Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Movie Challenge

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος thief, στις 30 Ιουνίου 2015.

  1. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    *** Αφιερωμενη στην Φιλη μου ...

    What's New Pussycat (1965)
    Είδος Ταινίας: κωμωδία
    Ηθοποιοί: Peter Sellers, Peter O'Toole, Romy Schneider

    Υπόθεση:
    O Μάικλ Τζέιµς ένας θρυλικός γυναικοκατακτητής, κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να παραµείνει πιστός στην αρραβωνιστικιά του Κάρολ, δεν τα πολυκαταφέρνει όµως γιατί κάθε γυναίκα που γνωρίζει... τον ερωτεύεται και εκείνος με την σειρά του δεν μπορεί να αντισταθεί!
    Ο ψυχαναλυτής του δόκτορας Φασµπέντερ επίσης δεν µπορεί να τον βοηθήσει γιατί µονίµως φλερτάρει κάποια από τις ασθενείς του αν και όλες θέλουν τον Τζέιµς.
    Απίθανες καταστάσεις συµβαίνουν όταν όλοι οι εµπλεκόµενοι στην υπόθεση πηγαίνουν για Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Σατό Σαντέλ, χωρίς να γνωρίζουν την ύπαρξη των υπόλοιπων εκεί...

     

    Δείτε την ταινια online Εδω---> http://streamcloud.eu/u…/What_s_New_Pussycat__1965_.mp4.html
     
  2. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    La Belle Et La Bete / Beauty And The Beast (2014)
    Είδος ταινίας: Fantasy , Romance
    Ηθοποιοί: Vincent Cassel, Léa Seydoux, André Dussollier

    Υπόθεση:
    Στη Γαλλία του 1870 ένας άτυχος έμπορος χάνει όλη του την περιουσία και αποσύρεται στην επαρχία με τα έξι παιδιά του. Ανάμεσα τους και η Belle (Lea Seydoux), η πιο μικρή, αιθέρια και χαριτωμένη του κόρη. Όμως η ζωή του εμπόρου διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, όταν το άκαρδο και μυστηριώδες "Τέρας" τον καταδικάζει σε θάνατο, επειδή έκλεψε ένα τριαντάφυλλο. Η Belle θεωρεί τον εαυτό της υπόλογο και αποφασίζει να θυσιαστεί στη θέση του πατέρα της. Όμως όταν φτάνει στο κάστρο του Τέρατος την περιμένει μια παράξενη εμπειρία γεμάτη μαγεία, χαρά αλλά και μελαγχολία...

     
    Δειτε το trailer της ταινιας--->

    Δείτε την ταινια online Εδω---> http://streamcloud.eu/…/_www.xrysoi.eu_La_Belle_Et_La_Bete_…

    Δείτε την ταινια online Εδω---> http://streamin.to/h95jufaghxpj
     
  3. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Knock Knock (2015)
    Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Τρόμου , Μυστηρίου
    Ηθοποιοί: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas

    Υπόθεση:
    Οταν ένας αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας θα μείνει μόνος στο σπίτι για το Σαββατοκύριακο, δύο νεαρές γυναίκες απροσδόκητα χτυπούν την πόρτα του ζητώντας βοήθεια (Knock Knock). Αυτό που αρχίζει σαν μια ευγενική χειρονομία θα καταλήξει σε μια επικίνδυνη αποπλάνηση και σε ένα θανάσιμο παιχνίδι γάτας με το ποντίκι..

     

