Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι εραστές της υποτακτικής: Επιθυμία, απόλαυση ή συμβιβασμός του Κυριάρχου;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 25 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Στα δικά μου μάτια είναι απλά, ακόμη ένα κομμάτι που επιλέγει ή δεν επιλέγει να ελέγξει ο/η Κ.
    Μπορεί να επιλέξει να το ελέγχει. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει είτε η απαγόρευση στο υ να έχει οποιουδήποτε είδους ερωτική σχέση ( εξτρα) είτε μπορεί να ορίζει να έχει.
    Στην δευτερη υποπερίπτωση όπου και θα αναλύσω ( για την περίπτωση που ο Κ δεν έχει επιλέξει καν να ελεγχει το συγκεκριμένο κομμάτι έχουν δωθεί διάφορες απαντήσεις παραπάνω)
    τα πράγματα είναι πάλι απλά. Είτε το υ θέλει είτε δεν θέλει θα σχετιστεί και με άλλους ( απο την στιγμή που και το ίδιο εχει παραχωρήσει εξ αρχής τον έλεγχο στο συγκεκριμένο πεδίο στον Κ του)
    Το ποιοι θα είναι αυτοι, το πως, το μέχρι που είναι πάλι κάτι που ελέγχει και αποφασίζει ο/η Κ. Δεν σημαίνει απαραίτητα οτι ο/η Κ θα του ''φέρνει'' στο πιατο πιθανούς εραστές. Η ζωή συμβαίνει κάτι θα βρεθεί, το υ φυσικά και έχει προτιμήσεις κτλ κτλ αλλά την τελική κουβέντα την έχει πάντα ο Κ.

    Τώρα..το γιατί ; Γιατί είναι πολύ ωραίο σε ένα τόσο ''δύσκολο'' ζήτημα που δεν έχει πια να κάνει μόνο με το υ αλλα και με άλλους ανθρώπους η Κυριαρχία του Κ να είναι επιτυχής. Τι εννοώ με αυτό..
    Θεωρώ οτι είναι πολύ όμορφο να παίρνει ένα ζευγάρι ένα θέμα ''ταμπού'' όπως το ''πας με άλλους '' και να το μετατρεπει σε κάτι που τους δένει ακόμη παραπάνω. Το να επικρατεί στις σκέψεις μου πχ οταν είμαι μόνη, δεν είναι πάντα απλό αλλα γίνεται! Το να επικρατεί παντού ακόμη και όταν θα βρίσκομαι με κάποιον άλλον είναι μοναδικό. Προσωπικά δεν πίστευα οτι γίνεται..και όμως!

    Προσπάθησα να το προσεγγίσω γενικά το θέμα, αλλά δεν μου βγαίνει..αν δεν μιλήσω με παράδειγμα , σχεδόν ποτέ δεν καταφέρνω να περάσω αυτό που θέλω.
    Εχει τύχει λοιπόν..να είμαι απίστευτα κουρασμένη απο τη δουλειά, άλουστη και η ώρα αργά. Να τύχει να μου στείλει εκείνη τη στιγμή ένας βανιλοπρώην οτι θέλει να βρεθούμε. Υπο κανονικές συνθήκες..ούτε στο μήνυμα δεν θα απαντούσα απο τη βαρεμάρα μου..είναι όμως κάτι που ΚΑΙ πρέπει να αναφέρω ΚΑΙ θεωρείται ευκαιρία για ''διασκέδαση'' στα μάτια του. Στέλνω, αναφέρω, ρωτώ τι και πως θέλει να αντιδράσω. ''πήγαινε'' είναι η απάντηση. Σηκωθηκα, εκανα μπάνιο, ετοιμαστηκα και πήγα, σε όλη τη διαδρομή δεν σκεφτόμουν αυτόν που πάω να συναντήσω..αλλά Εκείνον, καθ'όλη τη διάρκεια δεν σκεφτόμουν τι θα άρεσε στον παρτενερ μου να κάνω αλλα σε ποια κομμάτια πρέπει να κάνω ''εξάσκηση'' ώστε να είμαι ακόμη καλύτερη για Εκείνον..στο γυρισμό που του έγραφα να του πω τα πάντα τον ένιωθα πιο κοντά μου απο ποτέ γιατί; Γιατί μπορεί και καταφέρνει να Κυριαρχεί με κάθε πιθανό τρόπο, ακόμη και μέσω άλλων, γιατι πέρασα ενα ενδιαφέρον βράδυ χωρίς αυτό να σημαίνει οτι η σχέση μου πρέπει να ''εχει προβλημα''.

