Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περι ειλικρίνειας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος DeSade, στις 17 Οκτωβρίου 2015.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    δέκα, δικά του;;; χαρά στο κουράγιο του!!
     
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    είναι ολοφάνερο πως είναι κυριαρχικός μπαμπάκας  
     
  3. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Αγαπητή, δεν βρίσκω κανένα λόγο να οργιζόμαστε, να γελάμε, να κλαίμε ή οποιαδήποτε άλλη αντίδραση σωματική μπορεί να μας βγάλει αυτό.
    Το να εντάσσουμε σε κάποιο πλαίσιο ότι διαβάζουμε για να το αντιληφθούμε σωστά απέχει παρασάγγας από το να ενστερνιστούμε αυτό που διαβάζουμε ως θέσφατο! Αυτό σχολίασα. Το να ξεκαθαρίζουμε εδώ μέσα και αλλού ότι ό,τι γράφουμε εδώ είναι ΚΥΡΙΩΣ προσωπικές απόψεις κι εμπειρίες και κάποιες ελάχιστα επικρατούντες "κοινές" πρακτικές, το οποίο διαφέρει από το να είναι αυτά "κανόνες".
    Το παράδειγμα με το σεντονοπάπλωμα το έδωσα ακριβώς για να τονίσω ότι they live among us άνθρωποι που λαμβάνουν άκριτα ότι διαβάζουν χωρίς να μπουν στην διαδικασία της ελάααααααχιστης πνευματικής απασχόλησης (δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, γνωστό αυτό) να το εντάξουν στην δική τους πραγματικότητα και πλαισιο. Από μένα απαιτώ να το ξεκαθαρίζω πάντα ότι η άποψή μου δεν πρέπει να αποδέχεται από τον οποιονδήποτε a priori αλλά μόνο γι' αυτό που είναι: τροφή για σκέψη! Ξέρω ότι για να είναι τροφή, πρέπει να υπάρχει κάτι "ζωντανό" από την άλλη μεριά, οκ, αλλά τουλάχιστον είμαι εντάξει με την συνείδησή μου. Πολύ σημαντικό για μένα!
    Και για να πω και την αλήθεια, εξ αιτίας τοιαύτων παραδειγμάτων, άργησα πολύ να μπω στο community...
    Για την κατακλείδα θα πω αυτό (κι ας έχει ή μη ειπωθεί σε παλιότερα ποστς): η ειλικρίνεια είναι είναι ΠΟΛΥ δύσκολα χωνευτή από πληθώρα ανθρώπων. Παρ' όλα αυτά, εφόσον θες να είσαι σωστός για σένα και τον/την άλλο/η που έχεις δίπλα σου, οφείλεις στο παίγνιον/session να έχεις ορίσει κανόνες με τον/την άλλο/η που έχεις δίπλα σου πριν ξεκινήσετε. Χωρίς αλλαγές εν τω μέσω (της νυκτός). Ξεκάθαρα.

    Υ.Γ. "Εξαναγκάσθην" να γράψω χωρίς η ασφάλεια της καφεΐνης να ρέει στο αίμα μου...that's not good!  

    Υ.Γ. 2: πως το κατάφερα να κάνω όλο το κείμενο link?...γκαμώτο...
     
    Last edited: 29 Οκτωβρίου 2015
  4. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Όντως νοιάζεται  
    Είπα "διαρκής" για αυτό ακριβώς το λόγο που επισημαίνεις. Δεν είναι "συνεχής", ούτε αδιατάρακτη. Όπως τίποτα στις ανθρώπινες σχέσεις. Είναι όμως συνεχής, με την έννοια ότι είναι το ζητούμενο, ένα ζητούμενο που έχει διάρκεια όση και η σχέση. Κατά τη γνώμη μου, μόλις σταματήσει αυτό, σταματά η σχέση  
     
