Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περι ειλικρίνειας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος DeSade, στις 17 Οκτωβρίου 2015.

  1. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Κανείς ποτέ δεν κέρδισε τίποτα με τα "αυτονόητα"...τίποτα δεν είναι αυτονόητο αν ΔΕΝ έχει επικοινωνηθεί σωστά πρώτα.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Mια ω - ραία μπεταλούντα (τρις)
    μες στον κάμπο τριγυρνά...

    (Συντάσσεται με το πού να τρέχεις με τις γόβες στα χωράφια)...
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μπορεί ναναι και ψυχραμέμοι...
     
  4. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Πάλι άλλαξες μάρκα??? Αφού σου εξηγώ: μου χαλάνε τον λαιμό!
     
  5. αναφέραμε τα οφέλη του να συναναστρέφεται κανείς ψεύτες; όχι; πάμε, λοιπόν : )
    • καταρχήν, σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερος άνθρωπος. τους χρησιμοποιείτε για να απολαμβάνετε την -ανούσια- ανωτερότητά σας. κάθε φορά που αισθάνεστε τύψεις για κάτι άσχημο που διαπράξατε μέσα στη μέρα, μπορεί ας πούμε να μη σηκωθήκατε στο αστικό για να καθίσει μια ηλικιωμένη, ή να τινάξατε το τραπεζομάντηλο στα απλωμένα φρεσκοπλυμένα ρούχα της αποκάτω, ό,τι κι αν είναι, ένα ψέμμα Τους θα σας απαλλάξει από τέτοιου είδους καθημερινές ενοχές. αναζητήστε Τους παντού και διεκδικήστε το ψέμμα της ημέρας. παρηγορηθείτε επειδή υπάρχουν και χειρότερα -Δόξα τω Θεώ. επίσης, απολαύστε ελεύθερα το πόσο ανακουφιστικό είναι να "συγχωρείς" και να δίνεις και τέταρτη και πέμπτη και δέκατη τρίτη ευκαιρία, πόσο ανυψωτικό για την ψυχή, ε  
    • δεύτερον, σας διασκεδάζουν. πού να τρέχετε τώρα στο σινεμά και στο θέατρο -έχουν γίνει κι απλησίαστα- βρίσκετε εκεί Τον ψευτράκο σας και συγκινείστε και κλαίτε και γελάτε, κι όχι μόνο την ώρα της "παράστασης", μα και μετά, όταν μαγειρεύετε, όταν ξυρίζετε τα πόδια σας, όταν κοιτάζετε τον απέναντι τοίχο για 3 ώρες συνεχόμενα, όταν βρίσκεστε στο αστικό και σας πιάνει νευρικό, όταν βγάζετε τα φρύδια σας. μαζέψτε υλικό ώστε να σωθείτε από την πλήξη.
    • τρίτον, είναι κάθε φορά εντυπωσιακή η αντίδρασή Τους, όταν Τους πείθετε ότι πιστεύετε στα ψέμματά Τους. μα κάθε φορά. αντίθετα με άλλες περιπτώσεις, οι κατ' εξακολούθηση ψεύτες δεν φαντάζονται ποτέ ότι κάποιος άλλος μπορεί να Τους λέει ψέμματα, θεωρούν πως είναι αποκλειστικά δικό Τους προνόμιο και χάρισμα. σε αυτές τις περιπτώσεις να πρότεινα λίγο παραπάνω μελόδραμα, κλάψτε αν χρειαστεί, συμπονέστε Τους.
    • τέταρτον, ακόμη κι όταν Τους τσακώνετε να λένε ψέμματα, και όταν ακόμη δεν υπάρχει άλλοθι, είναι συγκλονιστική η προσπάθειά Τους να σας αποπροσανατολίσουν ώστε να ξεχάσετε το ατόπημά Τους. (εκεί, γελάστε από μέσα σας, διότι δεν είναι ευγενικό).
    • πέμπτον, δίνουν νόημα στην άχαρη ύπαρξή σας. ακόμη κι αν ξέρετε πως δεν είστε ο/η μόνος/η που χαίρει τούτης της ομολογουμένως αξιοπερίεργης συμπεριφοράς, ελπίζετε ότι θα είστε ο/η μόνος/η που θα καταφέρει να Τους φέρει στον ίσιο δρόμο, να Τους κάνει ομορφότερους/καλύτερους/εντιμότερους, εύχεστε ότι είστε ο/η The One που για χάρη σας και μόνο θ' αλλάξουν τρόπο ζωής και σκέψης. το κακό είναι πως ακόμη κι αυτό να καταφέρετε, πιθανότατα θα Τους απολαύσει ο/η επόμενος/η γιατί...
    ...λυπάμαι που το ομολογώ, μα κάπως έτσι καταλήγουμε στο ότι δεν είστε διόλου καλύτεροι. διότι εκμεταλλευόμενοι όλα τα παραπάνω, γίνεστε χειριστικοί. μπορεί να μη κάνετε ποτέ σας μια σχέση της προκοπής, διότι τα ψέμματα τείνουν να γίνονται εθιστικά, καθώς επίσης και η ανάγκη να "σώσετε" οποιονδήποτε Ψεύτη βρεθεί στον δρόμο σας, μα να είστε σίγουροι πως θα σας βοηθήσει όλη αυτή η ενασχόληση μαζί Τους, στην ανέλιξη της επαγγελματικής σας πορείας, ειδικότερα στα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη Διοίκηση, Προώθηση και όλα αυτά τέλος πάντων της καπιταλιστικής παλιοκοινωνίας μας.
     
