετοια αλματα παντα με ζαλιζαν!
     
  6. Κοίταξε, το πιο σωστό για τα 1α στάδια της γνωριμίας (είναι και το πιο σύνηθες στην εποχή μας και αυτό συνήθως παίζει άσχετα με το τι γράφεται) να την αφήνεις λεύτερη να κάνει παρτίδα και με άλλους / άλλες.
    Δεν "διεκδικείς" στην αρχική φάση γιατί πολύ απλά δεν σε νοιάζει και τόσο (όλα είναι φλου).
    Αν αποφασίσει να "αράξει" μαζί σου και υπάρξει "μάγκωμα" έχει καλώς.
    Εκεί θέτεις ντρέτα τι επιτρέπεις, απαιτείς κλπ (είτε μονογαμική είτε poly εκδόχα).
    Κανένας Κ (ακόμα και poly να είναι και αυτός και η δικιά του) δεν αφήνει την σούμπα του χύμα στο κύμα, μπάτε σκύλοι...
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    να το κάνω λίγο πιο ζουμερό;

    υπάρχουν σχέσεις κ/υ που το κ δεν επιθυμεί σεξουαλική επαφή με το υ, (ξέρω ξέρω θα έχει αντιδράσεις εδώ το όλο θέμα), έτσι μπορεί να του δίνει το ελεύθερο του υ να κάνει σεξ, επίσης μπορεί να ορίζει με ποιόν/ ποιούς κτλ.
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    Τα βλέπεις όλα από την δική σου οπτική και αφήνεις να σου ξεφεύγουν πολλές, δεν ξέρω τι έχεις γράψει και αν έχεις γράψει παρακάτω. Εδώ το θέμα δεν έχει να κάνει με το αν εσύ το κάνεις στην προσωπική σου ζωή ή αν συμφωνείς με αυτό, αλλά με το αν συμβαίνει αυτό και αν συμβαίνει τι προεκτάσεις έχει.

    Τώρα μιλάω γενικά. Κάπου το έχουμε μπερδέψει εδώ μέσα το πράγμα, δεν είναι όλες οι σχέσεις d/s υπάρχουν και σχέσεις s/M. Σε σχέση s/M to έχω δει αυτό να συμβαίνει και μου φαίνεται ιδιαίτερο και πολύ λογικό, αν βρω χρόνο από Δευτέρα θα επανέλθω. Δεν είναι πάντως απαγορευτικό, ούτε παίζει θέμα κέρατου και τα υπόλοιπα. Είναι ακόμα μία διαδικασία που επιλέγει το Κ μέρος για να εκπαιδεύσει/πλάσει το υ του, απλώς αυτά που γνωρίζω και το διευκρινίζω ξανά αφορά s/M.
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ως προς το πρώτο μέρος, έχεις γίνει αλήθεια κουραστικός και στο λέω πολύ ήρεμα. Έγραψα και πριν. Αν δεν ξέρεις τι είχα γράψει, ας πήγαινες να το διαβάσεις.
    Διάβασες το εισαγωγικό πόστ? Μάλλον όχι. Η νηματοθέτρια ρωτάει αν είχαμε ιδία εμπειρία και αν ναι, θα μπορούσαμε να την παραθέσουμε.
    Πάψε ν' ασχολείσαι με τους άλλους και αν είναι ασχολήσου με κείνα που γράφουν. Ή καλύτερα, γράψε την δική σου άποψη. Με το να είσαι μόνο -αντί κάτι, μην νομίζεις ότι λες ποιος ξέρει τι.

    Στο γενικό σου δεν απαντώ, γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της και εσύ την δική μου την τερμάτισες. Ότι το καλύτερο και σε παρακαλώ με κάθε ευγένεια. Να μην "ξαναπιάσεις" δικά μου λόγια. Γιατί δεν θα ξαναέχεις καμία απολύτως απάντηση.

