Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαδισμός και Ψυχικές Διαταραχές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Yperion, στις 14 Νοεμβρίου 2015.

  1. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    ...Αυτός ο κάποιος, γιατί μιλά για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο?
     
  2. seduced mind

    seduced mind Guest

    Kατάλοιπο από τις πανελλαδικές  
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Σαφως κ δεν γνωριζουμε την αποψη του γιατρου παρα μονο του ασθενη. Παρ´ολα αυτα βγαλε τα απο μεσα σου. Ξαλαφρωσε.  
     
  4. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Πρόσεξε όμως Yperion, η φωνή της συνείδησης κάθε άλλο παρά ανόητη είναι. Το αντίθετο. Παίζει να είναι και ο καλύτερος ανιχνευτής-ραντάρ ερεθισμάτων του περιβάλλοντος που έχει φτιάξει εξελικτικά η βιολογία. Σαν ολοκληρωμένος μηχανισμός.

    Συλλαμβάνει και επεξεργάζεται πληροφορίες αόρατες από οποιοδήποτε άλλο μηχανισμό, και δεν μιλάω μεμονωμένα πχ. για αντίληψη υπερ-ήχων αλλά για συνολική αντίληψη ερεθισμάτων και πώς αυτά αλληλεπιδρούν στο περιβάλλον, ώστε να φτιάχνεται αυτό που μπορεί να σου επηρεάσει τη ζωή.

    Η συν-αίσθηση (αντίληψη συναισθημάτων) και η συν-είδηση (η ανώτερη επεξεργασία τους για να βγει συμπέρασμα χρήσιμο προς αξιοποίηση) είναι κυρίως εκείνα που κάνουν τα ανθρώπινα όντα να ελέγχουν απείρως καλύτερα τη μοίρα τους σε σχέση με τα άλλα έμβια και έτσι να υπερέχουν δραματικά.
     
  5. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Ο άνθρωπος δηλαδή με ισχυρή συνείδηση την οποία ακούει και τη λαμβάνει υπ΄ όψη στη λήψη αποφάσεων δείχνει δείγματα Ανώτερης Ευφυίας. Χρησιμοποιεί δηλαδή πολύ πιο ολοκληρωμένα το οπλοστάσιο με το οποίο μας προίκισε η Φύση για επιβίωση και εξέλιξη.

    Το τυχόν πρόβλημα μπορεί να προκύψει αν τυχόν δεν έχει κάποιος την εσωτερική δύναμη να αντισταθεί στη συναισθηματική αδράνεια που τον εξωθεί να παρακούει τη συνείδησή του (ανώτερη αντίληψη) επειδή φοβάται ή διστάζει. Η συνείδηση βλέπεις σου αποκαλύπτει τη βέλτιστη λύση, τη δυσκολότερη συνήθως. Όχι τη βολικότερη-ευκολότερη που συνήθως όμως είναι και η λάθος λύση στο τέλος.

    Η συνείδηση είναι το Απόλυτο Εργαλείο επίλυσης προβλημάτων. Αλλά είναι δύσχρηστο και θέλει εμπειρία και εκπαίδευση στη χρήση της. Και σωστή ανατροφή από νήπιο. Δεν είναι βίδωμα μιας βίδας. Είναι λύσιμο-δέσιμο μηχανής από την αρχή μέχρι το τέλος. Δύσκολο αλλά σίγουρο πράμα. Το πιο σίγουρο.
     
  6. Yperion

    Yperion Regular Member

    ΟΙ κεραίες μου μέχρι στιγμη΄ς έχουν αποδειχθεί πάρα πολύ καλές... Βασικά μελετάω τους ανθρώπους, ξέρω πότε να τους πω αυτό που θέλουν να ακούσουν, βέβαια αναγνωρίζω πως το να μην έχει κάποιος συνείδηση είναι πολύ εκτός της πραγματικότητας των ανθρώπων που έχουν (97-98%);;;
    Τα άτομα χωρίς συνείδηση προκαλούν σχεδόν όλον τον πόνο στην Γη. Πολιτικοί, αρχηγοί κρατών, "χέρια" με χρήματα που υποκινούν την τρομοκρατία...
     
  7. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Σωστό αυτό που λες Yperion. Έτσι είναι ακριβώς στον Κόσμο μας.
     
  8. Yperion

    Yperion Regular Member

    Είμαι ένα από αυτά όμως, τα άτομα χωρίς συνείδηση... Αλλά ταυτοχρόνος θέλω να κυριαρχώ σε ανθρώπους και να τους βλέπω να προοδεύουν (περίεργο).
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Yperion, @Rope-bondage-fan : Έχω την αίσθηση πως μπερδεύετε την συνείδηση με την ενσυναίσθηση.
     
  10. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Μπορεί, τέλος πάντων, πέραν ετυμολογίας κυρίως προσπαθώ να παραθέσω τι πιστεύω προσωπικά. Πες κι εσύ MasterJp τι πιστεύεις. Για όλα όσα λέω δεν ορκίζομαι κιόλας. Μου αρέσει να μοιράζομαι και να μαθαίνω πράματα συνεχώς.
     
  11. Yperion

    Yperion Regular Member

    Μιλάω για την συνείδηση, αυτό που πχ μας σταματάει από το να σκοτώνουμε ή να κάνουμε κάτι "κακό".
     
  12. Yperion

    Yperion Regular Member

    Αυτό σου αρέσει;