Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεβασμός στο βίτσιο του άλλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 18 Φεβρουαρίου 2015.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Αυτό που συνάντησα εγώ, περισσότερο στην δημόσια έκφραση και λιγότερο στην ιδιωτική είναι η ανάγκη των ανθρώπων για ένα μύθο, να περιχαρακωθούν μ´αυτόν και να ντυθούν με έναν ρόλο. Στα πλαίσια της όποιας επιλογής τους, αυτοπαγιδεύονται σ´αυτόν το ρόλο και θαρρούν ότι όσο πιο σκληρά τον παίξουν, τόσο πιο πολύ θα ενισχύσουν την οριζιναλιτέ τους. Αυτοί που είναι εξοικειωμένοι με την φύση τους και τις συνειδητοποιημένες επιλογές τους, ξέρουν ότι δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα σε κανέναν...
    Η αμετροέπεια και η ανοησία τους ωθεί να κατακρίνουν ή να νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα, από την άλλη δε νομίζω ότι θα πρεπε να ενδιαφέρει κανέναν η γνώμη τέτοιων ανθρώπων. Ο υποτακτικός και ο σκλάβος (ανεξαρτήτως φύλου) δεν ανήκει σε ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπου, ούτε ο κυρίαρχος σαφώς...ο καθείς την θέση του την έχει στις σχέσεις του και όχι στο φέρεσθαι (που τείνει να ταυτιστεί με το "φαίνεσθαι")...
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Εμένα η αρχική μου εντύπωση είχε να κάνει κυρίως με τους κυριαρχικούς άνδρες και το πώς εκείνοι αντιμετωπίζουν το οτιδήποτε διαφορετικό. Μάλιστα συμβαίνει να έχω ακούσει, διαβάσει από αυτή την κατηγορία πολλά τέτοια πράγματα ας το ονομάσω εντελώς αδόκιμα εδώ bdsm ρατσισμού. Όμως κοιτώντας προσεκτικότερα, βλέπεις για παράδειγμα και μία σημαντική μερίδα υποτακτικών ανδρών που, ειδικά όταν δεν βρίσκουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση αρχίζουν το τροπάρι τους.

    Οπότε προσωπικά οδηγούμε στην διαπίστωση ότι δεν έχει να κάνει με το status, αλλά με τους ίδιους τους ανθρώπους που εκφράζουν αυτές τις θέσεις ατομικά.
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Όταν αφήνουν την ανάγκη τους για παιχνίδι να ποδοπατεί την αξιοπρέπεια τους, λογικο μου κάνει. Αντρες και γυναίκες
     
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις με το ''ανάγκη'' και θα αναγκαστώ να ζητήσω συγνώμη από τον ίδιο τον εαυτό μου, μάλλον θα ανοίξω κάποια στιγμή ένα θέμα για το αν το bdsm δεσμεύεται από την ανάγκη ή την επιθυμία του υποκειμένου.
     
  5. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Χαίρομαι να "προβληματιζω" τον κόσμο
     
  6. Η Καυλα τα ποδοπατει ολα.ΟΛΑ.
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Ααααααααχχχχχχ!!!!!!!!!!
     
  8. lorelei

    lorelei Regular Member

    σε πάτησε?
     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Με ξενύχιασε!!! Είπε έχει βίτσιο το πάτημα...  
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Να δούμε όμως απο που ξεκινάει το "κακό" ?
    Μήπως υπάρχει ενα φαντασιακό δίκην ιδεολογικού υποστρώματος για την γυναικεία κυριαρχία, απαντώμενο ευρέως στα διεθνή και εγχώρια ιντερνέτια, που λέει οτι οι άρρενες υποτακτικοί/σκλάβοι είναι κάτι μικροτσούτσουνοι κακομοίρηδες , κατώτερα των γυναικών όντα , ανάξια να διανοηθούν καν οτι υπάρχει περίπτωση να τύχουν της τιμής να εισχωρήσουν στο Αφενδρικό αιδοίο , το οποίο γαμούν μόνο όσοι το αξίζουν, δλδ κάτι μάτσο τύποι η/και μαύροι ψωλαράδες?
    Μήπως υπάρχουν και αρκετοί , για να μην πώ πολλοί άντρες υποτακτικοί/σκλάβοι που υποστηρίζουν / πιστεύουν /καυλώνουν με/ αυτό το φαντασιακό, ωστε να το έχουν παραλάβει μετά ,κάνοντας το σημαία τους οι επαγγελματίες η/και λαιφσταιλ "Αφέντρες" ?
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    νομιζω οτι σε γενικες γραμμες η σχεση μεταξυ Κ ανδρων και Κ γυναικων ειναι ενας καλος δεικτης για το μεσο επιπεδο των ανθρωπων του χωρου.
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ξεχασες αυτο που λεει... 'δεν της εχει τυχει ακομα ενας πραγματικος Ανδρας να τη βαλει στη θεση της...