    Αν μιλάμε για περιπτώσεις όπου το υ ξεκινά και θέλει ή εχει παραπάνω συναισθήματα για κάποιον άλλον δεν ξέρω να σου απαντήσω, ωστόσο φαντάζομαι θα το αντιμετώπιζα με παρόμοιο τρόπο. Θα το έλεγα, θα μου έλεγε τι να κάνω με βάση το τί θελει εκείνος, και αυτό θα έκανα. Δεν μου φαίνεται κάτι δύσκολο ( απο πλευράς μου ή Του) ή αδύνατο! Τα πάντα γίνονται!!!

    Να πω φυσικά πως για όλα τα παραπάνω πρέπει και ο ''βανιλοπρωην'' και ο κάθε εραστής να είναι ενημερωμένος για την κατάσταση. Δεν λέω να κάτσω να εξηγήσω τι θα πει Κ και τι bdsm αλλα σε καμια περίπτωση δεν παρουσιάζω μπερδεμενα στοιχεία. Ξέρουν πολύ καλά και τι έχω, και τις προθέσεις μου και για ποιο λόγο τους συναντώ. ΑΝ είναι οκ, ( δεν είναι πάντα) προχωράμε.
     
  2. yannouli

    yannouli busy mind


    Ευτυχώς σε μένα, δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα διαθεσιμότητας ή δανεισμού ή οτι άλλο...θεωρω δύσκολο να το διαχειριστώ.
    Νιωθω οτι θα μπερδευτώ και ίσως χάσω μέρος απο την αφοσίωση μου στον Κ μου.

    Παρολ' αυτα πιστευω οτι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρεπει να συμβαινει κατι απο αυτα που προανέφερε σε απαντηση της η @margarita_nikolayevna
    ή ο διαχωρισμός των συναισθημάτων οπως το περιγραφει η @brenda σε όλη την προηγουμενη απάντηση της και το σημείο που παρέθεσα.

    Θέλει πολύ δουλειά για να γίνει αποτελεσματικό , αν και εφοσον και οι δυο επιθυμουν να διατηρησουν την D/s σχεση τους χωρις να χάσουν τα θεμέλια πανω στα οποια στηρίζεται
    μια βαθιά σχέση εμπιστοσύνης.
     
  3. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Εξαιρετικό θέμα με ποικίλες προεκτάσεις.

    Μιλώντας επί προσωπικού θα πω ότι και ως Κ αλλά και ως υ πολύ δύσκολα θα δεχόμουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο παράλληλη σχέση (είτε της υ μου είτε για μένα ως υ). Και δε μιλάω για το ενδεχόμενο να είναι κάποιο από τα 2 μέλη παντρεμένο, όπου τα πράγματα γενικά και ειδικά περιπλέκονται και μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό, αλλά για μία σχέση bdsm, στην οποία ένα μέλος έχει το ελεύθερο να συνάψει παράλληλη σχέση, προκειμένου να καλύψει τις όποιες επιπλέον ανάγκες και επιθυμίες του.

    Μου φαντάζει κακόγουστο αστείο να μη βάλω συναίσθημα σε μία σχέση μου. Και από τη στιγμή, που αισθάνομαι, μου είναι πολύ δύσκολο να μοιραστώ, πολύ περισσότερο να αφήσω την υ μου να αγαπήσει και να αγαπηθεί από άλλον.

    Πείτε το υπέρμετρο εγωισμό, συνειδητοποίηση του τι θέλω και τι επιδιώκω να προσφέρω, όμως πραγματικά με "χαλάει" ακόμη και ως σκέψη. Ασχέτως του ρόλου, που μπορεί να έχω. Γιατί και ως υ δεν θα ήθελα να μου πει η Κ μου "έχεις όλο το ελεύθερο να βρεις άλλη για τις σεξουαλικές σου ή όποιες άλλες ανάγκες σου".