  6. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @nýchta , τι έγραψες, γαμώ την ποίησή σου!!!! (Ψάχνω το ανθρωπάκι με την καρδιά, μα δεν το βρίσκω, λαβέ το με λέξεις).

    Καθόλου δε διαφωνώ μαζί σας, @elfcat , παρά μόνο στο βαθμό που πιστεύω ότι περιγράφετε περίπου κάθε ερωτική ανθρώπινη σχέση και το κάνω γνωρίζοντας ότι για δεύτερη φορά στο ίδιο νήμα δείχνομαι αιρετικός και χαλάω την εικόνα που αρκετοί των συνδαιτυμόνων μας έχουν για τον εαυτό τους.
    Μπορεί να αλλάζουν οι λέξεις, οι ορισμοί, οι ταμπέλες, αλλά κάθε άνθρωπος συνδέεται με άλλον ερωτικά σε πρώτη φάση για την καύλα και καθώς αυτή χορτασμένη υποχωρεί, επειδή μπορεί να τον δει σαν πάγκο στον οποίο θα ακουμπήσει μερικά από τα βάρη που κουβαλάει μέσα του χωρίς αυτός να λυγίσει. (Δεν είναι η καλύτερη παρομοίωση αυτή του ανθρώπου με πάγκο, αλλά είναι και Κυριακή απόγευμα και το κατάστημα ημιαργεί).

    Δεν μπορώ να μην ρωτήσω όμως... Άραγε υπάρχει μεγαλύτερη, γενικότερη και βαθύτερη συγχρόνως απαίτηση από το να περνά καλά μέσα στη σχέση του κάποιος;
    Μπορεί αυτό το καλά να είναι υποκειμενικό, αλλά δεν παύει να υφίσταται.
    Ναι, το υ δεν είναι σε θέση να απαιτήσει από το Κ του να είναι ειλικρινές, να μοιράζεται μαζί του αποκλειστικότητες, στιγμές, προβλήματα, οργασμούς, δείπνα, κινηματογράφους, παρέες, κάθε τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Έχει όμως την απαίτηση ό,τι συμβαίνει μέσα στη σχέση να είναι προς ευαρέσκεια και εκείνου (έστω τη μαζοχιστική εννοία του "Αφού ευχαριστιέται το Κ, αντλώ κι εγώ ευχαρίστηση κι ας μη μ' αρέσει καθόλου αυτό που συμβαίνει") ή τουλάχιστον να πείθεται πως το βελτιώνει ως άνθρωπο ή έστω πως αυτό που συμβαίνει οδηγεί στην εμβάθυνση της σχέσης. Σε γενικά γραμμές έχει την απαίτηση η ζωή μαζί του, όπως λέτε κι εσείς, να έχει θετικό πρόσημο, ειδάλλως, εσάς αντιγράφω, δύναται να αναθεωρήσει και να αποσύρει την εμπιστοσύνη του.

    Προσοχή, δε χρησιμοποιώ το ως άνω ως μηδενιστικό επιχείρημα, αλλά σας παρακινώ να σκεφτείτε τι αντίκτυπο έχει αυτή η απαίτηση από πλευράς υ στον τρόπο σκέψης και δράσης ενός Κ που ενδιαφέρεται να κρατήσει τη σχέση του.
     
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    μια χαρα παρομοιωση ειναι, αλλα συνηθως δεν ακουμπανε μερικα χωρις αυτος να λυγισει, ακουμπανε μεχρι να λυγισει και να σπασει...
     
  8. Εχει νόημα να ζητάς από τον οποιονδήποτε να είναι ειλικρινής?
    1) Έστω οτι είναι ψεύτης. Τότε δεν έχει νόημα να του ζητάς ειλικρίνεια, γιατί θα σου πει ναι και θα σε φλομώσει στο ψέμμα.
    2) Έστω οτι είναι ειλικρινής. Ε, τότε είναι σα να του ζητάς το αυτονόητο.
    3) Έλικρινής, αλλά κατά περίπτωση και κατά πώς τον συμφέρει. Πάλι δεν έχει νόημα να του ζητάς ειλικρίνεια, γιατί έτσι κι αλλιώς θα σου την παρέχει όποτε αυτός κρίνει.

    Η ειλικρίνεια είναι προς απόδειξη. Το να την απαιτείς είναι κενό γράμμα.

    Οπότε, υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης του έτερου.
    1) Της καχυποψίας: Ολοι είναι ανειλικρινείς μέχρις αποδείξεως του εναντίου
    2) Της καλής προαίρεσης: Ολοι είναι ειλικρινείς μέχρις αποδείξεως του εναντίου.

    Ετσι κι αλλιώς η απόφαση είναι δική σου και δεν εξαρτάται από τον άλλο.
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    1) Δεν μπορω να κανω τον ντεντεκτιβ ολη μερα, συγκεκριμενα δεν μπορω καθολου.

    2) Καλο ειναι να ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα ομως.

    Ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει ακομα. Ειμαι 31 ετων και πολλες φορες δεν ημουνα ειλικρινης, ειδικα παλιοτερα. Η μοναδικη ειμαι;!

    ΥΓ. Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα, τον τρωνε οι κοτες.
     
  10. Δεν ξέρω αν είσαι μοναδική σε κάτι, πάντως σε αυτό δεν είσαι.

    Υ.Γ. Οποιος ανακατεύεται με τις κότες, τον τρώει από τον κόκκορα.
     
  11. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    εξαρτάται από το φύλο, αν θα του αρέσει ή θα τον ζορίσει  
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Και ο κοκκορας καταληγει στην κατσαρολα;!