Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μερικές σκέψεις..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Elena_gr, στις 31 Οκτωβρίου 2015.

  1. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    θα πεσουν ολα τα υ τωρα πανω σου οτι ειναι θα στο βγαλουν...   xexe
     
  2. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Εγώ Ελληνικά μιλάω..
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Δύσκολη γλώσσα προφανώς για να συνεννοηθούμε όλοι, ειδικά εδώ μέσα...

    Μιας που το ξεκίνησα, δεν είναι σωστό να μην το συνεχίσω.
    Λοιπόν δεν ξέρω αν θα είναι ο πνίχτης η αφορμή, ή κάτι άλλο, εξίσου διεγερτικό σαν σκέψη ή πράξη, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που περιγράφεις.
    Αυτό που σε εξιτάρει για κάτι το οποίο είναι θεωρητικά πολύ έξω από τα δικά σου ''όρια'', με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό, ακόμη και κάτι που το θεωρείς απωθητικό σε πρώτη ανάγνωση.
    Σε πολλούς ανθρώπους συμβαίνει ακριβώς ή περίπου το ίδιο πράγμα.
    Και νομίζω πως λειτουργεί αρκετά κάτι τέτοιο, καθώς το bdsm δεν είναι μόνο μία κατάσταση, αλλά και μία διαρκής ανακάλυψη του εαυτού.

    Σε ό,τι αφορά τώρα τις σαδιστικές τάσεις, παρατηρημένο το χω, δεν βγαίνουμε από το εργοστάσιο με απόλυτα συμμετρικές προδιαγραφές.
    ΄Εχω αποδεχτεί το γεγονός ότι η φύση μου μπορεί να είναι διττή, (τουλάχιστον), ακόμη και ανισοκατανεμημένη, κάνω λοιπόν την επιλογή που νιώθω ότι με καλύπτει περισσότερο, χωρίς ωστόσο να πνίγω όλα αυτά που υπάρχουν μέσα μου και αναπόφευκτα, κάποια στιγμή θα εκδηλωθούν.

    Κι έτσι μπορεί να μπερδευτούμε κι εμείς οι ίδιοι, ή να μπερδέψουμε τους γύρω μας, αλλά στην τελική, ο άνθρωπος είναι το όλον του...
    Το λέμε, το έχουν πει πολλοί, θα το επαναλάβω κι εγώ, δεν είναι κακό να διερευνάς και μέσα σου, ψάχνοντας να βρεις όλα όσα σε ικανοποιούν, σε εξιτάρουν, σε διεγείρουν ερωτικά ή εγκεφαλικά...αν αυτό τώρα σε οδηγήσει σε άλλο δρόμο από αυτόν που αρχικά έχεις επιλέξει, κι αυτό δεκτό είναι, είπαμε, οι άνθρωποι αλλάζουν...

    Αν παρόλες τις ανακαλύψεις, συνεχίζεις να βαδίζεις τον αρχικό σου δρόμο, αυτό έχει την αξία του, καθώς έχεις ήδη γνωρίσει καινούρια πράγματα στην διαδρομή...
    Κι αυτό είναι το υπέροχο. Να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, αφήνοντας τις επιθυμίες σου ελεύθερες και παρατηρώντας ακόμη και εσένα τον ίδιον, πως λειτουργείς σε σχέση με όλα αυτά. Το ταξίδι περνάει μέσα από μας, όχι μόνο μέσα από τους άλλους...Και το που θα καταλήξουμε, πάντα θα είναι βαθιά, προσωπική μας επιλογή...
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. 
     
  5. lexy

    lexy .ti.va.

    Νομίζω πως η σαδισμός είναι συστατικό της ανθρώπινης φύσης.

    Ίσως όχι στην απόλυτη έννοιά του, αυτήν της απόλαυσης πρόκλησης πόνου, μα έστω της ικανοποίησης - όχι απαραίτητα μόνον σωματικής.

    Προσωπικά, θεωρώ πως τα υ διαθέτουν υψηλά επίπεδα σαδισμού, τέτοιου όμως που προκαλεί κυρίως εγκεφαλική ικανοποίηση, διαφορετικής ποιότητας από εκείνη του καθαρόαιμου σαδιστή.
     
  6. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Είναι ακριβώς αυτό που λες. Ξέρεις τι σου αρέσει, τι σε διεγείρει και τι σε εκφράζει. Ωστόσο αυτό δεν είναι απόλυτο πάντα. Είμαστε σε μια διαρκή εξερεύνηση οι άνθρωποι με τον εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα.
    Όπου υπάρχει το καλό υπάρχει και το κακό σωστά; Έτσι λοιπόν ένας άνθρωπος που έχει μαζοχιστικά στοιχεία (του αρέσει ο σωματικός πόνος), ενδεχομένως να φέρεται σαδιστικά στον κοινωνικό του περίγυρο (ψυχολογικά) και να ''ξεσπάει'' με αυτόν τον τρόπο.
    Προσωπικά, έχω προσπαθήσει και νομίζω ότι μέχρι ένα σημείο τα έχω καταφέρει, να ''κατανοήσω'' και να ''δοκιμάσω'' τον εαυτό μου. Έχω προσπαθήσει να βγάλω από μέσα μου την σαδίστρια και βλέπω ότι δεν υπάρχει απέναντι στο ανδρικό φύλο. Για κανέναν λόγο και μη διαπραγματεύσιμο.
    Όσον αφορά το γυναικείο φύλο τώρα που ανέφερα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κυριαρχείται από μια γυναίκα με ότι συνεπάγεται αυτό φυσικά. Αντίθετα, μπορώ με μεγάλη ευχαρίστηση μάλιστα να φανταστώ το αντίστροφο. Επίσης όταν λέω υπό συνθήκες εννοώ να είμαι καθοδηγούμενη από τον Κύριο μου, γιατί αλλιώς δεν μου φαίνεται καθόλου ενδιαφέρον παιχνίδι.

    Υ.Γ θα γίνω γραφική αν πω για ακόμη μια φορά πόσο ευγενικό πλάσμα είσαι. Επίσης και προσεκτικά περιγραφική  
     
  7. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    ΓιαΤι πάμε να βάλουμε ταμπελες; σου αρέσει κατι; καντο. Σαδιστικό η μαζιχιστικο; ε και; είναι δυνατόν να βάζουμε όρια κ περιορισμούς στο τι μας αρεσει;
     
  8. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    ΝΑΙ. Γιατί το έχουμε κάπως στο μυαλό μας και το θέλουμε έτσι, δε το θέλουμε αλλιώς
     
  9. θα κανω μια κουτη ερωτηση αλλα μιλαω σοβαρα...... δεν υπαρχει φοβος με τον πνιχτη να υπαρξη καποιο ατυχημα..???
     
  10. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Πρέπει να είμαστε όσο πιο ανοικτοι γινεται. Αυτή είναι κ η έννοια του βδσμ.
     
  11. Όταν λες ατύχημα δηλαδή τι εννοείς?! Τι θα μπορούσε να γίνει ρε εξυπνακια??!! Σιγά μια καρφωνόταν τα καρφιά στον λαιμο ξέρω γω και πνιγόταν από ασφυξία και αιμοραγία ξαπλωμένη στο πάτωμα μέσα στο ίδιο της το αίμα..!
    Μα είσαι υπερβολικός ρε παιδάκι μου ώρες ώρες
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ναι αν την κρεμασει απο κανα δεντρο...