Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορεί μια βανίλα σχέση να μετατραπεί σε D-M/s;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 9 Νοεμβρίου 2015.

  1. να την αγορασεις...??? gia ferrari μιλουμε ε...???? @gaby θελω να σε παντρευτω.....εσενα και την ferrari.......   
     
  2. νομίζω πως το αντίστροφο είναι πιο πιθανό.
     
  3. Εκείνος να προσπαθει να με πείσει πως είναι βανίλα κατα βάθος κι εγω να προσπαθώ να τον πείσω πως θα μπορούσα να είμαι υποτακτική και κάπου στο ενδιάμεσο να τέμνονται οι ευθείες μας και να χάνουμε το γλωσσάρι και το λυσάρι μαζί.
     
  4. Η δική μου σχέση ηταν αρχικά βανιλα.. γνωριμία πριν την σχέση δύο χρόνια όπου τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη..! και σχέση άλλους 18 μήνες έως τώρα..όπου όλο αυτό μας βγηκε σταδιακά.. μιλώντας ώρες ατέλειωτες για τα θέλω μας και έχοντας αυτή την μοναδική αίσθηση ότι μπορούμε να πούμε και να ζητήσουμε τα παντα χωρίς να δεχτούμε κριτική.. κάπως έτσι λοιπόν προέκυψε το bdsm.
    Ψάχναμε λεπτομέρειες για όσα μας άρεσαν και παντα καταλήγαμε σε σελίδες με ανάλογη θεματολογία.. η αναζήτηση έγινε πιο εντονη. Μάθαμε ορολογίες, διαβασαμε για νέες τεχνικές τις οποίες δεν είχαμε σκεφτεί και τις οποίες αργότερα λατρεψαμε..

    Οπότε ναι.. θεωρώ μπορεί να ξεκινήσει βανίλα ζευγάρι και να εξελιχθεί σε d/s σχέση
     
  5. Αγαπητές και αγαπητοί, θα ήταν καλό να ξεχωρίσουμε αρχικά 2 περιπτώσεις σχέσεων:
    1. Σχέση όπου τα μέλη δεν είναι παντρεμένα
    2. Σχέση στην οποία έχουν ήδη παντρευτεί.
    Γενικά, νομίζω (μιλώντας και από προσωπική εμπειρία) είναι σπάνιο και τα δύο μέλη να ανακαλύψουν ότι μια σχέση D/s τους "ταιριάζει" περισσότερο και φυσικά να βρίσκονται και οι δύο στη σωστή πλευρά για να "κουμπώσουν" μαζί. Γίνεται, αλλά είναι σπάνιο. Ίσως πιο συχνό είναι να συνειδητοποιήσεο το ένα και να προσπαθήσει να τραβήξει και το άλλο. Τις περισσότερες φορές θα καταλήξει σε κάποιο πιο άγρια παιχνιδάκια και αυτό είναι. Όταν ο/η ένας/μία θελήσουν να το προχωρήσουν , θα φανεί...
    Αν η σχέση είναι το τύπου 1 (δεν είναι παντρεμένα) τότε δεν τρέχει κάτι, γιατί αν μεν κουμπώσουν, όλα καλά. Αλλιώς, είτε θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, είτε θα υπάρξουν παράλληλες σχέσεις (vanilla και D/s). Έχει συμβεί και συμβαίνει. Μη με ρωτήσετε γιατί κάποιος/κάποια ελεύθερος/η να θέλει να έχει παραλληλες σχέσεις , εκ των οποίων η μία δεν τον/την γεμίζει.
    Αν η σχεση είναι τύπου 2 (παντρεμένοι) είναι πιο δύσκολά. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι συνήθως γίνεται η προσπάθεια να τραβήξεις τον/την άλλη στο bdsm. Οι πιθανότητες να πετύχει...ας πούμε δεν είναι πολλές   κι έτσι καταλήγουν ή να καταπιέζεται και να αποκρύπτεται η εκδήλωση του D ή s χαρακτήρα. Σε κάποιες περιπτώσεις, όχι λίγες, δημιουργούνται παράλληλες σχέσεις. Αν μεν κρατηθεί η ισορροπία ανάμεσα στο γαμο και στη σχέση D/s , τότε όλα καλά. Αλλιώς, ....πρόβλημα! (δεν μπαίνω στη συζήτηση αν μπορεί να υπάρξει παράλληλη σχέση D/s. Σας λέω πως ναι, μπορεί. Με καλά αποτελέσματα. Αλλά είναι δύσκολο και δεν είναι ο κανόνας)
     
  6. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor


    Κανόνας ή εξαίρεση, σημασία έχει ότι βρήκατε τον τρόπο να πειραματιστείτε και να εμπλουτίζετε την ερωτική σας ζωή.

    Όσο κι αν θέλουμε κάποια πράγματα, όσο και όπως κι αν τα "καλλιεργήσουμε", θα πρέπει και το "χωράφι" να είναι πρόσφορο και δεκτικό, για να δεχτεί κάποιες αλλαγές, έστω και σαν δοκιμή. Και δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τέτοιοι. Για την ακρίβεια θεωρώ ότι είναι πολύ λίγοι πραγματικά.

