Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολιτικές προεκτάσεις του bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DeSade, στις 23 Οκτωβρίου 2015.

  1. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Δηλαδή δεν μπορούμε να είμαστε διακριτικοί με τις λέξεις λιγάκι;
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    ερώτηση έκανα, ρίξε καμιά ιδέα να το κάνω edit
     
  3. Oύτε διακριτικοί, ούτε επικριτικοί. Απλά κριτικοί.
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αντε πες και την λεμε και σου κανουμε και καποιες ερωτησεις, θα μας κανεις την τιμη να μας απαντησεις σε αυτο το νημα ή οχι;
     
  5. Dapom

    Dapom Contributor

    Εγω είμαι αναρχικός...οσον αφορά στο σεξ δεν αναγνωρίζω ιδιοκτησία...ολοι και ολες ανήκουν σε όλους...και οσο για το BDSM είναι μέθοδος εκπαίδευσης της αντοχής στα βασανιστήρια του αστυνομοκρατούμενου κράτους.  
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Όλο αυτό μου θυμίζει τη σειρά Dexter.  
     
  7. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Ο Τσιπρας τι λεει για ολα αυτα;  
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Έχω ήδη κερδίσει 10 σεντς...
    Τα έβγαλα από την μια τσέπη, τα έβαλα στην άλλη...
     
  9. Dapom

    Dapom Contributor

    Οτι θα φορολογήσει την χρήση σχοινιών για δέσιμο ανα μέτρο χρήσης και τα μαστιγώματα ανα εκατοστό σημαδιού.

    Επίσης θα αυξήσει τον ΦΠΑ των μαστιγίων σε 35%

    Τέλος θα συμπεριλάβει στο ΕΝΦΙΑ οποιαδήποτε ιδιοκτησία…οπότε όποιος/α ακούγεται να λέει η δικιά μου ή ο δικός μου θα υποχρεούται στη σύνταξη συμβολαιογραφικής πράξης για την ιδιοκτησία και δήλωση αυτού στο Ε9
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Νομίζω τίποτα  
     
  11. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Η δικη μου αποψη προφανως με βαση τα γραφομενα μου ειναι οτι οι θιασωτες των μεθοδων που κατακρινω και ανηκουν σε αυτες της 'αναμορφωσης' της προσωπικοτητας των υποτακτικων ειναι (ενοχικοι η μή) φασίστες. Θα μπορουσα να επεκταθω και σε αλλες κατηγοριες του bdsm και να αναλυσω πολτιτικα τις πραξεις του ειδικα των lifestlyers gιατι οι μη lifestlyers τυπου top η bottom παιζουν περιστασιακα και ως εκ τουτου αυτο δεν αντανακλα τις πολιτικες πεποιθησεις τους. Δεν ανελυσα καθε κατηγορια του bdsm γιατι περιμενα τοποθετησεις απο τους λοιπους συμφορουμιτες πρωτα ,οντας νηματοθετης, και αντ' αυτου ειδα μονο ειρωνια. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι παλιοι νηματοθετες εχουν προ πολου φυγει απο το εν λογω φορουμ. Τωρα ειναι της μοδας τα νηματα 50 αποχρωσεων του γκρι , των αρλεκιν με δερματινη επενδυση, των γκαβλωσε με αν μπορεις ( σε ευχαριστω seirios79 για το αντι-νημα). τι αλλο εχει σειρα μετα? Το νημα "ποναω αλλα μου αρεσει λες να ειμαι ανωμαλος';' Η θεματολογια των νηματων εδω και καιρο παλινδρομει σε βρεφικο σταδιο. Ας κανουμε bdsm discussion οπως προσταζει ο τιτλος της κατηγοριας του φορυμ. Αναμενω τοποθετησεις περι των πολιτικων προεκτασεων του bdsm και εχω ηδη δωσει κατευθυντηριες γραμμες.
     
  12. conner

    conner Contributor

    Πιστεύω ότι το BDSM είναι ο χαρακτηρισμός πράξεων, πεποιθήσεων κλπ μιας διάστασης του εαυτού μας.... όπως και η εξωτερικοποίηση αυτών ή η εφαρμογή τους.
    Επειδή όμως αυτή η διάστασή μας αποτελεί ταμπού και δεν μπορεί να γίνει δημοσίως αποδεκτή από την πλειοψηφία, χαρακτηρίζεται ως παραφιλία συμφωνα με το εγχειρίδιο DSM-5-TR (η νέα έκδοση πότε θα βγει αναρωτιέμαι).
    Επίσης να καταθέσω ότι και η ομοφυλοφιλία σε παλιές δεκαετίες κατατασόταν ως "διαταραχή" (και στα συγκεκριμένα εγχειρίδια), απλά με την πάροδο του χρόνου ξεπεράστηκαν αυτά τα σεξουαλικά ταμπού και πλέον δεν αποτελεί κάτι "ανώμαλο" αλλά ένας άλλος σεξουαλικός προσανατολισμός.
    Άρα πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου και την πνευματική καλλιέργεια, πράγματα που σήμερα είναι "στο πυρ το εξώτερο" και οι πράξεις αυτές ίσως να θεωρούνται και επαναστατικές/πολιτικές θα ενταχθούν στα κοινωνικά αποδεκτά πρότυπα.