    Δεν το αποκλείω να φτάσω στο σημείο αυτό, τίποτα δεν αποκλείω στη ζωή (μου). Όμως αυτό θα σημαίνει φθορά ή έλλειψη "βάθους" και ουσίας στη σχέση. Και τότε προφανέστατα η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

    Χωρίς να κακίζω επ ουδενί όσες και όσους θέλουν ή μπορούν να το κάνουν και φυσικά τους ικανοποιεί.
     
    Last edited: 28 Σεπτεμβρίου 2015
  4. Πως και πως περιμένω ένα νήμα και τίτλο με μεράκι όπως:

    "Oι κρυφονυμφευμένοι σατανικοί ερασταί της ύπανδρης χοίρας σούμπας, ο κερατάς της και ο σκύλος τους"

    Έτσι πλούσιο και χορταστικό
     
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ευχαριστώ  

    Όπως έγραψα και παραπάνω: "Τα περιλαμβάνω όλα. Μπορεί κάλλιστα να επιτρέπει παράλληλες σχέσεις ή μόνον σεξ ή fuck buddies ή bdsm buddies.".

    Φυσικά η περίπτωση που αναφέρετε για τον Κ που ζητά από την υποτακτική του να συνάψει παράλληλη βανίλα σχέση έχει πάρα μα πάρα πολύ ενδιαφέρον  
     
  6. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! Εξαιρετικά ειλικρινείς και πολύ όμορφο αυτό για ένα νήμα οπότε ευχαριστώ εις διπλούν    

    Κι εγώ έμαθα και κατάλαβα ότι τα πάντα γίνονται  
    Και είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο όλο αυτό που περιγράφεις!
    Και ευχαριστώ για το μοίρασμα  

    Η αλήθεια είναι πως με "βανιλοπρώην" και "βανιλονυν" κι εγώ θεωρώ ότι δεν τίθεται καθόλου και ποτέ θέμα μπερδέματος.
    Ίσως επειδή είναι εντολή του Κυρίου, ίσως επειδή είμαι κι εγώ έτσι, το βρίσκω αδύνατον να παίξω bdsmικά με άλλους. Εκεί νιώθω ότι κάτι πάει να μπερδευτεί.

    Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον σημείο!
    Νομίζω ότι οι υποτακτικοί πάντα έχουμε το φόβο αυτόν, για αρκετό καιρό μάλιστα, ειδικά στην αρχή.  

    Θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγαν Κ πώς το νιώθουν/αντιμετωπίζουν.
     
  7. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Ενδιαφέρον για ποια/ποιον;  
     
  8. Ναι, ο μάστερ κερατούκλης
    Κάποιοι είναι μόνιμα κερατούκληδες
    Στην περίπτωση αυτή ο "άλλος" είναι ο τωρινός κυρίαρχος
    Cuckold το λένε. Τώρα αν είναι βίτσιο υποτακτικών ας μην το εξετάσουμε. Σ αυτά θα κολλήσουμε τώρα. Είπαμε και ια κουβέντα παραπάνω πως τάχα είμαστε μαστεράδες. Σιγά το πράγμα
    Μωρέ τι συμβιβάζονται τους αρέσει λέμε....
    Ε όσοι δεν τους αρέσει συμβιβάζονται για να μην πέσει παντόφλα.
     
    Last edited: 29 Σεπτεμβρίου 2015
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Για τη συζήτηση     (Αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε... χαχαχαχα)


    Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει αυτό που ανέφερε η @ariadni και το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή στη συζήτηση!

    Προσωπικά μου έχει τύχει να μου επιτραπεί να διατηρήσω άλλη σχέση (βανίλα) που προϋπήρχε, από 2 Κυριάρχους. Αλλά να μου ζητηθεί να κάνω μια τέτοια σχέση, όχι.