    Θα μου πείτε τώρα "μα καλά, γνωρίζεις έναν άνθρωπο, τον ζεις, τον εγκρίνεις και μια μέρα τον θες να αλλάξει"; Ναι... κάποιες φορές αλλάζουμε, δεχόμαστε επιρροές και ερεθίσματα και θέλουμε τη διαφορετικότητα, θέλουμε να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας και να ζήσουμε κάτι, που απλά δεν ξέραμε και δε φανταζόμασταν μέχρι τώρα.

    Τουλάχιστον να δοκιμάσουμε. Μπορεί τελικά να μη μας αρέσει τίποτα. Όμως το να δοκιμάσουμε κάτι, που μας εξιτάρει, μόνο κακό δεν το θεωρώ.

    Και κάπου εδώ αρχίζουν οι όμορφοι πειραματισμοί για κάποιους (λίγους τυχερούς) και οι προβληματισμοί για τους περισσότερους.
     
  7. Για να μετεξελιχθεί η σχέση από βανίλα σε d/s πρέπει να συντρέχουν, κατά τη γνώμη μου, δύο παράγοντες:

    1) Να είναι η σχέση ασύμμετρη εξ αρχής.
    2) Να υπάρξει κοινή συναίνεση.

    Ο πρώτος, που είναι ο βασικότερος, δημιουργεί το κατάλληλο υπόβαθρο. Είναι εκπληκτικό το ποσοστό των ασύμμετρων βανίλα σχέσεων, όπου ένας εκ των δύο είναι ο άτυπος κυρίαρχος. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο έτερος αποδέχεται μεν την κατάσταση, προσποιείται όμως τον θιγμένο αντιδρώντας με γκρίνια. Η δυνατότητα της σχέσης να μετατραπεί σε d/s εξαρτάται από το ενδιαφέρον του άτυπου κυρίαρχου να παγιώσει το ρόλο του υπό την ομπρέλα ενός πλαισίου και την απενοχοποίηση του έτερου από τον άτυπο ρόλο του υποτακτικού, σε σημείο που να τον αποδεχτεί και να τον εντάξει στο d/s πλαίσιο.

    Tέλος, μένει να συμφωνηθούν τα χαρακτηριστικά του πλαισίου ως προς τη μεταξύ τους σχέση αλλά και τη σχέση του ζευγαριού με τους υπόλοιπους. Ας μην ξεχνάμε οτι τα πλαίσια υπάρχουν για να υπηρετούν τους ανθρώπους και όχι το αντίστροφο.

    Βέβαια, υπάρχει κι ένας τρίτος παράγοντας, που προηγείται των άλλων δύο: Το κίνητρο. Γιατί να ασχοληθούμε, γιατί να υποβάλλουμε τη σχέση στη δοκιμασία της τόσο σημαντικής αλλαγής. Η απάντηση πρέπει να είναι ξεκάθαρη και για τους δύο. Είναι μιά διάθεση πειραματισμού, ή μιά βαθύτερη ανάγκη που προϋπήρχε και απλά εκδηλώθηκε. Καταλαβαίνετε τη διαφορά....
     
  8. Τι εννοείς λέγοντας
    Να είναι η σχέση ασύμμετρη εξ αρχής?
     
  9. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    τι ειπες τωρα!!!!!!! ναι.. θεωρητικα , αν απο την αρχη βαλεις τα πραγματα σην θεση τους , με Αρσενικο Κ και θυλικο υ , ειναι ποιο ευκολο.. το αναποδο , θελει χαρη και τσαχπινια.. αν και για να πω την αληθεια αν ο ενας απο τους δυο ειναι ασχετος στην αρχη.. εχει λιγο δραματοκωμικες καταστασεις...
     
  10. Nα έχει αναλάβει άτυπα ένας από τους δύο την εξουσία και ο άλλος να το έχει αποδεχτεί, επίσης άτυπα.
    Σκέψου την εικόνα του μπρουτάλ ελληνάρα που όποτε η σύντροφός του υψώνει τη φωνή, της ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα κι εκείνη σκύβει το κεφάλι. Μπορεί το παράδειγμα να ήταν στα όρια της καρικατούρας, αλλά το χρησιμοποίησα για να σου δώσω τη σχετική εικόνα.
     
  11. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    κοιτα
    πιστευω οτι αν δεις με ποιο " τρυφερη " γωνια οπτικης , οι " παλιες" σχεσεις που λες, θελουμε δεν θελουμε ειχαν δοσεις γερες απο καθαρη ... υποταγη.. και γνήσιας
     
  12. το "κλεβω" και θετω δυο αποριες....
    πρωτον οντως εμεις που μιλαμε και ανταλλασουμε αποψεις γεννηθηκαμε εμπειροι και γνωστες;
    δευτερον οι εμπειροι που εμαθαν απο αλλους εμπειρους καποτε δεν ηταν απειροι;
    (ζω σε αλλο κοσμο μου φαινεται)
    εγω ξερω πως το στατους δεν κανει το ζευγαρι αλλα το αναποδο... ποσο δυσκολο ειναι να δοκιμασει ενα ζευγαρι οποιοδηποτε να προχωρησει σε πιο βαθεια νερα αν το επιθυμουν και οι δυο...
    (φιλοσοφικο ερωτημα)