Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεβασμός στο βίτσιο του άλλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 18 Φεβρουαρίου 2015.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    O @_DaRkNiGhT_ ξεκίνησε αυτό το νήμα εστιάζοντας μόνο σε συμπεριφορές που απαντώνται στο χώρο του BDSM, και μάλλον θα βγω off-topic. Τιμωρείστε με (xaxa, pun intended, sub γαρ).

    Κάπου όμως o _DK_, πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου, ανέφερε τον ρατσισμό ("bdsm ρατσισμού"), και θα πιαστώ από κει.

    Τα στερεότυπα είναι ρατσισμός όπου και να τα συναντήσουμε. Στο bdsm οι υποτακτικοί-ες οφείλουν σεβασμό ολούθε, οι Μasters/Mistresses ανεμίζουν τα floggers τους, οι σκλάβοι-ες είναι αδύναμα πλάσματα και πάει λέγοντας. Σε τι διαφέρει αυτό από την εκτός χώρου άποψη ότι το bdsm είναι λιωμενα κεριά, μαστίγια και άτομα στα τέσσερα; Ή από ότι ένας νταλικέρης είναι χοντρός, άξεστος και αμαθής;

    Για μένα δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις συμπεριφορές που έχει ο καθένας μας στον χώρο του bdsm και γενικότερα στη ζωή. Συμφωνώ με τον @Tenebra_Silente και τη @brenda: όλοι κουβαλάμε τον εαυτό μας, ολόκληρο, ότι και να κάνουμε. Ο τρόπος που φερόμαστε είναι ένδειξη του βαθμού αυτογνωσίας (συγγνώμη για τη newage-ίλα της λέξης) στο οποίο έφτασε ο καθένας μας.

    Όταν ξέρω τι είμαι, όταν έχω φτάσει να καταλάβω τον εαυτό μου, δεν μου χρειάζονται ετικέτες και ταμπέλες. Συγχρόνως, δεν είμαι καλύτερη, είμαι διαφορετική από κάποιον άλλον. Μπορεί τα χαρακτηριστικά μας να ταιριάζουν, και έχει καλώς. Μπορεί να μην ταιριάζουν, στην οποία περίπτωση απλά δεν θα συμπορευτούμε. Αυτό ισχύει για το bdsm, τις φιλίες, τις σχέσεις, το φαγητό,τα πάντα.

    Βρίσκω εξαιρετικό το ρητό "Your kink is not my kink, but your kink is ok too". Είναι το μάντρα μου για τις ανθρώπινες σχέσεις. Είναι σεβασμός. Δεν μπορεί να υπάρξει σεβασμός αν δεν αναγνωρίσω ότι ο απέναντί μου είναι προτίστως άνθρωπος. Αυτό που είμαι κι εγώ, δηλαδή. Τα υπόλοιπα είναι εκφάνσεις του εαυτού.

    Συνειδητοποιώ ότι μένουν προς συζήτηση άπειρα σημεία, όλα σημαντικά. Η πολύ σωστή παρατήρηση του @underherfeet, η εκμετάλλευση των στερεοτύπων που βρίσκεται όλο γύρω μας. Οι συμβιβασμοί, η συναίνεση, επιθετικές συμπεριφορές, πολλά.

    Αλλά εφόσον δεν είμαι σοβαρή κατά βάθος, προτείνω σε όλους να διαβάσετε τον υπέροχο Guide to Greek Sexuality του μέντορά μου στο ***, Vincula. Εξαιρετικό ανάγνωσμα, εγγυημένη διασκέδαση, υλικό για σκέψη.
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αυτογνωσία? Σπάνιο φρούτο...

    Άνθρωπος? Σεβασμός? Μα τι είναι αυτά που λες...Πιπέρι στο στόμα...

    Δυστυχώς στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων ισχύει το My kink or fetish is ok, yours is crappy ( or even worse )...
    Υπάρχει "λίστα" με ταμπελίτσες και συμπεριφορές ή χαρακτηριστικά που με αυτές συνδέονται. Η οποιαδήποτε παρέκκλιση από κείνη είναι μέγα όνειδος...
    Και αυτό δεν είναι κάτι που ισχύει μόνο στην κακομοίρα την Ελλαδίτσα...
     
    Last edited: 21 Νοεμβρίου 2015
  3. brenda

    brenda FU very much

    Να σαι καλά κοπέλα μου! Ήταν διασκεδαστικό το ανάγνωσμα του μέντορά σου...Πόσες αλήθειες μαζεμένες, ευτυχώς, το χιούμορ σώζει...
     
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Παντως προς ενημερωση του κοινου. Εχω αρχισει απο το ασυνειδητο της Estelwen. Θα την κανω φεμντομαρα  
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Όπως λέει ο Πλάτωνας στο - αμφισβητούμενης πατρότητας, να λέγεται - διάλογο "Περί υποτακτικής φύσεως", "Φευ, λίπε, Καλλικλή, σαμπάρα του κερούχου εστί. Ουδεμία ελπίς έστι ντομάρα γενέσθαι."
     
  6. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ωχ...
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Μα, σεβασμος στο βιτσιο του αλλου  
     
  8. Που να δεις τι ρατσισμό βιωνω εγώ το πάνσοφο bratιδιο!!
    Αχ.. κακομαθημένο με ανεβάζουν γαϊδούρα με κατεβαζουν..
    Σεβασμος στην διαφορετικότητα επιτέλους!!!!!! Έτσι γεννήθηκα! Πανσοφη ,πανέμορφη με απίστευτο χιούμορ και έτοιμη να δεχτώ την στοργή, αγάπη και προδερμ που ο κύριος Μου έχει να μου προσφέρει ! Δεν φταιω εγώ σας λέω.. η φύση που με έκανε τέλεια..
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    reloaded??? oh nooooo  
     
  10. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Σαφώς. Σεβασμός όχι μόνο στο βίτσιο, αλλά και το βάθος που επέλεξε να έχει ο καθείς το bdsm στην ζωή του. Βάθος που από ότι φαίνεται εξαρτάται και σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο από το πρόσωπο, αλλά και από τις προηγούμενες ώρες πτήσεις στο άθλημα  
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Από σεβασμό εδώ μέσα, να φάνε και οι κότες....
     
  12. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Σε καταλαβαίνω. Εγω να φανταστείς από τότε που δηλωσα, οχι μονο στο φορουμ.... ότι πάσχω από το φετίχ με νοικοκυρούλες, δεχομαι τρομερό και φοβερο μποουλινκ     από θλιβερές τυπισσες που ακουσον ακουσον ζητούν ισότητα στις δουλειές του σπιτιού. Απίθανα πράγματα σου λέω        , ουτε στην Ουγκάντα