    Trailer ---->

    Δείτε την ταινια online Εδω---> http://streamcloud.eu/…/Knock.Knock.2015.HDRip.XViD-ETRG.mp…
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Την είδα χθες, έχω ακόμη τις εικόνες και την επίγευσή της πολύ έντονα μέσα μου. Δεν περίμενα πάντως αυτό που τελικά είδα.
    Αποδείχθηκε πολύ ανώτερη των προσδοκιών μου.
    Η σκηνοθετική προσέγγιση του Αυστραλού Justin Kurzel, με ταξίδεψε χωροχρονικά.
    Σκοτεινή, σχεδόν ζοφερή, αλλά κι αέρινη, με υποβλητική μουσική, απίστευτη φωτογραφία, μία προσαρμογή του σαιξπηρικού δράματος αξιομνημόνευτη κατ΄εμέ. Έργο δυνατό, γλώσσα παράξενα βρετανική, ερμηνείες εξαιρετικές. Η υποδόρια τρέλα που... διαπερνά το βλέμμα της Marion Cotillard, το φιλόξοδο χειριστικό θηλυκό σε μία νέα ενσάρκωση, σαγηνευτική με το παίξιμό της, πολλές οι υπερβάσεις της στον συγκεκριμένο ρόλο, έδειξε ό,τι έχει πραγματικά πολλά ακόμη να δώσει ερμηνευτικά. Στοιχειωμένη από την απώλεια του παιδιού της, αγέρωχη και αποφασισμένη αρχικά να ωθήσει τον άντρα της στα άκρα, λυγίζει κάτω από το βάρος των ευθυνών της για την δραματική τροπή των πραγμάτων, μία ''άλλη'' λαίδη Macbeth, μία βασίλισσα εφήμερη, που δείχνει να αναθεωρεί προς το τέλος, πεθαίνοντας.
    Αναμφίβολα ο πιο σέξυ και γοητευτικός Macbeth όλων των εποχών, ο Michael Fassbender έδωσε μία δική του διάσταση στον στρατιώτη-βασιλιά, βουτηγμένο στο αίμα της μάχης, αλλά και του εν ψυχρώ φόνου, τυφλωμένο από το πάθος του για εξουσία και αναγνώριση, χειραγωγημένο και παρακινημένο από εσωτερικές παρορμήσεις και προβολές να καταλήγει να χάνει ότι είχε αξία γι αυτόν...Αγάπη, τιμή, πίστη, φιλία...
    Οδηγείται στην τρέλα, παρερμηνεύοντας κατά το δοκούν τις προφητείες, πεθαίνει εξιλεωτικά για τις αρχές του δικαίου, αφού πρώτα έχει χριστεί τύραννος και έχει ακυρώσει όλη την προηγούμενη ζωή του. Εξίσου καλοί οι David Thewlis, Paddy Considine και Sean Harris συνθέτουν ένα εξαιρετικό καστ για την ταινία που καθήλωσε, μπορώ να πω, το μεγαλύτερο μέρος των θεατών. Είναι από τις στιγμές που χαίρεσαι πραγματικά που πήγες στον κινηματογράφο...



    Φυσικά δεν υπάρχει link, να πάτε να την δείτε σε μία σκοτεινή αίθουσα, έτσι συνωμοτικά...
     
       
     
     
     
  5. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Meet Joe Black (1998)
    Είδος Ταινίας: Δράμα, ΜυστηρΙου, ΦαντασΙας
    Ηθοποιοί: Anthony Hopkins, Brad Pitt, Claire Forlani

    Υπόθεση:
    Ο Θάνατος ζητά από ένα μεγιστάνα των ηλεκτρονικών ΜΜΕ να γίνει ο επί Γης ξεναγός του και, σε αντάλλαγμα, να του δώσει πίστωση χρόνου πριν τον οδηγήσει στα σκοτάδια. Η συμφωνία κινδυνεύει να καταρρεύσει όταν ο Θάνατος ερωτεύεται την κόρη του οικοδεσπότη του.

     

    Δείτε την ταινια online Εδω---> http://streamcloud.eu/awps75…/Meet_Joe_Black__1998_.mp4.html
     
  6. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    The Others (2001)
    Είδος ταινίας:Δράμα, Μυστήριο, Τρόμου
    Ηθοποιοί: Nicole Kidman, Christopher Eccleston and Fionnula Flanagan...

    Υπόθεση:
    Βρισκόμαστε στο 1945. Η Grace είναι μία γυναίκα που ζει απομονωμένη με τα δύο παιδιά της σε ένα τεράστιο σπίτι σε ένα νησί στο Jersey της Αγγλίας και περιμένει το σύζυγό της να επιστρέψει από τον πόλεμο.