  5. με συγχωρείτε για την παρέμβαση αλλα δεν είναι λίγο άκομψο να ειρωνευόμαστε κάποιο μέλος που δεν έπαιρνε τα γράμματα στο σχολείο?
    στην τελική,κι εμείς που αριστεύσαμε,τι καταλάβαμε ?
    μπήκαμε με χαρά και περηφάνια στη σχολή και απο το πρώτο έτος κιολας μας λένε πως θα βγούμε έξω...
    θυμάμαι στο σχολείο,μας απειλούσαν με το "θα βγείτε έξω" μονο όταν κάναμε φασαρία και παρακωλύαμε την ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος..
    ενω τώρα...
    τεσπα.
    θα συμφωνήσω με το δεύτερο σκέλος της αυστηρής παρατήρησης σχετικα με το πρωινό εγερτήριο.
    το χειμώνα που η μέρα είναι μικρή,είναι καλυτερα να ξυπνάμε νωρίς..
    είναι τόσο τρυφερό ένα μέλος να νουθετεί έτσι ένα άλλο μέλος..ωστε να βελτιώσει το βιολογικό του ρολόι...και να χαίρεται πιο πολυ το φως!!
    και όλη αυτή η νουθεσία να γίνεται τόοοοσο πολυ έμμεσα,τόσο έμμεσα που να φαίνεται σαν μπηχτη
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Σαφέστατα όχι, δεν είναι αυτή η άποψή μου . Που είδατε να γράφω κάτι τέτοιο; Το σχήμα που παρουσίασα συνοπτικά είναι πολύ απλό. Ενα υ άτομο αναζητώντας την απόλαυσή του σε μια D/s ή M/s σχέση διερευνά την πιθανότητα να την λάβει από ένα Κ άτομο. Αν το υ άτομο είναι ενήλικο τότε γνωρίζει τα θέλω και τις ανάγκες του και τα παρουσιάζει / διαπραγματεύεται, ανάλογα και με το τί διατείνεται ότι προσφέρει το Κ άτομο. Αν καλυφθεί ξεκινά. Αν όχι φεύγει. Αν κάτσει και στην πορεία διαψευστούν οι δηλώσεις του Κ ατόμου, αλλάξουν τα θέλω και οι ανάγκες του υ ατόμου, γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος κλπ. κλπ., κάνει αν θέλει μια κουβέντα, κι αν το Κ μέλος δεχτεί να αναπροσαρμοστούν τα δεδομένα έχει καλώς, αλλιώς παίρνει τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία.

    Να απαιτεί από το Κ άτομο να είναι "κάπως" ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ είπα ότι το θεωρώ απαράδεκτο σε μια D/s ή M/s σχέση, δεν είπα κάτι άλλο. Στην γνωριμία, ας απαιτήσει και προίκα αν θέλει, αν την πάρει μαγκιά του/της.

    @no_Taboo

    Καμμία παρεξήγηση για το θέμα ηλικίας, ούτε με τον @_DaRkNiGhT_ - αστεία πράγματα... Ηθελα να σας δώσω ένα παράδειγμα τί είναι "παιχνίδισμα με τις λέξεις". Αλλά βλέπω ότι το μάλλον το κατέχετε - αλήθεια, ποιός ακριβώς από τους δύο σε μια D/s ή M/s σχέση θα κρίνει τί αφορά τη σχέση και τί όχι, για να πιστοποιηθεί η ειλικρίνεια; Το Κ μέλος; Το υ; Θα ψηφίσουν;

    Τέλος πάντων. Με αποχαιρετάτε με μια στρέβλωση και τρεις ερωτήσεις. Να σας αποχαιρετήσω με μικρή καθυστέρηση και γω, με μια ανάταξη και τρεις αντερωτήσεις.

    Επ΄αυτού ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω στην @jasmin sg, δεν ξέρω πού είδατε να γράφω κάτι τέτοιο, στις προηγούμενες, παρούσες ή μελλοντικές τοποθετήσεις μου. Εγραψα κάμποσες φορές ότι το υ άτομο σε μια D/s ή M/s σχέση ζητάει κάπου να αναθέσει την ευθύνη (και εξ αυτού αντλεί απόλαυση, πέραν της ερωτικοσεξουαλικής - αλλιώς γιατί να είναι υ; μήπως δεν θα έβρισκε σεξ ως μη-υ; )

    Αντλεί το υ άτομο σημαντική απόλαυση από την ειλικρίνεια; Ας το πει, ει δυνατόν εγκαίρως, και ας το διεκδικήσει. Θα βρει σίγουρα έναν Κ που θα έχει βίτσιο την ειλικρίνεια, τόσοι υπάρχουν εδώ μέσα.

    Σας αντιστρέφω τις ερωτήσεις:

    Μήπως μπερδεύετε τον Κ με τα "κακομαθημένα" οποιασδήποτε ηλικίας που κυκλοφορούν και δηλώνουν διάφορα status ενώ είναι απλώς άτομα καθυστερημένης ψυχικής ανάπτυξης και θεωρούν τον κωλοπαιδισμό Κυριαρχία;

    Μήπως ο Κ μπορεί να έχει προελθει μόνον από μια διαπαιδαγώγιση που θα έχει εγκαταλείψει το ΟΛΑ ώστε να μπορέσει να το εμφυσήσει / υποδείξει στο υ του αν χρειάζεται;

    Μήπως μπερδεύετε τον Κ με τα ανορίοτα άτομα που βγήκαν απ΄το γάμο τους και ανακάλυψαν στο bdsm τον τρόπο να είσαι polyamorous χωρίς να τρως παντόφλα;

    Και bonus ερώτηση: Μήπως τα δήθεν υ άτομα πρέπει να ξεκινησουν από το να μην είναι ανταγωνιστικά με τα Κ άτομα (μία σου και μία μου) για να καταφέρουν να χτίσουν μια D/s ή M/s σχέση;

    Οχι, το Κ δεν είναι ένα άτομο που τα θέλει όλα. Είναι ένα άτομο που σε σημαντικό βαθμό ξέρει αυτά που θέλει και άρα ξέρει και αυτά που δεν θέλει. Και γι αυτό, επειδή δεν είναι ένα άτομο που τα θέλει όλα, είναι κι ένα άτομο που δεν τα δίνει όλα. Συνταγή για ιλαροτραγωδία: ένα ανορίοτο Κ, να προσπαθεί να βοηθήσει ένα υ να βάλει όρια, κατόπιν αιτήματος του τελευταίου. Για περισσότερες λεπτομέρειες, απευθυνθείτε στο τουλάχιστον 50% των υ αυτού του φόρουμ.