    Το να επιτραπεί κάτι τέτοιο (εννοώ να διατηρηθεί μια προϋπάρχουσα σχέση) μπορώ να το εξηγήσω ως επιθυμία ενός Κ να μην παρέμβει σε ένα κομμάτι της ζωής της υποτακτικής, που την ολοκληρώνει, την κάνει να νιώθει πιο πλήρης, όχι αποκομμένη κοινωνικά, αν δεν μπορεί να της προσφέρει κάτι τέτοιο ο Κ. Και το σέβομαι πολύ όταν οι Κ έχουν τέτοια συναίσθηση ευθύνης  

    Και αυτό παρ' ότι με τον Κύριο μου αλλά και με άλλους Κ που πέρασα από δίπλα τους είχαμε και σχέση συντροφικότητας και σχέσεις με βαθύτατα συναισθήματα (ποτέ δεν κάνω σχέση χωρίς συναίσθημα ακόμη και αν πρόκειται για μια κατά βάση σεξουαλική σχέση).

    Πιθανολογώ ότι για αυτό το λόγο μπορεί να ζητηθεί από μια υποτακτική να συνάψει μια τέτοια σχέση, ωστόσο είναι πολύ ενδιαφέρον να μας πει αν θέλει η @ariadni που έθεσε την παράμετρο αυτή.
     
  10. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    @cornilios
    Σαφής η άποψη σας πάνω και ανάμεσα στις γραμμές. Ευχαριστώ  
     
  11. ariadni

    ariadni Regular Member

    Ευχαριστώ για την διευκρίνηση  

    Έθεσα το ερώτημα διότι αναφερθήκατε σε παράλληλη σχέση χωρίς να αποσαφηνιστεί εντελώς το πλαίσιο. Άλλωστε μια σχέση δεν είναι μόνο σεξ, μπορεί να είναι και πολλά παραπάνω  
    Κατα την γνώμη μου μια τέτοια κατάσταση θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλά μπερδέματα και αρκετή φθορά. Δεν τον έχω βιώσει όμως, και μπορεί να κάνω λάθος. Μια σχέση Κ/υ ιδίως μακροχρόνια είναι και ερωτική αλλά και συντροφική, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ. Αν μένουν κενά τα οποία και ο ίδιος ο Κ γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αναπληρώσει, τότε νομίζω θα πρέπει να διαπιστωθούν οι λόγοι και να υπάρξει και μια αμοιβαία αποδοχή ( ή μη) αυτής της κατάστασης. Για ποιό λόγο μια υποτακτική δεν αισθάνεται πλήρης; Υπάρχει καποια αδυναμία απο την πλευρά του Κ; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας; Αν μια υ δεν αισθάνεται πλήρης στη σχέση της, πώς βλέπει τον εαυτό της μέσα στα επόμενα 3,4 χρόνια; Είναι σημαντικό αυτό. Από την άλλη δεν γνωρίζω αν μια υποτακτική μπορεί πραγματικά να συνάψει ολοκληρωτικά μια τέτοια σχέση, στην οποία παρεμπιπτόντως ο δεύτερος έτερος, θα γνώριζε και την αλήθεια; Δύσκολο.
    Overall, θα έλεγα πως η πληρότητα ή μη που αισθανόμαστε σε μια σχέση, δεν είναι κάτι που απλά μπορείς να το κόψεις σε κομματάκια για να ικανοποιηθούν οι εκάστοτε ανάγκες . Δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι, αλλά από την άλλη μπορεί για κάποιους ανθρώπους και να λειτουργεί.
     
  12. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    διάβασα άραγε σωστά;

    η υποτακτική έχει ανάγκη να ολοκληρωθεί εκτός bdsm;
    το bdsm συνεπάγεται κενά για την υποτακτική;
    η κυριαρχία πάνω σε μια υ έχει διαλείμματα και περιορισμούς;

    και εγώ που νόμιζα ότι μια bdsmικη σχέση:
    θα πρέπει να είναι βουλιμική και να καταβροχθίζει την υ (και τον Κ θα πρόσθετα αλλά....αυτά είναι δικά μου κουσούρια)
    θα πρέπει να ολοκληρώνει σε όλα τα επίπεδα μέχρι κορεσμού την υ (και τον Κ θα πρόσθετα....α! το είπα αυτό)
    μάλλον για αφελή με κόβω!!!!!

    και ναι @margarita_nikolayevna τελικά όλα γίνονται, όλα επιτρέπονται, όλα συνδυάζονται ....αλλά αυτό είναι καλό;