     
    Δείτε την ταινια online Εδω--->http://streamcloud.eu/i6p2n36waa…/The_Others__2001_.mp4.html
     
  7. Lady Calypso

    Lady Calypso New Member

    το Έχω δεί κα μου Άρεσε...όσο και άν Ήταν περίεργο/ιδιαίτερο σαν σενάριο...
     
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

  9. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    @lizard_ γιατι δεν ποσταρεις κανονικα την ταινια παλικαριμ ? αντε κανε δουλεια  
     
  10. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Πρόκειται για μία ελληνική ταινία μικρού μήκους, που σαν μοναδικό της στόχο έχει τη θετική απάντηση στην πρόταση γάμου του ιππότη πρωταγωνιστή. Προβλήθηκε για πρώτη φορά δημοσίως σε κινηματογράφο που βρισκόταν η ανυποψίαστη κοπέλα.

    Να πώς περιγράφουν οι δημιουργοί του την όλη φάση:

    «Ο Κώστας είναι ένας σύγχρονος Έλληνας ιππότης που αναζητά την ιδανική για αυτόν γυναίκα. Στην πορεία της αναζήτησής του, απορρίπτει μεταξύ άλλων και 29 διάσημες Ελληνίδες! Όταν τελικά βρίσκει την αγάπη της ζωής του, την ξεχωρίζει και αποφασίζει να ακολουθήσει το ένστικτό του για να τον οδηγήσει σε αυτήν.
    Έτσι καβαλάει το μαύρο του άλογο, περνάει μέσα από δάση, βουνά, δρόμους και ποτάμια.


    Καθώς είναι σύγχρονος ιππότης, το ταξίδι του τον οδηγεί στη σημερινή πόλη της Κοζάνης, έξω από τον σημερινό κινηματογράφο Ολύμπιον. Μέσα στον κινηματογράφο βρίσκεται ο έρωτας της ζωής του και τον περιμένει.
    Φτάνοντας εκεί, έχει μόνο έναν στόχο στο μυαλό του: Να την κάνει δική του για πάντα. Αποκαλύπτοντας την αληθινή ταυτότητά του, μπαίνει, γονατίζει, της δίνει το δαχτυλίδι και της ζητάει να γίνει γυναίκα του.»



    https://www.youtube.com/watch?t=1&v=q-lTx9gRXzk
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

     



    Υπόθεση:H Γιου Τζι Γιόν ή Τζένη Γιου (Lim Soo-Jung), όπως την φωνάζουν, δουλεύει ως σερβιτόρα σε ένα καταγώγιο στο Μακάο για να μπορέσει να ξεπληρώσει τα υπέρογκα χρέη που της φόρτωσε η πρώην συνέταιρός της, όταν έκλεψε όλα τους τα χρήματα και εξαφανίστηκε. Η ζωή της έχει γίνει ανυπόφορη, οι αδίστακτοι γκάγκστερ και οι συλλέκτες χρεών την παρενοχλούν μέρα νύχτα και δεν της αφήνουν δεκάρα στην τσέπη, χρωστάει τα νοίκια του διαμερίσματός της, οι τόκοι αυξάνουν συνεχώς τα χρέη της και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να της συμβούν τα χειρότερα. Μια μέρα και όταν η κατάστασή της έφτανε πλέον στο απροχώρητο, πέφτει στα χέρια της μια αγγελία του ζάμπλουτου ηλικιωμένου μεγιστάνα Κιμ Σοκ Κο (Lee Kyoung-Young) που ζητά μία αποκλειστική νοσοκόμα. Ο διόλου ευκαταφρόνητος, ειδικά γι’ αυτήν, μηνιαίος μισθός ανέρχεται στα 5000 δολάρια! Μην έχοντας άλλη επιλογή αποφασίζει να ανταποκριθεί στην αγγελία και τότε συναντά τον γοητευτικό Κιμ Σουνγκ Γιόλ (Yoo Yeon-Seok). Τίποτε όμως δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται και όταν αναγκαστικά θα δεχθεί την δουλειά, οι τρεις τους θα μπλέξουν σε ένα πάρα πολύ επικίνδυνο και απρόβλεπτο παιχνίδι. [by slt80]

    το εχει δεν κανεις????
     
  12. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor