Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm in Public

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Miss M mm, στις 3 Νοεμβρίου 2015.

  1. Miss M mm

    Miss M mm Bend the knee...

    Ήθελα καιρό να αναλύσω σε τι σημείο φτάνουμε οι Κ όσο αναφορά τις συμπεριφορές σε δημόσια μέρη με τους υποτακτικούς/ες ;; Ζούμε στην αγαπημένη μας Ελλάδα δεν είμαστε και Ολλανδία ! Θα μου άρεσε να ακούσω τι έχετε κάνει ή τι κάνετε συνήθως In public !
     
  2. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Έχω περπατήσει από πίσω απο την κυρία στα 2 βήματα
    Έχω κουβαλήσει σακουλες. Με έχει τριγυρίζει βολτίτσα και με κρατούσε από αλισυδιτσα περασμένη στο λαιμό μου, σε καφετέρια έχω καθησυχάζει χάμω αντί για την καρεκλα. Πολλά τέτοια εχω κανει. το public πιστεύω μας δίνει ταυτότητα και θάρρος να βελτιωθουμε ολοι μας στο βδσμ.
     
  3. Dapom

    Dapom Contributor

    Και μετά ξυπνησαμε...
     
  4. regina rosa amat

    regina rosa amat Dark Angel of Love has a Dark side

    Είναι ανάλογα τον τόπο τον χρόνο και τι έχουμε πει από πριν βγούμε έξω από το σπίτι
     
  5. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Dapom σε πληροφορώ ότι γράφω είναι αληθεια.
     
  6. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Θεωρώ ότι το public bdsm στην Ελλάδα είναι και θα παραμείνει στα σπάργανα. Δεν βλέπουμε και συχνά έξω άτομα στα 4 να κάνουν βόλτες ή να πίνουν το ρόφημά τους από σταχτοδοχείο στο πάτωμα.

    Κάθε τι δημόσιο (παρουσία κόσμου) προσωπικά με βγάζει τελείως από τα "νερά" μου. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη ή την επιθυμία να το κάνω σε κανέναν ρόλο. Αν δεν ηρεμήσω και δεν έχω "καθαρό" μυαλό και διάθεση, απλά δε λειτουργώ. Επιπλέον θεωρώ τις στιγμές του παιχνιδιού αυστηρά προσωπικές και σχεδόν πάντα για 2.

    Ίσως αν ήταν τρόπος ζωής όλο αυτό, να το αντιμετώπιζα λίγο ή πολύ διαφορετικά και τότε να επεδίωκα και κάτι δημόσια. Αλλά και πάλι δεν μου "κάθεται"... δεν ξέρω. Θέλω την "προστατευτική γυάλα" του χώρου μου, έτσι το ζω όπως θέλω και εν τέλει αυτό με "γεμίζει" και μου αρκεί.

    Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις θα έπαιζα ευχαρίστως κάπου υπαίθρια. Π.χ. σε μία ερημική παραλία. Με όλα τα "σύνεργα" αλατισμένα ή μη να παίρνουν φωτιά και οι φωνές να βγαίνουν αβίαστα και άφοβα. Έκφραση ελεύθερη... όμως ποτέ μπροστά σε άλλους.

    Με μία πιθανή εξαίρεση ίσως κάποιο πάρτυ. Αλλά και πάλι με πολλά αν και εφόσον.

    Γενικά πάντως είμαι του ιδιωτικού. Το δημόσιο ούτε με εκφράζει, ούτε το ζηλεύω και το θαυμάζω, ούτε το θεωρώ άσκηση θάρρους. Και νομίζω ότι δεν θα το δοκίμαζα ούτε στην πιο απελευθερωμένη χώρα ή γειτονιά του κόσμου.
     
  7. Maze_

    Maze_ Maze

    Έχω διαβάσει κατά καιρούς για επιθέσεις σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια γιατί απλά έδειξαν την αγάπη τους σε δημόσιο χώρο, με μια αγκαλιά με ένα φιλί.
    Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω πόσο έτοιμο είναι το ζευγάρι για να αντιμετωπίσει ενδεχομένος μια τέτοια κατάσταση;
     
  8. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Θέλει πολλή προσοχή όταν κάνεις κάτι σε δημόσιο χωρο.

    Να επιλέγεις το ύφος του χώρου ώστε να είναι συμβατό με ατό που θέλεις να κανεις.

    Δε θα πας πχ σε ένα κατάμεστο καφέ να κάνεις κατι. Ούτε σε μέρος που έχει μικρά παιδιά η ηλικιωμενους.

    Αυτό που έχω αντιμετωπισει όσες φορές έχω μετάσχει σε κάτι δημόσιο είναι η πληρης μπορω να πω αδιαφορία του κοσμου. Όχι το ενδιαφέρον του κοσμου.

    Σε ενδεχόμενη επίθεση δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα παντως.
     
  9. Με υπερκαλυψες! Ακριβως όπως το σκεφτομαι!
     
  10. Συμφωνώ με την ιδιωτικότητα σε οτιδήποτε ακουμπά στις εκφράσεις της εγγύτερης σχέσης του ζευγαριού. Είναι κάτι που δεν αφορά κανέναν άλλο. Με μιά εξαίρεση: Όταν η ανατεθείσα από τον/την κ στην/στον υ αποστολή περιλαμβάνει το στοιχείο της δημόσιας έκθεσης/ταπείνωσης. Στην περίπτωση αυτή ο δημόσιος χώρος είναι συστατικό στοιχείο του "σκηνικού" της αποστολής.
     
  11. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Για μένα (εκτός που συμφωνώ με τον @peleas ), είναι φοβερά ερεθιστικό να γίνεται "παιχνίδι" σε δημόσιο χώρου με τέτοιο τρόπο όμως που να μην καταλάβει κανείς άλλος τίποτα...ή σχεδόν τίποτα.
    Ο τρόπος που θα το πετύχω αυτό, βάζει τους νευρώνες μου σε υπερλειτουργία. Δλδ, το μυαλό μου να δουλεύει. Δλδ, το μεγαλύτερό μου σεξουαλικό όργανο σε πλήρη στύση.

    Do the maths.
     
  12. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Ακριβώς αυτό.. Και δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το να φτάνεις τον άλλο στα όριά του και να πρέπει να συγκρατηθεί τρελά για να μη φανεί το παραμικρό.. Για αυτό και λατρεύω ασύρματα bullets που μπορεί να ξεκινήσουν να δονούνται όποτε θελήσω (ή σπανιότερα θελήσει ο άλλος) είτε σε ένα μπαράκι γεμάτο κόσμο είτε σε γεύμα με συγγενείς είτε σε καφέ με φίλους που έχουν μαύρα μεσάνυχτα...