Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περι ειλικρίνειας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος DeSade, στις 17 Οκτωβρίου 2015.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

      
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Κι εκεί που έλεγα να το που τελικά συμφωνούμε ότι όποιος παραδίδει τον έλεγχο δεν μπορεί μετά να απαιτεί οτιδήποτε, έρχεστε μ'αυτό εδώ:

    και το πατε ένα βήμα παραπέρα από την @margarita_nikolayevna. Εκείνη απαιτεί "απλώς" για να δεχτεί ένα άτομο ως Κ να είναι ένας άνθρωπος που έχει σε πρώτη προτεραιότητα να είναι το υ του ασφαλές και ευτυχισμένο, εσείς το πάτε μέχρι σημείου "ό,τι συμβαίνει στη σχέση να είναι προς ευαρέσκεια και εκείνου" (!!!) ή τέλος πάντων λέτε και προς κάποιο όφελος και εκείνου. Οτιδήποτε συμβαίνει στην σχέση;;;;

    Να ξαναματαπώ ότι οι Κ άνθρωποι, by default, ενδιαφέρονται μόνο για την απόλαυσή τους; Και ότι αν παίρνει απόλαυσή και το υ μέλος είναι μια παράπλευρη απόλαυση; (όχι παράπλευρη απώλεια, γιατί δεν υπάρχει ισοζύγιο απόλαυσης). Δηλαδή, δεν φτάνει τόσα χρόνια εδώ μέσα που έχω αντέξει την "αλτρουιστική απόλαυση" των υ ("αχ, αν φχαριστιέται το Κ μου, φχαριστιέμαι και γω, αλλιώς όχι...") που δεν την "μασάω" κιόλας, τώρα θα έχουμε "αλτρουιστική απόλαυση" και για τα Κ μέλη;;;Να έχουν μέλημα, όταν απολαμβάνουν, μην και δεν απολαύσουν τα υ τους, και δεν ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά εκείνων;;;

    Ολα αυτα περι απαιτήσεων ενος ανθρώπου που εχει αποποιηθεί κατα δήλωση την ευθυνη μέρους της ζωής του, και μαλιςτα παίρνει αυτοβόυλως θεςη παιδιού, ειναι απλως ενας χειριστικός τρόπος διάδρασης με τους Κ. Αν υπαρχουν Κ που το μασάνε ή για δικούς τους λόγους το δέχονται, εμενα προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί, ουτε μου πέφτει λόγος.

    Προσέξτε ότι είναι άλλο πράγμα τί μπορέι να θέλει το υ, και άλλο τί ευλόγως δικαιούται να απαιτεί (έστω και με μορφή προσδοκίας) από το Κ μέλος.
     
  3. Oι αντίκες πάντως θεωρούνται καλές επενδύσεις..
     
  4. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο και πρέπει η υποτακτική να είναι προσεκτική μαζί του εκείνη την ώρα ωστε να μην του δημιουργηθεί κάποιο τραύμα,μετέπειτα..
     
  5. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Όχι υπό αυτό το πρίσμα, που έθεσε η κοπέλα.
     
  6. MυρΤώ

    MυρΤώ Guest

    Aκριβώς!

    εμένα αυτό που μου δημιουργεί κάποιον προβληματισμό εντός..είναι αυτό που έθεσα ως κατακλείδα,μετα την μικρή εισαγωγή που προηγήθηκε..

    και έχω ήδη επενδύσει...γνωριζόμαστε 3 χρόνια και είμαστε μαζί σχεδόν τα 2 απο αυτά..
    ο χρόνος όμως θα αποφασίσει τι θα γίνει στο απώτερο μέλλον.
     
  7. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    @ΜυρΤώ , τα παιδιά μένουν πάντα παιδιά  
     
  8. MυρΤώ

    MυρΤώ Guest

    Θυμάμαι την online συμβουλατόρικη απάντηση που πήρα κάποτε σε αυτο το ερωτημα σχετικά με την ενηλικίωση των υποτακτικών..
    "Εαν κάποτε μια υποτακτική πραγματικά ενηλικιωθεί,το status της μετεξελίσσεται σε frustrated bitch"
    Το ομολογώ,ήταν και πρώτες πρωινές ώρες..
    σκιάχτηκα λίγο
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Συγγνώμη που μπαίνει και η μαργαρίτα στην κουβέντα αλλά μιας και τη "φώναξαν"...  
    Καταρχάς ξεκαθαρίζει τη θέση της: δεν απαιτεί τίποτα, ούτε "απλώς", ούτε απλώς, ούτε συνθέτως... Λέει απλά ποιους θεωρεί Κ. Δεν κρατά κανένα σπαθί που χρίζει ιππότες ή κυριάρχους, όπως και κανένας βεβαίως δεν το κρατά αυτό το σπαθί...  

