Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το επίπεδο των ανθρώπων που ασχολούνται με BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Painismyname, στις 4 Οκτωβρίου 2015.

?

Ποιο είναι το επίπεδο μόρφωσης που έχετε;

  1. Μέση εκπαιδεύση

    12 vote(s)
    17,4%
  2. Ανώτερη εκπαίδευση

    57 vote(s)
    82,6%
  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Μπορεί να μην είναι η φιλοδοξία του   Αλλά οι άλλοι να τον αναγνωρίζουν σαν τέτοιο.
    Βέβαια αυτό σπάνια συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι πολύ συχνά δεν αντέχουν τα μεγάλα, τους είναι κουραστικά.
    Αλλά κάποιες λίγες φορές συμβαίνει  
    Και για να μην εκτραπούμε σε εντελώς κοινωνιολογική συζήτηση και βάλει τις φωνές ο νηματοθέτης, αυτό συμβαίνει και στο BDSM, και στο Κ/υ πιο συγκεκριμένα  
     
  2. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    Το μυαλό το έχουμε έξω μας; Μπερδεύομαι
     
  3. lexy

    lexy .ti.va.

    Θέμα επιπέδου αντοχής στομάχου @Mind'n'Flesh . Μη μπερδεύεσαι  
     
  4. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    Εσένα σου είμαι υπόχρεη, να ξέρεις  
     
  5. Οχι ρε παιδι μου. Στον ψυχολογικο τομεα βρισκονται τα συναισθηματα μας, οι σκεψεις μας, η συμπεριφορα μας.
     
  6. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    Και αυτά είναι ανεξάρτητα από το επίπεδό μας; Χμμμ
     
  7. Ειπα εγω οτι ειναι;
     
  8. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    "Ενας μαλακας εαν διαβασει μια ολοκληρη εγκυκλοπαιδεια θα σταματησει να ειναι μαλακας; Μπορει αυτο να τον βοηθησει σε πρακτικα ζητημα αλλα στον ψυχολογικο τομεα τι θα συμβει; Τιποτα. Εκει θελει Νοημοσυνη. Σ ενα σκλαβωμενο και υπερφοτωμενο μυαλο ομως δεν υπαρχει χωρος γι αυτην."

    Άλλο λες;  
     
  9. Προσπαθω να πω οτι το επιπεδο ενος ανθρωπου δεν εξαρταται απο τις γνωσεις που εχει. Στον ψυχολογικο τομεα, οπου εκει βρισκονται ολα τα συναισθηματα μας, οι σκεψεις μας, η συμπεριφορα μας, δεν ειναι το θεμα το ποσα ξερεις, το τι εχεις διαβασει. Το θεμα ειναι πρωτον να συνειδητοποιησεις οτι ολες αυτες οι πληροφοριες δεν προσφερον κατι ουσιαστικο σ εσενα. Αλλα πως θα το συνειδητοποιησεις; Παρατηρωντας το. Επειτα για να δεις την αληθεια ενος πραγματος, πρεπει ο νους να ειναι ελευθερος. Εαν δεν ειναι, που αυτο σημαινει οτι ειναι διαμορφωμενος απο αυτα που του εχουν πει, που εχει μαθει, που εχει διαβασει, πως θα δει κατι καθαρα; Πεντακαθαρα; Η Γνωση δεν ειναι παρελθον; Δεν ειναι στατικη; Η αληθεια ειναι στατικη; Δεν κινειται; Δεν ειναι ΤΩΡΑ; Οποτε...δεν ειναι αυτο μια μορφη νοημοσυνης; Ενος επιπεδου; Μιας ελευθεριας; Να βλεπεις αυτο που ΕΙΝΑΙ και να το παρατηρεις με ελευθερο μυαλο; Με ΞΥΠΝΙΟ μυαλο...Χωρις προκαταληψεις, ιδεες, διαμορφωση, χωρις κριση, χωρις φανατισμο; Ποιος στο διαολο το κανει αυτο; Αυτοι που βρισκονται στο χωρο του Bdsm; Οπως εγραψε και ο νηματοθετης; Εχει να κανει με το χωρο που βρισκεται και που ανηκει καποιος; Εγραψα ανηκει...Μα ειναι δυνατον καποιος που ανηκει και θελει να ανηκει καπου να ειναι ελευθερος; Οποτε απο την στιγμη που καποιος δεν ειναι ελευθερος ( με φοβους, τεραστιες εξαρτησεις, φανατισμο, εγωισμους-ολα αυτα δεν τα συνανταμε εδω μεσα; ) ειναι ποτε δυνατον να εχει νοημοσυνη; Και να αποκαλειται και ανωτερος η ξεχωριστος; Ποιος στο καλο ειναι ξεχωριστος; Ειμαι εγω; Ειναι ενας Master; Μια αφεντρα; Ενας slave; Ξεχωριζουν-με τους εαυτους μας απο την υπολοιπη ανθρωποτητα; Η ειμαστε ΕΜΕΙΣ οι ανθρωποτητα; Αρκετα εγραψα. Ελπιζω να με επιασες λιγο.
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  11. E-stella

    E-stella Guest

    Κάπως έτσι λοιπόν,όλοι ξεκινούν με Vanilla σεξ και αφου αποκτήσουν την προαπαιτούμενη γνώση και εμπειρία αρκετών ετών στο "ΑπΛο",αποφασίζουν με σύνεση,αποφασιστικότητα και θάρρος να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα σεξουαλικής κατάρτισης που δεν είναι άλλο απο το BDSM.
    Στην πορεία όλης αυτής της σεξουαλικής εξειδίκευσης και της πορείας προς την κατάκτηση της γνώσης,όλοι αυτοί οι Χαρισματικοί και Ιδιαίτεροι άνθρωποι λαμβάνουν Ανωτάτη Παιδεία στα διάφορα κΩλέγια και λοιπά ευαγή ιδρύματα έτσι ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουν να χριστούν με τον τίτλο του BDSM και να απολαύσουν την αίγλη του χώρου να τους περιβάλλει εκει Ψηλά..