    Αν συμβαίνει και τι συμβαίνει, δεν το ξέρω φίλτατε. Δεν είμαι ούτε στην κρεβατοκάμαρα των άλλων, ούτε στην ζωή τους μέσα. Ούτε μ' ενδιαφέρουν τα κουτσομπολίκια.
    Και τα "άκουσα", μου "είπαν", δεν είναι ξέρω. Μπορεί και να είναι, ξέρω όμως δεν είναι.

    Αν εσύ ξέρεις τι συμβαίνει στις ζωές των άλλων, μπράβο σου. 
     
    Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2015
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Αν έχεις ξανακάνει post παρακάτω, αυτό που έκανα quote φυσικά και το διάβασα και είναι εντελώς άσχετο με αυτό που ρωτάει η νηματοθέτρια, στο είπα ευγενικά πριν, πάρε το πλήρως τώρα!!


    έχεις γράψει ένα ολόκληρο κατεβατό για να καταλήξεις σε αυτό


    καλή η ηθική που θέτει ο καθένας για τον εαυτό του, αλλά εδώ μιλάμε για το bdsm του νήματος όχι γενικά. Αυτό σου τονίζω, τώρα ποιος γίνεται πράγματι κουραστικός και ποίος όχι είναι άλλο θέμα!
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Για όποιον/α βαριέται να διαβάσει το εισαγωγικό ποστ. Παίρνω το ελεύθερο και το βάζω εδώ.

    ---------------------------------------------------------------------------------------

    Υπάρχουν Κυρίαρχοι που επιτρέπουν στις υποτακτικές τους να διατηρούν ερωτικές σχέσεις με άλλους.
    Κάποιοι επιτρέπουν περιστασιακές κάποιοι πιο μακρόχρονες.
    Κάποιες προϋπάρχουν της γνωριμίας του Κ και της υ.
    Είναι η διατήρηση αυτών των σχέσεων κάτι που οι Κ θεωρούν ότι δεν επηρεάζει καθόλου την Κ/υ σχέση;
    Ή την επηρεάζει; Αρνητικά ή θετικά;
    Είναι κάτι που απολαμβάνουν οι Κ; Και για ποιο λόγο;
    Ή απλά συμβιβάζονται; Και για ποιο λόγο;

    Θα ήθελα γνώμες, απόψεις και εμπειρίες.  

    Να πω ότι το νήμα αφορά υποτακτικές και υποτακτικούς και άνδρες και γυναίκες Κυριάρχους σε κάθε συνδυασμό. Απλά επειδή με βολεύει γράφω με τα συγκεκριμένα φύλα και orientations  
    ------------------------------------------------------------------------------------------

    Y.Γ. δικό μου.

    Για να παραθέσει κάποιος/α εμπειρίες, πρέπει να τις έχει βιώσει, τουτέστιν να είναι δικές του/της.
    Αν το ν' απαντήσει κάποιος/α σ' ένα ερώτημα τον/την κάνει ψώνιο, καλή όρεξη.
    Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι οι γνώμες και οι απόψεις, είναι πάντα προσωπικές.
    Και ότι δεν υπάρχουν ούτε δανεικές ( προσωπικές ) εμπειρίες, ούτε δανεικές ( προσωπικές ) γνώμες, ούτε δανεικές ( προσωπικές ) απόψεις.

    Κλείνοντας, απ' την στιγμή που όλες οι απόψεις και όλες οι γνώμες είναι προσωπικές,
    Δεν μπορεί να είναι καμία η απόλυτη και μοναδική αλήθεια και που να ισχύει για όλους/ες.
    Και αν ήταν η μοναδική αλήθεια, θα ήταν μόνο για κείνον/η που την εξέφρασε.
    Αυτό το γράφω σε κάθε μου παρέμβαση, από τότε που με θυμάμαι εδώ.
    Πλέον μ' έχει πιάσει ναυτία και μου φαίνεται ότι Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.
    Αφού το γράφω δεν το γράφω, είναι το ίδιο και το αυτό.

    Καλή σας συνέχεια.

    Υ.Γ.2 Το εισαγωγικό post θα το βρείτε και εδώ : #1
     
    Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2015