    Όπως και όλοι εδώ μέσα, μιλάει για τους ανθρώπους με τους οποίους διαδρά (ερωτικά ή όχι) και ξεκαθάρισε ότι εκείνο το είδος των Κ την ενδιαφέρει. Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι και ενδιαφέρουν άλλες υποτακτικές. Και εφόσον αυτές είναι άνω των 18, δεν έχουν ελαφρότερη (ούτε βαρύτερη) γνώμη από τη μαργαρίτα.

    Δηλαδή δεν έθεσε η μαργαρίτα ποτέ by default Κ, ούτε ISO κριτήρια αυτών... Ποιος όρισε τα default είναι η απορία. Το κρυφό ιερατείο ή την επιτροπή σοφών που όρισαν τα κριτήρια δεν τα έχει ακούσει.

    Αναρωτιέται λοιπόν:
    -η αμοιβαιότητα στην καύλα (η καύλα Σ/σου είναι καύλα Μ/μου και τούμπαλιν) είναι άραγε κάτι τόσο σπάνιο; Γιατί έχει υπόψιν της κάποιους ανθρώπους που το έχουν αυτό και ομολογούν ότι είναι απογειωτικό. (αυτό το αλτρουιστικό πράγματι, ούτε εγώ το καταλαβαίνω και το δέχομαι άρα και οι Δ/δυο απολαμβάνουν, με άλλο τρόπο βέβαια αλλά για την ψυχή της μάνας του κανένας δεν κάνει bdsm νομίζω)
    -αυτό που λέγεται πολλαπλαστική ισχύς του D/s, που λειτουργεί μέσα από τη διαρκή ανατροφοδότηση του Ε/ενός από τον Ά/άλλο σε όλα τα επίπεδα είναι επίσης τόσο σπάνιο; Πάλι κάποιοι ψιθυρίζουν ότι υπάρχει.

    Για απαιτήσεις των υποτακτικών έχει ακούσει πολλές (και αρκετά αστείες κάποιες) του στυλ: αν θες Κ να είσαι μαζί μου, θα είσαι μόνον μαζί μου, θα επιλέγεις Κ τις γκόμενες (ή τους γκόμενους) που εγώ εγκρίνω γιατί αν σε αφήσω να διαλέξεις εσύ θα διαλέγεις μόνον τσόλια, θα είσαι εδώ για να υπηρετείς τα ψυχολογικά μου σκαμπανεβάσματα γιατί είσαι Κ και οι Κ δεν εγκαταλείπουν ποτέ (όλα true stories   )

    Για θέλω υποτακτικών επίσης έxei ακούσει πολλά: όπως θέλω να είσαι ευτυχισμένος και θα κάνω ό,τι μπορώ για αυτό, θέλω να αλλάξω τις στραβές οπτικές που έχω για τον κόσμο γιατί οι δικές σου είναι καλύτερες, θέλω να βγάλω το αγαπημένο μου πίρσινγκ γιατί εσύ μου το ζήτησες, δεν θα κάνω άλλο τατουάζ και ας τα λατρεύω γιατί θέλω εσύ μόνον να ορίζεις τι θα κάνω με το σώμα μου (και αυτά όλα true stories   )

    Θέλω/ προσδοκώ/ απαιτώ... λίγη σημασία έχει ποια λέξη χρησιμοποιεί ο καθένας κατά τη βολή του ή κατά το δοκούν. Αν σέβεσαι τον άνθρωπο πάνω από όλα θα χαίρεσαι με την ελευθερία του, θα χαίρεσαι με τη χαρά του, την πληρότητα, την ικανοποίηση του. Και αυτό θα σου δίνει κι εσένα χαρά και ικανοποίηση. Και αυτό δεν είναι καθόλου αλτρουιστικό, ούτε παράπλευρο. Είναι κατά μέτωπον, ευθύ και βαθύτατα αμοιβαίο.

    Απολογείται που διέκοψε την κουβέντα με τον @no_Taboo , υπόσχεται να μην το ξανακάνει.  
     
  10. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αφου εχει γουστο το κοριτσι, πως να το κανουμε!  

    Θα τρελαθω εδω μεσα...... 
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Και όμως είναι πέρα για πέρα true story!!!    
     
  12. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Ακόμα αυτή η μερέντα??????????????????