    Γενικά όμως, αφού συμφωνούμε ότι μέσα στις D/s Μ/s σχέσεις δεν μπορούν να υπαρχουν απαιτήσεις από το υ μέλος, όλα τα άλλα είναι συζήτηση για τα γουναράδικα  

    Οπότε κάπου παρακάτω τα ξαναλέμε.

    Βέβαια, επισημαίνω σε όλους τους αμύντορες της "ειλικρίνειας" ότι το αρχικό επιχείρημα του deSade, ότι ο Κυρίαρχος σε D/s και M/s σχέση δεν μπορεί να παίρνει καθημερινή επικύρωση της κυριαρχίας του από την υ του, αφού της παράξει όλες τις δυνατές πληροφορίες, δλδ. δεν μπορεί να κυκλοφορεί κάθε μέρα με την καρτέλα και να μαζεύει τα αυτοκολλητάκια για να πάρει, όταν τα μαζέψει όλα, τις κατσαρόλες φτηνότερα, δεν απαντήθηκε. Κοινώς, έγινε γαργάρα.
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Και για ποιον λόγο θα πρέπει να δεχτούμε ως έγκυρο το επιχείρημα του De Sade περί Κυριαρχίας;
    Να δεχτούμε επιχειρήματα περί σαδίζειν ναι...
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    Έχουμε σαφώς διαφορετική αντίληψη στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών, αν και δεν κρύβω το θέμα με τον Κυρίαρχο γονέα είναι αποκρουστικό. Αλήθεια σε μία m/s σχέση το υ γονέας πώς είναι ταυτόχρονα κυρίαρχος στο παιδί και υποτακτικό στο σπίτι;

    όσον αφορά το ερώτημα, η απάντηση δίνεται κατά περίπτωση, γενικώς η ζωή δίνει τις απαντήσεις.. Εκτός και αν η σχέση για την οποία μιλάς ανήκει στο φαντασιακό σου, εκεί πάσο.
     
  9. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @elfcat , ερχόμενος στο γραφείο το απόγευμα, πέρασα από ένα περίπτερο, για να αγοράσω ένα πακέτο από την κακή βανιλλοσυνήθειά μου.
    Η ώρα ήταν έξι και είκοσι.
    Αυτό, που λέτε, είναι ανοιχτό όλο το 24άωρο και το δουλεύουν βάρδιες τρία άτομα.
    Ενώ διαρκούσε η συναλλαγή, ήρθε ένας εξ αυτών ασθμαίνων και λέει του άλλου:
    "Συγγνώμη. Δεν άργησα, ε; Αλλά, ρε συ, με καθυστέρησαν στο σπίτι".
    Ήθελα να τον ρωτήσω γιατί ζητάει συγγνώμη και δικαιολογείται, αφού δεν άργησε, αλλά σκέφτηκα ότι η παρατήρησή μου θα μπορούσε να θεωρηθεί με φορουμικούς όρους flamάδικη, οπότε προτίμησα να σιωπήσω.

    Ο διάλογος με θέλγει σε βαθμό αντιστρόφως ανάλογο με τις κοκορομαχίες.
    Όταν έλθει ξανά η ώρα του, εδώ θα 'μαστε.
    Σας ευχαριστώ και πάλι για το διάλογο.
    Εμμένω στην απόφασή μου.
    Καλή σας συνέχεια.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    @margarita_nikolayevna

    Θεώρησα προφανές ότι θυμούνται όλοι το εισαγωγικό ποστ του νηματοθέτη στο νήμα,

    Ισως έπρεπε να έχω βάλει @DeSade, για να μην μπερδευτεί κανείς με τον συγγραφέα. Εκτός αν εννοείτε ότι ο νηματοθέτης μπορεί να μιλάει μόνο για τον σαδισμό, οπότε εκεί σας χάνω...

    @_DaRkNiGhT_

    ενδιαφέρον το ερώτημα, αλλά δεν είναι του παρόντος νήματος. Υπάρχουν νήματα για BDSM και γονείς που έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο και μπορεί να ξανασυζητηθεί.
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    συμπέρασμα... οι νομικοί ούτε μια κοκορομαχία της προκοπής!!
    χαίρομαι που συμφωνείς ότι το παράδειγμα που χρησιμοποίησες σε προηγούμενη δημοσίευση σου σε αυτό το νήμα ήταν άσχετο του νήματος. Τελικά συμφωνούμε σε περισσότερα από όσα νομίζεις.  
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2015
  12. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.



    Does the honesty deceive?
    Try to find a way to leave this party
    Take it out on me - cause all the honesty shuts this place down